Як навчитися грати на піаніно з нуля

Anonim

Багато дорослих людей помилково вважають, що навчитися грі на піаніно можна тільки в молодшому віці. Однак, незважаючи на те, що діти легко піддаються процесу навчання на різних музичних інструментах, доросла людина зможе навчитися цій справі набагато швидше і краще. Так відбувається через те, що доросла людина в рази краще відчуває своє тіло, дійсно знає, що їй потрібно і чого вона хоче досягти.

Вчитися грі на піаніно можна, як займаючись з кваліфікованим викладачем у спеціальному навчальному закладі, так і в домашніх умовах, використовуючи лише музичний інструмент, мобільний пристрій та доступ до Інтернету.

Рейтинг онлайн-сервісів

Завдяки сучасним технологіям в даний час практично у кожної людини з'явилася можливість навчатися будь-якої діяльності. Проходити навчання може, як доросла людина, так і маленька дитина чи школяр. Основною перевагою даних навчальних онлайн сервісів є те, що користувач може самостійно підбирати найбільш зручний для нього час для проходження програми.

Нижче представлені онлайн-сервіси, які допоможуть освоїти гру на піаніно за короткий термін.

Найменування опис Ціна Рейтинг
Онлайн-школа фортепіано «Enjoy the piano» Основною особливістю даних курсів є те, що бажаючий може без проблем навчатися грі на піаніно завжди за 15 хвилин на день.Весь матеріал подається систематично і слідує всім методичним рекомендаціям. У процесі навчання учневі не доведеться самостійно шукати недостатній обсяг інформації.

Графік занять повністю залежить від користувача, отже, ймовірність виникнення непередбачених ситуацій практично дорівнює нулю. Однак, це не означає, що педагог не стежитиме за процесом навчання та виконання домашнього завдання.

Починається від 5900 рублів за один курс. ★★★★★
Music2success Основною перевагою даної програми є те, що в її основі лежить авторська методика від педагога, що має дуже великий досвід. Понад те, цей навчальний курс розробили з урахуванням європейської, японської, і навіть російської системе.

Починається від 41 000 рублів за один курс. ★★★★★
Международная школа Юдиной Завдяки введеному курсу користувач зможе дуже швидко навчитися основ гри на піаніно. Програма має також безкоштовні пробні уроки, завдяки яким клієнт може отримати відповіді на питання, що його цікавлять.

Починається від 3 800 рублів за один курс. ★★★★★
Музична школа Ірини Гулиніної Представлений сервіс відрізняється тим, що він представляє своїм клієнтам навчитися грі на піаніно за допомогою прискореної програми. У процесі навчання користувач зможе самостійно розбирати та читати ноти. Більше того, програма надає учням неймовірно зрозумілі відео з повним розбором усіх вправ.

Починається від 2 750 рублів за один курс. ★★★★★
Онлайн-школа фортепіано MuzVideo2 Якщо користувач тільки приступив до вивчення музичного інструменту, то йому варто спершу вивчити акорди. У цій справі йому зможе добре допомогти представлений онлайн сервіс. Дивлячись відео, учень повинен лише повторювати те, що йому кажуть, тим самим навчаючись грати на піаніно.

Починається від 2990 рублів за один курс. ★★★★★

Онлайн-школа фортепіано «Enjoy the piano»

Плюси та мінуси Учню надається повний покроковий план навчання, доповнений домашніми завданнями.Навчатися можна у будь-який зручний час. У процесі навчання педагог мотивує та підтримує. Для проходження курсу потрібно мати постійний доступ до інтернету. Зручність графіка занять 10 Якість навчання 9 Викладачі 10 Разом 9.7.

Music2success

Плюси та мінуси У процесі навчання використовуються різні кольори для рук, завдяки чому учневі набагато легше сприймати гру. Процес навчання ускладнюється майже непомітно клієнта. Завдяки цій програмі користувач зможе навчитися грати на піаніно двома руками у всіх напрямках. Дуже висока вартість навчання. Зручність графіка занять 7 Якість навчання 10 Викладачі 10 Разом 9.

Международная школа Юдиной

Плюси і мінуси Цей курс відмінно допоможе новачкам, оскільки він може дати правильний напрямок для навчання.Є безкоштовні пробні уроки. Для проходження курсу потрібно мати постійний доступ до інтернету. Зручність графіка занять 8 Якість навчання 6 Викладачі 8 Разом 7.3.

Музична школа Ірини Гулиніної

Плюси та мінуси До всіх вправ є максимально докладний відеоогляд, з яким зможе розібратися навіть недосвідчений користувач. Після закінчення навчання сервіс може допомогти клієнту розібрати цікаві для нього ноти. Методика відрізняється швидшим освоєнням усіх необхідних знань. Для проходження курсу потрібно мати постійний доступ до інтернету. Зручність графіка занять 9 Якість навчання 7 Викладачі 9 Разом 8.3.

Онлайн-школа фортепіано MuzVideo2

Плюси та мінуси У процесі навчання користувач може без поспіху дізнаватися про всю необхідну інформацію.Завдяки відео-урокам клієнт зможе вивчити основи гри на піаніно. Програма навчання дуже проста. Для проходження курсу потрібно мати постійний доступ до інтернету. Зручність графіка занять 9 Якість навчання 8 Викладачі 7 Разом 8.

Рейтинг додатків

Окрім онлайн-сервісів, які допомагають користувачам навчатися грі на піаніно, існує також величезна кількість різних програм на мобільний пристрій, що виконують таку ж функцію.

Найменування опис Ціна Рейтинг
Піаніно Представлена ​​програма є міні-симулятором для мобільного пристрою, в якому користувач може вільно грати на піаніно, а також навчатися цьому. У процесі навчання користувач має проходити спеціальні рівні, складність яких поступово зростає.Крім піаніно у додатку також є інші музичні інструменти, наприклад, піаніно.

Більше того, в додатку є безліч функцій, за допомогою яких учень може записувати своїм мелодії, грати в міні ігри. Основною перевагою цієї програми є те, що вона виконана в HD якості.

Безкоштовно, також користувач може придбати більш розширену версію за 149 рублів. ★★★★★
Piano Infinity Описаний інструмент є відмінним самовчителем, в якому користувач може настроювати відображення клавіатури. Крім цього, граюча людина також може активувати підсвічування необхідних клавіш.

У програмі є кілька режимів, в яких звук може відтворюватися в автоматичному режимі, напівавтоматичному режимі, а також ставиться на паузу.

Основною перевагою даної програми є те, що в процесі використання люди можуть спілкуватися між собою, влаштовувати різноманітні конкурси та заводити друзів. Більше того, розробники вбудували в цю програму установки, як для правшів, так і для шульг.

Безкоштовно, є можливість придбання розширеної версії. ★★★★★
Piano Scales & Chords Всі вбудовані акорди в даному додатку мають максимально докладний опис. Також у цьому інструменті є функція, завдяки якій власник мобільного пристрою може виставляти нотатки. Крім цього, є вбудована функція, яка називається «Композитор пісень» і дозволяє гравцеві без будь-яких проблем переміщати всі акорди.

Програма в процесі створення ґрунтувалася на фундаментальних принципах навчання гри на піаніно, у зв'язку з чим саме вона зможе стати неймовірно корисною новачкам у цій справі.

Також варто відзначити, що виробник цієї гри постарався зробити її максимально зручною і простою у використанні. Завдяки цьому інтерфейс програми вийшов неймовірно зручним і не містить зайвої інформації. Практично всі кнопки розташовані на одному рівні, що сприяє більш комфортному сприйняттю.

Безкоштовно, є можливість придбання розширеної версії за 75 рублів. ★★★★★
My Piano Assistant Представлена ​​програма відрізняється від тих, що були описані вище тим, що вона є довідником всіх акордів, ваг і інтервалів. Програма може самостійно відображати пункт формули, ґрунтуючись на назві кореня та елемента, а також показує послідовності нот та їх місця на клавіатурі музичного інструменту. Більш того, вибраний елемент може прослухати.

До особливостей даного інструменту можна віднести наступне:

  • У гру розробник вбудував приблизно 40 акордів, до кожного з яких є інверсії;
  • Є вбудована функція швидкого пошуку;
  • Інтерфейс у додатку неймовірно зрозумілий і простий.

Необхідно відзначити, що користувач не зможе грати на піаніно в даному додатку, оскільки він є невеликим довідником, який може бути корисним у процесі навчання.

Безкоштовно, є можливість придбання розширеної версії. ★★★★★
Real Piano – Фортепіано Гра відмінно підійде, як виконавцям-початківцям, так і більш просунутим. Крім піаніно у програмі також є вбудована гітара, флейта та інші музичні інструменти.

Програма включає такі вбудовані функції:

  1. 88 різних ключів;
  2. Є мультитач;
  3. Користувач може регулювати розмір музичного інструменту в процесі використання;
  4. Гравець може записувати свої мелодії;
  5. Є 7 октав.

Основною перевагою даної програми є те, що вона дозволяє користувачеві навчатися, при цьому проводячи час весело та цікаво.

Безкоштовно ★★★★★

Піаніно

Плюси та мінуси У процесі гри користувач може записувати свої мелодії. У додатку є 9 різних інструментів.Користувач може програвати велику кількість популярних пісень та мелодій. У додатку досить багато реклами, яка може заважати використанню. Зручність програми 8 Функціонал 9 Якість навчання 6 Разом 7.7.

Piano Infinity

Плюси та мінуси У програмі представлено безліч різних функцій. Додаток містить функцію, завдяки якій користувач може грати на піаніно з іншими користувачами по всьому світу. Щотижня у програмі з'являються нові пісні. Іноді програма може повільно працювати. У додатку досить багато реклами. Зручність програми 7 Функціонал 9 Якість навчання 8 Разом 8.

Piano Scales & Chords

Плюси та мінуси У представленому інструменті міститься неймовірно величезна кількість акордів.За допомогою цієї програми користувач зможе трохи розібратися в основах гри на музичному інструменті. Інструмент відрізняється тим, що він дуже простий у використанні. Часом програма може видавати помилку. Використання програми на мобільному пристрої з невеликим дисплеєм може викликати дискомфорт. Зручність програми 7 Функціонал 6 Якість навчання 9 Разом 7.3.

My Piano Assistant

Плюси та мінуси Розробники вбудували в цей додаток 40 акордів з інверсією. Інтерфейс в інструменті неймовірно простий та зрозумілий. За допомогою цієї програми користувач дійсно може покращити свої навички гри на піаніно. У програмі не можна грати на піаніно, оскільки вона є довідником. Зручність програми 10 Функціонал 4 Якість навчання 9 Разом 7.7.

Real Piano – Фортепіано

Плюси та мінуси Завдяки представленому інструменту можна розвивати музичні здібності. Чудово підійде новачкам. Зрозумілий та зручний інтерфейс. У програмі є помилка, через яку на екрані мобільного пристрою може з'являтися чорний екран. Дуже часто спливає реклама. Зручність програми 9 Функціонал 6 Якість навчання 5 Разом 6.7.