На яких авто їздять селебрітіс

Anonim
Тут повний автовінегрет …
Микола Басков роз'їжджає на унікальному автомобілі Bentley Limousine. На авто співак вважає за краще їздити тільки з особистим водієм.Автомобіль зробили з двох авто: розрізали автомобілі і спорудили подовжений кузов для зірки. Інтер'єр машини виконаний в англійському стилі. Авто Баскова обладнали новітньою технікою - аудіосистемою і кінотеатром з ідеальним звуком.

Басков любить машини поексклюзівнее Балерина Анастасія Волочкова управляє вельми зручним авто - Mercedes-Benz SL350 в 221-м кузові. Він дістався зірці в подарунок від чоловіка Анастасії Ігоря Вдовіна. Авто Волочкової прикрашено різними жіночими «штучками». Так само шанувальником автомобілів марки Mercedes є і Борис Моїсеєв, але водій він навіжений, тому за кермо сідає рідко.
Porsche є одним з улюблених авто наших зірок естради. Більшість з них вибирають модель Cayenne. Серед них - Валерій Леонтьєв, Анфіса Чехова, Анна Семенович, продюсер Яна Рудковська. Вона володіє цілою колекцією «Порше». Спортивними варіантами цього автомобіля захоплюється репер Тіматі.

Яна Рудковська збирає не тільки хутра, але і машини - Цікаво, а чого це ніхто з вітчизняних зірок вітчизняне авто не прикупить? Було б дуже патріотично. Баскову б дуже пішло на "Ладі-Калині" їздити, - баламутить один з твіттерян.
Редакція "Дізнайся все" бажає всім берегти себе і свої автомобілі!