Почім корпоративчик?

Anonim
Цікаво, а скільки заробляють на корпоративах російські зірки? Результати гонорарів дійсно вражають.

Так, за останніми даними найбільш високооплачуваним артистом в нашій країні вважається Григорій Лепс. Наприклад, корпоративні заходи, які припадають на новорічну ніч, приносять більше 100 тисяч доларів. Дивно, що співак, який практично не з'являється на екранах телевізорів, отримує такі гроші? Зовсім ні, якщо врахувати те, як в народі люблять цього виконавця. До речі, зовсім не набагато менше Лепса заробляють його колеги - Стас Михайлов і Олена Ваєнга. Графіки артистів розписані на кілька років вперед. Тому тим, хто хоче отримати їх до себе на корпоратив, доведеться встати в чергу, приготувавши солідну суму грошей.

Сьогодні спостерігається нова тенденція: люди втомлюються від зірки, яка занадто часто з'являється в телевізорі. Вони хочуть чогось свіжого, тому і замовляють виконавців, які не є частими гостями на блакитному екрані. Так що з усією впевненістю можна сказати, що кількість ефірів зовсім не підвищує рейтинг зірки, а зовсім навпаки, знижує його. На жаль, але зараз вже немає того ажіотажу навколо Жанни Фріске, який спостерігався кілька років тому. На зміну популярній співачці прийшли нові виконавці і виконавиці.

Як не дивно, але навіть «старички» сьогодні котируються нітрохи не гірше, ніж молодняк.Юрій Антонов, Валерій Леонтьєв, Алла Пугачова - ось імена зірок російської естради, яких продовжують кликати на корпоративи і яким готові платити непогані гроші. Як і раніше публіка хоче бачити виступи колись популярних колективів: груп «Міраж", "ВІА Гра", "Фабрика», «Блестящие».

Чи не менше музичної братії заробляють на корпоративах сьогодні і ведучі. Серед найбільш високооплачуваних і затребуваних числяться Ксенія Собчак, Гарік Мартиросян, Лера Кудрявцева, Іван Ургант Павло Воля, Олександр Олешко. Ну а найбільше на цьому терені везе Максиму Галкіну. Його гонорари рахуються найвищими. Так, якщо орендувати для приватного заходу заміський готель і запросити в нього Максима Галкіна, доведеться віддати як мінімум 50 тисяч євро. І ці гроші - виключно гонорар зірки. Сам готель обійдеться куди дешевше. Однак щедрість російських олігархів і бізнесменів не знає кордонів, і вони готові платити будь-які гроші, аби свято пройшло на славу.

До речі, зарубіжні артисти, такі, як Томас Андерс або Тото Кутуньо, заробляють в Росії теж непогано. Вітчизняний глядач (не рядовий, звичайно) любить цих артистів і готова витрачати мільйони, аби побачити поруч з собою зірку.