8 російських зірок, які принципово не роздягаються перед камерами

Anonim
Щоб з'явитися в кадрі в «костюмі Єви», необхідні сміливість і професіоналізм, це факт. Але і принципи ніхто не відміняв. У цій статті ми в вирішили розповісти про зірок, які з тієї чи іншої причини принципово не оголюються перед камерами і не знімаються у фотосесіях для чоловічих журналів, а також про знаменитостей, які колись грішили цим, але більше ні-ні.

Нонна Гришаєва

В інтерв'ю напередодні 40-річчя актриса Нонна Гришаєва заявила, що ніколи не буде ганятися за дешевою популярністю, а значить, її не побачать оголеною ні в кіно, ні на глянцевих сторінках. «Я мати двох дітей», - наголосила Нонна, додавши, що не сприймає вульгарність в будь-якому прояві.

Нонна Гришаєва

Кеті Топурія

Солістка «А-Студіо» Кеті Топурія не проти продемонструвати передплатникам інстаграма чарівні вигини фігури, але тільки в купальнику! Зніматися абсолютно «ню» вона не готова. Одного разу співачка зробила виняток для «жовтого» журналу, заздалегідь позначивши межі допустимого - на фото буде видно максимум гола спина. В результаті її обдурили і випустили в друк обкладинку з фотографією куди більш «смаженого» характеру.

Кеті Топурія

Глафіра Тарханова

На зорі кар'єри Глафіра Тарханова не цуралася постільних сцен. Але зараз актриса, чотири рази мама, не погоджується на подібні пропозиції - це та її позиція, і думка чоловіка, Олексія Фаддеева. «Оголення в кіно - це вже інша професія», - заявила актриса в інтерв'ю.

Глафіра Тарханова

Ельміра Абдразакова

У 2013 році новоспечена Міс Росія Ельміра Абдразакова пообіцяла, що ніколи, ні за які гроші не постане перед об'єктивами без одягу. На відміну від багатьох дівчат з модельного бізнесу, у неї є тверді принципи, і, судячи з її останнім знімкам в інстаграме, вона як і раніше тримає слово. Максимум, який вона може собі дозволити - фрагмент спини або фотографія у ванній, де видно тільки голову.

Ельміра Абдразакова

Наталя Бардо

Зірка серіалу «Ульотна екіпаж» якось зізналася, що в її договорі є рядок «не знімається оголеною або в нижній білизні» (хоча вона із задоволенням позує в купальнику). Наталя Бардо роздягалася для фотопроекту Діани Авхадіевой, але навряд чи хто-небудь віднесе цю фотосесію до розряду «оголення», адже в кадр потрапили лише особа, руки і плече актриси, а інше приховано в непрозорій рожевій воді.

Наталя Бардо

Анна Старшенбаум

На початку кар'єри Анна Старшенбаум не відмовляла режисерам, які прагнули зняти її в чому мати народила. І досвіду зйомка для чоловічих журналів в минулому їй не позичати. Але в 2010 році актриса вирішила, що пора зав'язувати: «Нехай тепер режисери шукають інші цікаві ходи!». І дійсно, з тих пір максимум, який дозволила собі Анна - на пару секунд з'явитися в нижній білизні в серіалі «Псіхологіні».

Анна Старшенбаум

Яна Кошкіна

Ім'я цієї актриси і телеведучої вже стало синонімом сексуальності, але в дійсності у Яни Кошкіній досить суворі умови участі в зйомках. Вона ніколи не знімається в кіно без нижньої білизни (в тому числі без верхньої його частини), а якщо того вимагає сценарій, вдається до допомоги дублерші. Однак Яна все-таки трохи лукавить - мабуть, для фотосесій вона робить виняток з правил, тому що буквально через тиждень після інтерв'ю, в якому вона розповіла про свої принципи, в її інстаграме з'явилося пікантне фото з ванної.

Яна Кошкіна

Олена Лядова

Після весілля з Володимиром Вдовиченкова актриса Олена Лядова відмовилася від зйомок в постільних сценах, так що в фільмах і серіалах, які вийшли пізніше «Левіафана», на знімальному майданчику якого і розгорівся їх роман, вона знімається виключно в одязі. Каналу ТНТ навіть довелося шукати дублерші для її героїні з серіалу «Зради».

Олена Лядова Раніше ми докладно розповідали про акторок, які не соромляться з'являтися голими перед камерами і навіть більш того - їх кар'єра пішла в гору після таких фільмів.