Finder

Anonim

Часто бувають ситуації, коли людина кілька хвилин тримає в руках свій смартфон, а пізніше вдома кладе його так, що не може знайти. Зараз вирішити цю проблему власникам телефонів з ОС Андроїд не важко. Вони можуть завантажити спеціальний додаток, скористатися ним, швидко знайти свій смартфон. Про цей додаток ми і поговоримо в нашій статті.

Що таке Finder на Андроїд

Finder – це програма, яка допомагає користувачеві швидко відшукати телефон, який знаходиться недалеко від нього. Завдяки йому може більше не нервувати, т.к. швидко знайде свій смартфон. Повна назва цієї програми Whistle Phone Finder Pro.

Є у описаного вище додатку як переваги, так і недоліки.

Його переваги полягають у тому, що воно:

  • легко працює, причому навіть у сплячому режимі;
  • швидко налаштовується;
  • має розумний, привабливий інтерфейс;
  • працює абсолютно безкоштовно;
  • просте у використанні;
  • важить не багато.

Крім переваг є в даної програми і недоліки.

Її недоліки полягають у тому, що вона:

  • повна реклами, рекламних роликів;
  • не завжди під час виявлення смартфона розпізнає свист;
  • працює в основному з англійською мовою і тільки в тому випадку, якщо знаходиться поряд із втраченим смартфоном;
  • не працює в надто галасливій обстановці.

Вище наведені не всі плюси та мінуси цієї програми. Докладніше дізнатися про них допоможе особистий досвід.

Можливості Finder на ОС Андроїд

Працює цей додаток так само, як і інші аналогічні програми.

Встановлюється, запускається воно на телефоні, використовує мікрофон для уловлювання звуків, схожих на свист.

Також додаток має спеціалізовану техніку Digital Signal Processing (DSP). Завдяки їй програма аналізує всі аудіосигнали, що видаються поблизу, знаходить чіткі звуки, схожі на свист людини.

Цікаво, що користувач сам через налаштування може налаштувати пошук телефону навіть у тому випадку, якщо він вимкнений.

Незважаючи на дзвінки, програма все одно продовжить працювати. Причому постійно її запускати не потрібно. Достатньо запустити її один раз. У фоновому режимі вона працюватиме постійно. Можна навіть перезапустити смартфон, програма продовжить свою роботу.

Часті питання

Нижче будуть представлені найпопулярніші питання, які спеціалістам часто задають користувачі, відповіді на них. Тому якщо в людини виникло якесь питання, яке він хоче поставити фахівцю, то спочатку йому не зайвим буде вивчити цю таблицю, а вже потім думати про те, ставити це питання фахівцю чи ні.

Питання експерту Чому додаток користується такою шаленою популярністю у користувачів?

Кожна людина хоча б раз у житті вдома втрачала свій телефон, не могла його знайти. Багато хто намагався додзвонитися на свій смартфон із домашнього телефону. Метод дієвий, але за умови, що смартфон користувача включений, тобто. працює. Смартфон задзвонить, але виклик господар смартфона просто не почує. А якщо у користувача немає іншого телефону, з якого можна зателефонувати, свій смартфон він просто не знайде. Ця програма не залежить від того, є у користувача другий телефон чи ні.Достатньо лише посвистіти і смартфон знайдеться. Причому знайти так вийде навіть вимкнений смартфон. Після встановлення програми смартфон став швидше розряджатися. Чи може бути так?

У фоновому режимі програма повинна працювати постійно. Тільки так користувач зможе повноцінно ним користуватися. Але боятися не варто. Акумулятор встановлений додаток не витрачає. Зазвичай воно включається 1 раз на годину, кілька годин. Чи варто качати цей додаток?

Фахівці дають позитивну відповідь це питання, т.к. воно займає мало місця, не дуже витрачає батарею, дозволяє швидко знайти втрачений смартфон. Причому багатьох користувачів, хто раніше не користувався цим додатком, а потім скачав його, дуже дивує те, наскільки часто вони втрачають свій смартфон і шукають його. Чи безпечно користуватися цією програмою?

Розробники цієї програми дуже серйозно ставляться до безпеки. Саме користувач може не боятися, спокійно користуватися ним, т.к. вся його інформація, тобто. ім'я, адреса, інша фінансова інформація, що потрапляє до системи, надійно захищена. Чому користувач не може встановити вибрану програму на свій смартфон.

Це відбувається в тому випадку, якщо його смартфон:Працює на надто новій операційній системі Android, на яку мод встановити не можна;Працює із сучасною версією програми. Прийде позбутися раніше завантаженої програми, а лише потім встановлювати мод. Що робити, якщо виникла помилка завантаження?

Спочатку потрібно перевірити те, чи не зайнятий сервер. Якщо він зайнятий, то користувачеві варто перейти до стрибка програми набагато пізніше. Фахівці не рекомендують все одразу кидати, швидко перезапускати програму.Варто трохи почекати, т.к. на його завантаження йде багато часу. Чи можна встановити цей додаток на свій комп'ютер?

Всі програми, створені для телефонів, що працюють на операційній системі Android, чудово працюють і на стаціонарних електронних пристроях. Саме тому користувач легко може завантажити програму на свій комп'ютер, користуватися ним. Що робити, якщо смартфон з першого разу знайти не вдалося?

Користувачеві не варто одразу засмучуватися. Йому потрібно відключити всі звуки, чітко і голосно посвистати. Програма швидко розпізнає звук, смартфон точно вкаже на місце, де він знаходиться. Що робити, якщо я не вмію свистіти?

Зазвичай цим питанням задаються жінки, які часто втрачають удома свої смартфони. Засмучуватися їм не варто. Спеціально для них розробники створили спеціальну програму, призначену для пошуку смартфона.Називається воно «Пошук телефону по бавовні». Достатньо лише ляснути в долоні. Смартфон сам вкаже своє місцезнаходження.

Як користуватися додатком

Спочатку користувач:

  1. Запускає раніше завантажений додаток.
  2. Клікає на кнопку Let Start.

  3. Вибирає спосіб, яким втрачений смартфон дасть йому знати про те, де він знаходиться. При цьому доведеться вибрати: Звук повідомлення, який буде грати.
  4. Можна вибрати мелодію зі встановлених або завантажити, вибрати свою. Гучність мелодії можна виставити на максимальне значення. Так користувач почує свій телефон навіть у тому випадку, якщо він знаходиться далеко.
  5. Ліхтарик або світло.
  6. Під час пошуку телефону програма увімкне фотоспалах на камері смартфона. Так користувач швидше його знайде.
  7. Вібрацію.

Після розпізнавання свисту смартфон почне не тільки моргати, а й вібрувати.

Додатково налаштовується чутливість до свисту. Так можна знайти навіть вимкнений смартфон, а ще це заощаджує батарею.

Тепер залишається тільки вийти з програми. Усі налаштування будуть збережені.

При втраті телефону користувач заходить до кімнати, видає своєрідний свист. Фахівці рекомендують користувачеві свистіти гучно та чітко. Ефективність розпізнавання свисту залежить від якості вбудованого мікрофона, кількості звукових перешкод, рівня шуму.

Далі за допомогою мікрофона, встановленого на телефон, програма ловить даний свист, екран втраченого телефону світиться різнобарвною ілюмінацією, включає обрану мелодію, вібрує.

Як відключити

Вимкнути програму користувач може всього за пару кліків.

Йому потрібно:

  1. Відкрити програму, раніше встановлену на смартфон.
  2. Знайти кнопку зі свистком, клікнути на неї.
  3. Знайти вкладку Active, перевести повзунок у неактивне положення.
  4. Повернутися до головного меню.
  5. Знайти кнопку Activate, що знаходиться в головному меню, клацнути на неї.

  6. Ще раз перевести повзунок у неактивне положення.

Так само відключаються й інші раніше встановлені настройки. Наприклад, так можна вимкнути спалах, мелодію, вібрацію.

Як видалити програму

Видалити додаток користувач зможе з першого разу.

Йому потрібно:

  1. Взяти до рук свій смартфон.
  2. Перейти до категорії «Налаштування».
  3. Пройти на вкладку «Додатки».
  4. Клікнути на категорію «Всі додатки».
  5. Прогорнути сторінку вниз, знайти потрібну програму, клікнути на неї.
  6. Натиснути на кнопку «Очистити», а потім натиснути кнопку «Видалити».

При бажанні можна буде знову увійти в Play Market, завантажити потрібну програму, активно користуватися ним.

Тепер ми всі знаємо про те, що це за програма Finder для ОС Android, як їй користуватися, які в неї є основні функції, що людям в ній подобається, а що ні. Не варто забувати про те, що скористатися такою програмою можуть не лише власники телефонів Samsung. Працює вона практично на будь-якому електронному пристрої з операційною системою Android.