Як знайти людину в ВК за ID

Anonim

Соціальну мережу ВК щомісяця відвідує мільйони людей. Цей майданчик для багатьох став місцем розваги, спілкування та вирішення професійних завдань. Для ідентифікації кожного облікового запису в системі та груп використовується ID. Його можна використовувати для пошуку потрібної інформації.

Що таке ID користувача в ВК

Айді (ID) – довільний набір цифр, який призначається для сторінки користувача, групи, події або розміщеного контенту. Вона використовується для ідентифікації даних у базі даних соціальної мережі ВКонтакте.

У деяких випадках до унікального номера додається кілька символів. Наприклад, для фото додають приставку photo, для зустрічей event. Номер особистої сторінки VK починається з ID.

Багато користувачів приділяють увагу цьому коду. Варто враховувати, що він формується автоматично на момент реєстрації особистого облікового запису.

Перший час після появи соціальної мережі змінити унікальний код було неможливо. Але потім з'явилася можливість запровадити нік, який відображатиметься після основного запиту. Для зміни цього параметра:

  • відкриваються налаштування;

    Цей спосіб не вдасться використовувати, якщо в налаштуваннях облікового запису буде включено опцію відображення ніка. У https ця інформація не відображатиметься.

    Для пошуку потрібної інформації відкрийте налаштування та розділ «Загальні». У полі "Адреса сторінки" потрібно зробити клік по "Змінити". Відобразиться вікно з полем "Номер сторінки".

    Як дізнатися чужий id

    Для того, щоб знайти ID іншої людини, достатньо перейти на її сторінку. Адреса міститиме унікальний номер, який буде після основної частини. Але користувач може увімкнути відображення ніка або прізвища. У цьому випадку дізнатися про унікальний код можна наступним чином:

    • За аватаркою. Вважається найпростішим способом. Достатньо відкрити фотографію профілю. Посилання міститиме photo, кілька цифр до нижнього підкреслення. Це вказує на унікальний код профілю людини.

    • За прикріпленими відеофайлами. Достатньо відкрити прикріплене відео. В адресному рядку з'явиться посилання, у якому буде відео та цифри перед підкресленням. Це вкаже на ID облікового запису.

    • За адресою стіни. Потрібно перейти в профіль користувача соцмережі, після чого відкривається будь-який із записів. В адресному рядку має відобразитись унікальне посилання, в якому буде потрібна комбінація.

    • Відправленим повідомленням. Після переходу за потрібним діалогом у пошуковому рядку з'явиться адреса, яка дозволить дізнатися ID співрозмовника.

    Найкраще використовувати браузер комп'ютера або веб-версію. У разі докладання доводиться постійно вибирати функцію копіювання адреси та її вставки в текстовому файлі.

    Проблеми з визначенням такої інформації виникають у випадку, якщо аккаунт закрито. Потрібно відкрити вихідний код сторінки та вивчити його. Така процедура проводиться з браузера комп'ютера. Інструкція:

    • Відкриваємо сторінку користувача, якого потрібно дізнатися id. Для відображення вихідного коду натискається клавіші Ctrl + U (можна клацнути правою клавішею і натиснути на функцію «Подивитися код сторінки»).Спосіб відкриття цієї інформації може залежати від особливостей браузера, що використовується.

    • Натискається клавіші Ctrl + F. Це запустити вікно пошуку.
    • Вводиться пошуковий запит «Поскаржитися на сторінку», знаходимо поєднання «oid: