Скільки коштує підписка на Кінопошук HD і як дивитися фільми

Anonim

Стримінгових сервісів онлайн-кінотеатрів з кожним роком стає дедалі більше. Вони дозволяють переглядати фільми та серіали у високій якості. Єдиний недолік – потрібно оплачувати передплату щомісяця. Якщо вибирати за ціною, найвигідніше обходиться КіноПошук HD. Цей онлайн-кінотеатр був створений Яндексом. Тому при покупці передплати надається доступ до кількох інших сервісів та приємних бонусів.

Як підписатися на КіноПошук HD

Підключити передплату просто. При переході на офіційний сайт КіноПошуку немає кнопки реєстрації, потрібно натиснути кнопку «Увійти». Також є кнопка "Спробувати 30 днів безкоштовно". Після цього:

  • відкриється невелике вікно Яндекса, де можна буде вибрати один із зареєстрованих профілів (за умови, що раніше була проведена авторизація);

  • з'явиться вікно особистого кабінету КіноПошуку, після форма прив'язки банківської картки;

  • для перевірки, що дані були введені правильно, система спише з рахунку 1 рубль (якщо встановлена ​​перевірка по СМС, з'явиться помилка).

При першому підключенні сервісу 30 днів гроші списуватися з рахунку не будуть. При цьому надається повний доступ до всіх функцій КіноПошуку.

Варто враховувати, що є і платний контент. Він має відповідні наклейки з ціною. При покупці з прив'язаної картки будуть списані гроші.

Скільки коштує підписка на КіноПошук HD

Дивитись серіали та фільми на сервісі можна лише при оформленні підписки. З'явилося кілька тарифів, які надають доступ до певних категорій. Вони такі:

  • Підписка Плюс – 199 рублів на місяць.
  • Плюс Мульті - 299 рублів на місяць.
  • Плюс з more.tv - 399 рублів на місяць.
  • Плюс Мульти з more.tv – 499 рублів на місяць.
  • Плюс Мульті з Амедіатекою - 699 рублів на місяць.

Ці підписки на серіали та фільми обходяться набагато дешевше, ніж Netflix та інших онлайн кінотеатрів. Представленого в каталозі контенту буде достатньо для багатьох вечорів затишного перегляду.

Запитання експерту Як оплачується підписка щомісяця?

Під час реєстрації пройде оплата лише за банківською карткою, яка не надсилає перевірочний код за СМС. Це визначає, що система автоматично списуватиме щомісячну оплату. При цьому якщо виникла помилка, сервіс протягом 10 днів буде ще доступний. Чи можна купувати фільми та серіали?

На КіноПошуку є багато різного контенту. Для придбання при прив'язаній карті достатньо вибрати фільм або серіал, підтвердити свою дію. Чи є функція додавання до закладок?

Така функція доступна під час оформлення будь-якої передплати. Достатньо натиснути на значок закладки, матеріал з'явиться у відповідному розділі. Який максимальний дозвіл і чи є обмеження?

Багато онлайн кінотеатрів вводять обмеження на максимальну роздільну здатність, доступну при оформленні передплати. У випадку КіноПошуку весь контент доступний у 4К або Full HD Чи можна переглядати серіали та фільми без доступу до Інтернету?

Після оформлення передплати можна встановити програму на мобільний пристрій та комп'ютер, переглядати кіно офлайн після його попереднього завантаження. У випадку техніки Apple на момент завантаження програма не повинна згортатися. Це прискорить процес завантаження вмісту. Що ще входить у підписку КіноПошуку?

Вона надає доступ до сервісу Яндекс.Музика. Також можна скористатися знижками та акціями партнерів, збільшити простір на Яндекс.Диску. Нараховуються бали на замовлення в Таксі, Драйві, Лавці, Їжі та інших сервісах. Це знижує витрати, а також надає доступ до ліцензійного контенту.

Де можна дивитися КіноПошук

Весь матеріал доступний для перегляду на різних платформах. Сайт добре оптимізований, відкриється на слабкому смартфоні. Сервіс доступний на:

  • ТВ. Для телевізорів LG та Samsung, які вийшли після 2014 року, були розроблені відповідні програми. Потрібна функція Smart TV. Для встановлення потрібно перейти до офіційного магазину та ввести відповідну назву.
  • Пристрій Яндекс ТВ та Яндекс Станція. Вони можуть бути підключені до будь-якого телевізора для розширення його можливостей.
  • Смартфони. Було розроблено програму для операційних систем iOS та Android. Встановити їх можна з офіційних магазинів програм. Характеризуються гарною оптимізацією, підходить навіть для перегляду контенту на слабкому мобільному пристрої.
  • Комп'ютері. Можна використовувати офіційний сайт із браузера. Він функціональний, має продуманий інтерфейс та гарне оформлення.
  • PlayStation 4. Додаток доступний у PlayStation Store.

При цьому передбачена ситуація, коли фільм або серіал почали переглядати на одному пристрої, потім продовжили на іншому. Система запам'ятовує положення, контент із незавершеним переглядом додається до відповідного розділу.

Як користуватися КіноПошуком

Користуватися сервісом досить просто. Після оформлення підписки достатньо авторизуватися в особистому обліковому записі Яндекса, до якого був прив'язаний КіноПошук.

Як дивитись фільми на КіноПошуку за підпискою

Веб-версія ресурсу та додаток реалізовані якісно. На головній сторінці доступні вибірки з можливістю перегортання. Якщо створений розділ зацікавив, можна зробити клік для перегляду всіх фільмів і серіалів, що включені до нього.

Після вибору контенту достатньо натиснути на кнопку Дивитися. Відкриється додаткове вікно із плеєром. На мобільному пристрої відбувається оптимізація під екран.

Які цікаві фішки є в КіноПошуку HD

У сервісу є кілька особливостей, за рахунок яких він виділяється на фоні конкурентів. Особливості:

  • Є 4 вітрини «Моє кіно», «Магазин», «Дивитимуся» і «Мої покупки». Весь доступний контент поділяється за добірками та жанрами. У розділі "Моє кіно" доступні фільми та серіали, які доступні в рамках оформленої підпискою. У «Магазин» можна купити контент або орендувати його на якийсь час. При додаванні в закладки матеріал з'являється в «Дивитимуся».
  • Плеєр автоматично підлаштовується під інтернет. Багато фільмів і серіалів доступні в роздільній здатності 4К. Якщо швидкість з'єднання невелика, якість знизиться автоматично.

  • Надається можливість створювати один або кілька дитячих режимів, які обмежать доступ до певного контенту. При заповненні вказується ім'я та вік, стать та дату народження. З урахуванням вікового обмеження буде сформовано свою вітрину з мультфільмами та серіалами. Дитячий режим доступний на багатьох пристроях.

  • Формування аркуша перегляду. Розробники сервісу КіноПошук синхронізували його з популярним російським сайтом. Його можна відкрити для пошуку фільмів та серіалів. Доступний контент для перегляду буде позначений відповідним чином, а поряд кнопка Буду дивитися.

  • Озвучення та субтитри. Вони доступні для вибору. Зарубіжні фільми та серіали мають оригінальну доріжку. При зупинці контенту або переході на іншу платформу налаштування залишаються.
  • Пропуск заставки. Під час перегляду серіалу багато хто зустрічається із ситуацією, коли заставка займає багато часу. Постійно доводиться промотувати її. У КіноПошуку є функція автоматичного перемотування. Досить один раз натиснути кнопку, і система запам'ятає це.

  • Дізнаємося, хто в кадрі.У багатьох фільмах та серіалах працює функція DeepDive. Достатньо зупинити відеоряд, після чого з'явиться невелике вікно з фото та ім'ям акторів. При переході на посилання можна ознайомитися з біографією, коментарями, цікавими фактами та іншою інформацією.

  • Інформація про використовувану озвучку. На сервісі Яндекс.Музика понад 60 млн. треків. При зупинці фільму або серіалу буде відображено інформацію про трек та посилання на нього.
  • Детальний опис кожної серії. Ще одна причина популярності – можна знайти сюжет епізодів.

Розробники постійно вдосконалюють ресурс. Тому він вигідно виділяється і натомість багатьох інших аналогів. Крім цього, сервери працюють швидко, проблем із підключенням практично не спостерігається.

Що подивитись на КіноПошуку за підпискою

Сервіс почав активно просуватися останні кілька років. Це призвело до розширення бібліотеки контенту.

Топ 10 фільмів Кінопошуку

Американський священик вважається місцевими передпокоями святим. Він живе у Мексиці тихим життям. Але колись було проведено ритуал екзорцизму, і в ньому сидить демон. Через 18 років йому доведеться зустрітися з ним. Постійні кліматичні зміни призвели до того, що земля перетворилася на справжню пустелю. Тому вчені вигадали препарат, який може прискорювати зростання рослин. Але це призвело до того, що вони стали перетворюватися на справжніх хижаків.
Назва Опис Рейтинг
Кінець світу Князь Темряви виходить на світ і будує великі плани. Для їх реалізації йому потрібна допомога сина, який давно живе звичайним життям і працює касиром у супермаркеті. Під час зустрічі з батьком у нього виникає безліч питань. Для досягнення поставленої мети доведеться насамперед побудувати відносини. ★★★★★
Три тисячі років бажань Алетія – лінгвістка з Англії, яка вирішує відвідати Стамбул.Але вже в аеропорту вона починає бачити дивні істоти. Не надавши цьому значення, відвідує ринок та купує антикварну пляшечку. Через деякий час перед нею з'являється справжній джин, який пропонує загадати їй три бажання. Воно письменника більше зацікавлена ​​в історії цієї істоти і не поспішає зі своїми бажаннями. ★★★★★
Вишка Беккі – вдова, чоловік розбився під час походу. Вона також раніше захоплювалася небезпечними розвагами, але через загибель коханої людини поринула у глибоку депресію. Стара бойова подруга Хантер вирішує вивести її з тривалого перебування в такому положенні, пропонує забратися на телерадіомачту В67 та розвіяти там порох чоловіка. Але в якийсь момент єдині іржаві сходи обрушилися, і дівчата опинилися на великій висоті, відчайдушно намагаються зв'язатися зі світом для порятунку. ★★★★★
Бандит Злочинець Гілберт Галван-молодший біжить зі своїм братом із в'язниці. Згодом вони дістаються Канади і ховаються в невелике місто. Там вони купують собі нову особу, після пограбували 59 банків та ювелірних магазинів. Згодом стають справжньою легендою. ★★★★★
Останнє пришестя диявола ★★★★★
Закляття спуск до диявола Дочка Кіри зникає у підвалі їхнього нового заміського будинку. Через деякий час вона розуміє, що всю всередині контролюється давньою злою сутністю. Щоб захистити своїх близьких, їй доведеться розпочати нерівний бій. ★★★★★
Земля перезавантаження ★★★★★
Пассажири Колонія людей вирушає у далеку подорож. Через подію один із них виходить зі сну, але не може повернутися до нього. Проживши близько року на самоті, він вирішує розбудити письменницю. ★★★★★
Лютость Квітень 1945 року. Союзники просуваються вглиб ворожої території. Бої стають все більш запеклими, що відбивається на всіх людях. ★★★★★
Легенда Історія гангстерів близнюків, які поступово завойовують Лондон. ★★★★★

Топ 10 серіалів Кінопошуку

Життя в невеликому містечку проходило спокійно до того, як було знайдено тіло 32-річної жінки. Є підозра, що загибла доводиться сестрою слідчого місцевого ОВС. Вона зникла ще 14 років тому. Він знову відновлює слідство та знаходить дивні докази. Після стає ясно, що місто зберігає якісь страшні таємниці, пов'язані зі смертю багатьох людей. Ще один проект HBO, в якому розповідається історія про боротьбу за владою між двома гілками будинку Таргарієнов. Історія, повна зрад та інтриги, боїв та драконів. При цьому головне, про що не повинен забувати при цьому головний спадкоємець - пророцтво про велику битву, яка буде між живими і мертвими. Молода американська дівчина дізнається, що її вітчим колись був помічником супергероя. вона може використати зброю одного з таких супергероїв. Героїня вирішила створити власний загін супергероїв.
Назва Опис Рейтинг
Монастир Марія цікаво проводить час у Москві та за кордоном, живе за чужий рахунок. На одній із тусовок в Еміратах вона виходить з-під контролю, після чого її починають переслідувати небезпечні люди. У Росії в рідних стінах вона почувається не в безпеці, тому вирушає до монастиря. ★★★★★
Постукайся в мої двері Еда не пожертвувала всім заради стипендії для навчання за кордоном, але її відкликав місцевий архітектор. Одного разу вони стикаються, дівчина вирішує помститися йому. Низка подій призводить до того, що вони укладають договір, на підставі якого Еда повинна вдавати нареченої протягом декількох місяців. Однак, вдавання незабаром переростає в щось більше. ★★★★★
Детективний синдром Павло – юнак з поширеною історією, в якій батько кидає сім'ю та пропадає. Але він не вірить у те, що він зробив це добровільно. Тому береться за розслідування того, що трапилося. Через деякий час труднощі в житті його призводять до криміналу, але це також наблизило до розгадки головної таємниці його життя. ★★★★★
Русалки ★★★★★
Тріггер Психолог у своїх методах лікування застосовує шокову терапію. На його думку, єдиний спосіб вилікуватись – перестати собі брехати. Тому при своєму лікуванні він постійно ображає пацієнтів, намагається вивести їх із себе. ★★★★★
Беспринципні Серіал розповідає про хвилюючі подробиці особистого життя багатих москвичів. Ситуації їх є досить незвичайними. Наприклад, дружина, дізнавшись про зраду чоловіка, звинувачує себе в цьому. А друг підштовхує помічника на зраду, бо це було побажання дружини.
Дім Дракона ★★★★★
Володар кілець: Кільця влади З останнього бою минуло всього кілька століть і настав відносний світ. Але зло ховалося, і постійно набирало сили. Сауран, якого вважали загиблим, підштовхнув до створення кілець влади. Вони змінять всю історію. ★★★★★
Тюдори Серіал описує таємне особисте життя династії Тюдорів - самого неоднозначного періоду історії Англії. У ці часи країну чекало процвітання та розорення. ★★★★★
Старгерл ★★★★★