Як встановити другий Ватсап на одному телефоні

Anonim

Кількість людей, які прагнуть встановити два акаунти Ватсап на одному смартфоні, постійно збільшується. І хоча в офіційному варіанті месенджера така можливість не надається, завжди знайдуться розробники, які можуть обійти будь-які обмеження. Але потрібно не забувати, що варіанти встановлення програм різняться з урахуванням ОС Android або iOS.

Як встановити два Ватсап на телефон на Android

Природно, щоб встановити два облікові записи, необхідно обов'язково мати перший. Якщо він є, то можна вивчити всі способи, як зробити на телефоні другий Ватсап.

Використовуємо WhatsApp Business

Ватсап може бути в кількох варіантах: для звичайних користувачів і для підприємств або великих організацій. У першому випадку це Messenger, в останньому – Business. Обидва варіанти майже ідентичні між собою. Основні опції, потрібні для простих людей, знаходяться і в програмі, що пропонується для бізнес-користування.

Так, є можливість поставити другий WhatsApp, якщо завантажити обидва месенджери. Щоб це виконати, дотримуйтесь наступних інструкцій:

  1. Увійдіть до магазину Гугл Плей. У пошуковому рядку вкажіть запит "Ватсап Бізнес". Знайшовши програму, потрібно вибрати «Встановити».
  2. Коли завантаження завершиться, почнеться автоматичне встановлення Ватсап для бізнесу. Потрібно почекати закінчення інсталяції.
  3. Ввійдіть до програми, пройдіть процес реєстрації. Після всіх правильно виконаних маніпуляцій у користувача буде кілька облікових записів, при цьому їх робота не залежатиме один від одного. Тобто, можна використовувати чати та контакти в кожній програмі окремо, наприклад, закривши чат або почистивши повідомлення в одному акаунті, на роботу другого це не вплине.

За допомогою програми Clone або програми Twin

Програми Clone або Twin використовуються для телефонів Vivo. Щоб зробити клонування Ватсапа на одному з них, потрібно зробити такі кроки.

  • увійдіть в налаштування;
  • внизу знайдіть функцію App Clone;
  • ввімкніть її;
  • завантажте Ватсап з Гугл Плей;
  • зробіть тривалий тап за ярликом програми;
  • з'явиться знак «+», його потрібно вибрати, щоб зробити клон.

Знак «+» іноді з'являється під час тривалого тапа на деяких інших програмах. Це означає, що вони доступні для клонування.

За допомогою App Cloner

Це одна з легальних додатків, яка дозволяє поставити на одному телефоні з двома SIM картами два Ватсап за рахунок перейменування месенджера та встановлення змін його цифрового підпису.

Є лише один недолік Cloner – для створення другого облікового запису більшості популярних програм, у тому числі Ватсап, потрібні платні версії цієї програми з різними тарифами.

Безпосередньо процес відбувається так:

запустіть програму та виберіть у списку Ватсап;

  • щоб не переплутати копію з оригіналом, можна поміняти ярлик;
  • для початку створення клону потрібно тапнути по круглій клавіші синього кольору у вигляді галочки;
  • після закінчення процесу натискаємо клавішу «Встановити програму».

Входимо в другий Вотсап, після потрібно прив'язати його на номер телефону до другої СІМ картки.

OGWhatsApp

Цієї програми в Google Плей немає, тому для її встановлення потрібно зробити додатково певні маніпуляції:

  • Знайти в налаштуваннях телефону меню «Безпека»;
  • натиснути розділ «Керування телефоном»;
  • у спливаючому меню встановити прапорець біля напису «Невідомі