Як зберегти відео з ВК на Айфон

Anonim

На Айфоні ніякими вбудованими способами користувач не зможе завантажити певне відео на свій яблучний пристрій. Доводиться шукати обхідні шляхи.

Як зберегти відео з ВК на Айфон за допомогою програми

Всього існує два способи, щоб зберегти відео на Айфон:

  • Через спеціалізований додаток;
  • За допомогою спеціальних онлайн – сервісів.

Якщо розглядати перший спосіб, то він більше підходить на довгострокову перспективу, якщо користувачеві необхідно постійно завантажувати якісь відео. Також він відмінно підходить тоді, коли користувач не хоче переходити на сторонні сайти.

Розглянемо 2 основні додатки.

DManager

Перший додаток – це DManager. Утиліта націлена на те, щоб користувач міг завантажити необхідні йому відео не тільки з ВК, але з інших джерел. Це може бути корисно, якщо людина хоче завантажувати кліпи не з однієї соціальної мережі, а з інших додатково.

Сама утиліта доступна в офіційному магазині.

Для того щоб розпочати процес закачування необхідного відео, потрібно провести наступний алгоритм:

  1. Для початку необхідно зайти безпосередньо до самого магазину App Store, де вбити в пошуковий рядок назву програми;
  2. Після цього користувачеві необхідно клікнути на кнопку «Завантажити», щоб розпочати процес встановлення програми на телефон.

  3. Далі користувачеві потрібно просто відкрити саму програму кліком. Відкривається меню, де користувач побачить такі пункти, як Браузери, Завантаження, Папки;
  4. Алгоритм досить простий. Користувачеві потрібно просто в самому браузері через програму вбити «ВК», увійти до нього. Далі просто знайти фільм, що цікавить, і натиснути на кнопку «Відтворити», а після цього на «Скачати». Таким чином фільм або кліп скачається.

Всі ті завантаження, які проведе людина в додатку, будуть відображатися в пункті «Завантаження», який буде доступний у системі телефону.

https://www.youtube.com/watch?v=qM4-zEViEP0

File Manager

Другий додаток також популярний – File Manager. Алгоритм роботи з цією програмою практично нічим не відрізняється від того, що описано вище. Єдина відмінність, яка може бути, це те, що ця утиліта спеціалізується практично тільки на ВК. З інших джерел завантаження відбувається більш проблематично.

  1. Скачуванням необхідну програму прямо через App Store. Запускаємо;
  2. Тепер користувачеві необхідно у самому додатку, який є якимось браузером, відкрити необхідне йому відео, попередньо потрібно було увійти до ВК;

  3. Після цього потрібно відтворити кліп;
  4. З'явиться спеціальне вікно, в якому слід вибрати пункт «Завантажити»;

  5. Тепер користувач запустив завантаження відео.

Ці дві утиліти чудово справляються зі своїм призначенням

Як завантажити відео в ВК з Айфона через онлайн-сервіс

Існують спеціалізовані сервіси-онлайн, які дозволяють завантажувати необхідні кліпи прямо на телефон через ВК. Перевага полягає в тому, що немає необхідності завантажувати додаткові програми, але мінус у тому, що багато користувачів бояться завантажувати якісь файли з подібних систем.

Savefrom.net

Скачувати можна із сайту Savefrom.net, працює досить просто і легко. Оскільки принцип всіх сайтів такого плану практично не відрізняється, то на прикладі Savefrom.net буде розглянуто алгоритм. Якщо користувач хоче подивитися про роботу даного сайту, він може перейти на це відео

Алгоритм досить простий:

  1. Для початку користувачеві необхідно зайти до ВК на своєму пристрої;
  2. Після входу в систему користувачеві необхідно перейти в альбом з відео, де в нього якраз був той самий кліп, який він планує завантажити;
  3. Далі людина повинна відтворити те відео, яке він би хотів завантажити;

  4. Після в адресному рядку у людини з'явиться посилання на відео. Потрібно скопіювати її;

  5. Тепер необхідно зайти на вищеописаний сайт і в рядок введення вставити скопійоване посилання;

  6. Сайт автоматично знайде необхідне відео. Клацаємо на кнопку «Скачати», щоб запустити скачування.

Так людина досить просто і швидко завантажила необхідний їй кліп прямо через спеціалізовані сайти.

Де зберігаються завантажені відео з ВК в Айфоні

Всі завантажені кліпи та файли на Айфоні автоматично переходять до папки «Downloads», яка знаходиться в менеджері файлів на телефоні. Там можна автоматично відтворити необхідні пункти, а також надалі видалити завантажені файли.

Якщо ж користувач вирішив завантажувати все в програмці, то налаштування місця завантаження залежить від встановлених параметрів.

Якщо раніше це не було встановлено, то потрібне відео слід шукати в «Завантаженнях».

Питання експерту Чи можна офіційно завантажувати відео з ВК?

Ні. На жаль, такої функції як на айфонах, так і на андроїдах немає. Все залежить від самої програми, а не від тих налаштувань, які захотіла поставити людина. Офіційно завантажити кліп не вдасться. Що робити, якщо кліп не скачується?

Варто подивитися кілька варіантів того, що могло статися:У користувача не підключено інтернет, відповідно, без нього жоден сайт і жодна утиліта не працюватимуть нормально;На пристрої недостатньо місця. Його треба буде звільнити;Можна також спробувати інший спосіб. Якщо завантажити за допомогою програми не вдалося, то завжди є сайти.Таким чином можна завантажувати документи?

Ні. Програми та сайти спеціалізуються переважно на завантаженні відеофайлів, тому необхідно знайти інший спосіб встановлення документів.