У чому зручності електронної бібліотеки

Anonim
З появою нових технологій і доступу до інтернету користувачі усвідомили, що є можливість оцифрувати всі то, що раніше було на папері. І книги не стали винятком.

Так і з'явилися електронні бібліотеки, які представляють собою інтернет-сайти, де зосереджений певний обсяг творів у вигляді каталогу з можливістю пошуку по імені автора електронної книги, назвою літературного твору, жанру. У чому зручність запитаєте ви? Абсолютно у всьому! Тепер у своїй «електронної читалки» у вас є можливість зберігати тисячі або навіть десятки тисяч книг, а важити це задоволення буде до 200-300 грам. Завжди є можливість знайти потрібну книгу протягом декількох секунд, немає необхідності лазити по нескінченним бібліотечних полиць в пошуках рідкісної книги. Але що якщо ви забули назву книги або автора? Тут вам на допомогу прийде електронна бібліотека http://filegiver.com/ Мало того, що в даній бібліотеці можна скачати книги безкоштовно, так ще пошук електронних книги виведений на абсолютно новий рівень! Тепер можна ввести якусь цитату або уривок з книги, який ви запам'ятали, і пошукова система знайде, які з книг містять даний текст. Результати будуть виведені у вигляді списку книг в різних форматах з підсвічуванням знайдених слів.

В даний момент електронна бібліотека може похвалитися такими характеристиками:

  • Швидкість повнотекстового пошуку;
  • Від 10 мільйонів книг (!);
  • Безліч книг міститися відразу в декількох форматах.

Любите читати класику, фентезі чи поезію? Немає проблем, більше немає потреби кудись йти, просто відкрийте сайт бібліотеки і пориньте в нескінченний світ книг і знань.