Як завантажити відео з Тік-Тока без водяного знака

Anonim

Ця соціальна мережа пропонує користувачам велику кількість вражаючих відео. Іноді їх хочеться зберегти на комп'ютер або смартфон Android або iPhone для перегляду. Тикток з розумінням відноситься до цього і дає можливість завантажувати відео, що сподобалися. Однак для того, щоб їй скористатися, користувач повинен знати, якими способами для того, щоб завантажити відео з Тіктока, він може скористатися.

Як зберегти відео з Тік Тока на телефон

Існує кілька зручних способів збереження роликів. Вони дозволяють зберегти відео з Тік Току у себе на гаджеті або персональному комп'ютері і отримувати задоволення від їхнього перегляду.

За допомогою самого Тік-току

Для збереження відео достатньо скористатися стандартними можливостями соціальної мережі. При цьому потрібно враховувати, що в отриманому відео збережеться логотип, що присутній на відео. Глядач побачить інформацію про автора, а також про те, що відео завантажено з Тік Тока.

Для отримання ролика на смартфоні можна скористатися в такий спосіб:

  • Потрібно запустити додаток і авторизуватися в ньому.
  • Користувачеві необхідно розшукати потрібне відео та запустити його.
  • Потрібно зробити довге натискання на вільну частину екрана. Йдеться про ту область, де відсутні позначення чи написи.

  • В результаті з'явиться меню, де буде запропоновано зберегти ролик.

Після цього відео буде завантажено на смартфон. Можна також скористатися ще одним способом:

  1. Після запуску програми та проведення авторизації запускають відео, що сподобалося.
  2. З правого боку екрана буде зображено меню, що складається з іконок. Потрібно тапнути за стрілкою, іконкою, призначеною для тих, хто хоче поділитися контентом.
  3. В результаті буде запропоновано меню, де буде доступний вибір, одним із варіантів якого буде збереження на гаджет користувача.

  4. Якщо натиснути кнопку почнеться скачування.

Застосування вбудованих засобів дозволяє легко завантажити потрібний контент. При застосуванні водяний знак на відео залишиться. Існують також інші способи отримання відеороликів. Деякі з них дозволяють отримувати ролики без водяних знаків.

Через Телеграм-бот

У телеграмі реалізована можливість використання різноманітних ботів. Існує і такий, який дозволить завантажувати контент із Tiktok. Для того, щоб його знайти, необхідно скористатися вбудованим пошуком та вказати у відповідному полі @TikTok. Після того, як будуть отримані результати, потрібно натиснути на відповідний рядок.

Щоб скористатися ботом необхідно виконати такі дії:

  1. Запустити програму Тік Ток і авторизуватися в ньому.
  2. Запустити потрібний ролик.
  3. Праворуч екрана знаходиться вертикальне меню, що складається з іконок. У ньому потрібно вибрати ту, на якій є зображення стрілки, і натиснути на нього.
  4. З'явиться меню з доступними варіантами. Необхідно вибрати Телеграм.
  5. Коли програма відкриється, необхідно вибрати бота і перейти до роботи з ним.
  6. В автоматичному режимі почнеться обробка відео. Вона потрібна для того, щоб підготувати відео до закачування. Коли процедура завершиться, буде надано посилання, яким можна буде отримати відеоролик на свій гаджет.
  7. Щоб їй скористатися, потрібно буде відкрити головне меню і перейти до скачування, натиснувши рядок «Зберегти в галерею».

Після того, як завантаження відео закінчиться, його можна буде знайти в галереї смартфона.

За допомогою додатків

Існують спеціалізовані програми, що дозволяють скопіювати відеоматеріали на свій гаджет. Якщо у користувача Андроїд, найбільш популярними програмами для цієї мети будуть такі.

Video Downloader for TikTok - No Watermark

При використанні Video Downloader можна отримати відеоматеріал без водяного знака та міток Тіктока. Воно не використовує TikTok API і працюватиме незалежно від змін, які внесуть до них розробники соціальної мережі.

Програма користується великою популярністю, має більше 300 мільйонів завантажень. З її допомогою можна скачати будь-яке відео з Тіктока. Передбачено особливий алгоритм завантаження, який дозволяє суттєво збільшити швидкість.

При випадковому виході з програми завантаження продовжується, поки контент не буде повністю завантажений. У програмі доступний вбудований відеоплеєр. Вона споживає незначну кількість системних ресурсів. Завантаженими матеріалами можна безпосередньо з програми поділитися з різними соціальними мережами.

Для того, щоб використовувати програму, є два способи:

  1. Виділити та скопіювати посилання із соціальної мережі. Потім її необхідно вставити в програму і дати команду до початку закачування.
  2. При перегляді відео в Тіктоке потрібно натиснути на кнопку «Поділитися», розташовану з правого боку екрана. Із запропонованих варіантів потрібно вибрати цю програму. Після цього почнеться копіювання відео на гаджет користувача.

Отримані відео за замовчуванням зберігатимуться в папці TikTok Downloader.

TikLoader

Програма підійде тим, хто хоче мати відео з Тіктока, що сподобалися, на своєму гаджеті. Вона займає небагато місця на телефоні. TikLoader дозволяє не лише завантажувати контент, а й використовувати його для Facebook або WhatsApp. Простий і зрозумілий інтерфейс дозволить навіть новачкові впевнено користуватися цією програмою.

У процесі завантаження розмір відеофайлу оптимізується таким чином, щоб було досягнуто найкраще співвідношення між якістю та об'ємом. Ця програма має додаткову функцію, яка дозволяє на основі отриманих відео робити живі шпалери для смартфона.

Програма не є офіційним додатком для соціальної мережі Тікток, але забезпечує швидке та якісне завантаження контенту. Вона підійде також для тих, хто при завантаженні своїх відео захоче зробити через деякий час резервну копію. Матеріал викачується без водяного знака. Отриманий контент буде збережено в галереї.

TikMate

Якщо користувач шукає відповідний додаток для завантаження файлів з Тіктока, то йому варто звернути увагу на TikMate. Щоб використовувати програму, її спочатку необхідно завантажити та встановити.

Після запуску програми Тікток потрібно знайти ролик, що сподобався, і натиснути на кнопку «Поділитися». Серед доступних варіантів буде TikMate. Після натискання на відповідну іконку почнеться скачування. Отримане відео не міститиме водяних знаків. Для завантаження немає необхідності проходити процедуру авторизації в соціальній мережі.

Видеофайл завантажується в максимальній доступній якості. Щоб скопіювати контент на свій гаджет, достатньо всього пари кліків. Програма може працювати у фоновому режимі, коли запущено інші програми. Алгоритм завантаження передбачає швидке завантаження контенту. Є вбудований плеєр, який дозволить переглянути, наприклад, щойно закачані ролики. При розміщенні отриманого контенту використовується власна галерея.

Найменування Опис Рейтинг
Video Downloader for TikTok - No Watermark Додаток дозволяє виконати завантаження за кілька кліків. Забезпечує високу якість одержаного відео. Є вбудований плеєр. ★★★★★
TikLoader Програма забезпечує всі необхідні функції для закачування. Вона має простий і зрозумілий інтерфейс. ★★★★★
TikMate Додаток дозволяє закачувати відео у вибраному користувачем якості. Споживає незначний обсяг системних ресурсів. ★★★★★

За допомогою онлайн-сервісів

В інтернеті є зручні сервіси для завантаження контенту з Тік Току. Їх використання відбувається схожим чином. Зазвичай потрібно попередньо знайти потрібне посилання. Найбільш популярними онлайн сервісами є:

Savefrom

Для того, щоб зробити завантаження, необхідно отримати посилання на потрібний ролик. Для цього потрібно авторизуватися в соціальній мережі та запустити вибране відео. Потім необхідно скопіювати посилання на нього.

Після того, як у браузері буде відкрито потрібний сайт, у відповідні поля потрібно вставити посилання. Після цього можна запустити копіювання.

Існує ще один спосіб використання сервісу. Щоб скористатися ним, перед посиланням на ресурс додають рядок «savefrom.net/». Після вставки в адресний рядок починається обробка відео. Сервіс дозволяє отримувати відеоконтент не тільки з Тік Току, але і з інших сервісів.

Після закінчення обробки користувач має можливість вибрати потрібний формат. Підтримується отримання відео різної якості. Чим воно вище, тим більший обсяг буде у файла.

Qload

Можна скористатися послугами сайту Щоб отримати потрібний файл, необхідно дізнатися посилання на вподобане відео в Тік Току. Для цього потрібно відкрити програму, авторизуватися в ній та відкрити відео. Посилання потрібно скопіювати та перейти на сайт сервісу.

На його головній сторінці знаходиться поле, куди необхідно вставити посилання на відео. Після натискання на кнопку «Завантажити» розпочнеться копіювання відео на пристрій користувача. Надається можливість завантажувати контент як з водяним знаком, так і без нього. Щоб вибрати його наявність, ставлять пташку у відповідному рядку. Надається можливість також завантажувати пісні та музику, що використовуються блогерами.

Ssstik

Сайт - це ще один сервіс скачування відеоконтенту соціальної мережі, що розглядається, який популярний у 2021 році. На головній сторінці міститься поле, куди вводять посилання потрібного відеоролика. Її зручно отримати на смартфоні за допомогою кнопки "Поділитися". Серед цих варіантів потрібно вибрати копіювання посилання. Після натискання на кнопку «Завантажити» користувач отримає відеофайл, що його цікавить. Для цього сайту написано програму, через яку також можна отримувати контент із Тік Току.

Сервіс дозволяє завантажувати необмежену кількість роликів. Користувач отримує контент, на якому відсутній водяний знак. Закачувати можна не лише відео, а й аудіо файли. Підтримуються різні формати, у тому числі MP4 та MP3. Можливе отримання відеоконтенту HD якості. Цим сервісом зручно користуватися як на смартфоні, так і на персональному комп'ютері.

Найменування Опис Рейтинг
Savefrom Відомий сервіс зі скачування відео із соціальних мереж. Завантажує не тільки з Тік Току, а й з деяких інших. Пропонує можливість отримання декількох форматів файлу. ★★★★★
Qload Надійний сервіс, що має всі необхідні базові функції. ★★★★★
Ssstik Простий та надійний сайт, що забезпечує можливість закачування в декількох форматах. ★★★★★

Як завантажити відео з Тік-току на ПК

Відео з Tik Tok можна скачати не тільки на телефон, але і на настільний комп'ютер або ноутбук. Для цього потрібно буде скористатися емулятором Android. Це може бути, наприклад, BlueStacks (доступний на сайті) або будь-який інший. Для копіювання відео знадобиться виконання наступних дій:

  1. Встановити на комп'ютері емулятор, а потім запустити його.
  2. Завантажити та встановити програму Tik Tok.
  3. Увійти в програму, скориставшись своїм логіном та паролем.
  4. Вибрати той відеоролик, який планується скопіювати та запустити його.
  5. Клікнути по іконці «Поділитися».
  6. Среди наданих варіантів вибрати завантаження файлу на смартфон.
  7. Після цього почнеться закачування ролика на телефон.

При використанні цього способу буде закачано кліп з водяним знаком. Завантаження можна провести також без застосування емулятора. Файл можна скопіювати на смартфон одним із способів, про які розказано у статті, а потім, з'єднавши шнуром з комп'ютером, зробити копіювання.

Як завантажити відео з Тік-току без водяного знака

На персональний комп'ютер можна завантажити відео, на якому відсутній водяний знак. І тому існують різні способи. Наприклад, можна скористатися одним із спеціалізованих сервісів для закачування з Тіктока, де передбачена опція Remove.

Інший варіант полягає в тому, щоб скористатися емулятором. На нього можна завантажити один із спеціалізованих додатків і встановити його. Потім потрібно зробити завантаження контенту з його допомогою.

Соціальна мережа Тік ток дає можливість користувачам завантажувати відео, яке їм сподобалося. Для цього надаються вбудовані можливості соціальної мережі. Для закачування також можна скористатися спеціалізованими програмами або онлайн-сервісами. Такими способами можна отримати відео без водяного знака.