Canopy розробила унікальний сенсорний чохол для iPhone

Anonim
Компанія Canopy розробила цікаву модель чохла для смартфона Apple iPhone. Він не тільки прикрашає, захищає девайс, але і приносить інші додаткові можливості в управління пристроєм.
Новий чохол під назвою Sensus оснащений вельми ємнісними сенсорами, за допомогою яких можна управляти девайсом. Sensus здався багатьом дуже схожим на чохли, які пропонує сьогодні будь-який магазин чохлів для гаджетів. Сьогодні такі магазини пропонують у величезному асортименті найякіснішу і цікаву "одяг" для гаджетів.
Але цей чохол має на внутрішній нижній частині один коннектор, запатентований Apple. За допомогою його можна підключитися до гнізда самого телефону. І за допомогою цього роз'єму будь-який телефон отримує відомості з двох ємнісних сенсорних панелей, розташованих ззаду і згори. Ними і оснащений Sensus.

Canopy розробила унікальний сенсорний чохол для iPhone Так, користувач може управляти телефоном навіть в стані очікування. Для застосування можна придумати безліч функцій, які і будуть використовуватися саме при сенсорному керуванні чохлом.
Компанія Canopy надає повноцінний API для Sensus, за допомогою якого можна тепер працювати з програмуванням і призначенням всіляких функцій для нового сенсорного чохла. І можливо, за допомогою сенсорної задньої сторони можна буде реалізувати і інші додаткові елементи управління для ігор або ж додатків.
Зараз чохол Sensus поки не доступний для покупки, з'явиться він на ринку через два місяці. Спочатку цей чохол буде сумісний з пристроєм iPhone 4, 4S і 5, а вже в кінці року очікується нова версія для iPad. Залежно від самої моделі аксесуара, вартість його буде варіюватися від 60 до 100 доларів. І якщо проект реалізується, то вийде дуже цікаво - задня частина пристрою буде аналогом сенсорного дисплея, лише тільки без візуалізації.

Коштувати новий чохол буде не більше 100 доларів Один з блогерів Твіттера Ілона пише: «Класний чохол. Куплю собі такий відразу, як з'явиться на ринку ».
На думку редакції, хоча чохол ще недоступний, покупців на нього вже зараз знайшлося багато.