Репост в Інстаграмі

Anonim

Instagram постійно оновлюється і розвивається, але в цій соціальній мережі досі відсутня функція репоста. Її немає і, найімовірніше, ніколи і не буде. Так, розробникам хотілося б зробити цей сервіс максимально зручним, але все ж таки авторські права для них більш важливі. Розглянемо, як же все-таки можна зробити репост в Інстаграмі.

Навіщо робити репост в Інстаграмі

Репост - це простий спосіб додати на свою сторінку пост, фотографію або інформаційну статтю, які були розміщені в соцмережі або на сторонньому сайті. При цьому користувач не може редагувати контент, а посилання на джерело зберігається в первозданному вигляді.

Слово «repost» прийшло з англійської, що дослівно перекладається як повторне повідомлення. Часто використовуються інші терміни, які позначають це явище – «перепост» або «ретвіт». Загалом, це цитування з посиланням на першоджерело шляхом пересилання контенту.

Репост в Інстаграмі - як зробити на Андроїді

Сповістка про картинку, що вам сподобалася, або відео з'явиться у передплатників у стрічці автоматично, коли ви поставите лайк. А ось кнопки для репоста розробники не передбачили. Поділитися чужим постом у себе в обліковому записі не можна, є лише можливість відправити іншій людині в Direct. Тому користувачі винаходять такі способи:

  • скриншот екрану та розміщення на своїй сторінці;
  • сторонні сервіси: «Regran», «Repost+ for Instagram», «Інстарепост».

Поки що в Інстаграм немає вбудованої функції репоста (до стрічки, але можна зробити репост в Історії).Тому щоб зробити репост фото та відео в Інстаграмі на Андроїді та Айфоні є два варіанти: скріншот та програма. Різниця – скріншот простіше (не потрібно нічого встановлювати), а в додатку можна зробити репост із текстом. Для репоста відео потрібно встановити програму.

Робимо репост за допомогою скріншоту

Найпримітивніший спосіб розмістити у своєму профілі сподобався запис – це зробити скріншот оригінального запису і потім створити новий пост. Для створення скріншота потрібно одночасно натиснути кнопку зменшення гучності та клавішу ввімкнення/блокування. Але не варто забувати, що версій і прошивок Android досить багато, тому на деяких смартфонах цей спосіб не працює.

Приміром, давайте розглянемо, як зробити скріншот на смартфоні Samsung. Тут поєднання "зменшення гучності + блокування" не працює.Щоб зробити скрін, потрібно одночасно натиснути кнопку «Додому» та клавішу ввімкнення/блокування. Утримувати кнопки необхідно до характерного клацання та появи на екрані повідомлення про те, що скріншот зроблено.

Роблячи сріни, важливо не забувати, що на всі фотографії поширюються авторські та виняткові права. Щоб надалі не отримати якихось претензій від правовласників, обов'язково вказуйте посилання на джерело, звідки взято контент.

Як зробити репост у Stories

Будь-яку посаду з відкритого облікового запису можна репостити собі в Сторіс, але тільки якщо власник поста цього не заборонив. Для цього потрібно дотримуватися такої інструкції.

  1. Відкривають потрібний запис і натискають на літак, що летить (значок «Поділитися»).
  2. Окрім списку друзів, на екрані з'явиться кнопка «Додати публікацію до вашої історії». Клацніть на неї, і система автоматично перенаправить вас до Сториза.

  3. Далі можна відредагувати запис, додавши свої хештеги та стікери.

Якщо ви не бажаєте, щоб хтось робив репост ваших записів, можна швидко відключити цю опцію в налаштуваннях.

Як додати активне посилання

Якщо потрібно поділитися публікацією (фото чи відео) на сторонньому сайті, то зробити це можна шляхом вбудовування коду на сторінку цього сайту.

  1. В Web-версії Instagram (саме з комп'ютера) відкривають потрібну публікацію.
  2. Входять до меню, натиснувши три точки → «Вставити».
  3. Копіюють унікальний код і вставляють його на свій сайт.

Ось і все, картинка завантажена. Потрібно звернути увагу, що в нижній частині зображення вказано ім'я облікового запису, кому вона належить.

Як додати текст

Найпростіший спосіб скопіювати текст з поста або коментаря в Інстаграм, авторизуватися в соціальній мережі з комп'ютера, потім виділити фрагмент тексту лівою кнопкою миші і скопіювати його в буфер обміну. Цей текст потім можна вставити в повідомлення або текстові документи, натиснувши у спливаючому меню на «Вставити».

Як зробити репост за допомогою програми на Андроїд

Найголовнішим недоліком соцмережі Інстаграм є відсутність можливості робити репости фотографій та відео. Але завдяки стороннім додаткам цей недолік можна усунути. Таких додатків в інтернеті чимало, розглянемо найпоширеніші.

Бонус: 5 кращих програм для створення репоста

Таких додатків в інтернеті чимало, розглянемо найпоширеніші.

Repost for Instagram

Ця програма запускає службу listener у фоновому режимі.Ця служба очікує, що ви скопіюєте якесь посилання на Instagram. Як тільки користувач це робить, перед ним з'являється повідомлення, яке переносить його разом з посиланням прямо в додаток, вже готове зробити репост.

За промовчанням на такому зображенні буде водяний знак власника контенту. Також автоматично копіюється заголовок вихідного зображення, що досить зручно. Щоб забрати водяний знак, необхідно купити повну версію програми, яка коштує 5 доларів. У платній версії програми немає і реклами.

Repost Photo and Video for Instagram

У цій програмі також є служба listener для відстеження всіх скопійованих посилань в Instagram. Доступ до цієї служби можна отримати через шторку повідомлень і при необхідності зупинити її таким же способом.

Інтерфейс програми досить цікавий. Внизу є кілька вкладок для швидкого доступу до вашої історії та нових постів. Там же є доступ до платної версії, вартість якої лише 2 долари. Програма автоматично копіює заголовки, ви можете залишити профіль власника оригінального посту як водяний знак або прибрати його.

Repost via Instant

Instant відстежує всі скопійовані вами посилання, які відображаються у великому віконці прямо посередині екрана. При цьому стандартні сповіщення нікуди не пропадають. Ця програма більше підходить як завантажувач з додатковою можливістю відправлення репостів.

Фотографії та відеоролики зберігаються на смартфоні, після чого програма дозволяє зробити з них тематичні альбоми. Можна швидко переміститися до потрібного контенту, зробити його репост або відправити другові в іншу соціальну мережу.

Regrann

У програмі Regrann є зручний режим навчання. Після короткої інструкції можна перейти до справи, вибравши зручний режим роботи в налаштуваннях. Найоптимальніший з режимів – це Selection Pop-up Mode. Тут відразу ж відкривається програма після копіювання посилання в Instagram, а потім дається на вибір кілька опцій: «Швидкого репоста», «Швидкого збереження» та «Надіслати запис пізніше». Всі три ці опції є і у вигляді окремих режимів.

Крім цього, можна самостійно включати або відключати службу відстеження посилань, а також прибирати або залишати водяний знак власника посту. Програма автоматично копіює початковий заголовок і дає можливість додати до нього «Підпис» або повністю змінити його.

Save and Repost for Instagram

Save and Repost for Instagram дозволяє швидко зберігати скопійовані посилання на пости і створює з них стрічку, що елементарно налаштовується.Головне вікно програми дозволяє зберегти будь-який пост, репостнути його або поділитися ним в інших соціальних мережах. Цей додаток має тонке налаштування всієї вбудованої реклами, що величезна рідкість.

Преміум-підписка коштує дорого, 10 доларів на місяць. Але вона відкриває сховище для всіх збережених постів. Завдяки цьому легко відновити всю інформацію під час зміни пристрою. Є недолік - програма не може працювати з постами, де кілька зображень та відеороликів. На екрані висвітиться віконце з помилкою, якщо ви спробуєте це зробити.

Назва Опис Ціна Рейтинг
Repost for Instagram

Програма запускає службу listener у фоновому режимі. Ця служба очікує, що ви скопіюєте якесь посилання на Instagram. У платній версії можна прибрати водяний знак. 5 доларів, але є безкоштовна версія ★★★★★
Repost Photo and Video for Instagram

Інтерфейс програми досить цікавий. Внизу є кілька вкладок для швидкого доступу до вашої історії та нових постів. 2 долари, але є безкоштовна версія ★★★★★
Repost via Instant

Фотографії та відеоролики зберігаються на смартфоні, після чого програма дозволяє зробити з них тематичні альбоми. Безкоштовно ★★★★★
Regrann

У програмі є зручний режим навчання. Після короткої інструкції можна перейти до справи, вибравши в налаштуваннях зручний режим роботи. Безкоштовно ★★★★★
Save and Repost for Instagram Додаток дозволяє швидко зберігати скопійовані посилання на пости та створює з них елементарно налаштовувану стрічку.Є недолік – додаток не може працювати з постами, де кілька зображень та відеороликів. 10 доларів, але є безкоштовна версія ★★★★★

Можна випробувати й інші програми для репоста з Інстаграма. Але варто розуміти, що нічого принципово нового вони не запропонують.Ці програми відрізняються інтерфейсом, зручністю редагування контенту та розміщення запису, але в цілому всі вони працюють за одним принципом.