Які бездротові навушники краще купити для iPhone

Anonim

Дорогий гаджет вимагає і дорогої гарнітури. Щоб насолодитись якісним звучанням Айфона, рекомендується підбирати навушники з рейтингу найкращих моделей. Докладний аналіз та аналіз бездротових навушників допоможе визначитися з вибором.

Рейтинг найкращих навушників для iPhone

Найменування Опис Рейтинг
Apple AirPods 3 Одна з найкращих моделей від бренду Apple. Вакуумні. Ідеальне шумозаглушення, об'ємний звук. ★★★★★
Marshall Major IV Маловідомий виробник, який складе конкуренцію Apple, Bose та Samsung. З унікальними показниками автономної роботи. ★★★★★
Defender FreeMotion B525 Найдешевші, але якісні. З можливістю застосування як MP-3 плеєр. ★★★★★
Beyerdynamic Aventho wireless Гарнітура преміум класу. Дорогі, але за якістю відповідні ціні. ★★★★★
Sennheiher Momentum true wireless 2 Багатофункціональні, з великим запасом амбушюр у комплекті. ★★★★★
KLIPSCH TS II TW ANC McLaren True wireless Красиві та яскраві, з потужною начинкою. ★★★★★
Deppa Air Доступні за вартістю та з функцією прискореної зарядки. ★★★★★
JBL True wireless JBL LIVE PRO 2 TWS BLK Аксесуар з різними амбушюрами, чохлом та відмінним звуком. ★★★★★
Huawei True wireless FreeBuds Чистіший звук, комплект з додатковою атрибутикою. ★★★★★
Samsung Galaxy True Wireless Buds Live (SM-R180N) Гарнітура брендової якості від головного конкурента з приголомшливим звуком. ★★★★★

У бездротових навушників аналогічні характеристики, що ускладнює вибір користувача. Варто уважно ознайомитись із оглядом найякісніших гарнітур для iPhone. І підібрати для себе модель з найцікавішими і потрібними фішками.

Apple AirPods 3

Бездротові Bluetooth навушники від бренду Apple, розроблені за технологією SBC. Лідер продаж серед шанувальників «яблучної» техніки. Стильний, локонічний дизайн. Регулятор гучності розташований на вкладках. Якісний вбудований здвоєний мікрофон.

Хороший радіус дії (до 10 метрів). Автоматична функція відстеження рухів голови, акселерометр. Завдяки технології IPX4, гарнітура захищена від попадання пилу, поту, вологи.

У режимі прослуховування гарнітура працює до 30 годин. Зарядний пристрій розташований у самому футлярі. У комплекті – чохол для безпечного транспортування навушників.

Плюси та мінуси Брендова якість Компактні та зручні Довго тримають заряд Багато додаткових функцій Висока вартість Вартість 7 Якість складання 10 Батарея 10 Продуктивність 10 Разом 9.3 Відмінна гарнітура з безліччю цікавих примочок. Зручне розташування у вушній раковині. Розкішне відтворення звуків на будь-яких частотах.

Marshall Major IV

Потужні універсальні накладні навушники, бездротові. Відмінно контактують із Айфоном через опцію Bluetooth. Ергономічний дизайн. Конструкція складана.

Налаштування звуку завдяки динамічним драйверам забезпечить м'які середні ноти, чіткі високі частоти і бас, що рве. Відтворення чисте без сторонніх шумів. Звук дуже насичений і соковитий.

Звукоізоляція – бездоганна. Зручні амбушури зручно розташовуються, не тиснуть. Немає відчуття стискання вух та голови навіть при тривалій експлуатації. Вбудований мікрофон.

Без зарядки при безперервному використанні готові працювати до 80 годин.

Плюси та мінуси Гарний дизайн Бездротова зарядка Тривалість автономної роботи Габаритні, але легкі Дорогі При знятті навушників відтворення автоматично не зупиняється Відсутність індикатора зарядки Середня якість матеріалу (пластик) Вартість 6 Якість збірки 7 Батарея 10 Продуктивність 13 музика на смартфонах від Apple. Універсальні, багатофункціональні. Гарні, але виконані із пластику середньої якості.

Defender FreeMotion B525

Супернедорогі накладні бездротові навушники, які можуть коннектитися не тільки з iPhone, але і з телевізором, ноутбуком. Представлені в ніжній палітрі кольорів. Складна конструкція дозволить зручно транспортувати гарнітуру.

Предбачено слот для картки пам'яті. Навушники стають повноцінним МР-3 плеєром (без підключення до гаджета). Вбудований мікрофон із досить непоганою передачею звуків. На "вухах" - клавіші для керування. Додаткова фішка – ловлять радіоканали. Дальність дії бездротових навушників – до 15 метрів.

Чіткий звук. Можливість підлаштувати частоти за власними уподобаннями. Шумоізоляція відповідає вартості товару, у галасливих місцях буде чути сторонні звуки. Однак для домашнього використання – один із найкращих бюджетних варіантів.

Плюси та мінуси Вартість Слот для картки micro SD Оголов'я регульоване Незважаючи на розмір, легкі Тривалість роботи без підзарядки (максимум 8 годин) Підзарядка тільки через USB кабель При тривалому носінні можлива поява дискомфорту Шумоізоляція середня Вартість 10 Якість складання 5 Батарея 5 для тих, хто хоче отримати непогані навушники за низьку вартість.Виглядають стильно і наділені цікавими примочками.

Beyerdynamic Aventho wireless

Одні з найкращих бездротових навушників для Айфона, з кабелем у комплекті. Дорогі, ефектні, виглядають дуже презентабельно. Конструкція виконана з металу, оголовник та амбушюри – з натуральної шкіри. Основа складається, чаші поворотні. Модель відрізняється мобільністю та зручністю, розташування гарнітури можна регулювати за особистими перевагами.

Потужний акумулятор 1050 мАг. Гарантує безперервну роботу навушників без підзарядки до 30 годин. У корпус вбудовано мікрофон. Управління сенсорне, за допомогою клавіш на чашах.

Звук об'ємний, масштабний. З нахилом на баси. Чітко розподілені частоти. Відтворення чисте, навіть на важких гітарних партіях у треках.

Плюси та мінуси Дизайн преміум рівня Розкішний звук У комплектації – м'який чохол та аудіо кабель Висока автономність роботи Ціна Вартість 3 Якість складання 10 Батарея 10 Продуктивність 10 Разом 8.3 Бездротові вкладки для тих, хто цінує стиль, комфорт та дійсно гарний звук. Недолік моделі лише 1 – дорогі (вартість від 60 тис руб).

Sennheiher Momentum true wireless 2

Бездротові вакуумні навушники для Айфона виглядають дуже стильно. Одна з найкращих моделей серед конкурентів зі звуку. Гарнітура створена за інноваційними аудіотехнологіями. Вбудовані динамічні перетворювачі деталізують частоти як верхні, так і середні. Баси глибокі, насичені. Сучасний удосконалений еквалайзер допоможе налаштувати звучання за особистими уподобаннями.

Активне шумозаглушення. Користувач не чує сторонніх звуків навіть у шумному просторі завдяки опції «Прозорий слух».

Навушники з вологозахистом. Гарнітуру можна використовувати навіть під проливним дощем. Кейс акумулятор забезпечить роботу аксесуара безперервно протягом 28 годин.

Плюси та мінуси Компактні та стильні Швидка зарядка у футлярі У комплекті – 4 види амбушюр різного розміру Багатофункціональні Висока вартість Кейс без чохла швидко затирається Відсутність функції пошуку навушників Вартість 6 Якість складання 9 Батарея 10 Продуктивність 9 Всього 8. Жирні баси за повної відсутності сторонніх шумів навіть на вулиці. Ціна висока, але повністю відповідає якості.

KLIPSCH T5 II TW ANC McLaren True wireless

Яскраві та красиві TWS навушники з підтримкою коннекту гаджетів Apple. Бездротові, підключаються лише через Bluetooth. Завдяки розробці за технологією Dirac HD відтворюють розкішний, насичений цифровий звук. Оптимізується звучанням Т5 за імпульсною та амплітудно-частотною корекцією. Особливо порадує любителів рок-музики. Тяжкі баси звучать бездоганно.

Якісна внутрішньоканальна конструкція з вбудованими двома мікрофонами. Система активного шумоподавлення ANC забезпечує повне занурення в звук без проникнення сторонніх шумів. Підтримує кодеки aptX.

Встановлена ​​функція управління рухом голови дозволяє перемотувати треки та відповідати на дзвінки, навіть якщо руки зайняті.

Плюси та мінуси Модний дизайн Ідеальне шумозаглушення Відмінний звук Кейс-зарядка в комплекті Дорогі Дуже довга зарядка Слабкий софт Вартість 5 Якість складання 10 Батарея 8 Продуктивність 7 Разом 7.5 Гарнітура з відмінним звуком, непоганою автономною роботою (до 1 Для задоволення музикою весь день доведеться не забувати заряджати на ніч.

Deppa Air

Якісні, відносно недорогі (в межах 3 тис руб) бездротові навушники, сумісні з iPhone з надійним аудіокодеком ААС. Дизайн непомітний, лаконічний, але виглядає гарнітура дуже гармонійно в комплекті з дорогим смартфоном.

Простое сенсорне управління дозволить легко працювати з гарнітурою (перемотувати треки, відповідати на дзвінки, використовувати додаткові функції, контролювати рівень звуку). Мініатюрні, але практичні, з безліччю цікавих фішок.

Основані вбудованим мікрофоном. Комфортні, здатні зливатись з будь-якою формою вушної раковини, не випадають навіть при бігу. Звук дуже гучний, потужні баси, але чисті. Повна звукоізоляція, сторонні звуки не чути навіть у шумному приміщенні.

Плюси та мінуси Доступна вартість Практичні та багатофункціональні Заряджаються швидко через кейс Сполучаються з Айфоном за секунду Середня автономна витримка (без підзарядки працюють 5 годин) Занадто чутливий сенсор (найменший дотик може призупинити музику, відключити дзвінок) Вартість 4 Якість 5.3 Одна з найкращих моделей, яку можна віднести до бюджетних. Незважаючи на доступну вартість, якість гарнітури на найвищому рівні.

JBL True wireless JBL LIVE PRO 2 TWS BLK

Одна з найкращих моделей від бренду JBL для Айфонів. Компактні з розкішним, але стриманим дизайном. Комфортні силіконові амбушюри надійно тримаються у вухах, не випадають. Вбудований мікрофон із опцією шумоподавлення дозволить спілкуватися без сторонніх звуків. Дальність дії – в межах 10 метрів.

Снадіє надійним захистом. Водонепроникність завдяки IPX5 та якісний пластиковий вологозахисний корпус дозволять використовувати гарнітуру за будь-яких умов.

Встановлено режим прозорості. Користувач добре чує співрозмовника поряд, навіть не виймаючи гарнітуру з вух. Звучання у навушниках ідеальне. Чітке на будь-яких частотах. Згідно відгуків, модель є повним бюджетним аналогом брендових AirPods (за якістю звуку та додаткових функцій).

Плюси та мінуси Досконалий звук Багато корисних функцій та опцій Реалізуються з чохлом У комплекті – 3 пари змінних амбушюр різних розмірів Можливо завищена ціна Середня автономність роботи в порівнянні з конкурентами (в межах 12 годин) Вартість 8 Якість збірки 10 Батарея 8 Продуктивність 10 Разом 9 Якостей навушники від одного з лідерів з продажу.Для користувачів iPhone стане гарною заміною "рідної" гарнітури.

Huawei True wireless FreeBuds

Відмінні навушники від компанії Huawei на базі FreeBuds. Преміальний зовнішній вигляд ідеально поєднується з дорогим Айфоном. Корпус із захисним покриттям, що оберігає гарнітуру від подряпин та пошкоджень.

Звук дуже якісний. З упором верхні спектри. Створюється гармонійне звучання із комфортним переходом від низьких до високих частот. Баси не звучать як набір шуму, тональність передається ідеально. Відрізняються бездоганним шумоподавленням.

Радіус дії – до 10 метрів. Тривала автономна робота без підзарядки (до 35 годин у режимі розмови, до 20 годин прослуховування музики).

Плюси та мінуси Звук кристально чистий Додатковий набір амбушюр Через додаток можна налаштувати максимально зручні жести для керування Тривалість роботи без заряджання Рівень гучності середній Сенсор іноді підвисає Вартість 7 Якість збірки 10 Батарея 10 Продуктивність 10 Разом 9.3 Відмінний аксесуар під дорогою смартфон. Але можливо, потрібно підвищувати рівень звуку через додатковий еквалайзер.

Samsung Galaxy True Wireless Bubs Live (SM-R180N)

Незважаючи на конкуренцію Samsung з брендом Apple, навушники Galaxy ідеально підійдуть для «яблучних» смартфонів. Акустичний тип вкладишів та гарна шумоізоляція дозволять насолодитися улюбленими треками на повну. Гарнітура виконана із водонепроникного пластику за технологією IPX2. Гарантія безпеки експлуатації навушників навіть під дощем.

Нестандартна форма амбушюр з вигляді квасолін. Фактично непомітні у вухах, не стирчать, розташовуються комфортно. Після 5 хвилин носіння створюється відчуття, що у вухах зовсім немає гарнітури.

Кейс-зарядка закривається щільно, запобігає випаданню гарнітури. Оснащена двома індикаторами та функцією швидкого заряджання. Звук об'ємний, чіткий на будь-яких тонах.

Плюси та мінуси Стильна гарнітура від конкурента Відмінний звук Хороша додаткова комплектація Висока автономність роботи та функція швидкої зарядки Користувачі відзначають, що при знаходженні смартфона в кишені або сумці коннект з гарнітурою періодично збивається Вартість 8 Якість збірки 10 Батарея0 бренду Samsung. Гарний дизайн, шикарне звучання та тривала робота без підзарядки.