Як зробити гарний шрифт в Інстаграмі

Anonim

Історії інстаграма займає 70% всього матеріалу в соціальній мережі. Прості фото та відео не привернуть увагу передплатників. Тут потрібно виявляти креативність, без неї охоплення не підніматиметься. Одним з варіантів є красиві шрифти.

Як зробити красивий шрифт в Інстаграмі в сторис

Найпростіше відео можна урізноманітнити гарним шрифтом. До того ж, зараз більшість блогерів прописують в історії все те, що вони говорять. Креативні шрифти допоможуть у цьому. Але необхідно враховувати, що текст на екрані не повинен перекривати основну ідею виду, наприклад, обличчя чи гарний вигляд.

Гарний шрифт в історії інстаграма можна зробити кількома способами. Насамперед варто звернути увагу на стандартні можливості соціальної мережі. Так, змінити шрифт можна у самому додатку. Для цього необхідно:

  1. Перейти у створення історій інстаграма.
  2. Записати фото/відео або завантажити матеріал з пристрою.
  3. Додати текст.
  4. Вибрати відповідний шрифт.

Ця функція доступна не для всіх користувачів. Якщо змінити шрифт стандартним способом не виходить, можна скористатися сторонніми програмами або онлайн-сервісами. Так, достатньо скопіювати текст, змінити шрифт в іншій програмі, а потім знову повернути в інстаграм.

Гарний почерк для інстаграма для постів

Гарний шрифт можна додавати не тільки в історію інстаграма, але і для посту. Головне враховувати той факт, що пост читатимуть люди, а значить, шрифт повинен бути читабельним. Інакше цікаві публікації проходитиме повз передплатників.

Розробники підготували один стандартний шрифт для постів в інстаграм. Змінити його в налаштуваннях програми не вдасться. Щоб зробити публікацію оригінальнішою, достатньо скористатися сторонніми сервісами.

Насамперед варто звернути увагу на додатки. Достатньо завантажити на смартфон потрібну програму та змінити стиль, вибравши із запропонованих. Після цього текст слід скопіювати в інстаграм.

Існують також програми, які дозволяють створювати відразу зображення з текстом. Такий варіант підходить для історій. Особливо, якщо потрібно прорекламувати продукцію, і не використовувати при цьому не лише стандартні можливості соціальної мережі.

Використовуємо значки та смайлики

Створити оригінальний опис вийде не лише за допомогою гарного шрифту. Можна використовувати піктограми та смайлики. Ними можна замінювати окремі символи або використовувати як доповнення до основного тексту.

Знайти оригінальні символи можна на призначених для цього ресурсах. Так, сервіс Instaplus пропонує 500 різних символів на вибір. Вони поділені на категорії для зручного пошуку. Немає основних правил щодо використання символів або піктограм в інстаграмі. Тут все залежить від фантазії користувача.

Як змінити шрифт в Інстаграмі на комп'ютері

Користуватися інстаграмом можна не тільки на смартфоні, а й на комп'ютері. Але у другому випадку функціонал буде обмежений. Не можна додавати публікації, але можна змінити обліковий запис.Через комп'ютер користувач зможе не тільки змінити звичайний шрифт на унікальний, але й додати текст до свого профілю.

Питання експерту Чи можна змінити шрифт в інстаграмі на комп'ютері?

Створити текст із гарним стилем вийде не лише на смартфоні, а й на комп'ютері. Для цього можна скористатися онлайн-сервісами. Як створити публікацію в інстаргамі з гарним шрифтом на комп'ютері?

Програма інстаграм призначена лише для смартфонів. Існує офіційний сайт, на якому користувач може перейти на свій обліковий запис і переглянути стрічку. Тут же вдасться налаштувати профіль. Але додавання матеріалів, постів чи сторіс не передбачено розробниками. Тому створити пост із гарним шрифтом на комп'ютері не вдасться. Де можна встановити гарний шрифт в інстаграмі через комп'ютер?

Додавати сторіс та публікації на комп'ютері не вдасться. Але є можливість редагувати профіль. Так, можна змінити опис сторінки через комп'ютер, використовуючи незвичайний шрифт.

Бонус: Програми для шрифтів та смайликів

Не дивлячись на те, що стандартними функціями соціальної мережі не можна змінити шрифт, можна скористатися сторонніми програмами. Деякі з них розроблені спеціально для інстраграма.

Canva

Canva – спеціалізується на зображеннях з написами. Цей варіант чудово підійде для історій. Розробники підготували різноманітні конструкції. Так, користувач може створити зображення з написом з нуля або скористатися одним з представлених шаблонів.

Cool Fonts for Instagram Bio

Cool Fonts for Instagram Bio виділяється серед інших додатків простим інтерфейсом. Досить вибрати шрифт, що сподобався, з безлічі представлених, і відразу писати їм. Текст можна урізноманітнити смайлами та емодзі.

Typorama

Typorama буде відмінним вибором для користувачів, які публікують мотиваційні пости. Тут представлено велику кількість шаблонів із зображеннями. До них уже підібрано відповідні цитати. Також можна створювати зображення з шрифтами з нуля.

Font Candy

Font Candy представлений для користувачів iOS. Тут знаходиться не так багато доступних стилів, але є красиве оформлення. Крім того, є безліч різних параметрів. Користувач може змінювати нахил, вирізати шрифти та багато іншого.

Font for Instagram-Beauty Font Style

Font for Instagram-Beauty Font Style ще одна програма, яка дозволяє змінити тип шрифту. Крім багатьох стилів, у програмі можна вибирати і колір шрифту. Щоб подивитися, як виглядатиме текст, у додатку є перегляд.

Шрифти & текст смайликів для інстаграм простий додаток, в якому необхідно тільки вибрати відповідний шрифт і написати текст. Після цього його потрібно скопіювати в соціальну мережу інстаграм.

У програмі Stylish Text запропоновано великий вибір різних стилів. Користувач зможе вибрати шрифт, що сподобався, і застосувати його до тексту. Важливо враховувати, що додаток розрахований на латиницю.

Бонус 2: найкращі сайти зі шрифтами

Для того щоб зробити гарний шрифт в інстаграмі, необов'язково завантажувати програму на смартфон. Користувач може перетворити текст за допомогою онлайн-сервісів. Тут достатньо перейти на сайт і вибрати шрифт, що сподобався. Після цього скопіювати текст у соціальну мережу.

Однією з найпоширеніших сервісів буде Lingojam fonts for instagram. Сайт відрізняється простотою використання. Так, тут представлено два поля. Перше необхідно вписати потрібний текст.У другому полі слід вибрати шрифт. Стилі відображатимуться із введеним текстом.

Після того, як шрифт буде вибраний, користувачеві залишається тільки скопіювати отриманий текст в інстаграм. На сайті представлено багато безкоштовних стилів. Але ресурс не підтримує кирилицю.

Ще один сервіс, який дозволяє вибирати шрифти для популярної соціальної мережі - Інстаграм шрифти. На сайті користувачеві необхідно ввести текст у першому полі. Потім на екрані будуть відображені різні варіанти стилів. Вони включають емодзи і спеціальні символи.

На відміну від попереднього сервісу, Інстаграм шрифти підтримують не тільки латиницю, а й кирилицю. Але для російського тексту будуть доступні в повному обсязі шрифти. Недоліком сервісу буде те, що не всі стилі, представлені на сайті, будуть підтримуватись в інстаграмі. Це буде видно у вікні результатів.

Textygram буде також відмінним сервісом для зміни шрифту в інстаграмі. Для початку користувачеві необхідно вписати текст у відповідному полі, а потім вибрати шрифт, що сподобався, і скопіювати його на сторінку.

Сервіс підтримує лише англійську мову. Тому користуватися цим ресурсом для написання посту буде не найкраща ідея. Textygram також підбирає хештеги на різну тематику та дозволяє зручно форматувати текст із пробілами та абзацами.

Онлайн сервіси в більшості випадків підтримують лише англійську мову. Він не підійде для написання постів. Але ресурси можна використовувати для шапки профілю. Таким чином вдасться зробити оригінальне оформлення сторінки.