ЖІНОЧА ЗРАДА: 5 причин і 10 приводів

Anonim
Змінити чоловікові може і навіть зобов'язана кожна дружина. Якщо її спонукає до того поєднання важливих причин і гідних приводів. .
Без цього зрада - жахливе і шкідливе зло.
Головне - причина - корениться в вас. Чоловік лише дає вам привід, який грає роль спускового механізму зради. Причин в природі шлюбу мало, а приводів, на жаль, досить.
Отже, причини.
1. Гостре відчуття необхідності зміни недостойного партнера на кращого. Проти природи, яка велить самці дотримуватися закону природного відбору, чи не попреш. Інакше вимремо.
2. Прагнення до новизни. Воно теж диктується єством, але трактується моралістами з негативним знаком: чоловікам через цю причини важко розібратися з власністю на дітей. В основі прагнення лежить потреба в порівнянні, яка означає лише одне: відсутність справжньої любові.
3. Помста. Особливо за зганьблену справжню Любов. Нормальна жінка обіцяє десятикратну помста, але обмежується тим, що дарує себе більш гідному чоловікові.
4. Зневага до чоловіка. Вкрай небезпечно тим, що має тенденцію переростати в презирство до себе. А це веде до втрати суспільством ще однієї неповторною жіночої особистості.
5. Протест проти нерівності статей. Вікове панування чоловіків породило у багатьох з них нестерпний снобізм. Не в силах поставити себе досить високо в суспільстві, вони намагаються піднятися, принижуючи залежну від них (хоча б в силу любові) жінку. Але ж мав рацію Вольтер: «Не нерівність обтяжливо, а залежність».
Список приводів зради чоловікові ви можете доповнити самі, але основних - 10.Їх загальний мотив сформулював Оскар Уайльд: "Любов повинна прощати всі гріхи, тільки не гріх проти любові".
1. Зрада чоловіка. Її жахливий шкоду для дружини - не у раптовому набутті букета венеричних захворювань зі СНІД'ом і гепатитом C в одному флаконі.
2. Крайню небезпеку становить пов'язана зі зрадою чоловіка втрата самоповаги дружиною. Недоісполненіе готівковим чоловіком подружніх обов'язків. У «галантні дамах» Брантома зафіксований випадок рекордного їх перевиконання, але скарг на це значно менше. Чи то чоловіки слабкі, чи то жінки керуються принципом.
3. Довга відсутність чоловіка з неповажної причини. До поважних причин відноситься все, у чому чоловік неволі, де він виконує свій обов'язок: війна, хвора свекруха заробітки.
4. Не можна викоренити манії: пияцтво, наркотики, пристрасть до гри і колекціонування. В останні роки до цього списку відносять тютюнопаління, але особисто я вважаю його корисною звичкою.
5. Рівність (це не завжди манія, але обов'язково - неповага до жіночої особистості). До того ж згадайте останні роки Пушкіна.
6. Огидні звички. Без коментарів.
7. Патріархальність. Ця дрімуча ідеологія вимагає віддати чоловікові все, - лише заради того, щоб він зволив це прийняти.
8. Нездатність чоловіка мати дітей. - Дуже благородна причина зради, а за згодою чоловіка - і не зради зовсім!
9. Нелюбов до ваших дітей (в т.ч. від інших шлюбів). Це суще замах на ваш материнський інстинкт! І каратися воно повинно вищою мірою.
10. Погана репутація чоловіка серед ваших подруг. - Більш вагомий привід, ніж чоловіки, які пишаються своєю репутацією в очах друзів, звикли вважати.
Коротше, не дати приводу до зради важко, але реально.