Додаток для порівняння цін у магазинах

Anonim

Кращі програми для порівняння цін у магазинах, рейтинг. Де купувати найвигідніше, як порівнювати ціни в магазинах, де повертати гроші за покупки.

Рейтинг додатків

Назва Короткий опис Рейтинг
E-Katalog Велика база, швидкий пошук та оформлення замовлення. ★★★★★
Яндекс.Маркет Багато категорій, різноманітність товарів. Приємний дизайн та відео огляди. ★★★★★
Сбер.Маркет: Доставка Продуктів Номер 1 при замовленні продуктів. Простий інтерфейс та безкоштовна доставка. ★★★★★
Ozon Мільйони товарів та регулярні акції для любителів економити. ★★★★★
Едаділ Великий кешбек сервіс та вражаюча база підтримуваних торгових мереж. ★★★★★
Акції магазинів Простий, але не менш корисний додаток, який розповість про акції практично в будь-якому магазині. ★★★★★
Goods.ru Маркетплейс, який щотижня балує користувачів новими бонусами та акціями. ★★★★★
ЧекСкан Проста програма для підрахунку витрат на походах в магазини та економії. ★★★★★
КупіТам Корисна утиліта, що показує ціни на будь-який продукт у різних магазинах. ★★★★★

E-Katalog

Відкриває рейтинг найкращих програм для порівняння цін E-Katalog. Понад мільйон товарів за найдоступнішими цінами.Вибирайте потрібну категорію та програма підбере найвигідніші пропозиції з усіх магазинів у будь-якому регіоні. Тут можна купити не лише смартфон, телевізор чи мобільні пристрої, але й практично будь-яку побутову техніку, автошини, холодильники та навіть коляски. А в окремій категорії додаток показує найпопулярніші та затребувані товари прямо зараз. При пошуку можна налаштовувати велику кількість фільтрів: виробника, регіон, ціну та багато іншого. Можна переглядати відгуки та залишати свої, брати участь в обговореннях, читати опис, порівнювати кілька моделей товарів, додавати в закладки та оформлювати покупки.

Плюси і мінуси Багато категорій Розмір програми всього 2, 7 Мб Можна читати різні статті про техніку прямо в програмі Розширений пошук завдяки безлічі фільтрів Не найпривабливіший дизайн Інтерфейс і дизайн 7 Функціональність 10 Кількість і різноманітність 10 Разом 9

Яндекс.Маркет

На другому рядку найкращих додатків програма від компанії Яндекс. Понад мільйон товарів з 25000 інтернет-магазинів зібрано в одному місці, щоб вибирати вигідні для себе пропозиції було максимально зручно. Тут можна знайти товар будь-якої категорії: електроніка, побутова техніка, комп'ютери, ремонт, дача, краса, здоров'я та не тільки. Тут можна знайти не тільки телефон, навушники чи іншу техніку, як у більшості інтернет-магазинів – тут є майже все. Займаєтесь спортом та потребуєте правильного харчування? Достатньо просто перейти в потрібну вкладку та вибрати відповідний елемент. Програма покаже всі доступні пропозиції з магазинів, а ви зможете вибрати потрібне та оформити покупку. До кожного товару можна читати описи та відгуки інших покупців, залишати свої коментарі, дивитися відео огляди і навіть шукати магазини з товаром прямо на карті.

Плюси та мінуси Величезна кількість категорій та товарів для будь-яких цілей Приємний дизайн та зручний інтерфейс Часті пропозиції з великими знижками Можна порівнювати декілька товарів Відгуки реальних покупців та відео огляди Не виявлено Інтерфейс та дизайн 10 Функціональність 8 Кількість та різноманітність 10 Разом 9.3.

СберМаркет: Доставка продуктів

Третє місце - ОберМаркет. На відміну від попередніх програм, тут не вийде купити кондиціонер, коляску чи перфоратор. Програма може допомогти лише із вибором продуктів. Тут часто зустрічаються знижки аж до 50%, а завдяки акціям можна отримувати та накопичувати бонуси, які використовуються як знижка при замовленні. Тепер не потрібно самостійно ходити до магазину та стежити за знижками, все це можна здійснювати у невеликому та зручному додатку. Просто виберіть потрібні продукти, магазин та час доставки, і кур'єр доставить замовлення у зручний вам проміжок. Програма вміє розрізняти улюблені продукти та формувати спеціальний розділ "Улюблені товари". Сюди потраплятимуть продукти, які ви замовляєте найчастіше, щоб купувати їх в 1 клік.

Плюси та мінуси Вибір зі 100 тис. продуктів Працює у більш ніж 80 містах Постійні акції та знижки Безкоштовна доставка замовлень у зручний час Персональна добірка Порівнюйте ціни на продукти у кількох магазинах Можна замовляти тільки продукти харчування Інтерфейс та дизайн 10 Функціональність 8 Кількість та різноманітність 5 Разом 7.7.

Ozon

Додаток одного з найбільших інтернет-магазинів тепер і на Android. Близько 15 мільйонів товарів, 16 тис. брендів та безкоштовна доставка з оформленням замовлення на пару кліків. Завдяки великій різноманітності тут можна замовити майже все, що завгодно: електроніку, товари для дому, побутову техніку, дитяче харчування, ліки без рецепта, товари для садівництва, книги, іграшки та багато іншого. Асортимент постійно оновлюється, а також регулярно запроваджуються акції та знижки, щоб ціни залишалися доступними для кожного. Щодня додаються різні промокоди, розпродажі, знижки та вигідні пропозиції. Деякі акції можуть приносити бонуси і формувати знижки на покупки, а деякі взагалі дозволяють вигравати призи. Можна додавати бажані товари до списку обраних та швидко повертатися до них у будь-який час.

Плюси та мінуси Безкоштовна доставка (при замовленні у пункт видачі або постамат) Регулярні акції, знижки та розіграші Цікаві бонусні системи, які дозволяють добре економити Доставка не тільки в Росії, але і за кордоном Велика кількість товарів і категорій Не найзручніший інтерфейс Інтерфейс та дизайн 8 Функціональність 9 Кількість та різноманітність 8 Разом 8.3.

Едаділ

Едаділ – великий проект компанії Яндекс, який дозволяє економити на покупках та закуповуватися в магазинах найбільш вигідно. Просто виберіть місто, авторизуйтесь у програмі та почніть заощаджувати. У "Едаділ" можна додавати карти лояльності, щоб користуватися бонусами кожного магазину було ще зручніше. Програма вміє знаходити магазини поблизу та відображати знижки, які є у них зараз. Купувати тут можна не лише продукти та алкоголь, а й різні товари для дому, косметику, іграшки та товари для дітей, одяг та взуття, речі для спорту та відпочинку, електроніку та не тільки. Тут можна знаходити добірки купонів безлічі мереж і магазинів: "Командор", "Стрічка", "Бургер Кінг", "Metro", "До До Піца" і не тільки. Здійснюйте покупки, дотримуйтесь умов акцій та повертайте непоганий кешбек, які можна виводити на карти.

Плюси та мінуси Величезна кількість акцій, магазинів та підтримуваних мереж у кожному місті Купони на знижки для товарів будь-яких категорій Створюйте список улюблених магазинів та отримуйте швидкий доступ до акцій Знижки в магазинах поблизу Повертайте гроші з покупок Занадто багато реклами Не завжди працює пошук Інтерфейс та дизайн 9 Функціональність 8 Кількість та різноманітність 7 Разом 8.

Акції магазинів

На шостому рядку рейтингу програма під назвою “Акції всіх магазинів”. На відміну від деяких аналогічних програм, утиліта вміє працювати майже з будь-яким регіоном Росії. Тут не потрібна реєстрація або створення облікового запису, досить просто запустити програму, вибрати свій регіон та улюблені магазини. Наприклад, якщо ви любитель спортивної атрибутики Nike, просто знайдіть офіційний магазин у меню програми та встановіть прапорець сповіщень.Тепер, як тільки з'являться нові акції, ви відразу дізнаєтеся про це. Якщо деякі торгові мережі не викликають інтересу, їх можна заглушити назавжди. Крім того, програма дозволяє переглядати асортимент будь-якої торгової мережі, створювати список покупок і шукати найближчі на карті магазини.

Плюси та мінуси Актуально для будь-якої точки в Росії Можна додавати рубрики улюблених товарів Можливість створювати списки покупок Сотні магазинів та актуальна інформація про акції в них Можна ділитися акціями у соціальних мережах і не тільки Не вистачає фільтрів Бувають затримки у оновлення каталогів Бракує порівняння цін по товару.

Goods.ru

Ще один маркетплейс, який також дозволяє знаходити більш вигідні пропозиції та порівнювати ціни в тисячах магазинів. Електроніка, дитячі товари, побутова техніка, зоотовари, будівництво та ремонт та сотні тисяч інших товарів можна придбати у goods.ru. В даний час програма працює з 3 тис. магазинами, які пропонують понад 1.5 млн. товарів. Сервіс дозволяє замовляти одразу кілька товарів від різних продавців однією доставкою, що дозволяє добре заощадити. Причому за кожну покупку тут нараховуються бонусні рублі, які можна витратити наступного разу. Щотижня тут додаються вигідні пропозиції та акції. Плюси та мінуси Оплата онлайн або при отриманні товару Можливість купівлі декількох товарів однією доставкою Нові пропозиції та знижки щотижня Кешбек за кожну покупку Відгуки від реальних покупців дизайн 6 Функціональність 8 Кількість і різноманітність 6 Разом 6.7.

ItemPrice

ItemPrice – програма, яка дозволяє шукати товари в багатьох інтернет-магазинах за назвою та порівнювати ціни.Тут не вийде знайти новий смартфон або ноутбук. Але якщо ви точно знаєте, що вам потрібно, програма допоможе знайти найвигіднішу пропозицію серед безлічі точок продажу. На головному екрані відображається зручна інструкція з пошуку, яка допоможе знайти те, що потрібно. Для цього досить просто ввести назву в рядок пошуку та натиснути 1 кнопку. Далі буде сформовано список усіх сайтів, які пропонують купити цей товар. Результат пошуку можна сортувати за кількома критеріями: вартість, кількість, категорія.

Плюси і мінуси Простий інтерфейс і швидкий пошук Розмір додатка всього 2, 4 Мб Пошук по всій Росії серед 500 млн. товарів Незначна система пошуку Інтерфейс і дизайн 4 Функціональність 4 Кількість і різноманітність 9 Разом 5.7

ЧекСкан

Програма дозволяє отримувати кешбек практично за будь-які покупки та економити завдяки промокодам та купонам зі знижками.У розділі “Чеки” можна сканувати чеки та дізнатися про свої витрати. "ЧекСкан" вміє розподіляти товари на категорії та покаже, на що ви витрачаєте більше. У розділі “Бонуси та кешбеки” програма покаже всі пропозиції, які допоможуть заощадити у вашому місті. Тут будуть відображені інтернет-магазини та інформація про наявність кешбеку в кожному з них. У додатку можна отримувати повернення коштів за чеки, певні товари, активувати купони та промокоди, брати участь у програмах лояльності і навіть здійснювати мікропозики.

Плюси та мінуси Можна створювати списки покупок Великий список інтернет-магазинів, з яких можна отримати кешбек Пошук за назвою та порівняння цін Розгорнута статистика з витрат Малий список міст, що підтримуються Інтерфейс і дизайн 7 Функціональність 6 Кількість і різноманітність 4 Разом 5.7.

КупіТам

Закриває рейтинг найкращих програм для порівняння цін додаток “КупіТам”.Тут можна знаходити товари за назвою або штрих-кодом у багатьох магазинах міст Росії і для цього не потрібно жодної реєстрації. Просто відкрийте програму, виберіть потрібний регіон (найкраще програма на даний момент працює тільки з регіонами "Москва" та "Санкт-Петербург") і введіть назву або проскануйте штрих-код. У результатах пошуку будуть усі відомі програмі магазини та мережі, а також ціни на даний товар у них. Крім того, програма вміє сканувати чеки та підраховувати щомісячні витрати на покупки (доступно лише при реєстрації в системі).

Плюси та мінуси Вміє сканувати чеки та рахувати витрати за певний період Пошук будь-яких товарів у системі за назвою чи штрих-кодом Простий інтерфейс та приємний дизайн Повноцінно працює лише в кількох містах Ціни не завжди відповідають цінам у магазинах