Як зберегти відео з інстаграма на телефон

Anonim

Як зберегти відео з Інстаграма на телефон через Телеграм. Найкращі програми для збереження відео з інстаграм на телефон. Як скопіювати відео з Інстаграма на телефон через онлайн-сервіс.

Як зберегти відео з Інстаграма на телефон через Телеграм

Один із найпростіших способів завантажити відео з Інстаграма на телефон – зробити це за допомогою Телеграм. Алгоритм дій наступний:

  1. Відкрийте відео, яке збираєтеся завантажити, та скопіюйте його посилання.
  2. Перейдіть до програми Телеграма.
  3. Відкрийте меню та клацніть на вкладці «Вибране». Ви перейшли в хмару.
  4. Тепер вставте скопійоване посилання в друкований рядок та повідомлення.
  5. Після відправлення посилання ви побачите на екрані відеофайл. Виберіть «Завантажити» (горизонтальна кнопка) і зачекайте до повного завантаження відео.
  6. Тепер відео входить до числа завантажених, і за бажання ви можете в будь-який момент його переглянути. Якщо хочете зберегти файл у пам'яті телефону, натисніть на три крапки і натисніть на кнопку «Зберегти в галерею».

Алгоритм дій приблизно той самий, але він набагато легший:

  1. Копіюєте посилання на необхідне відео.
  2. Відправляєте її боту в Телеграмі.
  3. Отримуєте від бота вже завантажений файл.

Як записати відео з Інстаграма на телефон за допомогою програми - 7 найкращих програм

Якщо ви не користуєтеся Телеграмом або бажаєте дізнатися про нові способи завантаження відео з Інстаграм, ми розповімо про 7 кращих програм для скачування.

Кожен із описаних сервісів зручний у використанні та має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.

FastSave for Instagram

Відмінний софт, розроблений для смартфонів з операційною системою Андроїд. FastSave автоматично завантажує відео в пам'ять телефону, як тільки посилання на необхідний файл копіюється в буфер обміну.

Завантажити програму можна в Google Play. Відразу після встановлення зробіть наступне:

  1. Перейдіть до завантаженої програми.
  2. Активуйте FastSave, перевівши повзунок у праву сторону на головному екрані.

  3. Далі запустіть Інстаграм, знайдіть необхідне відео та скопіюйте посилання. Щоб це зробити, у правому нижньому кутку натисніть на три крапки, а в меню виберіть «Скопіювати посилання».
  4. Як тільки ви додасте посилання на файл у буфер обміну, почнеться завантаження. Після закінчення скачування програма надішле повідомлення. Просто натисніть на повідомлення, і почнеться відтворення завантаженого кліпу.

На цьому відео докладно описано, як правильно користуватися програмою FastSave.

InSaver

Софт, розроблений для iPhone, завантажити який можна в App Store. Тут користувача очікує стандартний інтерфейс і той самий спрощений спосіб завантаження контенту:

  1. Встановіть програму з App Store.
  2. Відкрийте Інстаграм, знайдіть у стрічці потрібний ролик і скопіюйте, натиснувши на три крапки.
  3. Відкрийте завантажену програму і вставте туди лінк.
  4. Скачайте кліп, як тільки пошуковик його відшукає.

InShot Inc.

Ще одна доступна програма, що дозволяє завантажувати відео з Istagram. Щоб скачати програму, виконайте таке:

  1. Перейдіть на відео, яке сподобалося, та скопіюйте URL-адресу.

  2. Вставте URL-адресу в завантажувач.
  3. Виберіть дію (завантажити або зробити репост), у нашому випадку – завантажити. Готово.

Користувачі хвалять InShot за швидке завантаження, зручність у використанні (всі кліпи перекидаються в окрему папку), а також відсутність великої кількості нав'язливої ​​реклами (немає спливаючих вікон та посилань, що займають половину екрана). Так, реклама є, але її користувач переглядає під час завантаження, а не до початку завантаження. Програма завантажує не тільки відеозаписи із соціальної мережі, але й історії.

Єдиний недолік – періодично з'являються лаги, але з ними розробник намагається боротися.

QuckSave

Хороший додаток, створений для завантаження контенту з популярної соціальної мережі. На тлі аналогів програма вигідно виділяється простим інтерфейсом та відсутністю серйозних лагів та збоїв. QuckSave є повністю безкоштовним і при цьому має невелику кількість рекламних вставок.Щоб скопіювати кліп, дотримуйтесь докладної інструкції:

  1. Запустіть програму і на головному вікні клацніть по значку з шестернею, щоб перейти до налаштувань.
  2. Зайшовши в налаштування, посуньте повзунок у пункті «Почати обслуговування» в праву сторону, щоб сервіс почав працювати.

  3. Тепер поверніться на головний екран і клацніть по іконці Інстаграма, розташованій у лівому верхньому кутку.
  4. Знайдіть пост, що сподобався, тапніть по іконці з 3 точками і скопіюйте посилання.
  5. Одразу після копіювання посилання завантаження розпочнеться в автоматичному режимі, тому від вас не потрібно додаткових дій.
  6. Коли контент завантажиться, ви побачите його на головному екрані в програмі.

Downloader for Instagram: Photo & Video Saver

Якісна програма для завантаження кліпів із соціальної мережі Інстаграм. Як і попередні 2 програми, цей софт дуже простий у використанні: копіюйте посилання необхідного кліпу, заходьте у програму та натискаєте на клавішу CHEK URL. Користувачі зазначають, що завантаження відбувається за лічені хвилини. Причому на відміну більшості аналогічних програм, які завантажують ролик відрізаними, Downloader for Instagram завантажує відео повністю.

InstDown

Чудова програма, доступна для завантаження на iOS-пристроях. InstDown порадує користувачів відмінною технічною реалізацією, в якій відсутні лаги, збої та вильоти, а також простота в експлуатації. Для скачування кліпа, що сподобався, просто додайте його посилання у відповідне поле в додатку і клацніть на кнопку пошуку.

З переваг InstDown варто відзначити мінімальну кількість нав'язливої ​​реклами, яка якщо і спливає, то не заважає скачування ролика (немає банерів, що перекривають половину дисплея). В InstDown є і платні функції, для доступу до яких потрібно придбати внутрішню валюту.

InstaDown

Новий і дуже актуальний додаток на Айфонах, який ще тільки набирає позитивної репутації та функціональності. Основна ідея InstaDown така сама, як і в інших випадках – завантаження відео та фото через копіювання посилання. З нововведень тут з'явилася можливість встановлювати ролики не тільки зі стрічки, але і з IGTV (технологія, що з'явилася в Інстаграм у 2018 році. Усі ролики в IGTV мають тривалість понад 1 хвилину).

Найменування Опис Ціна Рейтинг
FastSave Популярна програма, розроблена для смартфонів на Android. Щоб виконати завантаження, достатньо вставити посилання відео, що сподобалося, і скачування почнеться. Реклама не відволікає від завантаження, але за необхідності можна купити платну версію. Безкоштовно ★★★★★
InSaver Стандартний софт з оптимальним набором функцій. InSaver не займає багато місця в пам'яті телефону. Всі дії виконуються на зрозумілому інтерфейсі. Безкоштовно ★★★★★
InShot Inc. Додаток від популярного розробника, доступний на Android. Завантажені кліпи надсилаються до окремої папки. Реклама запускається під час скачування. Копіювати на телефон можна як ролики зі стрічки, так і історії. Безкоштовно ★★★★★
QuckSave Проста у використанні програма, доступна в Play Market для скачування. Щоб завантажити контент, що сподобався, відкрийте QuckSave і скопіюйте посилання на відео. Далі завантаження почнеться автоматично. Безкоштовно ★★★★★
Downloader for Instagram Відмінний софт, що дозволяє завантажувати фото та відео з Instagram. Всі дії виконуються за 2 кроки. Ролики можна завантажувати в пам'яті телефону, так і зробити репост на своїй сторінці. Downloader for Instagram дозволяє обмінюватися файлами в Twitter і Facebook. Безкоштовно ★★★★★
InsDown Сервіс із зручним, інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом та швидкісним завантаженням. В InsDown мало реклами, є можливість завантажувати важкі ролики з додавання посилання. Безкоштовно ★★★★★
IstaDown Нова програма на iOS-пристроях. Тут доступне завантаження не тільки зі стрічки, а й копіювання відео з розділу IGTV (ролики з тривалістю більше 1 хвилини). Нема реклами. Софт повністю безкоштовний. Сьогодні функціональність InstaDown низька, т.к. додаток ще розвивається. Безкоштовно ★★★★★

Як скопіювати відео з Інстаграма на телефон через онлайн-сервіс

Щоб скачати вподобаний кліп з Інстаграм, не обов'язково реєструватися в Телеграмі або встановлювати на смартфон додаток. Зробити це можна за допомогою онлайн-сервісу у вашому браузері. Таких сервісів в інтернеті багато.

Щоб завантажити кліп у такій онлайн-програмі, виконайте простий алгоритм:

  1. Перейдіть на офіційний сайт сервісу.
  2. Вставте посилання на кліп у зазначене на екрані поле.
  3. Натисніть кнопку скачування.
  4. Виберіть необхідний формат майбутнього відео (наприклад, MP4).
  5. Дочекайте, поки файл збережеться в пам'яті телефону.

Запис екрана

Крім вищеперелічених, є й інший спосіб завантаження роликів, що сподобалися, в цій соціальній мережі – запис екрана смартфона. Це логічно, адже якщо фото можна зберегти, клікнувши по екрану, те саме можна зробити і з відеозаписом. Це особливо актуально для пристроїв з операційною системою iOS11 та вище, т.к. саме з цієї версії з'явилася можливість записувати екран із меню. Для власників Android-телефонів ми не рекомендуємо такий спосіб, т.к. для запису екрана потрібно встановлювати іншу програму.

Щоб увімкнути запис екрана на iPhone, зробіть наступне:

  1. Відкрийте пункт управління.
  2. Далі виберіть «Налаштувати елементи керування».
  3. Активуйте «Запис екрану».
  4. Для початку запису натисніть на іконку із зображенням кола. Готово.

Детальніше відео про те, як увімкнути запис екрана на Айфоні.