Найкращі фоторедактори для Айфону безкоштовно

Anonim

Обмін фотографіями та картинками сьогодні надзвичайно популярний. Але часто через погане освітлення, апаратні обмеження та інші нюанси знімки виходять не такими ефектними, як нам хотілося б. За допомогою деяких додатків для редагування фотографій можна дуже легко привнести в знімок необхідну оригінальність, підвищити його якість, усунути можливі вади. Далі розглянемо особливості фоторедакторів для Айфон і перерахуємо найкращі з них.

Як редагувати фото на Айфоні

Apple включила до базового наповнення своїх пристроїв стандартну програму для фотообробки «Фото». Користуватися нею нескладно:

  1. Зніміть фото та відкрийте його через програму.
  2. Клікніть команду «Змінити».
  3. По черзі вибирайте інструменти, такі як обрізка, регулювання кута огляду, освітленість, фільтри і т.д., щоб покращити знімок.
  4. Використовуйте повзунки для регулювання інтенсивності того чи іншого параметра.
  5. Якщо зміни не сподобалися, натисніть «Скасувати» - так повернетеся до вихідника.

Численні фільтри дозволяють застосовувати до знімків різні колірні ефекти, такі як «Моно», «Срібний», «Яскравий», «Ефектний» і т.д. Якщо функцій стандартної програми мало – використовуйте додаткові, платні або безкоштовні програми для редагування фото на iPhone.

Найкращі програми для обробки фото на Айфон

VSCO Cam

Плюси та мінуси Привабливий, простий дизайн. Хороші інструменти для редагування експозиції та кольору. Є безкоштовна версія. Легко та зручно користуватися. Більшість фільтрів потребують платного облікового запису. Немає підтримки темного режиму. Немає веб-редагування або настільних програм. Нема функції ретуші. Функціональність 8 Зручність користування 9 Інтерфейс 10 Інтеграція з соцмережами 9 Ціна 6 Разом 8.4 Хороший фоторедактор, який не вантажить пристрій та пропонує багато безкоштовних опцій.

VSCO - це додаток для редагування та обміну фотографіями для iPhone. Мобільний додаток дозволяє підвищувати якість, обрізати та застосовувати різні фільтри до знімків та ділитися ними у соціальних мережах.

VSCO доступно у вигляді безкоштовної програми для iPhone та деяких пристроїв Android. Деякі опції доступні лише у платній версії.

https://www.youtube.com/watch?v=axV8vaWMbi8

Snapseed

Плюси та мінуси Великий вибір фільтрів та інструментів. Можна скасувати будь-яку дію. Софт повністю безкоштовний. Підтримка RAW При завантаженні фото з iCloud іноді виникають помилки. Незвичні окремі елементи інтерфейсу Функціональність 9 Зручність користування 6 Інтерфейс 6 Інтеграція із соцмережами 8 Ціна 10 Разом 7.8 Повністю безкоштовний фоторедактор із величезним набором функцій, але невеликими огріхами інтерфейсу.

Snapseed є одним з найкращих програм для редагування фотографій. Якщо ви не дуже добре розумієтеся на функціях, доступних в основному програмному забезпеченні для редагування, а також не хочете занурюватися в складності більш професійного інструменту, тоді SNAPSEED - це ідеальний для вас помічник.

Adobe Photoshop Lightroom

Плюси та мінуси Великий вибір професійних функцій. Простота застосування та зрозумілий інтерфейс. Зручне сортування. Великий вибір інструментів для каталогізації. Підтримка плагінів, пресетів. Зберігає історію обробки. Незважаючи на покращення, імпорт все ще йде повільно. Початкова конверсія сировини трохи більш деталізована у деяких конкуруючих продуктах. Важка програма, не підходить для слабких смартфонів. Функціональність 9 Зручність користування 10 Інтерфейс 9 Інтеграція із соцмережами 9 Ціна 9 Разом 9.2 Професійний фоторедактор з величезним набором інструментів та зручною навігацією.

Додаток добре працює, не навантажує систему. У розпорядженні користувачів інструменти HDR, швидка продуктивність, розпізнавання облич та хмарні інтеграції, а також першокласні корекції освітлення, кольору, геометрії та профілю об'єктива.

Photoshop Express

Плюси та мінуси Простий та зручний інтерфейс. Прекрасний інструмент для корекції зображення. Хороший вибір фільтрів ефектів, а також користувацьких фільтрів. Безкоштовна версія не містить реклами. Деякі функції потребують передплати Creative Cloud. Нема спільноти. Інші програми пропонують більше спецефектів. Функціональність 9 Зручність користування 9 Інтерфейс 10 Інтеграція з соцмережами 7 Ціна 9 Разом 8.8 Майже повністю безкоштовна програма з безліччю фільтрів та інструментів.

Додаток для iPhone від Adobe, найбільшої у світі компанії з розробки програмного забезпечення для обробки зображень, забитий відмінними інструментами для редагування фотографій, які (в основному) безкоштовні для використання.

Squaready

Плюси та мінуси Зручні інструменти для обробки панорамних знімків. Безліч рамок. Широка палітра встановити колір фону. Збереження у різних ступенях якості. Доступна лише англомовна версія. Функціональність 8 Зручність користування 8 Інтерфейс 9 Інтеграція з соцмережами 7 Ціна 10 Разом 8.4 Повністю безкоштовне ПЗ, розроблене спеціально для обробки знімків у Instagram.

Squaready – спеціальний додаток для всіх любителів Instagram. Це абсолютно безкоштовний софт. Squaready - найпростіший, швидкий та гнучкий спосіб розміщення фотографій у Instagram без обрізки. Сервіс підтримує специфічний для Instagram новий формат Rectangle, дозволяє вибирати фон барвистий.

Moldiv

Плюси та мінуси Зручні та різноманітні засоби для обробки селфі. Великий вибір ефектів.Сотні привабливих фільтрів, рамок, наклейок, фонів і т.д. Можна обробляти відео та створювати анімацію. Незвичний інтерфейс. Функціональність 7 Зручність користування 8 Інтерфейс 9 Інтеграція з соцмережами 9 Ціна 10 Разом 8.6 Безкоштовний фоторедактор, зручний для обробки селфі, відео, створення анімації.

Якщо шукаєте надійну безкоштовну програму для обробки фотографій, яка надає великий вибір різних типів параметрів редагування, рамок, фільтрів, параметрів тексту та наклейок, зверніть увагу на Moldiv.

Phonto

Плюси та мінуси Великий вибір шрифтів. Простота застосування. Приємний ненав'язливий дизайн інтерфейсу. Обмеженість функціоналу. Функціональність 6 Зручність користування 9 Інтерфейс 9 Інтеграція з соцмережами 8 Ціна 10 Разом 8.4 Простий і легкий інструмент для накладання тексту на фото, який не вантажить пристрій і має позитивний фідбек.

Фоторедктор Phonto дозволить накладати текст на картинки та фото. Користувачам є близько 400 встановлених шрифтів, а також можливість додавання своїх. Налаштовувати можна все - розмір літер, колір, нахил, ширину, прозорість та інше.

Afterlight

Плюси та мінуси Регулювання експозиції. Безліч варіантів ефектів. Швидка та проста обрізка. Багато варіантів обміну. Менше варіантів зйомки, ніж у стандартній програмі для iPhone. Ефекти малої потужності. Немає текстового інструменту. Немає нахилу-зсуву. Функціональність 8 Зручність користування 9 Інтерфейс 8 Інтеграція з соцмережами 9 Ціна 7 Разом 8.2 Цікавий продукт, який пропонує багато функцій. Деякі їх платні.

Якщо вам подобається нескінченно возитися з фотографіями на iPhone, Afterlight ідеальний додаток для вас. Afterlight - це фоторедактор для iPhone, що займає четверте місце у списку найпопулярніших платних програм у магазині iTunes на момент написання статті.І він пропонує більше, ніж просто фільтри з налаштуваннями, текстурами, кадруванням та багатьом іншим.

ProCam 5

Плюси та мінуси Велика кількість налаштувань для фото. Запис та обробка відео. Підтримка 3Д фото та анімації. Нічний портретний режим. Додаток платний. Певна нестабільність роботи. ПО багато важить і вантажить пристрій. Функціональність 9 Зручність користування 8 Інтерфейс 9 Інтеграція з соцмережами 9 Ціна 7 Разом 8.4 Непоганий платний фоторедактор, який пропонує професійні функції та численні можливості.

ProCam 5 - це ще одна програма для iPhone, яка дає повний контроль над камерою, включаючи функціональність DSLR-подібної камери та повнофункціональні можливості редагування фото та відео.

Користувачі оцінили попередження про перетримку, яке з'являється на екрані під час фотозйомки або відео, а також швидке і надійне фокусування стеження та регульований портретний режим.

Snapster

Плюси та мінуси Простота використання. Великий вибір інструментів. Є своя спільнота. Зручне сортування. Підходить лише для телефонів. Не підтримує відео. Функціональність 8 Зручність користування 9 Інтерфейс 9 Інтеграція із соцмережами 7 Ціна 10 Разом 8.6 Гідний інструмент для обробки фото для телефонів. На планшетах не працює. Багато в чому поступається конкурентам.

Snapster - це розумний редактор фотографій. Він призначений для тих, хто поділяє пристрасть до чудових знімків. Snapster може зробити яскраві моменти ідеальними. За допомогою цієї програми користувач має всі необхідні професійні інструменти для редагування.

У фоторедактор включені функція розширеної корекції кольору, фотофільтри, автоматичне покращення. Можна змінювати відтінки без спотворень, вносити зміни за допомогою окремих каналів.

Pixelmator

Плюси та мінуси Великий набір професійних функцій. Привабливі, простий у використанні інтерфейс. Реклама відсутня. Спеціальні інструменти для усунення дефектів. Важкий, смартфони зі слабкими технічними характеристиками не витримають. Нема демо-версії. Функціональність 10 Зручність користування 9 Інтерфейс 10 Інтеграція з соцмережами 9 Ціна 9 Разом 9.4 Професійний фоторедактор, який пропонує безліч інструментів та фільтрів для доповнення та корекції фото, селфі.

Pixelmator - потужний платний додаток для редагування фотографій «настільного класу». Пропонує багатий набір інструментів, підтримує редагування зображень RAW та багато іншого. Остання версія також включає підтримку пакетного редагування, «глибоку» інтеграцію з бібліотекою фотографій пристрою та параметри експорту професійного рівня.

Darkroom – Photo Editor

Плюси та мінуси Інтеграція з iCloud Photo Library. Маса інструментів та функцій. Простий та зручний інтерфейс. Ви можете створювати свої фільтри. Зберігає історію обробки. Деякі функції платні. Функціональність 10 Зручність користування 9 Інтерфейс 9 Інтеграція з соцмережами 8 Ціна 8 Разом 8.8 Darkroom - швидкий та зручний фоторедактор із багатим функціоналом. Претендує на звання найкращого софту для обробки фото.

Фоторедактор Darkroom – гідний уваги інструмент для обробки фотографій та зображень. Поєднання продуманого дизайну та функціональності платформи робить його чудовим вибором для мобільного редагування фотографій.

Enlight

Плюси та мінуси Професійні можливості.Робота із шарами. Функціонал «фотошопу» у мобільному додатку. Підтримка RAW. Висока для простого користувача вартість. Функціональність 9 Зручність користування 9 Інтерфейс 9 Інтеграція з соцмережами 7 Ціна 5 Разом 7.8 Enlight Photofox - один із найпотужніших фоторедакторів на iPhone та iPad. Відмінний функціонал, простий у використанні.

З Enlight можна робити кадрування, перекіс і відновлення фотографій, регулювати яскравість, контраст, експозицію, зсув, структуру, різкість, тіні та відблиски, насиченість, відтінок, температуру та інше. Також можна покращувати різкість знімка, використовувати модні фільтри, з'єднувати два зображення, прибирати дефекти, додавати текст та відмітні знаки, створювати колажі.

PicsArt Photo Studio

Плюси та мінуси Велика кількість фільтрів. Опція соціальної мережі. Маса інструментів для обробки селфі. Опція тонування.Обов'язковою є реєстрація. Повільна робота пакету корекції кольору. Багато реклами. Функціональність 10 Зручність у використанні 9 Інтерфейс 9 Інтеграція з соцмережами 10 Ціна 6 Разом 8.8 Хороший, але повільний фоторедкатор. Багато функцій у платній версії, безкоштовно все обмежено.

Picsart Photo Studio - універсальна програма для редагування фотографій, яка пропонує користувачам набір функцій «все включено». Завдяки довгому списку інструментів та фільтрів для редагування програма надає значну свободу творчості та полегшує спільний обмін фотографіями.

Rookie Cam

Плюси та мінуси Можна фотографувати через програму. Автоматичне покращення знімків. Великий набір інструментів. Покращує можливості камери. Всі найцікавіші ефекти та фільтри платні. Функціональність 9 Зручність користування 9 Інтерфейс 7 Інтеграція із соцмережами 10 Ціна 7 Разом 8.4 Хороша програма, яка ідеальна для тих фотографів, які не люблять довго возитися з обробкою готових знімків.

Rookie Cam - це редактор фотографій з фільтруючих камер, який дає можливість вийти за рамки простої обробки знімків.

Додаток пропонує живу фільтр-камеру, фокус, ручне керування експозицією та балансом білого, 6-кратний цифровий зум, сітку та вирівнювач, гео-мітки, захист від струсу, керування автоспуском та інтервалом затвора, дзеркальний режим , збереження оригінальної фотографії. З його допомогою можна створювати колажі, додавати фотоефекти, текстури, інструменти професійного редагування та дизайну. Доступний обмін фотографіями в Instagram, Facebook, Twitter, Flickr, Kakaotalk, Line і т.д.

PICSPLAY 2

Плюси та мінуси Величезна кількість різноманітних ефектів.Цікава функція Time Matrix. Приємний інтерфейс. Досить висока ціна. Функціональність 10 Зручність користування 9 Інтерфейс 8 Інтеграція з соцмережами 9 Ціна 6 Разом 8.4 Комплексна утиліта для обробки знімків з безліччю фільтрів та опцій редагування, які так потрібні професійним фотографам.

PICSPLAY - хороший фоторедактор, наповнений фільтрами та численними функціями редагування, від яких навіть професійні фотографи захоплюються. Кожен може створити чудові фотографії за допомогою цього потужного фоторедактора і розкрити потенціал кожного знімка, щоб перетворити його на витвір мистецтва.

За допомогою сервісу можна створювати власні пресети, використовуючи тематичні фільтри та різні інструменти редагування. Доступні текстури, віньєтування, додавання тексту та стікерів, розмиття, налаштування різкості, усунення дефектів, малювання, вирізка з фотографій, фільтри в режимі реального часу та багато іншого.

Найкращий фотошоп для Айфона - порівнюємо

Назва Опис Ціна Рейтинг
VSCO Cam Мінімальний, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс VSCO дозволяє використовувати потужні інструменти для фотозйомки та редагування. Софт також пропонує зручні веб-галереї для зображень. 1500 руб. передплата ★★★★★
Snapseed Snapseed містить близько 29 різних інструментів та фільтрів, які дозволяють легко перетворити фото на шедеври, які будуть демонструватися та цінуватися. На додаток до цього софт дуже легкий і не навантажує смартфон. 0 руб. ★★★★★
Adobe Photoshop Lightroom Adobe Photoshop Lightroom залишається золотим стандартом у професійному програмному забезпеченні для роботи з фотографіями. 120-3500 руб. ★★★★★
Photoshop Express Photoshop Express - це чудовий додаток для корекції фотографій з багатим набором інструментів. Однак для деяких функцій потрібна платна підписка Creative Cloud. 4000 руб. передплата ★★★★★
Squaready Вбудований повнофункціональний та потужний редактор фотографій, різні стильні фільтри, введення тексту, рамки та наклейки, обрізка, випрямлення та багато інших можливостей пропонує цей фоторедактор. 0 руб. ★★★★★
Moldiv Moldiv пропонує великий вибір інструментів у добре налагодженому пакеті, який ідеально підходить для всіляких варіантів редагування фотографій на iPhone. 300-900 руб. ★★★★★
Phonto Інтерфейс програми Phonto привабливо оформлений, простий та зручний у використанні. 120-250 руб. ★★★★★
Afterlight Afterlight - це фоторедактор для iPhone, що займає четверте місце у списку найпопулярніших платних додатків у магазині iTunes на момент написання статті. 100 руб. ★★★★★
ProCam 5 Користувачі оцінили попередження про перетримку, яке з'являється на екрані під час фотозйомки або відео, а також швидке і надійне фокусування стеження та регульований портретний режим. Від 250 руб. ★★★★★
Snapster За допомогою цієї програми у користувача є всі необхідні професійні інструменти для редагування. 0 руб. ★★★★★
Pixelmator Остання версія також включає підтримку пакетного редагування, «глибоку» інтеграцію з бібліотекою фотографій пристрою та параметри експорту професійного рівня. 2290 руб. ★★★★★
Darkroom – Photo Editor Одна з речей, яка відрізняє Darkroom від конкурентів, - тісна інтеграція з iCloud Photo Library. 140-3790 руб. ★★★★★
Enlight Enlight є чудовим фоторедактором для iPhone та iPad. По суті, це простий фотошоп для яблучних девайсів. 60-4500 руб. ★★★★★
PicsArt Photo Studio Можна зв'язати облікові записи в соціальних мережах для швидкого та простого обміну фотографіями. 30-9000 руб. ★★★★★
Rookie Cam Додаток пропонує живу фільтр-камеру, фокус, ручне керування експозицією та балансом білого, 6-кратний цифровий зум, сітку та вирівнювач, гео-мітки, захист від струсу, керування автоспуском та інтервалом затвора, дзеркальний режим , збереження оригінальної фотографії. 150-1000 руб. ★★★★★
PICSPLAY 2 За допомогою сервісу можна створювати власні пресети, використовуючи тематичні фільтри та різні інструменти редагування. 379 руб. ★★★★★