Як зробити напис на фото в Айфоні

Anonim

Використовуючи вбудовані функції на мобільному телефоні від Apple, можна редагувати фотографії та робити з справжніх шедеврів. Крім цього, для додавання різних ефектів можна встановити додаткові програми.

Які ефекти можна додати на фото в Айфоні

Також, використовуючи вбудовані функції на мобільному пристрої, можна додавати фільтри на фотографії, тексти та позначки.

Як зробити напис на фото в Айфоні засобами iOS

Для того, щоб зробити напис на фотографії, використовуючи засоби IOS, необхідно зробити наступні кроки:

  1. Спершу необхідно зайти у додаток «Фотоплівка», а потім відкрити фотографію, на яку потрібно додати напис;
  2. Як тільки потрібний знімок відкриється, потрібно натиснути на кнопку «Змінити» вгорі екрана. Після цього потрібно натиснути на піктограму трьох крапок, також у верхній частині екрана;

  3. Після цього має відкритися меню, в якому потрібно натиснути кнопку «Розмітка»;
  4. Тепер потрібно натиснути на значок плюсика, після чого потрібно вибрати пункт «Текст». Повинно з'явитися віконце, в якому потрібно натиснути кнопку «Правки» для того, щоб написати потрібний текст на фотографії.

Як відредагувати або видалити напис

Также користувач може змінити розташування написаного тексту, затискаючи його пальцем, а потім переміщуючи по екрану мобільного пристрою. Збільшити розмір тексту можна торкнувшись куточка, а потім розтягнувши його в будь-який бік.

Змінити розмір тексту можна також у нижньому меню, натиснувши на значок «Аа». Крім того, натиснувши на піктограму кольорового кола, можна змінити колір тексту. Змінити збереження можна, натиснувши кнопку «Готово».

5 кращих програм для редагування фото на iPhone

В App store можна знайти величезну кількість різноманітних програм, за допомогою яких можна редагувати фотографії за кілька хвилин. Більше того, в результаті можна отримати справді хороші знімки.

Найменування Опис Ціна Оцінка
Adobe Lightroom CC. Ця програма дозволяє налаштовувати за бажанням користувача параметри кольору, світла та різкості, а також у ній можна обрізати фотографії та накладати різні ефекти.

Також після придбання передплати користувач зможе синхронізувати фотографії між мобільною версією програми та комп'ютерною. Крім цього, йому стане доступно 100 ГБ у хмарі для зберігання фотографій.

Безкоштовно/ передплата – 349 рублів на місяць. 4, 6/5
Adobe Photoshop Fix. Цей інструмент є мобільною версією комп'ютерної програми для редагування фотографій Photoshop, яка призначена для ретушування портретних знімків та іншого.У програмі є безліч різних функцій, з яких можна виправляти різні недоліки у зовнішності чи невдалих кадрах.

Окрім цього, у додатку можна змінити форму обличчя, приховати дефекти шкіри обличчя, налаштувати тон тощо.

Всі функції інструменту доступні абсолютно безкоштовно. А якщо користувач має обліковий запис у Creative Cloud, то він зможе синхронізувати фотографії з комп'ютерною версією програми.

Безкоштовно 4, 8/5
Snapseed. Ця програма є однією з найпопулярніших у App Store для редагування фотографій. У додатку є дуже зручний інтерфейс, безліч інструментів, за допомогою яких можна повністю відредагувати знімок.

За допомогою цього інструменту можна регулювати рівень різкості, перспективу, а також робити точкову корекцію.

Окрім цього, у програмі вбудовані фільтри. Реклама в ній відсутня, робити вбудовані покупки не доведеться.

Безкоштовно 3, 4/5
VSCO. Основною особливістю програми вважається те, що за її допомогою можна максимально швидко відредагувати фотографію. Вона відмінно підійде користувачам, які не хочуть витрачати багато часу, заморочуючись над налаштуваннями.

Крім цього, в програмі надано величезну кількість симпатичних фільтрів. Однак, більшість стане доступною після покупки передплати.

Також, за бажання користувач може самостійно відредагувати знімок, використовуючи базові набір інструментів. За його допомогою можна регулювати різкість, експозицію та інші характеристики.

Безкоштовно/

Підписка - 1250 рублів за один рік.

3, 2/5
PicsArt. Цей інструмент стане знахідкою для користувачів, які люблять публікувати свої знімки в різні соціальні мережі. У програмі можна прикрашати знімки різними стікерами, які можна зробити самостійно, масками, текстами та доступними ефектами.

Використовуючи цю програму, можна також створювати колажі, малювати та вирізати необхідні фрагменти з фотографій. Більше того, в нього також вбудовані інструменти, за допомогою яких можна робити корекцію кольору, додавати відблиски і таке інше.

Після придбання підписки користувач зможе прибрати докучливу рекламу, а також використовувати преміальні стікери, шрифти, фони та інші інструменти.

Безкоштовно/ Передплата – 349 рублів на місяць. 4, 6/5

Adobe Lightroom CC

Плюси та мінуси редагувати фотографії можна з будь-якого пристрою, а після них можна ділитися з близькими. Робити фотографії можна безпосередньо з редактора Використовуючи програму, можна виправляти різні об'єкти. Багато користувачів скаржаться на те, що редактор може вилітати в процесі використання Інструменти 9 Зручність 8 Швидкість робіт 10 Разом 9.

Adobe Photoshop Fix

Плюси та мінуси У фоторедакторі можна створювати кілька шарів зображень. Робити фотографії можна безпосередньо з редактора Використовуючи програму, можна виправляти різні об'єкти. Багато користувачів скаржаться на те, що редактор може вилітати в процесі використання.Інструменти 10 Зручність 8 Швидкість робіт 7 Разом 8.3.

Snapseed

Плюси та мінуси Фоторедактор дуже простий у використанні. Усі інструменти можна настроїти відповідно до бажань користувача Є набори фільтрів та пресетів У програмі не підтримується російська мова Програма може вилетіти при роботі з кількома шарами зображень Інструменти 8 Зручність 10 Швидкість робіт 9 Разом 9.

VSCO

Плюси та мінуси Величезна кількість різних фільтрів, які користувач може самостійно налаштовувати Можна робити знімки прямо з редактора Користувач може використовувати величезну кількість інструментів у редакторі Для того, щоб відкрити повний пакет доступних функцій, необхідно придбати підписку у редакторі Інструменти 10 Зручність 9 Швидкість робіт 10 Разом 9.7.

PicsArt

Плюси і мінуси У фоторедакторі можна створювати свої малюнки, які потім можна накладати на знімки Багато ідей для прикраси знімка У додатку є дійсно величезна кількість фільтрів, ефектів і різних стікерів Для того, щоб повноцінно використовувати всі доступні функції фоторедактора, необхідно придбати підписку. реклами у редакторі Інструменти 10 Зручність 5 Швидкість робіт 9 Разом 8.

Корисні поради, як краще підписати фото на Айфоні

Використовуючи різні програми, користувач може створити неповторний знімок. Однак, перед цим варто вивчити всі доступні інструменти у фоторедакторах.