Дитячий садок в Бєлгороді отримав в подарунок унікальний робот-пилосос

Anonim
У Бєлгороді на ювілей дитячого садка номер 45 спонсори зробили просто дивовижний подарунок - робот-пилосос.
Робот-пилосос - пристрій для автоматичної прибирання будь-яких приміщень, оснащене штучним інтелектом. Прибирання в кожному приміщенні можлива за визначеним розкладом або з простої команді з пульта даного пристрою. Варто відзначити, що підлогомиюча машина керхер сьогодні також користується величезною популярністю в багатьох країнах, так як помітно полегшує працю прибиральниці. Бути може, дитячий сад в Бєлгороді також незабаром придбає і це обладнання для прибирання.

Дитячий садок в Бєлгороді отримав в подарунок унікальний робот-пилосос Чудо-пилосос був дуже навіть до речі, тому що помічники вихователів кожен день витрачають дуже багато часу на прибирання кімнат-спалень в дитячому саду. Сама завідуюча цього дитячого садка зазначає, що унікальний робот-пилосос здатний чистити добре не тільки лінолеум, але і навіть керамічну плитку.
І тепер, маючи надійного помічника, цьому дитячому садку в Бєлгороді не доведеться більше виконувати сухе прибирання в приміщеннях установи, виробляти чистку численних килимів. Так, вбудована УФ-лампа в цьому пилососі дозволяє знезаражувати поверхні. Меблі та плінтуса для цього пристрою не є перешкодою. Робот, при зустрічі з якоюсь перешкодою, обмірковує сам способи його проходження.

У Бєлгороді на ювілей дитячого садка номер 45 спонсори зробили дивний подарунок Один з блогерів Твіттера Олег пише: «З новим пилососом тепер не потрібно витрачати багато часу на прибирання. Чудо-пристрій ».
На думку редакції, сучасне обладнання для прибирання відрізняється якістю і досить доступними цінами. Без таких пристроїв сьогодні важко уявити не тільки державна установа, а й свій будинок.