Люсі Хейл (Lucille Hale) - біографія, фото, особисте життя, зростання і вагу 2019

Anonim

Біографія Люсі Хейл

Ще зовсім юною дівчиною Люсі Хейл стала кумиром американських підлітків завдяки ролі в серіалі «Милі ошуканки». Але актриса не захотіла спочивати на лаврах, а стала пробувати себе в інших сферах життя. Ще до 30-річчя вона могла похвалитися двома десятками кіноролей, успішним музичним альбомом, власною лінією одягу, а найголовніше - активною участю в благодійних проектах, які дарують тяжкохворим людям шанс на одужання.

На фото: Люсі Хейл

Дитинство та юнацькі роки

Дитинство Карен Люссіль Хейл пройшло в Мемфісі, місті з багатою музичною історією. У ньому свого часу жили і творили легендарні Елвіс Преслі і Бі Бі Кінг, а зараз знаходиться всесвітньо знаменитий Музей соул і рок-музики. Можливо, саме атмосфера рідного міста так вплинула на дівчину, що вже в самому ранньому дитинстві вона не уявляла свого життя без музики і мріяла стати знаменитою співачкою.

Люсі Хейл в дитинстві Батьки, Престон і Джулія Хейл, виховували Люсі, її старшу сестру Меггі і зведеного брата Уеса в строгості, намагаючись прищепити їм міцні моральні підвалини. Незважаючи на це мати не залишила без уваги явні музичні здібності молодшої дочки і всіляко сприяла розвитку її вокального таланту.

Батьки всіляко сприяла розвитку вокального таланту Люсі У дванадцять років Люсі була переведена на домашнє навчання, щоб у неї залишалося більше часу на заняття творчістю, а через рік дівчинка разом з мамою відправилася в Лос-Анджелес на конкурс молодих виконавців «American Juniors». З піснею «Call me» Люсі вийшла фінал і стала однією з п'яти учасниць музичного гурту, сформованої продюсерами з найяскравіших конкурсанток.
Колектив проіснував недовго і розпався в 2005 році, проте за цей час юні «зірочки» встигли засвітитися в кількох великих телевізійних проектах і серіалах.

Кар'єра в кіно

Натхненна таким успіхом, Люсі вмовила матір переїхати в Лос-Анджелес. Вона настільки була захоплена мрією про акторську кар'єру, що навіть на деякий час засунула музику на другий план. Але виявилося, що таких, як вона, в Голлівуді греблю гати, і далеко не кожній починаючої старлетці судилося стати світовою знаменитістю.

Мріючи стати актрисою Люсі переїхала в Лос-Анджелес Спочатку Люсі знімалася у другорядних серіалах, назв яких сама вже не пам'ятає. У 2007 році їй запропонували одну з провідних ролей в серіалі «Біобаба», але після виходу перших серій картина була знята з ефіру через страйк сценаристів. В цьому ж році Люсі засвітилася у другій частині молодіжної комедії «Джинси-талісман», де їй склали компанію Блейк Лайвлі і Америка Феррера. За нею пішла цікава робота в комедійному серіалі «Розпещені», в якій Люсі зіграла ученицю блискучої Меган Сміт.

На початку акторської кар'єри Люсі знімалася у всіляких серіалах Довгоочікуваною подарунком долі стала для молодої актриси роль Арії Монтгомері в багатосерійному трилері «Милі ошуканки» (2010-17). Серіал пройшов з величезним успіхом і був продовжений ще на кілька сезонів. Люсі стала володаркою престижних кінопремій, що помітно додало їй ваги в кінематографічних колах. Дівчині більше не треба було оббивати пороги кіностудій в пошуках роботи, і вона вирішила відновити співочу кар'єру.

музична діяльність

У 2014 році Хейл записала альбом «Road Between», який був позитивно зустрінутий слухачами і музичними критиками. До нього увійшли кілька пісень її власного твору, виконані в стилі кантрі-соул.

Люсі Хейл в серіалі «Милі ошуканки» Одну з композицій дівчина присвятила акторові Дрю Ван Аккера, в якого була таємно закохана під час зйомок в «Милих ошуканку». Lucy Hale - You Sound Good to Me (Official Music Video) Люсі також брала участь у створенні саундтреків до фільму «Історія Попелюшки 3» і написала кілька пісень для починаючої кантрі-співачки Ешлі Лісет.

Особисте життя Люсі Хейл

У 2007 році всі популярні світські видання розтрубили про роман Люсі з актором Девідом Генрі, її партнером по знімальному майданчику. Через два роки закохані несподівано розірвали відносини, не пояснюючи причин конфлікту.

Люсі Хейл і Девід Генрі У 2012 актриса стала з'являтися на публіці з ще одним колегою по знімальному майданчику - актором Крісом Зілка. Фіналом їх недовгого роману став короткий твіт на сторінці Кріса в соцмережах, в якому він дорікав Люсі в зарозумілості. Після цього дівчина намагалася побудувати серйозні стосунки з актором Гремом Роджерсом і музикантами Джоелем Краусом і Адамом Питтсом, але і ці спроби не увінчалися успіхом.

Люсі Хейл з музикантом Ентоні Калабреттой У 2015 році Люсі вперше вийшла в світ з музикантом Ентоні Калабреттой. Закохані не приховували своїх почуттів і навіть подейкували про швидку заручини. Але навесні 2017 з інстаграма актриси зникли спільні знімки з бойфрендом, а незабаром пара офіційно оголосила про свій розрив.

Люсі Хейл зараз

Батьки виховали Люсі небайдужою людиною, яка не може залишатися осторонь від чужої біди. Дівчина активно займається благодійністю і волонтерством, співпрацює з великими медичними центрами, що спеціалізуються на лікуванні дитячої онкології та вроджених вад піднебіння ( «заяча губа»). Люсі не сприймає випадки шантажу і залякування підлітків в інтернеті, а також різко засуджує насильство над жінками та порушення їх прав, про що неодноразово заявляла на різних громадських форумах.
Дівчина є активною користувачем соцмереж та на своїй сторінці в Інстаграм обговорює з передплатниками багато злободенні теми, що хвилюють сучасних підлітків. Люсі не приховує, що в юному віці страждала від анорексії і подолала чимало труднощів, щоб повернутися до нормального життя. Зате тепер Хейл є особою кількох модних брендів і послом краси косметичної марки AVON. У 2014 дівчина презентувала власну лінію одягу, яка успішно продається в модних магазинах США, Канади та Європи. «Правда або дія» - трейлер При цьому Люсі не забуває про творчість, записує пісні і знімається в нових картинах. У 2018 році на екрани вийшли дві прем'єри за участю актриси - містичний хоррор «Правда або дія» та молодіжна комедія «Чувак». Також актрису можна побачити в драматичному серіалі «Довічний вирок», де вона виконала роль онкохворий дівчата.