Світ вразило нове відкриття вчених

Anonim
Хіміки вразили світ своїм відкриттям.
Вони знайшли формулу заліза, яке має окислення +5. Даний успіх бал опублікований у всіх газетах. Вчені стверджують, що досягти цієї формули дуже важко. Їм дуже допомогло їх цілеспрямованість і зашита від зайвих питань. Хіміки довго працювали для того, що б досягти даних успіхів. І їм це вдалося. Для того що б отримати цю формулу їм довелося, відняли електрон у нітриду чотирьохвалентного заліза Fe (IV).
«Ми довго до цього прагнули, на самому початку ми не сподівалися на позитивний результат, не те, що на успіх. Але тепер ми з упевненістю можемо сказати, що таблиця Менделєєва знову збільшилася, і ми на цьому не зупинимося, а будемо далі розгадувати таємниці нашого світу »- заявив один з відкривачів формули.
Даний успіх безцінний. Адже пятивалентного залізо має потужну активністю. Одним з головних його перевага, це те, що при температурі нижче -78, якщо його з'єднати з водою, то в підсумку вийти аміак. А без формули пятивалентного заліза, для отримання аміаку потрібна велика температура і високий тиск. Але, як саме буде використовуватися дана формула, поки ще нікому не відомо. Будемо сподіватися, що в мирних цілях.
Це ще один крок до розгадки, як був створений наш світ. І для цього потрібно чимало коштів і зусиль, тому в цьому їм допомогло те, що в їх розпорядження було все. Як і в будь-якій справі, будь-якого фахівці важливо мати певні знання.Так хімікам потрібно розбиратися в тому, що вони роблять, як і бухгалтерам або аудиторам, яких цікавить ліквідація ТОВ Казань, потрібно мати знання в області економіки, бухгалтерії і права.
З кожним днем ​​все більше і більше з'являється відповідей, як же створений світ, але за відповідями будуть нові питання. Деякі з них ми не в силах розгадати ні за допомогою науки, ні будь-яких інших сил. На даному етапі вчені не збираються зупинятися, адже по статистики вчені розгадали 2% з 100%, як створений наш світ.