Тимчасово безкоштовні ігри

Anonim

Багато хто з нас любить грати на смартфоні, але вибір безкоштовних цікавих ігор обмежений. Однак є ігри з промоперіод різної тривалості. Грати в них можна абсолютно безкоштовно, але лише нетривалий час. Розглянемо всі найцікавіші варіанти.

Word Tower

Word Tower - це нова і дуже оригінальна гра, яка полягає в пошуку слів. Передбачено три режими гри, всього є 170 тисяч слів, які можуть бути зашифровані.

Грати нескладно. Слід створювати різні англійські слова з 3-7 літер та підбирати кольори першої літери у вашому слові, щоб захистити вежу. В іншому випадку вона буде зруйнована.

1984 Cam

1984 Cam – це унікальна програма для створення відеоефектів у стилі Camcorder. Програма допоможе створити відео, яке виглядатиме як ретро-зйомка, зроблена 30 років тому на відеокамеру VHS.

Завдяки цьому додатку ви можете змінити дату на екрані на далекі 1980-і роки, щоб пожартувати над своїми друзями. Також можна додати оригінальні заголовки і зробити знімок за допомогою безлічі художніх ефектів. Тут можна збільшити масштаб за допомогою зум-об'єктива для фокусування і відобразити дивовижні моменти.

G’Luck!

G’Luck! - Ця гра на перший погляд може здатися зовсім примітивною. Крім цього, вона нетривала, що може також засмутити. Гра чимось нагадує ігри 8-біт, такі популярні в 90-ті роки. Тут потрібно проходити перешкоди та зібрати квитки та монетки.

Всього доступно 3 оригінальних світу і 8 рівнів. Наприкінці кожного світу передбачено захоплюючу гонку. У грі немає реклами, що не може не радувати.

FillField

FillField – це головоломка, складність якої визначається не так складністю правил, як оригінальністю поставленого завдання. Правила прості: є квадратне поле заповнене двопозиційними перемикачами. При зміні стану одного перемикача автоматично змінюють стан деякі сусідні (які саме залежить від налаштувань гри).

Мета гри – встановити всі перемикачі, які є на полі, в одне положення.

Безкоштовно отримуємо програму Антивірус та Антирекламник Adguard на Android

Безкоштовно можна встановити антивірусну програму та блокувальник реклами, правда, всього на 3 місяці, але все-таки.

  1. Заходимо в магазин додатків, знаходимо та завантажуємо програму Adguard для Android;
  2. Після встановлення вибираємо пункт «Отримати безкоштовну пробну версію»;
  3. Вказуємо свою електронну пошту і тиснемо «Активувати»;