Як надіслати СМС з заміною номера

Anonim

Як надіслати СМС з заміною номера за допомогою оператора, а також за допомогою спеціальних сервісів.

Як надіслати СМС з іншого номера за допомогою оператора

Зараз відправити повідомлення зі зміненим номером співрозмовнику можна лише тим людям, які користуються послугами оператора «Білайн». Ця послуга називається, як «Надсилання СМС із сайту», а для її використання потрібно перейти на офіційний сайт оператора.

Для того, щоб надіслати таке повідомлення користувачу потрібно вказати телефонний номер тієї людини, якій необхідно надіслати повідомлення, а також текст.Крім того, потрібно ввести код захисту. При отриманні ім'я відправника у співрозмовника буде відображатися як «InternetSMS».

Слід зазначити, що таким чином користувач може надсилати повідомлення довжиною не більше 170 символів.

СМС з заміною номера безкоштовно - ТОП-10 найкращих сервісів

Найменування Опис Ціна Рейтинг
Seasms.com Завдяки наданому сайту користувач може надсилати повідомлення співрозмовникам повністю анонімно в будь-які точки великого світу. Основною перевагою даного сервісу є те, що користувач при необхідності може надіслати одне й теж текстове повідомлення відразу на кілька номерів.

Безкоштовно. 3, 9/5
Боллівуд Цей сайт вважається одним із найкращих для відправки анонімних повідомлень. До основної особливості представленого сервісу можна віднести те, що користувач може надсилати SMS довгою до 500 слів. Більше того, в сервісі немає ніякої реклами, яка може дуже сильно заважати. Однак користувач зможе надсилати повідомлення тільки на індійські номери.

Безкоштовно. 3, 7/5
Spicesms.com Наданий сервіс може також допомогти користувачеві у надсиланні анонімних повідомлень у тому випадку, якщо йому не хочеться розкривати свою особистість. Цей сервіс заслужено можна вважати одним із найкращих, оскільки повідомлення доставляється відразу після того, як воно було надіслано.Однак, він може стягувати певну грошову плату.

Безкоштовно. 3, 7/5
Foosms.com У випадку, якщо користувач хоче якось розіграти своїх близьких друзів або зізнатися комусь у своїх почуттях він може використовувати представлений сервіс. Він також дозволяє надсилати анонімні повідомлення різним співрозмовникам безкоштовно. Однак, в день людина може відправити не більше одного SMS повідомлення довжиною до 140 символів. Безкоштовно. 4, 1/5
Анонімне повідомлення - SMSGHOST Ця програма для мобільного пристрою, за допомогою якого користувач може також розсилати анонімні повідомлення. Особа відправника одержувачу залишиться невідомою. Більше того, він ніяк не зможе дізнатися про того, хто відправив йому повідомлення.Варто зазначити, що користувачеві надається лише п'ять безкоштовних повідомлень, а потім доведеться заплатити.

Є 5 безкоштовних повідомлень, а далі необхідно внести плату. 4, 3/5
Burble Ця програма також дозволяє надсилати анонімні повідомлення абсолютно будь-кому. Понад те, одержувач також зможе з'ясувати відправника цього загадкового СМС. Основною перевагою описаного сервісу є те, що повідомлення доставляють блискавично. Безкоштовно. 3, 9/5
Whisper Повідомлення, надіслані користувачем, залишаються повністю конфіденційними. Варто зазначити, що навіть якщо у людини встановлено цей додаток, вона не зможе дізнатися відправника СМС.Крім того, в даному сервісі зовсім немає якоїсь набридливої ​​реклами. Однак, даний сервіс має один недолік - повідомлення доставляються досить довго. Безкоштовно. 3, 4/5
Yakoon Сервіс виділяється тим, що він не просить у користувачів надто великої оплати за надсилання анонімних повідомлень. Більше того, сервіс пропонує три безкоштовні повідомлення для тестування. Повідомлення доставляються адресату з заміною номера, завдяки чому він не зможе дізнатися, хто ж йому надіслав СМС.

Слід зазначити, що для використання даного сервісу користувачеві потрібно встановити його на персональний комп'ютер.

Є три безкоштовні SMS повідомлення. 4, 3/5
TipTopSMSWin Це також програма, яка дозволяє користувачам надсилати повністю анонімні повідомлення. Більше того, основною перевагою сервісу є те, що адресат може відповісти на отримане повідомлення.

Для використання програми її також необхідно встановити. Інтерфейс досить гарний зрозумілий, завдяки чому впоратися з використанням зможе навіть не найдосвідченіший користувач.

У день користувач може надсилати три безкоштовні SMS повідомлення. 4, 4/5
SMS send Це онлайн-сервіс, який дозволяє користувачам надсилати анонімні повідомлення один одному. За рахунок того, що сервіс працює через інтернет, користувачеві не потрібно платити кошти за відправку СМС повідомлень.

Безкоштовно. 4, 7/5

Seasms.com

Плюси та мінуси Користувач може надсилати різні анонімні повідомлення співрозмовникам по всьому світу. Даний сайт надає послугу безкоштовно. При необхідності користувач може надіслати одне й теж SMS повідомлення відразу не кілька мобільних номерів. У певних моментах користувач має надати сервісу свої документи. Швидкість надсилання повідомлення 7 Функціонал 9 Якість роботи сервісу 6 Разом 7.3.

Боллівуд

Плюси та мінуси Користувач може надсилати співрозмовнику анонімне повідомлення довжиною до 500 слів. Повідомлення надсилаються абсолютно безкоштовно. Повідомлення надсилаються без реклами.Цей сервіс працює лише для надсилання повідомлень власникам індійських номерів. Швидкість надсилання повідомлення 10 Функціонал 4 Якість роботи сервісу 7 Разом 7.

Spicesms.com

Плюси та мінуси Повідомлення доставляється адресату відразу після того, як воно було надіслано. Сервіс працює без будь-яких помилок із дуже високою швидкістю. За надсилання повідомлень може стягуватися певна плата. Швидкість надсилання повідомлення 10 Функціонал 8 Якість роботи сервісу 9 Разом 9.

Foosms.com

Плюси та мінуси Представлений сервіс також працює дуже швидко, доставляючи співрозмовнику повідомлення відразу після того, як його було відправлено. Людина, яка користується цим сервісом, може відправити СМС анонімно безкоштовно. На сайті є доступ до СМС маркетингу.У день користувач може надсилати не більше одного повідомлення. Швидкість надсилання повідомлення 10 Функціонал 8 Якість роботи сервісу 8 Разом 8.7.

Анонімне повідомлення – SMSGHOST

Плюси та мінуси Ця програма може працювати навіть у мобільних пристроях, в яких не встановлено SIM-картку. Повідомлення надсилаються повністю анонімно. Людина, яка отримала таке повідомлення, ніяк не зможе дізнатися про його відправника. Користувач може надіслати лише 5 безкоштовних анонімних повідомлень, а за наступні йому доведеться платити. Швидкість надсилання повідомлення 8 Функціонал 7 Якість роботи сервісу 10 Разом 8.3.

Burble

Плюси та мінуси Представлений сервіс також надсилає повідомлення необхідним адресатам анонімно. Анонімні SMS відправляються дуже швидко.Текстові повідомлення у цьому сервісі надсилаються повністю безкоштовно. Ця програма може використовуватися зловмисникам. Швидкість надсилання повідомлення 10 Функціонал 9 Якість роботи сервісу 3 Разом 7.3.

Whisper

Плюси та мінуси Повідомлення надсилаються таким чином, що адресат ніколи не зможе дізнатися відправника навіть у тому випадку, якщо встановить програму. У цьому додатку повністю відсутня реклама. Повідомлення надходять адресату, не показуючи особистість відправника. Представлений сервіс надсилає повідомлення досить довго. Швидкість надсилання повідомлення 5 Функціонал 9 Якість роботи сервісу 10 Разом 8.

Yakoon

Плюси та мінуси Представлений сервіс дозволяє користувачам надіслати три безкоштовні повідомлення з заміною номера. Сайт має гарний інтерфейс. Повідомлення надходять досить швидко. Повідомлення можна надіслати лише за певну грошову витрату.Сервіс працює англійською мовою. Швидкість надсилання повідомлення 6 Функціонал 5 Якість роботи сервісу 7 Разом 6.

TipTopSMSWin

Плюси та мінуси У програмі є безліч додаткових можливостей. На добу користувач може надсилати три безкоштовні SMS повідомлення. Використовувати сервіс можна як на персональному комп'ютері, так і мобільному пристрої. Не найнижча вартість за надсилання повідомлень. Швидкість надсилання повідомлення 9 Функціонал 8 Якість роботи сервісу 6 Разом 7.7.

SMS send

Плюси та мінуси Оскільки всі повідомлення надсилаються через інтернет сервіс не вимагає оплати. Повідомлення надсилаються зазначеному співрозмовнику повністю анонімно. Повідомлення надсилаються досить довго. Швидкість надсилання повідомлення 4 Функціонал 5 Якість роботи сервісу 6 Разом 5