Як зробити у Ватсапі невидимку на Андроїді

Anonim

Режим «невидимки» дає можливість приховувати від інших людей час останнього візиту до Ватсапу, поточне місце розташування, статус online. Насправді, Whatsapp не має можливості для створення повного статусу «невидимки», цей режим приховування підключення творці месенджера не передбачали.

Що означає режим невидимки

Бути невидимим означає, що можна приховати:

  • фотографію профілю;
  • час останнього онлайн відвідування;
  • відомості про те, що отримане повідомлення було прочитано;
  • статус, але не ті статуси, що написані в соцмережі, а відомості, що вказуються в пункті «Статус».
  • інформацію профілю.

Але не забувайте, що якщо перейти у Ватсапі в невидимку, то в профілях інших користувачів також не можна буде бачити дані, які заховані на власному телефоні. Тобто, якщо приховати власне розташування, то геолокацію інших користувачів теж не буде видно. Це саме стосується і відомостей про прочитання СМС.

Як зробити в WhatsApp невидимку на Android

На розсуд всіх користувачів месенджера, існує кілька способів. Підбираючи кожен із них, можна гарантовано бути невидимим для інших (якщо не відкривати листування з кимось):

  • стороннє додаток;
  • налаштування телефону вручну.

Видалити час відвідування

Андроїд передбачив можливість застосування вбудованого способу приховування присутності в мережі. Щоб його використати, необхідно виконати такі кроки:

  1. Зверху праворуч боку екрану потрібно клікнути по іконці, де намальовано вертикальну трійку.
  2. Після цього з'явиться віконце, де потрібно буде вказати графу «Налаштування», далі в налаштуваннях перейти до пункту «Акаунт».
  3. Потрібно зайти в меню «Приватність».
  4. Тут знаходиться функція «Час візиту». Надається можливість складання переліку контактів користувачів, які зможуть побачити її, незважаючи на встановлене обмеження. Щоб ніхто не зміг дізнатися, коли людина заходила, можна зробити цей перелік порожнім. При цьому ніхто не побачить час візиту. Так, жодні користувачі не зможуть познайомитися з профілем без дозволу його власника.
  5. Після виконання всіх налаштувань режим невидимки активується.

Видалити звіт про прочитання

Головним сигналом у Ватсап про присутність користувача онлайн є факт його прочитання повідомлення, яке виражається статусом «Прочитано», що бачить співрозмовник.

Якщо поставити в Android заборону на відсилання звітів про відкриття повідомлень, то рівень невидимості у Ватсапі істотно збільшиться. Виконайте такі маніпуляції:

  1. Зайти в «Налаштування», натиснувши на відповідну іконку.
  2. Із запропонованого списку виберіть графу «Обліковий запис». У спливаючому вікні виберіть розділ «Конфіденційність».

  3. Переключіть тумблер, що знаходиться з правого боку від назви функції «Звіти про прочитання», у «Вимкнено».

  4. Тепер після читання вхідних СМС їх статус на «Прочитано» не зміниться, а залишається напис «Доставлено, не прочитано».

Блокування контактів

Вищеописані способи підвищують ступінь невидимості під час використання Ватсап, проте щоб забезпечити абсолютну скритність з боку деяких зареєстрованих у месенджері користувачів у певних випадках необхідно блокувати їх телефон.

Пам'ятайте, що переміщуючи людей до «чорного списку» Ватсапа, втрачається можливість спілкування з ними. Тому потрібно навчитися робити скасування блокування, це потрібно, якщо необхідно відновити спілкування.

Спеціальні програми в WhatsApp

Для телефонів Android розроблено велику кількість сторонніх програм, що змінюють налаштування приватності в месенджері. Всі вони безкоштовні та їх можна завантажити в Google Play:

  1. Офлайн-рідер. Програма відмінно працює на Андроїд. Воно дає можливість читати СМС, будучи в offline. Щоб використовувати офлайн-рідер, необхідно завантажити програму на смартфон з Google Play і познайомитися з коротким посібником з використання. Така можливість вже не дуже популярна, тому що ОС для телефонів сильно зробили крок вперед за останній час. Так, попередній перегляд СМС у offline є доступним прямо після встановлення в нових версіях Android. Вони доступні для читання безпосередньо на екрані блокування.
  2. WhatsApp-агент. Шпигунська програма, яка дозволяє відстежувати активність користувача Ватсап. Працює нескладно: потрібно зазначити телефон людини. Потім агент передаватиме інформацію про активність.Так можна стежити за користувачем 24-години. Для кого цього недостатньо, існує платна версія програми.

Windows

Користувачі Ватсап для комп'ютера зможуть приховувати активність у мережі, проте забезпеченням цього статусу необхідно займатися за допомогою мобільної версії WhatsApp, оскільки можливості налаштувань конфіденційності на ПК немає.

Виконайте будь-які вищезгадані дії на телефоні – в даному випадку після авторизації за допомогою WhatsApp для Windows налаштування синхронізуються, відповідно, скритність стане вищою, зокрема і під час роботи у Ватсап з ПК.

Як непомітно читати повідомлення у Ватсап

Якщо прийшло СМС, його можна непомітно переглянути в вікні. Для чого необхідно провести зверху вниз по дисплею смартфона, прочитати повідомлення у вікні, що сплило, і згорнути меню назад.

Для власників iPhone існує спосіб перегляду СМС у центрі повідомлень. Для чого потрібно провести по екрану знизу вгору. Найважливіше – не відкрити програму.

Як непомітно читати у Ватсап, дивіться на відео:

Чому не показуються сині галочки в WhatsApp в інших

Одна сіра галочка під відправленим СМС вказує на те, що повідомлення до Ватсапу не доставлено. Якщо з'явилися 2 цих галочки, це означає, що опонент отримав повідомлення, але не встиг прочитати.

Якщо було з'ясовано, що WhatsApp не доставляє послання, причини бувають у цьому випадку з боку відправника чи одержувача.

Так, опонент не отримує відправлене повідомлення з простих причин: акумулятор, що сів, недостатній сигнал інтернету, вимкнений під час важливих переговорів або просто відпочиває від смартфона. Ймовірно, незабаром з'являться 2 галочки синього кольору, тому не варто переживати.

Якщо опонент з легкістю отримує повідомлення, яке надіслано будь-якими іншими людьми, за винятком вас, необхідно звернути увагу на налаштування свого телефону:

  1. В установках мобільного пристрою встановлено не всі дозволи для Ватсапа. Потрібно зайти в налаштування смартфона, потім у меню «Додатки» та зайти до Ватсапу. Переконайтеся, що всі режими включені.
  2. У телефоні активно енергозбереження. Ця функція може заважати працювати певним програмам, зокрема Ватсап. Необхідно відключити її та спробувати заново.
  3. Встановлено фонове обмеження на передачу інформації. Це також можна дізнатися через налаштування як смартфона, так і Васапа.
  4. Збій в автоматичній синхронізації програми (для iPhone). Зайдіть у меню WhatsApp і переконайтеся, що активна автосинхронізація.

Якщо все це не дало результату, можна спробувати просто перезапустити телефон, найчастіше це діє. Можна деінсталювати Ватсап (виконавши спочатку резервну копію інформації) і поставити заново.

Питання експерту Чому я не маю статус online, які можуть бути причини?

Статус online іноді не показується у випадку, коли, спочатку, користувач змінив налаштування конфіденційності за допомогою сторонньої програми, що дозволяє приховувати активність у месенджері. Також цей контакт вас заблокував у Ватсапі. У цьому випадку переглянути фотографію профілю, статус підключення, приймати СМС та виклики не вийде. Чи можу я в WhatsApp бачити гостей?

WhatsApp не надає доступу до режиму перегляду гостей. Щоб це зробити, необхідно завантажити сторонню програму, що підтримує цю фугкцію. Але ці програми можуть відкривати доступ до смартфону третім особам або містити шкідливе програмне забезпечення. Як вимкнути невидимість у Ватсап?

Вимкнення статусу схованості в WhatsApp можна проводити різними шляхами. Перший варіант – це перестановка прихованого режиму видимості. Другий варіант – якщо невидимість створена за допомогою додатків, то режим схованості можна видалити лише за допомогою програми.