5 тимчасово безкоштовних ігор на Android

Anonim

5 преміальних ігор, які можна скачати абсолютно безкоштовно, але лише тимчасово. Потім на них з'явиться ціна і не вдасться насолодитися популярними рольовими РПГ, стратегіями та екшенами.

Dragon Slayer - рольова РПГ

Бойова гра Мисливці на драконів, яка захоплює користувача з перших дотиків до екрану. Поки що її можна скачати абсолютно безкоштовно. РПГ відома тим, що є бойовою аркадою, де користувач автоматично занурюється у світ стратегій, рольових сюжетів.У ній можна зустріти різних крилатих істот. Вони давно не показувалися місцевим жителям, тому всі думали, що вони вимерли.

Насправді це далеко не так. У цьому й принад гри. Суть і ціль – знайти всілякі шляхи, які допоможуть перемогти цих ящерів. Вони нападають на маленькі села, руйнують їх. Користувач – це мисливець на драконів, перед яким головна мета – знищити їх.

Особливості та переваги гри полягають у наступному:

  1. Користувач завантажує неймовірну графіку. Вона дійсно на висоті і заслуговує на перегляд;
  2. На даний момент гру можна скачати безкоштовно. Необхідно вистачати можливість, поки вона є;
  3. Великий функціонал та інтерфейс гри. Сюжет сам представлений у вигляді коміксу, де гравці насамперед дізнаються всі подробиці про існування магічних істот;
  4. Користувач може освоїти нову систему управління, а також спробувати себе під час сутички з драконами;
  5. Перемагаючи та освоюючи нові землі, користувач автоматично отримує низку цікавих можливостей, які допомагають йому захоплювати і перемагати драконів.

Розмір гри хоч і великий, але це варте того. Щоб переглянути її, можна глянути це відео:

Mystery of Fortune 2 - стратегія

Це стратегія, яка спочатку випускалася тільки для власників телефону на системі iOS. Тепер насолодитися пригоди, поміркувати над ходом битви може будь-який користувач. Суть гри полягає в тому, що гравець повинен створювати загони, а потім вибирати спеціальну схему бою. Вони відбуваються автоматично. За перемогу людина отримує очки та досвід, які мають вагу в ігровому середовищі.

Також після них користувач може отримати додаткові можливості свого загону, і навіть розвинути деякі вміння. Гра сподобалася користувачам своєю концепцією. Вона допомагає подумати над тим, як зробити краще. Гра допомагає розвинути логічне мислення - це одна з її особливостей.

Завантажити користувач може гру безкоштовно через офіційне джерело – Плей Маркет.

Shadow of Death - екшен платформер

Екшен та драйв – головні особливості цієї гри, яку можна скачати безкоштовно прямо через Google Play Market. Суть гри полягає в тому, що користувач - це лицар, який зобов'язаний кинути виклик страшним силам.

Вся гра зав'язана на тому, що він переміщається в різні локації, а за допомогою спеціальних кнопок на телефоні завдає різних ударів по ворогам – тим, хто заважає добру існувати. Користувач має можливість прокачувати свого героя, тим самим роблячи гру ще складнішою і цікавішою.

Stickman Master - екшен

Якщо гравець хоче стати майстром бойових мистецтв, то екшен Stick Master для нього. Завантажити утиліту можна безкоштовно на Гугл Плей.

Суть і гемплей полягає в тому, що на землю спустилася сила, яка готова знищити все. Роботи – прибульці хочуть захопити цей світ, а завдання користувача – вижити. Гравець – це ніндзя, який за допомогою різної та професійної техніки боротиметься з роботами.Після кожного переможеного він здобуває досвід. Той допомагає прокачувати навички, герой стає сильнішим і потужнішим.

Щоб розглянути гру, можна подивитися це відео

Live or Die - стратегія на виживання

Стратегії також популярні. Live or Die можна скачати безкоштовно через Плей Маркет. На землі стався апокаліпсис і весь світ переповнився зомбі. Користувач повинен вижити, незважаючи на те, що в оточенні повно монстрів. Залишилися лише найсильніші та найпотужніші представники людського роду. Доля користувача та його героя вирішується тільки від того, наскільки якісно він зможе прокачати свій будинок, броню та інші важливі для виживання речі.