Безкоштовні програми для схуднення

Anonim

Безкоштовні програми для схуднення. ТОП-10 програм - переваги та недоліки кожної. Де скачати і яку краще використовувати для схуднення.

Рейтинг додатків

Найменування Опис Ціна Рейтинг
Мій тренер з схуднення Основною особливістю даної утиліти є те, що воно вчить людину боротися з лінню, що наздоганяє кожного, і бажанням заїсти стрес. Також, додаток вбудований щоденник дієти та нагадування, що містять поради щодо втрати зайвих кілограмів.

Безкоштовно ★★★★
Худеем за 30 дней Ця програма була створена для прискореної та безпечної втрати зайвої ваги. Також, в утиліті представлені відмінні тренування, розроблені спортсменами та тренерами, та низькокалорійний план для харчування.

Окрім цього, ви можете переглядати спеціальний графік, на якому відображається статистика схуднення та кількість спалених калорій.

Безкоштовно ★★★★
Схуднути без дієти Ця утиліта є енциклопедією здорових звичок, яку розробила компанія під назвою Webimatic. Головною метою утиліти є коригування харчової поведінки людини.

Окрім цього, програма може індивідуально підбирати програми для позбавлення від ваги, а також в неї вбудовано понад 150 порад та рекомендацій, які допоможуть користувачеві позбутися зайвої маси тіла та підтягнути фігуру.

Безкоштовно ★★★★★
Йога для схуднення У представленій утиліті є понад вісімдесят різних спортивних вправ на абсолютно всі групи м'язів. Крім цього, є три програми тренувань з поступово збільшується навантаженням від початківця до більш просунутого спортсмена.

Також у додатку є візуальний і голосовий супровід, доповнений особливою практикою дихання, що у свою чергу допоможе уникнути помилок.

Безкоштовно ★★★★★
Жироспалювач Цей особливий помічник відмінно підійде тим користувачам, які хочуть позбутися зайвої ваги без важких дієт та виснажливих тренувань.

Віртуальний дієтолог допоможе організму налаштуватися на здорову втрату ваги за допомогою зміни навичок харчування людини.

Більше того, у представленій електронній книзі вбудовані всі найвідоміші способи для спалювання зайвої ваги, а також є каталог із зображеннями страв.

Безкоштовно ★★★★
Бодифлекс Цей додаток відрізняється від усіх вище перерахованих тим, що в ньому представлені комплекси дихальних вправ, спрямовані на втрату ваги, ізотеричні стійки і так далі.

Не можна також не відзначити неймовірно зручний інтерфейс програми, доповнений візуальним посібником, текстовими супроводами та відео-уроками. Крім того, ви можете самостійно налаштовувати навантаження і навіть переглядати статистику занять.

Безкоштовно ★★★★
Схуднути за 30 днів. Тренування вдома Ця утиліта складається з безлічі фізичних тренувань, доповнених збалансованою дієтою. Навантаження поступово наростає в процесі проходження плану, що дозволяє опрацювати максимальну кількість груп м'язів.

Варто зазначити, що тренування не вимагають додаткового спеціального спорядження. Користувач може працювати лише з вагою свого тіла. А за допомогою графіка активності він також зможе відстежити динаміку спалювання своїх зайвих калорій.

Безкоштовно ★★★★
Фитнес для женщин Представлений додаток було розроблено спеціально для жіночої статі. У ньому міститься курс тренувань для спортсменів-початківців і любителів здорового способу життя.

Абсолютно всі тренування, представлені в утиліті, розбиті по окремих частинах тіла та супроводжуються спеціальним анімованим зображенням та порадами від тренера.

Окрім цього, у програмі є лічильник, що відстежує кількість спалених калорій, і зрозуміла динаміка схуднення жінки.

Безкоштовно ★★★★★
Худаємо разом. Щоденник калорій Це також досить непогана утиліта для схуднення та підтримки тіла користувача в тонусі. Її розробники пропонують користувачам опцію підрахунку ІМТ та ведення щоденника спожитих калорій. Варто зазначити, що в таблиці калорійності представлено неймовірно величезну кількість різних страв і навіть фастфуд.

Безкоштовно ★★★★★
Тисяча та одна дієта. Схуднення Утиліта Тисяча та одна дієта - це онлайн збірка дієт, різних рецептів, за допомогою яких людина може як скинути вагу, так і набрати її. Приклади категорій дієт:

  • Детокс дієти, спрямовані на позбавлення від шлаків і токсинів з організму;
  • Розвантажувальні дієти на кілька днів;
  • Лікувальні дієти, що дозволяють покращити стан здоров'я;
  • Дієти для покращення краси.

У даному збірнику також представлені різні протипоказання, рекомендації до дієт, що робить процес схуднення максимально здоровим.

Безкоштовно ★★★★★

Мій тренер з схуднення

Плюси та мінуси Встановлено персональні нагадування, що допомагають дотримуватися режиму пиття води, прийомів їжі та тренувань. Вбудовано спеціальні мотиваційні фотографії та цитати. Вбудований журнал дієти, в який можна вписати всі свої їди протягом дня, що дозволяє контролювати кількість споживаних калорій. Багато користувачів стикаються з проблемою того, що не можуть увійти до програми. Погана якість мотиваційних фотографій. Дизайн 7 Інтерфейс 7 Функціонал 6 Разом 6.7.

Худеем за 30 дней

Плюси та мінуси У додатку представлені різні рівні складності програм тренувань, розроблених професійним тренером. Вбудовані спеціальні тренування з фокусом на певні проблемні місця. План харчування складено збалансовано, що також сприяє схуднення.Не можна пропускати певні програми у тренуванні. Для початківців деякі тренування можуть бути надто складними. Дизайн 8 Інтерфейс 8 Функціонал 8 Разом 8.

Схуднути без дієти

Плюси та мінуси У додатку представлено понад 150 корисних порад щодо схуднення. У додаток вбудовано базу, що складається з 51 000 корисних страв, які доступні навіть в офлайн режимі. Користувачеві надходять повідомлення про прийоми їжі, майбутні тренування і режим пиття води. Не можна переносити дані з одного пристрою на інший. Для реєстрації у системі необхідно придбати ПРО версію. Дизайн 8 Інтерфейс 7 Функціонал 9 Разом 8.

Йога для схуднення

Плюси та мінуси Можна самостійно налаштовувати тренування. Всі вправи, представлені в цьому додатку, були розроблені професійним тренером.Вже через 30 днів тренувань користувач зможе побачити плаский живіт. Часто спливає реклама. Неякісне озвучення тренувань, погано промальовані персонажі. Дизайн 6 Інтерфейс 7 Функціонал 6 Разом 6.3.

Жироспалювач

Плюси та мінуси Ця програма три в одному: віртуальний наставник, який допомагає вам позбутися зайвої ваги, електронна книга, в якій детально розказано про всі сучасні способи здорового схуднення, і великий каталог корисних кулінарних рецептів. Подано кілька способів схуднення. У додатку не можна вважати споживані калорії. Для повноцінного використання потрібно придбати ПРО версію програми. Дизайн 9 Інтерфейс 8 Функціонал 8 Разом 8.3.

Бодифлекс

Плюси та мінуси Комплекс вправ, представлений у даній утиліті, не має обмежень за віком користувача, його вагою та захворюванням.В утиліту вбудовані прості та ефективні вправи, за допомогою яких можна швидко досягти бажаного результату. Усі вправи у представленому комплексі засновані на правильному диханні, що допомагає зміцнити здоров'я. Не завжди спрацьовує таймер. Програма не завжди працює стабільно. Дизайн 10 Інтерфейс 8 Функціонал 8 Разом 8.7.

Схуднути за 30 днів. Тренування вдома

Плюси та мінуси У програмі представлені різні типи тренувань на різні групи м'язів. Тренування не займають багато часу. Можна відслідковувати статистику спалених калорій. Багато користувачів скаржаться, що програма може працювати нестабільно. Для відкриття доступу до повного функціоналу може знадобитися повна версія утиліти. Дизайн 5 Інтерфейс 7 Функціонал 8 Разом 6.7.

Фитнес для женщин

Плюси та мінуси Для тренувань за наданим додатком не потрібне спеціальне обладнання. Користувач може відстежувати кількість калорій, які він спалив. Вбудовані поради від тренерів, які також допомагають користувачеві правильно виконувати вправи. Можуть виникати невеликі помилки у процесі роботи програми. Дизайн 7 Інтерфейс 6 Функціонал 8 Разом 7.

Худаємо разом. Щоденник калорій

Плюси та мінуси За допомогою представленої програми користувач може відстежувати статистику схуднення за допомогою графіка зміни ваги. Зведення надається по днях, місяцях і роках. Протягом дня утиліта нагадує користувачеві випивати достатню кількість рідини. Вбудовано безліч різних програм харчування та тренувань. Користувачі скаржаться, що програма сильно зависає.Іноді буває складно розібратися у функціоналі програми. Дизайн 4 Інтерфейс 6 Функціонал 7 Разом 5.7.

Тисяча та одна дієта. Схуднення

Плюси та мінуси У програмі представлено величезну кількість дієт для будь-яких цілей. Дієти, що сподобалися, можна додавати в розділ «Вибрані». Не всі дієти, додані в програму, підходять для скидання ваги. Дизайн 10 Інтерфейс 8 Функціонал 9 Разом 9