Як подивитися передплатників у ВК з телефону

Anonim

Як і у всіх соцмережах ВКонтакте можна заводити друзів, спілкуватися та підписуватись на цікаві акаунти. Підписавшись на профіль, можна стежити за всіма його оновленнями та подіями. Наприклад, друзі та передплатники будуть одними з перших бачити у своїй стрічці нові фотографії, записи на стіні та інші події. Простіше кажучи, передплатник – профіль людини, яка надіслала заявку в друзі (тим самим підписався на оновлення), яка не була прийнята. Відповівши на заявку, можна в один клік перевести профіль у статус “друзі”.

Як подивитися передплатників ВК з телефону

Тепер про те, як подивитися передплатників. Зробити це зовсім нескладно, незалежно від того, чи використовуєте ви офіційний мобільний додаток або браузер. Все, що потрібно – авторизуватися в обліковому записі та перейти на головну сторінку. І все ж таки, невелика інструкція:

Мобільний додаток (Android або iOS не важливо).

Після запуску та авторизації (на прикладі програми від офіційного розробника) необхідно просто перейти на основну сторінку профілю, натисканням однієї кнопки. Тут буде головна інформація: кількість друзів, фотографії, статус, безліч іншої інформації та, головне, кількість підписаних облікових записів.

Мобільна версія сайту (серфінг у браузері).

Алгоритм мало чим відрізняється, потрібно також увійти до свого облікового запису в соціальній мережі та перейти на головний. Це можна зробити кількома способами.
  1. Використовуючи особистий ідентифікатор облікового запису. Зазвичай він виглядає приблизно так id123456789, де цифри від 1 до 9 і формують ідентифікатор. Якщо ви знаєте свій, можете просто ввести в адресному рядку браузера (або рядок пошуку) наступний запит "https://vk.com/id", де замість- цифри ідентифікатора.

  2. Якщо id невідомий, можна вчинити трохи інакше. Після входу в обліковий запис автоматично відкривається розділ новин (якщо цього не сталося, але вхід успішний, вводимо в адресному рядку "https://vk.com/feed"). Знаходимо бічне меню (може виглядати дещо по-іншому), як на скріншоті і переходимо на головну сторінку. Тут, до речі, і можна дізнатися про ідентифікатор. Він буде написаний одразу після напису “vk.com/” або “https://vk.com/”:

Основна “робота” позаду – кількість передплатників, так само, як і у додатку, можна переглянути на головній сторінці. Якщо на сторінці взагалі немає жодного слова про передплатників, значить, у облікового запису їх просто і немає.

Як дізнатися, на кого я підписаний

Розглянемо зворотну ситуацію – необхідно знайти облікові записи, на які ви підписані. Насправді зробити це так само просто, як і подивитися власних передплатників.

Перший спосіб

По-перше, необхідно також перейти на основну сторінку (для цього дивимося інструкцію вище).

Далі, шукаємо на сторінці вкладку “підписки” – тут і будуть відображені всі акаунти та групи, на які оформлена передплата. Не важливо, чи ви використовуєте мобільний додаток, “сидіть” з комп'ютера або мобільної версії браузера.Всі групи та облікові записи, які не відповіли на запит і не додали вас у друзі, будуть відображені в цьому розділі.

Другий спосіб

  • Для того щоб подивитися профілі, на які ви підписані, необхідно перейти у вкладку “друзі” (як показано на скріншоті або ввівши в адресний рядок “https://vk.com/friends”).
  • Далі, відкриваємо розділ “заявки у друзі”. З'явиться кілька вкладок, нас цікавить “вихідні” – тут будуть всі персональні акаунти, на які ви підписані. А розділ “вхідні” показує ваших передплатників – ще один із способів.

Як подивитися передплатників ВК в іншої людини

Знову ж таки, завдання мало чим відрізняється, від розглянутих раніше.

  • Для того щоб подивитися передплатників, потрібно відкрити необхідну сторінку. Про те, як це зробити, було детально розказано вище в інструкції.
  • Необхідно просто відкрити профіль, що цікавить, і потрібна інформація буде доступна відразу ж на головному екрані.
  • Знову ж таки, якщо на головній сторінці людини немає пункту “підписників(-а)”, це означає, що у них їх просто немає, оскільки приховати таку інформацію від інших користувачів не можна.

Крім того, це також говорити і про те, що сторінку користувача закрито (без додавання до нього у друзі практично вся інформація стає недоступною).

Як видалити передплатників з телефону

Видалення передплатників також не викликає особливих проблем і труднощів, навіть з телефону. Часто буває так, що список передплатників на обліковому записі "засмічується". Багато профілів, які були підписані на вас, видаляються або баняються адміністрацією. Для деяких вони навіть висять “зайвим вантажем”. Підписані профілі можна заблокувати, тобто додати до чорного списку.

Після цього облікові записи автоматично пропадають з розділу підписаних і практично вся інформація про вашу сторінку стає недоступною. Зазвичай так роблять з віддаленими профілями, які колись оформили передплату, бо це єдиний спосіб позбутися їх. Далі можна купити просування Вконтакте та набрати нових «живих» передплатників.

Детальна відеоінструкція з видалення з телефону

Можливі проблеми та часті питання

Запитання експерту Я не користуюся офіційним додатком ВКонтакте, чи підійде інструкція для мене?

Неофіційні аналоги клієнта хоч і вирізняються візуально, але базові складові інтерфейсу приблизно однакові. Швидше за все, інструкція підійде і вам Чи можна забрати людину з передплатників без додавання до чорного списку?

На жаль, без цього аж ніяк. Єдиний спосіб – блокування із занесенням до НС. Не можу знайти рядок “підписники”, що це означає?

Для вашого облікового запису: у вас просто ще немає передплатників. Для облікового запису іншої людини: обліковий запис закрито, або він також не має передплатників.