Додатки для обробки фото

Anonim
Як часто хочеться зі звичайної фотографії зробити щось незвичайне, але не завжди вистачає вбудованих інструментів смартфона. У цій статті будуть представлені найкращі програми для обробки фотографій, які можна завантажити.

Рейтинг програм для обробки фото

Найменування Опис Ціна Рейтинг
PicsArt Photo Studio Ця програма відмінно підійде творчим натурам, оскільки дозволяє користувачеві виявляти всю його креативність за допомогою величезної кількості різних функцій. Основною перевагою даного редактора є те, що користувач може зробити зі своїми фотографіями практично все, що завгодно.

Готові картинки також можна з'єднувати в цікаві колажі, а потім зберігати у високій якості.

Безкоштовно, за додаткову плату можна придбати розширену версію. ★★★★★
Adobe Photoshop Express Даний редактор вважається одним з найпопулярніших додатків для якісної обробки фотографій. У програмі користувач може коригувати кольори фотографії, використовувати різноманітні фільтри та додавати водяні знаки. Крім цього, цей додаток також дозволяє створювати колажі.

Більше того, якщо фотографія вийшла не дуже якісна, користувач може знизити зернистість і шуми, а потім підвищити чіткість і контрастність. Завдяки цьому картинка стане більш чіткою та привабливою.

Безкоштовно, за додаткову плату можна придбати розширену версію. ★★★★★
Photo Lab Відмінний редактор фотографій, за допомогою якого користувач зможе зробити свої твори унікальними. У програмі доступна майже 100 різних фільтрів. А також, на знімки можна додавати різні рамки, відблиски і навіть повністю змінювати фон.

Безкоштовно, за додаткову плату можна придбати розширену версію. ★★★★★
Photo Editor Представлений редактор більше підійде для професійних користувачів, які розуміються на мистецтві фотографії. Також можна повністю налаштовувати зображення, змінюючи його повністю. Основною перевагою програми є те, що вона має дуже широкий вибір функцій.

Безкоштовно, за додаткову плату можна придбати розширену версію. ★★★★★
Pixlr Редактор може похвалитися неймовірно простим і зрозумілим інтерфейсом повністю російською мовою, з яким зможе розібратися навіть не найдосвідченіший користувач. Більше того, обробка фотографії не триватиме багато часу.

У додатку можна робити корекцію кольорів картинок, додавати красиві фільтри, а також прибирати непотрібні деталі. Крім цього, на зображеннях можна малювати.

Безкоштовно, за додаткову плату можна придбати розширену версію. ★★★★★
PhotoWonder Основною перевагою даної програми є те, що користувач може робити знімок безпосередньо з редактора, а потім розпочинати процес її обробки. Більше того, відразу після того, як користувач завершить цей процес, він може, не виходячи з редактора, опублікувати картинку в соціальних мережах.

Також, варто відзначити те, що в програмі щотижня з'являються нові різні стікери та наклейки, якими користувач може прикрашати свої роботи.

Безкоштовно, за додаткову плату можна придбати розширену версію. ★★★★★
Fotogenic Інтерфейс представленої програми новачок зможе освоїти дуже швидко без будь-яких труднощів. Виробник зібрав у редакторі всі необхідні інструменти, які можуть знадобитися в процесі обробки зображень.

Безкоштовно, за додаткову плату можна придбати розширену версію. ★★★★★
AirBrush У даній програмі абсолютно кожен зможе зробити якісну обробку, використовуючи прості інструменти. Крім цього, є професійні ефекти, завдяки яким зображення може бути неймовірним. Наприклад, можна розмивати фон, коригувати кольори і таке інше.

Безкоштовно, за додаткову плату можна придбати розширену версію. ★★★★★
Photo Studio Програма надається російською мовою та ідеально підійде новачкам в обробці фото. Редактор дозволяє з'єднувати кілька фотографій в одну, коригувати кольори та налаштовувати яскравість, а також накладати стікери або фільтри.

Безкоштовно, за додаткову плату можна придбати розширену версію. ★★★★★
Snapseed Цей редактор був розроблений всесвітньо відомою компанією Google. У цьому додатку користувач також може зробити повну корекцію необхідної фотографії, а також накласти на неї фільтр, що сподобався.

Безкоштовно, за додаткову плату можна придбати розширену версію. ★★★★★

PicsArt Photo Studio

Плюси та мінуси Користувач цієї програми може самостійно створювати необхідні стікери, використовуючи спеціальний редактор. У редакторі користувач може додавати на свої фотографії різні фільтри та незвичайні ефекти, при необхідності робити ретуш, а також вставляти різні тексти на зображення. Програма дозволяє малювати на фотографіях. Після виходу поновлення ця програма може видавати різні помилки гальмувати під час роботи. На найпотужніших мобільних пристроях програма може вилітати. Функціонал 9 Дизайн 7 Якість обробки фотографій 8 Разом 8.

Adobe Photoshop Express

Плюси та мінуси Використовуючи цю програму, користувач може прибирати різні недоліки з фотографій за допомогою функції точкової корекції.У програмі можна створювати цікаві колажі, використовуючи готові шаблони. При необхідності користувач може прибрати зернистість та різні шуми з фотографії для того, щоб отримати чіткіше зображення. Програма не має такого ж широкого функціоналу, як комп'ютерна версія редактора. Недосвідченому користувачеві може важко розібратися з тим, як користуватися програмою. Функціонал 7 Дизайн 9 Якість обробки фотографій 10 Разом 8.7.

Photo Lab

Плюси та мінуси Програма може самостійно ретушувати фотографії користувача, використовуючи спеціальну функцію, яка може визначати особи. Є безліч різних привабливих фільтрів. За бажанням користувач може вставляти свої фотографії в красиві рамки, а також прикрашати їх різними наклейками та написами. У представленій програмі є безліч докучливої ​​реклами.Інтерфейс програми англійською. Функціонал 6 Дизайн 8 Якість обробки фотографій 7 Разом 7.

Photo Editor

Плюси та мінуси У представленій програмі користувач має доступ до величезної кількості різноманітних функцій. Користуватися програмою дуже зручно, більше того, вона працює неймовірно швидко. Завдяки цій програмі користувач може зробити повну корекцію своїх фотографій. Недосвідчений користувач витратить чимало часу для того, щоб розібратися з функціоналом програми. Важко працювати із текстом. Для того, щоб відкрити більше функцій, потрібно придбати розширену версію. Функціонал 10 Дизайн 10 Якість обробки фотографій 10 Разом 10.

Pixlr

Плюси та мінуси В описаному редакторі користувачеві надається доступ до величезної кількості різних функцій та фільтрів, завдяки яким він зможе зробити його зображення в рази кращим.Ця програма має функцію, яка може прибирати ефект червоних очей у людини. Програма дуже проста у використанні. Користувач не зможе використовувати програму без підключення до інтернету. Є безліч дуже нав'язливої ​​реклами. Функціонал 6 Дизайн 7 Якість обробки фотографій 6 Разом 6.3.

PhotoWonder

Плюси та мінуси Користувач може створювати різні колажі. Більше того, в даному редакторі є понад 150 варіантів готових шаблонів. Інтерфейс у цьому редакторі дуже простий і зрозумілий. Є широкий вибір фільтрів. У цьому редакторі постійно випливають рекламні повідомлення. Після оновлення функціонал програми став значно меншим. Функціонал 5 Дизайн 4 Якість обробки фотографій 7 Разом 5.3.

Fotogenic

Плюси та мінуси У додатку є особлива функція, завдяки якій користувач зможе розтягувати, зменшувати та змінювати необхідні об'єкти. Більше того, також є опції, які роблять зовнішність людини красивішою. Наприклад, за допомогою функції "білі зуби" користувач може зробити собі сліпучу усмішку, а завдяки опції "гладкий" розгладити тон обличчя. Також, у цьому редакторі користувач може малювати зображення. Іноді програма може вилітати чи працювати некоректно. Для того, щоб відкрити всі наявні в програмі функції, користувач має придбати повну версію. Функціонал 8 Дизайн 3 Якість обробки фотографій 6 Разом 5.7.

AirBrush

Плюси та мінуси У програмі представлені професійні ефекти, завдяки яким користувач може створювати фотографії у неймовірній якості. Щодня у редакторі з'являються тематичні фільтри.Користувач може публікувати готове зображення у соціальних мережах безпосередньо з цього редактора. Неправильно працює функція збільшення. Достатньо висока вартість за преміум-версію. Майже всі функції доступні лише для власників преміум-версії. Функціонал 5 Дизайн 7 Якість обробки фотографій 6 Разом 6.

https://www.youtube.com/watch?v=i5mVt5EBGvw

Photo Studio

Плюси та мінуси Розробник впровадив у цей редактор безліч різних фільтрів, які підійдуть для всіх зображень. Програма максимально проста у використанні. Користувач може легко ретушувати свої фотографії в цьому додатку. Деякі функції редактора надаються на платній основі. Функціонал 9 Дизайн 9 Якість обробки фотографій 10 Разом 9.3.

Snapseed

Плюси і мінуси У цьому редакторі розробник створив величезну кількість різних опцій, за допомогою яких він може зробити свою фотографію якіснішою. Існує функція корекції осіб, яка може встановлювати фокус на очі людини. Іноді програма може гальмувати в процесі роботи. Фотографії можуть не відкриватися. Функціонал 10 Дизайн 10 Якість обробки фотографій 10 Разом 10.