Як сказати чоловікові: «Я тебе хочу»? | Форум

Anonim
Дивлюся, тут всім поради дають, от вирішила теж написати, може допоможете … Нам з чоловіком по 22, в шлюбі всього півроку. Скаржитися на життя гріх: на весілля мої батьки подарували нам машину, а його квартиру. Він недавно влаштувався на хорошу роботу, тому я сиджу вдома і займаюся господарством.
Чоловік приходить ввечері пізно, повечеряє, подивиться телевізор і лягає спати. Секс у нас два, в кращому випадку три рази в тиждень. Мені цього мало. Але проявити ініціативу і сказати, що мені треба більше, не можу. Мені здається, що якщо я це зроблю, чоловік вважатиме мене сексуально стурбованою. Я дуже сором'язлива. Як бути, як сказати так, щоб це виглядало хоча б не пішла.
Мої натяки до нього не доходять, а вголос вимовити три слова: "Я тебе хочу!", У мене язик не повертається. Ось як побороти себе і налагодити нормальне сексуальне життя, щоб не було недомовок і поглядів в інший бік. Я завжди трохи заздрила дівчатам, які просто так могли підійти до хлопця і так сказати. Я так не вмію. Навіть чоловікові не можу сказати, як бути?

Бета, 22 роки