Як зайти до ВК невидимим з телефону

Anonim

ВКонтакте – популярна соціальна мережа, у якій можна як заводити друзів, а й спілкуватися із нею, обмінюватися повідомленнями, постами, музикою. Відвідуваність соціальної мережі обумовлюється тим, що має досить зручний інтерфейс, і навіть вона однією з перших з'явилася над ринком месенджеров.

Що таке режим невидимки ВКонтакте

Іноді виникають моменти, коли користувач не хоче, щоб інші бачили його активність у соціальній мережі, не хочеться ні з ким спілкуватися, але в цілому хотілося б погортати стрічку, не відволікаючись на листування.Для цього і існує режим невидимки в ВК. Така функція є практично у всіх соціальних мережах. У ВК на даний момент за цю можливість доведеться доплачувати.

Функція дозволяє користувачеві:

  1. Перебувати у соціальній мережі;
  2. Листать стрічку;
  3. Слухати музику;
  4. Відправляти повідомлення;
  5. Вступати в групи

Але все це тільки через режим офлайн. Цей статус показує, що користувач не знаходиться в мережі, тобто він не зможе швидко відповісти на повідомлення. Режим невидимки працює таким чином, що користувач переводить його в активний стан, а потім може знаходитися в мережі, але при цьому статус буде показувати зворотне.

Плюси та мінуси режиму невидимки

Як і будь-який інший режим, невидимка має свої переваги та недоліки, більш докладно з якими варто ознайомитися далі:

Плюси і мінуси Дозволяє залишатися в мережі, при цьому можна не переживати за те, що хтось побачить активність користувача, адже відображається статус «офлайн». Користувач може обмежити спілкування з людьми і ніхто не скаже, що його ігнорує. Можна скачати утиліти, які успішно замінятимуть ВК. Якщо розглядати офіційну утиліту, то сама собою функція платна. Потрібно завантажувати додаткові програми, щоб користуватися нею повною мірою. У деяких утилітах є обмеження на такі пункти, як надсилання повідомлень та коментування постів. Якщо не вдасться використовувати цю функцію в офіційному додатку, потрібно буде завантажувати додаткові.

Як зайти до ВК невидимим з телефону

Зайти в ВК з телефону можна двома способами: через саму встановлену програму і через мобільний браузер. Кожен спосіб має свої переваги та недоліки. Якщо користувач не має можливості завантажити додаткову утиліту у вигляді ВК, він може скористатися мобільним браузером.Сам алгоритм зміниться, але в цілому результат буде той самий.

Через офіційний додаток

Якщо розглядати офіційний додаток, то на багатьох нових версіях спосіб не працює. Пов'язано це з тим, що розробники виявили баг і вирішили полагодити його. Незважаючи на це, якщо користувач хоче спробувати, то він може скористатися наступним алгоритмом, тільки спочатку необхідно зайти в свій профіль через ВК.

  1. Для початку користувачеві необхідно зайти в офіційний клієнт ВК через іконку програми, а потім увійти до свого облікового запису;
  2. Тепер необхідно відкрити бічне меню і натиснути на такий пункт, як «Налаштування». Вони варто знайти розділ «Про програму». Клікаємо на нього;
  3. Після цього варто натиснути на зображення собаки близько 5 разів; Зверніть увагу! Як тільки користувач натискатиме на «собаку», ніяких повідомлень і подібних сповіщень не приходитиме.
  4. Тепер варто закрити сам додаток ВК і зайти в додаток, з якого користувач здійснює дзвінки;
  5. Тепер же необхідно в цьому рядку набрати певний набір цифр. Його можна знайти в Інтернеті. На відмінних одна від одної версія свій номер, тому немає альтернативного варіанта набору для всіх версій відразу;

  6. Тепер користувачеві необхідно почекати. Якщо набрано правильний номер, на екрані з'явиться "Режим відкладення ВК";

  7. Тепер необхідно навпроти пункту «Невидимка» поставити галочку, яка підтверджує активацію функції;
  8. Виходимо на головний екран пристрою, вимикаємо програму для набору, а потім активуємо ВК.

Якщо користувач зробив усе правильно, то у нього автоматично ввімкнеться режим невидимки.

Чоловік, у якого встановлена ​​стара версія ВК, може скористатися даним алгоритмом, але не варто на нього сподіватися, тому що він працює тільки для старих версій програми.

Через мобільний браузер

Якщо користувач не може встановити утиліту через офіційні джерела, наприклад, через брак пам'яті, він може легко скористатися тим, щоб встановити спеціальне розширення на мобільний браузер.

Одне з таких розширень – це VKfox. Варто відзначити, що частіше це розширення встановлюють прямо і на комп'ютер, але ніхто не забороняє користувачам встановити його і на мобільний браузер.

Якщо користувач встановив правильне розширення, то автоматично в адресному рядку з'явиться характерний значок у вигляді мордочки лисиці. Як тільки користувач натисне на неї, він може вибрати пункт під назвою «Бути завжди офлайн». Після цього активується сам режим невидимки, можна перебувати в соціальному месенджері і бути «неактивним».

Як заходити у ВК невидимкою з телефону за допомогою програм

Якщо людина хоче бути впевненою в тому, що в неї вийде стати «невидимкою» на деякий час, то вона може скористатися спеціальними додатками, які базуються на цьому. Цей спосіб має величезну кількість переваг, починаючи з того, що користувач зі 100% ймовірністю залишиться невидимкою, закінчуючи тим, що такі програми часто замінюють офіційний вк.

Kate Mobile

Перший і найпопулярніший додаток – це Kate Mobile. Відомо воно тим, що здатне замінити офіційний додаток «ВК» на кілька кліків. У ньому доступна величезна кількість функцій, яких немає в стандартній утиліті, тому багато хто вибирає Кейт Мобайл як основну програму.

У ньому також доступний режим невидимки. Щоб скористатися ним, достатньо:

  1. Встановити програму через офіційне джерело - Плей Маркет або AppStore;
  2. Після цього необхідно зайти в саму програму, зареєструватися в ньому або ж увійти на існуючу сторінку;
  3. Тепер варто перейти до розділу «Профіль». У ньому необхідно знайти значок телефону, який знаходиться у верхньому правому кутку;

  4. Клікнувши на цей значок, варто поставити галочку навпроти функції «По можливості бути офлайн».

Так користувач активує режим «невидимка», який спрацьовуватиме і показуватиме, що власник сторінки на даний момент не в мережі, не може відповісти на повідомлення.

VK Me

Vk Me – теж чудове вирішення проблеми, коли потрібно показати відсутність користувача в мережі. Ця утиліта є універсальним помічником, а також заміною офіційної версії ВКонтакте. У ньому також є величезна кількість функцій, в тому числі і режим невидимки.

Для початку користувачеві варто завантажити цю програму через офіційні джерела на свій телефон. Після цього варто його запустити, зареєструватися та дотримуватися інструкцій:

Відкривши свій профіль, варто тапнути на вкладку налаштувань профілю. У ній варто знайти такий розділ, як «Конфіденційність»;

  • Перейшовши в цей пункт, потрібно вибрати опцію «Хто бачить, що я онлайн». У ній можна налаштувати тих користувачів, хто може бачити активність користувача;
  • Якщо людина хоче, щоб ніхто не бачив її відвідуваність, то вона може натиснути на пункт «Тільки я».

Таким чином людина і через цю утиліту може активувати функцію, коли ніхто не бачить, що власник сторінки знаходиться в мережі.

Swist Feed

Робота з цим додатком докорінно не відрізняється від роботи попередніх утиліт. Якщо розглядати програму, то вона також може бути відмінною заміною стандартному додатку ВК, а режим невидимки активується в ній дуже просто:

  1. Для початку необхідно перейти на офіційне джерело і завантажити цю програму на телефон;
  2. Після успішної установки варто авторизуватися в Свист Фід;
  3. Тепер користувачеві варто знайти під аватаркою повзунок, який називається «Налаштування онлайн», а поряд з ним розташовується відкрите око;
  4. Клікнувши на цей розділ, активуємо його і стаємо невидимкою.

Робота досить проста. Щоб повернутися до нормального режиму, у цьому розділі варто вибрати пункт під назвою «Стандартний».

VFeed

Остання і не менш популярна програма – VFeed. Його можна завантажити також через офіційні