Найкращі програми для вивчення англійської мови

Anonim

У світі, де багато хто активно їздить по всьому світу, спілкуються через інтернет, важливо вміти висловлювати свої думки та розуміти інших. У світі існують сотні мов, якими висловлюють свої думки люди. Англійська - це одна з мов, найпоширеніших у всьому світі. Знаючи його, людина може спілкуватися з цікавими людьми, розуміти культуру інших країн, почуватися впевнено практично в будь-якій точці планети.

З іншого боку, вивчення іншої мови на хорошому рівні є результатом цілеспрямованих зусиль та наполегливої ​​праці. Хорошими помічниками в цьому можуть стати програми на смартфоні, призначені для допомоги користувачам у освоєнні нової мови та вдосконаленні володіння тими, хто вже з нею знайомий.

Рейтинг

Назва Опис Рейтинг
Duolingo Добре продуманий ефективний курс для вивчення мови. ★★★★★
Lingualeo Можливість інтенсивного навчання нової мови. ★★★★★
Semper Великий вибір курсів для навчання. ★★★★★
Busuu Навчання за участю природних носіїв мови. ★★★★★
Lingvist Интенсивное навчання мови. ★★★★
Quizlet Розширення словникового запасу. ★★★★
ЗНАННЯ Організоване інтенсивне навчання мови. ★★★★
eJOY-English Вивчення за допомогою фільмів та подкастів. ★★★
Puzzle Movies Навчання на основі навчальних фільмів. ★★★
Lyricstraining Вивчення англомовних пісень. ★★★

Duolingo

Плюси та мінуси Застосовується простий та продуманий інтерфейс. За багато років використання програма довела свою ефективність. Приділяється увага як загальним правилам, і діалогам у конкретних ситуаціях. Цікава форма викладання. Обсяг курсу обмежений кількома десятками годин. Простота та зручність інтерфейсу 10 Тематичне вивчення 8 Вивчення правил мови 8 Навчання правильної вимови 8 Вміння розуміти усне мовлення 7 Разом 8.2 Добре продуманий ефективний курс вивчення мови.

Ця програма є однією з найвідоміших у сфері вивчення мов. Інтерфейс зроблений таким чином, що можна легко розібратися. Уроки орієнтовані насамперед освоєння на освоєння конкретних тем. Вивчивши їх, користувач зможе відчувати впевнено в розглянутих ситуаціях.

Щоб полегшити засвоєння, уроки зроблені короткими та максимально зрозумілими. На заняттях людина дізнається про необхідні фрази, які вживаються в конкретних ситуаціях, вчиться їх перекладати, висловлювати свої думки англійською.

Курс навчання розрахований на 34 години занять. Учень вчиться перекладати, добре розпізнавати англійську мову на слух. Він вивчає найважливіші правила англійської граматики. Навчання проводиться в ігровій, захоплюючій формі. У кожному уроці є питання, відповіді на які допоможуть краще закріпити раніше отримані знання.

Lingualeo

Плюси та мінуси Різноманітність використовуваних матеріалів. Активне застосування відео та подкастів. Використовуються прийоми гейміфікації процесу навчання. Наявність інтенсивних словникових тренувань. Платний преміум-аккаунт. Простота та зручність інтерфейсу 10 Тематичне вивчення 7 Вивчення правил мови 8 Навчання правильної вимови 8 Вміння розуміти усне мовлення 8 Разом 8.2 Можливість інтенсивного навчання нової мови.

Курс навчання у цій програмі використовує різноманітні матеріали. До уваги тих, хто навчається, можуть пропонуватися тексти з книг або газет, відео, оригінальні подкасти. Більшість запропонованих учням завдання є інтерактивною. Хоча програма безкоштовна, проте бажаючі можуть сплатити за користування преміум акаунт.

У програмі вдало використаний прийом гейміфікації. Тут можна за вдалі відповіді заробити фрикадельки, потім їх згодовують леву.

Перед початком роботи з програмою проводиться тест на знання мови. Тут є словникові тренування, проходження яких сприяє більш впевненому освоєнню англійської мови. Бажаючих є можливість вивчення тематичних курсів. Додаток надає курси підготовки до різних видів іспитів на знання мови.

Краще познайомитися з мобільною пропозицією Lingvoleo можна, подивившись відео:

Semper

Плюси та мінуси Робота програми побудована на використанні потужної освітньої платформи. Використання прийомів мікронавчання. Програма курсу підлаштовується під досягнутий користувачем рівень підготовки. Велика кількість пакетів, що використовуються. Велика кількість курсів, які можуть відрізнятися за своїм рівнем якості. Простота та зручність інтерфейсу 8 Тематичне вивчення 7 Вивчення правил мови 8 Навчання правильної вимови 7 Вміння розуміти усне мовлення 7 Разом 7.4 Великий вибір курсів для навчання.

Мова йде не лише про додаток, а й про платформу, що пропонує можливість не тільки проходити навчання, а й складати власні курси для вивчення англійської мови. Тут є велика різноманітність курсів та матеріалів для вивчення, з яких користувач може вибрати те, що йому краще підійде.

У процесі навчання Semper пропонує невеликі головоломки, вирішуючи які, учень освоює нову для нього мову. Використання мікронавчання дозволяє скористатися практично будь-яким вільним проміжком часу, щоб просунутися у вивченні. У процесі роботи застосовується спеціальний алгоритм, який підбирає складність головоломок та повторюваність матеріалу відповідно до успіхів учня.

Кількість навчальних пакетів досягає десятків тисяч. У цій програмі є вивчення не тільки англійської, але й інших мов. Представлений метод навчання показав свою високу ефективність порівняно із застосуванням традиційного підходу.

Busuu

Плюси та мінуси У процесі освіти беруть участь носії мови. Для навчання використовуються різні види вправ.Програма передбачає освоєння загальних правил та діалогів у конкретних ситуаціях. Програму курсу побудовано на основі початкового рівня підготовки учня. Недоліків не виявлено. Простота та зручність інтерфейсу 7 Тематичне вивчення 7 Вивчення правил мови 7 Навчання правильної вимови 7 Вміння розуміти усне мовлення 7 Разом 7 Навчання за участю природних носіїв мови.

Це дружній додаток, який дозволяє добре освоїти англійську мову. Пропоновані користувачеві завдання допомагають освоювати особливості його використання. Наприклад, у деяких необхідно вставити пропущені слова в реальному діалозі мовою, що вивчається. Перевіркою правильності виконання робіт займаються носії мови, які не лише поставлять оцінку, а й підкажуть, як правильно сказати в тій чи іншій ситуації.

Займаючись за допомогою цієї програми, можна освоїти не лише загальні правила граматики, але й фрази для найбільш поширених ситуацій у житті.

https://www.youtube.com/watch?v=oER7tVRGVmk

Навчання проводиться відповідно до початкового рівня освоєння мови. Воно буде корисним як для тих, хто робить перші кроки, так і для тих, хто вже володіє мовою і бажає підвищити свій рівень. Тут є можливість практикуватися у спілкуванні з носіями мови.

Lingvist

Плюси та мінуси Навчання призначене для початкового освоєння та для тих, хто хоче підвищити свій рівень. Особлива увага приділяється постановці вимови. Програма передбачає освоєння загальних правил та діалогів у конкретних ситуаціях. Деякі користувачі вважають процес навчання надто інтенсивним. Простота та зручність інтерфейсу 8 Тематичне вивчення 8 Вивчення правил мови 8 Навчання правильної вимови 3 Вміння розуміти усне мовлення 3 Разом 6 Інтенсивне навчання мови.

З його допомогою можна вивчати не тільки англійську, а й інші мови. Курс складається залежно від рівня володіння мовою.Оскільки з часом знання мови покращуватиметься, у міру прогресу розклад курсу коригуватиметься належним чином.

При вивченні є можливість самостійно доповнювати процес вивчення. Користувач може вставляти власні слова та висловлювання для того, щоб включити їх у курс навчання. У процесі роботи передбачено використання голосового вводу. Для демонстрації вимови виконується моделювання голосу.

Деякі вважають недоліком те, що процес навчання є більш інтенсивним, ніж зазвичай. З іншого боку, високе навантаження сприяє вищій якості навчання.

У відеоролику можна познайомитися з оглядом програми

При навчанні студенту доведеться освоїти великий обсяг інформації. Зокрема, поповнення словникового запасу становитиме понад 5000 слів.

Quizlet

Плюси та мінуси Навчальний курс використовує тексти, картинки та відео. Є можливість поповнення своїми словами. Може використовуватись для підготовки до іспитів. Пропозиція є спеціалізованою, приділяючи основну увагу підвищенню словникового запасу. Простота та зручність інтерфейсу 7 Тематичне вивчення 7 Вивчення правил мови 7 Навчання правильної вимови 7 Вміння розуміти усне мовлення 7 Разом 7 Розширення словникового запасу.

Користувачі програми Quizlet отримують можливість ефективно поповнити свій словниковий запас. Вони можуть користуватися наявним курсом навчання або додати свої слова та вирази з перекладами та картинками, що пояснюють. У процесі навчання учням належить виконувати 8 типів вправ для освоєння мови.

Якщо учень воліє проходити навчання колективно, є можливість організувати клас для спільних занять. С

Тут можна вибирати відповідні навчальні модулі або створювати власні. Останній варіант зручний для тих, хто хоче докладно вивчити конкретні теми. Ця програма завантажили та встановили понад 50 млн користувачів.

Ця програма підійде як для самостійного вивчення мови, так і для підготовки до іспитів. При навчанні багато уваги приділяється освоєнню словникового запасу та правильної постановки вимови.

ЗНАННЯ

Плюси та мінуси Використовується для поповнення словникового запасу. Можна встановлювати для себе дедлайн при виконанні завдань. Є доступ до ресурсів освітньої платформи. Для роботи потрібне підключення до інтернету. Простота та зручність інтерфейсу 7 Тематичне вивчення 8 Вивчення правил мови 7 Навчання правильної вимови 7 Вміння розуміти усне мовлення 7 Разом 7.2 Організоване інтенсивне навчання мови.

Додаток призначений для поповнення словникового запасу. Він є основою вивчення мови, вихідним матеріалом висловлювання думок. Вивчати слова можна, користуючись запропонованим курсом або склавши власні слова з перекладами.

Учень може організувати вивчення, використовуючи дедлайни, встановлені самостійно. Доступний автоматичний переклад слів, який доступний за потреби. Прогрес можна відстежувати за допомогою статистики, яку веде програма. Після проходження уроків потрібно буде скласти фінальний тест, на якому потрібно продемонструвати впевнене засвоєння не менше ніж 90% вивчених слів.

eJOY-English

Плюси та мінуси Допомагає навчитися розпізнавати англійську мову на слух. Доступні уривки відео різного ступеня складності та різної тривалості. Програма передбачає освоєння загальних правил та діалогів у конкретних ситуаціях. Деякі користувачі вважають процес навчання надто інтенсивним. Простота та зручність інтерфейсу 7 Тематичне вивчення 7 Вивчення правил мови 8 Навчання правильної вимови 8 Вміння розуміти усне мовлення 8 Разом 7.6 Вивчення за допомогою фільмів та подкастів.

При вивченні англійської мови важливо навчитися розуміти звичайну англійську мову на слух. Важливу допомогу в цьому надає вивчення за допомогою відео та подкастів, що є спеціалізацією цієї програми.

Щоб приступити до роботи потрібно вибрати відповідний тематичний розділ. Можна вказати бажану довжину відео. Рекомендується починати з коротких уривків, які не довші за 5 хвилин. Спочатку учень може дивитися відео з субтитрами. Доступний переклад незрозумілих слів за допомогою кліка за потрібним словом.

Для того, щоб було зручніше слухати, можна змінювати швидкість відтворення. Для закріплення знань використовують 5 типів вправ. У програмі є велика кількість відео. Які можуть бути використані під час навчання.

Puzzle Movies

Плюси та мінуси Навчання побудовано на роботі з навчальними фільмами.У відео доступний одночасний показ російських та англійських субтитрів. Програма передбачає освоєння загальних правил та діалогів у конкретних ситуаціях. Працює лише при підключенні до Інтернету. Простота та зручність інтерфейсу 7 Тематичне вивчення 8 Вивчення правил мови 7 Навчання правильної вимови 8 Вміння розуміти усне мовлення 8 Разом 7.6 Навчання на основі навчальних фільмів.

Додаток дає доступ до навчальних фільмів, що є на однойменному сервісі. У процесі вивчення мови використовуються художні фільми, популярні серіали, мультфільми.

Субтитри одночасно можуть демонструватися російською та англійською, допомагаючи учням краще освоювати матеріал. Переклад може здійснюватися на кліку миші. Під час навчання використовується словниковий тренажер, який дозволить довести отримані знання до автоматизму.

Lyricstraining

Плюси та мінуси Навчання відбувається на основі вивчення пісень англійською мовою. Передбачено 4 рівні складності для навчання. Доступні матеріали з однойменного сайту. Працює лише при підключенні до Інтернету. Простота та зручність інтерфейсу 8 Тематичне вивчення 7 Вивчення правил мови 7 Навчання правильної вимови 8 Вміння розуміти усне мовлення 8 Разом 7.6 Вивчення англомовних пісень.

Навчання англійській базується на вивченні пісень. Програма надає можливість розуміти мову на слух, використовуючи численні записи відомих пісень. У процесі роботи передбачено 4 рівні складності. Користувач повинен вибрати, ґрунтуючись на своєму рівні підготовки.

Додаток використовує матеріали з сайту, де є велика кількість корисних матеріалів. Один із застосовуваних способів навчання - спів пісень під караоке.

Доступна велика кількість кліпів, які використовуються в роботі. За бажанням є можливість додати додаткові користувачі, які сподобалися. Програма має повністю функціональну безкоштовну версію, а також платну, в якій кількість матеріалу, що використовується не обмежена.

Якісне вивчення англійської мови можна забезпечити заняттями за допомогою спеціалізованих програм для смартфона. Вибравши підходящий варіант, той, хто навчається, зможе приступити до вивчення або підвищити наявний у нього рівень володіння англійською.