Як видалити фото в контакті з телефону

Anonim

Спілкування на ВК захоплююче, з часом обростає подробицями, фотографіями. Не завжди воно складається так, як хотілося. Іноді виникає бажання розпочати спілкування із чистого аркуша. Одним із способів це зробити, є очищення облікового запису від усіх фотографій, що є на ньому.

Як видалити фотографії У контакті з телефону на своїй сторінці

У цьому допоможе додаток «Очищення сторінки та групи VK», який можна завантажити в Google плей.

Тут доступна велика кількість можливостей, з якими можна ознайомитися в описі програми. Зокрема, доступне використання таких опцій:

  1. Швидке видалення всіх наявних фотографій та альбомів.
  2. Стерти збережені зображення.
  3. Прибрати лайки з фото.

Також є інші можливості для видалення інформації зі свого облікового запису.

Як видалити аватарку в ВК з телефону

У процесі спілкування інші користувачі бачать не тільки ім'я, прізвище, а й аватарку. Іноді її хочеться видалити чи замінити. Щоб це зробити, необхідні такі дії:

  1. Для цього необхідно зайти на власну сторінку.
  2. Потрібно тапнути за зображенням. В результаті з'явиться вікно для завантаження нового фото.

Якщо потрібно вибрати відповідний малюнок, то вибирають файл зі смартфона. Є можливість сфотографувати себе і помістити фото як аватарку.

Щоб видалити аватарку, достатньо позначити замість неї нейтральне зображення.

Як видалити фото у ВК з телефону на своїй стіні

Щоб стерти зображення, необхідно переглянути опубліковані повідомлення. Якщо є фото, які потрібно видалити, достатньо клацнути по ньому. Далі потрібно вжити таких дій:

  1. Коли фото відкриється, потрібно перейти в меню дій з ним. Для цього клацають по іконці у верхньому правому кутку із зображенням трьох точок.
  2. У меню, що відкрилося, вибирають рядок з командою видалення. Коли з'явиться запит на видалення, необхідно відповісти на нього позитивно.

Після цього фотографія буде видалена безповоротно.

Як видалити фото в ВК з альбому

Щоб виконати видалення, роблять наступне:

  1. Запускають додаток «В Контакті»
  2. У нижній частині екрана є іконки для переходу в різні розділи. Крайня зліва відкриває головне меню.
  3. У списку, що з'явиться, клацають по рядку «Фотографії».
  4. На новому екрані можна буде ознайомитися з переліком наявних альбомів. Для цього потрібно вибрати опцію «Показати все».
  5. Для кожного альбому буде виведено відповідне зображення. Потрібно вибрати потрібне і клацнути по ньому.
  6. На новому екрані будуть превью всіх наявних фотографій.

Тепер потрібно переглянути ті, які потрібно видалити. По кожній із них треба клікнути. Вона буде показана на екрані у повному розмірі. Тепер необхідно виконати таке:

  1. У верхньому правому кутку екрана тапають по значку, на якому зображені три точки. Після цього з'явиться меню, в якому будуть представлені можливі дії із зображенням.
  2. В меню вибирають «Видалити».
  3. Після цього з'явиться повідомлення з проханням підтвердити видалення. Потрібно натиснути кнопку «Так», якщо фото потрібно стерти, або «Ні», якщо спроба видалення є помилковою.

Потрібно враховувати, що видалення зображення є остаточним. Після підтвердження запиту відновити фотографію неможливо. Фотографії можна прати як окремо, так і кілька штук за один раз. Щоб використовувати останній варіант, перебуваючи всередині альбому, потрібно вибрати опцію «Змінити». В результаті з'явиться список фотографій. Зліва від кожної з них буде показано червоний кружок зі знаком мінус. Необхідно тапнути по цій фотографії у кожній фотографії, яка призначена для стирання.

Видалення фото.

Є можливість проводити видалення не окремих фотографій, а цілих альбомів. Для цього потрібно вжити таких дій:

  1. Відкрити програму «В Контакті».
  2. У нижній частині екрана тапнути по іконки головного меню.
  3. Після цього вибирають розділ «Фотографії».
  4. На сторінці з'явиться список усіх альбомів. Потрібно скористатися опцією "Показати все". Вибирають той, що його потрібно видалити. Це можна зробити, клікнувши за картинкою або за назвою.
  5. У правому верхньому кутку сторінці потрібно тапнути по іконці, на якій зображено три точки.
  6. Буде показано меню дій з альбомом. У ньому вибирають рядок «Видалити».
  7. Якщо необхідно виконати видалення альбому, то у відповідь на відповідний запит необхідно підтвердити своє рішення.

Після цього альбом буде видалено без можливості відновлення. При цьому будуть стерті не лише фотографії, а й коментарі до них.

На відео показано, як правильно видаляти збережені фотографії:

Як видалити в повідомленнях

Якщо необхідно, можна видалити лише ті фото, які є в повідомленнях. Для цього потрібно увійти в розмову з певним користувачем. Після цього потрібно виконати такі кроки:

  1. Тапнути на його прізвище. В результаті буде показано меню, де перераховуються доступні дії.

  2. У списку, що з'явився, вибирають «Показати вкладення».
  3. Тепер потрібно переглянути наявні фото. Після того, як було знайдено те, що потрібно прибрати, потрібно по ньому натиснути. Потім фото відкриється.
  4. У верхньому правому кутку екрана треба тапнути по кнопці, на якій зображено три точки. У наведеному меню переходять до пункту «Видалити фотографію».

Деякі зображення з повідомлень можуть знаходитися у розділі з документами. Їх потрібно переглянути, щоб перевірити наявність фото, призначених для видалення.

З відео можна дізнатися, як прибрати всі фото зі свого облікового запису:

Як видалити фото в ВК із закладок

Для видалення потрібно зайти в розділ «Закладки». Якщо його не вдається знайти, потрібно зайти в налаштування і відкрити опції для зображення різних розділів. Навпроти закладок потрібно поставити позначку для показу.

Роздільна здатність перегляду різних розділів

При цьому необхідно окремо відкривати кожну таку картинку. У цьому випадку не передбачена можливість групового видалення.

Як видалити відмітки себе на чужих фото

У процесі спілкування в постах співрозмовників можуть бути показані фотографії, які з якихось причин хотілося б видалити. Наприклад, це може стосуватися образливих зображень або розголошення особистої інформації.

Існує можливість у певних ситуаціях попросити про це службу підтримки сайту. Для цього надається можливість у таких випадках:

  1. Йдеться про поширення спаму.
  2. Зображення носять відверто образливий характер.
  3. Має поширення зображень для дорослих.
  4. Фото показані з метою пропаганди наркотиків, насильства та жорстокості.

Опція для того, щоб поскаржитися відкривається при відвідуванні відповідної сторінки.

Іноді публікуються фотографії, на яких користувача відзначили. У цьому випадку позначку можна зняти самостійно, але фотографію можна видалити, звернувшись до автора посту або поскаржившись у службу підтримки «В Контакте».

Запитання експерту Хто може видаляти фотографії?

Таке право має автор відповідної посади, той, хто зберіг зображення або у служби підтримки. Що робити, якщо безповоротно видалено потрібну фотографію?

Її відновити неможливо. Щоб запобігти такій ситуації, можна додатково зберігати зображення в іншому місці. Як бути, якщо фотографія демонструє грубе ставлення до користувача та опублікована іншою людиною?

У цьому випадку можна звернутися до служби підтримки «В Контакті» та навести свої аргументи. Скарга буде розглянута, і, якщо це обґрунтовано, буде зроблено видалення. У деяких випадках можна звернутися до автора посту та умовити його прибрати зображення.

Використовую зображення під час спілкування в «В Контакті» можна зробити розмову більш образною та виразною.Однак іноді фото можуть виявитися невідповідними і їх потрібно видалити. Для цього можна скористатися засобами, викладеними тут. Якщо фотографію хоче видалити автор, він може це зробити завжди, коли пожелает.