Мобільний оператор 12.ru: тарифи

Anonim

Оператор забезпечить безкоштовним мобільним зв'язком усіх, хто здійснює покупки в магазинах партнерів проекту.

У Росії з'явився новий мобільний оператор, який пропонує безкоштовний зв'язок. Віртуальний оператор під назвою 12.ru був запущений бізнесменом Євгеном Ройтманом. У цей проект було інвестовано 250 млн. рублів власні кошти. Така партнерська програма вже запущена Хімках, у ТЦ Ліга.

Що пропонує оператор

Оператор пропонує всім покупцям магазинів-партнерів програми тариф вартістю 75 бонусів. До цього тарифного плану входить:

  • 300 хвилин голосових дзвінків;
  • 400 смс-повідомлень;
  • 5 ГБ мобільного інтернету.

Окрім цього користувачі отримують безлімітні месенджери – WhatsApp, Viber, Twitter та Skype.

За 100 бонусів можна отримати тариф з більшими обсягами пакетів. Один бонус еквівалентний при цьому 100 рублів.

Варто враховувати, що бонуси не даються за покупки в продуктових та тютюнових лавках, у салонах зв'язку, а також при оплаті послуг у страхових та туристичних компаніях.

За що можна отримати додаткові бонуси

Отримати бонусні бали можна не лише за покупки в магазинах, які є партнерами програми. Додаткові бонуси належать у таких випадках:

  • За участь у певних подіях;
  • За відгуки про мобільного оператора;
  • За залучення друзів;
  • За проходження квізів та квестів від оператора.

Робота над програмою та мобільним додатком триває. На даному етапі розробники будуть раді громадській думці та зауваженням.

Бонуси можна обміняти не тільки на послуги зв'язку, але і на подарункові купони від оператора.

Вартості та недоліки оператора

Новий тариф можна вважати програмою лояльності. Всі учасники проекту можуть користуватися безкоштовним мобільним зв'язком, здійснюючи покупки в магазинах. За виконання всіх умов абонент отримує компенсацію витрат на зв'язок. Переваги такої пропозиції:

  • Можна зібрати персональний тарифний план;
  • Дзвінки всередині мережі безлімітні та безкоштовні;
  • Тариф діє по всій Росії, крім Криму та м. Севастополь;
  • Немає прихованих підписок та послуг, все прозоро;
  • Можна керувати своїми фінансами та фіксувати чеки за покупки.

Недолік є, але він дуже суттєвий. Щоб безкоштовно користуватися зв'язком, потрібно залишити в магазині понад 7 тисяч рублів.

Як підключитися

Щоб підключитися до нового мобільного оператора, слід встановити мобільний додаток. Для смартфонів Андроїд та для Айфонів. На сайті нічого примітно немає, можете переконатися самі, перейшовши за посиланням.

У магазині додатків для ОС Андроїд вже є негативні відгуки щодо роботи програми. Але цілком можливо, що додаток ще доопрацюють і він працюватиме коректно.

Модель оператора 12.jw.org uk повторює неодноразові спроби надати населенню умовно безкоштовний зв'язок за купівлю товарів у партнерів або перегляд реклами. У 2019 році було закрито проект Атлас від Євгена Гордєєва, який пропонував безкоштовні послуги зв'язку в обмін на бонуси за покупки.

Зараз за таким принципом працює віртуальний оператор Даніком. Його абоненти одержують незначну кількість безкоштовних хвилин в обмін на отримання 5 рекламних повідомлень на добу. На думку експертів, такі бізнес-моделі цілком можуть працювати на регіональному рівні, але хороших фінансових результатів можна не чекати.

Кому підійде тариф

Тарифи від нового оператора оптимально підійдуть тим людям, які роблять покупки в магазині часто і на великі суми. При цьому бонуси не нараховуються за купівлі продуктів харчування, тютюнових виробів та оплаті низки послуг.

Споживачі вже звикли до більш зрозумілих програм лояльності від банків.Та й основні російські мобільні оператори часто пропонують різні програми лояльності своїх абонентів. Модель нового проекту вимагає витрати часу на збирання та реєстрацію чеків. Тому, найімовірніше, цей проект не викликає великого інтересу у споживачів, тим більше для отримання безкоштовних послуг зв'язку потрібно чимало витратити в магазині.