Thomas Mraz (Томас Мраз) - біографія репера, фото, особисте життя, дівчина, зріст і вагу, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Thomas Mraz

Thomas Mraz (вимовляється як Томас Мраз, справжнє ім'я - Алмас Алмасовіч Гатауллін) - продюсер, режисер, російський реп-виконавець, відомий в тому числі по спільній з Оксіміроном композиції «Stereocoma». До 2017 року перебував в уфимському творчому об'єднанні DOPECLVB.

Музикант і продюсер Thomas Mraz

дитинство

Алмас народився 7 грудня 1992 року в столиці Башкортостану, Уфі. Дитинство АлМАС нічим не відрізнялося від життя простих дітей, народжених незабаром після розпаду СРСР.

Алмас Гатауллін в дитинстві з батьками Коли майбутній репер був школярем, він часто бачив сни, в яких він співав на сцені перед великою аудиторією. У дитинстві Алмас брав участь в музичному конкурсі і посів перше місце за виконання пісні «Крилаті гойдалки».
У дитячі роки він багато слухав різножанрової музики. У його плейлисте були і Глюкоза, і Арія, і Linkin Park.

Освіта

В 9 років Алмас вступив до першого класу музичної школи. Успішно пройшов навчання в Державній Академії Мистецтв. У 23 роки вступив в Уфимську Академію Театру на спеціалізацію «Акторська майстерність та режисура».

музична кар'єра

З юнацтва Thomas Mraz почав проявляти інтерес до хіп-хопу. Захопившись новим модним напрямком, він вирішив спробувати себе у фрістайлі. Свої треки записував на простий касетний магнітофон, який був у багатьох. З цього моменту почалася концертне життя АлМАС. Спочатку він виступав на одній сцені з близькими друзями, а потім народилася ідея створити творче об'єднання «DOPECLVB».

Thomas Mraz цікавився репом з дитинства У 2012 році в творче об'єднання увійшло відразу кілька талановитих реп-виконавців: i61, BasicBoy, Golden Phill, Glebasta Spal, FVCKFISH і, звичайно ж, Thomas Mraz. За рік спільної співпраці вони випустили два альбоми: «Dopetape» і «Dopetape 2».
У 2014 році музичні критики називали Thomas Mraz виконавцем, якого чекав величезний успіх на російській сцені. Випущений сольний мікстейп «Emotional VIII» (8 - по числу композицій) сподобався любителям пісень хіп-хопу і R & B. Thomas MrvZ ft.PHARAOH - Ghost Через рік вийшов третій альбом Dopeclvb. У його записі взяли участі відомі російські молоді репери: Jeembo, Killah Tveth і Pharaoh з Dead Dynasty. Після спільної успішної роботи над третім альбомом з Pharaoh, Thomas Mraz записав з ним трек «Ghost».
У 2015 році Thomas Mraz знявся в своєму першому кліпі на пісню «May 13». А вже навесні випустив однойменний музичний альбом. Він був записаний за участю Boulevard Depo, ЛСП і Krestall / Kidd. Свій псевдонім Алмас запозичив у американського виконавця Jasona Mraza, а Томас співзвучно з Алмас. Взимку 2016 року Алмас Гатауллін випустив новий сольний альбом «DO NOT SHAKE THE SPEAR» Судячи з назви, натхнення для запису нових п'яти пісень молодий репер почерпнув з творчості Вільяма Шекспіра, а може, це просто гра слів.
Відразу після виходу альбому Алмас уклав договір із звукозаписною компанією «Booking Machine», якою керує відомий репер Oxxxymiron. З ним у АлМАС є спільний трек «Stereocoma».Thomas Mraz і Оксімірон - Stereocoma У 2017 вийшов останній альбом творчого об'єднання Dopeclvb за участю АлМАС, після якого він оголосив про відхід.

Особисте життя

Алмас не виставляє напоказ своє особисте життя, але на його офіційній сторінці в instagram розміщено кілька фотографій, за якими можна зрозуміти: у репера є подруга.

Thomas Mraz зараз

У вересні 2017 року вийшов кліп АлМАС під назвою «Ultraviolet». А місяцем пізніше представив музичному світові новий альбом за участю реп-виконавця Yanix - «Bla Bla Land», з яким обіцяв відправитися на гастролі по державах колишнього СРСР. Thomas Mraz - Ультрафіолет Також Томас Мраз брав участь у записі нового альбому «Ми не спали, ми снилися» експериментальної групи Самое Велике Просте Число - група записала з репером трек «Друг».