Найкращі програми для iPad

Anonim

Додатки для спілкування, створення документів, як користуватися картами, де взяти хороший рецепт. Огляд платних та безкоштовних програм.

Найкращі програми для Айпад - ТОП-10 безкоштовних

Adobe Lightroom CC

В епоху цифровізації, важливо мати при собі не тільки смартфон, а й збільшену версію мобільного пристрою, яким сьогодні є айпад. З його допомогою можна автоматично редагувати фотографії, скидаючи їх з айфону та користуючись запропонованою програмою Adobe Lightroom CC. Насправді зручно обробляти фотографії, зроблені в поїздці прямо на місці.

Плюси та мінуси Зручний та зрозумілий інтерфейс. Можливість налаштування постійної, автоматичної обробки фотографій Підтримка багатьох плагінів, таких як Photomatix, Topaz, Nik Software, Alien Skin, Imagenomic та ін. Труднощі в роботі з тонкощами фотографій Колекції фільтрів, параметрів настроювання часто змінюються, необхідно постійно моніторити оновлення. Платне обслуговування після закінчення терміну користування пробною версією Не працює з шарами. Відсутня функція створення колажів Адаптація в програмних налаштуваннях 6 Зручність експлуатації 9 Широкий спектр параметрів редагування 8 Якість обробки 8 Разом 7.8 Відмінний додаток для любителів красивих фотографій та посидючої, копіткої обробки.

Duolingo

Ідеальний додаток, якщо ви вирішили попрактикуватися у вивченні мов, особливо якщо перед вами iPad, де можна комфортно читати, вирішувати завдання, переглядати запропоновані відео уроки та писати тексти іноземними мовами.

Плюси та мінуси Безкоштовний додаток. Відкритий доступ до будь-яких матеріалів та завдань Теоретичний супровід. Кожен урок присвячений певній темі з докладним теоретичним розбором Розпізнавання вашої вимови додатком, коли ви повторюєте те чи інше слово або пропозицію Аудіювання. Прослуховування тексту на будь-якій, зручній для вас швидкості. Немає чіткої класифікації навчальних занять. Незважаючи на велику кількість довідкових матеріалів - скласти пазл в голові не вийде Звуковий супровід, по суті тренування вимови. Занадто легкий рівень мовного пізнання для знавців, які бажають підправити свої знання. Деякі пропозиції не мають смислового навантаження. Зручність інтерфейсу 9 Кількість мов 5 Навчальні матеріали 8 Разом 7.3 Добре підійде тим, хто вирішив зайнятися своїм мовним розвитком з нуля або для тих, хто вирішив освіжити знання.

Yelp

Плюси та мінуси Зручний пошук місця, що вас цікавить: кафе, готель, заправка, аптека, магазин. Можливість забронювати місце: столик або номер. Вбудована карта, швидке місцезнаходження. Детальна інформація про об'єкт пошуку із зазначенням рейтингу та відгуками відвідувачів. Обмежена кількість країн для визначення Інтерфейс не підтримує російську мову Географічне покриття 3 Зручність використання 8 Кількість місць 9 Разом 6.7 Додаток, який дозволить за лічені секунди знайти на карті заклади, що вас цікавлять. І зовсім неважливо, що це: наймодніше у місті кафе чи найближче автозаправлення.

Skype

Плюси та мінуси Безкоштовна реєстрація Якісний зв'язок та чітка картинка зображення Відсутність технічної підтримки Величезний, незрозумілий інтерфейс Неможливість відправки факсу Якість зв'язку 8 Спілкування в чаті 9 Ведення конференцій 8 Разом 8.3 Популярний додаток для спілкування людей з відмінною якістю зв'язку.

QuickOffice HD

Плюси та мінуси Потужні інструменти, що дозволяють редагувати велику кількість офісних документів Вбудовані інструменти, за допомогою яких можна переглядати документи будь-якого формату Наявність хмарного сховища У оновленій версії програм також з'явилася функція завантаження документів на хмарний сервіс Dropbox, що стало можливим завдяки взаємодії додатків завантаження деяких файлів формату PDF Після закінчення терміну використання пробної версії ліцензійного періоду, вартість за кожен місяць користування становить 269 рублів Набір інструментів 9 Зручність правки документів 8 Формат таблиць 8 Широкий мовний формат 8 Вартість вбудованих покупок 3 Разом 7.2 найпопулярніші формати офісних документів, від .doc до .pdf.

Яндекс.Карти та Транспорт

Незамінний додаток для кожної людини. Міста збільшують свої межі і іноді складно знайти певну вулицю, будинок та під'їзд, особливо якщо ви на машині. Яндекс карти допоможуть я будь-якій ситуації: побудувати маршрут, дізнатися про пробки, ДТП та приїхати до місця призначення.

Плюси та мінуси Економія часу Функціонал призначений для людей різних вікових поколінь Попередження про пробки, ДТП, місця розміщення камер, розклад громадського транспорту та можливість відстежити його місцезнаходження Замовлення таксі Працює безперебійно при досить хорошій швидкості інтернету Безперебійність роботи 7 ДТП 8 Разом 8 Яндекс.карти допоможуть я будь-якій ситуації: побудувати маршрут, дізнатися про пробки, ДТП і приїхати до місця призначення.

VSCO

Плюси та мінуси Можливість автоматично робити знімки за допомогою основних засобів програми, фільтрами та вказаними параметрами Синхронізація з іншими пристроями У будь-який момент можна повернутися до початкового варіанту знімка та розбавити фото новими ефектами.Можливість публікацій фотографій у власному профілі. Обов'язкова реєстрація Платні пакети додаткових опцій та фільтрів Зручний інтерфейс 10 Набір основних опцій 8 Вартість додаткових послуг 4 Разом Унікальний помічник у перетворенні фотографій на справжнісінький шедевр, з ​​використанням широкого спектру інструментів і матеріалів, з можливістю ділитися своїми творами на своїй сторінці.

Feedly

Плюси та мінуси Не вимагає авторизації. Запуск новин та статей відразу після відкриття програми Дозволяє організовувати ваші стрічки за папками Google Reader. Дозволяє ділитися цікавими новинами з друзями на Facebook. потребує додаткової обробки Мобільність програми 8 Зрозуміле, зручне користування 9 Відгуки користувачів 10 Разом 9 Швидкий та надійний додаток дозволить завжди бути в курсі останніх новин та допоможе вивчати цікаві публікації та статті.

Google Drive

Плюси та мінуси Шукає документи не тільки імені, але й за датою їх створення, оновлення та вмісту. Сумісність з усіма операційними системами. сервіс повністю залежить від доступу до інтернету користувача. При безперебійній роботі програми, необхідний інтернет на досить хорошій швидкості. Система не до кінця доопрацьована, щоб забезпечити повну безпеку користувача Проблеми з конфіденційністю даних. Все це засноване на постійних скандальних історіях з витоком даних з гугл диска. Зрозумілий інтерфейс 8. Цілісність даних. Доступність до програм з будь-якого пристрою на будь-якій платформі операційної системи.

Як користуватися додатком, докладно описано тут

Khan Academy

Плюси та мінуси Онлайн-платформа може підлаштовуватися під кожну людину, самостійно знаходячи та формуючи індивідуальний підхід, спираючись на введені дані про свої знання, здібності та нахили у науковому чи гуманітарному світі. Безкоштовна освітня мережа Недоліки не виявлені Зрозумілий інтерфейс 10 Цілісність даних 10 Зрозуміле, зручне користування 10 Разом 10 Недоліків освітня програма не має, користувачі оцінюють її як дуже корисну, розвиваючу та освітню платформу, яка ідеально підходить для людей будь-якого покоління.
Прикладна програма Опис Рейтинг
Adobe Lightroom CC Редактор фотографій, із зрозумілим інтерфейсами широким вибором інструментів для редагування фото ★★★★★
Duolingo Розвиваюча програма з широким вибором мовних програм різних мов ★★★★★
Yelp Додаток, що дозволяє знайти потрібне місце за лічені секунди з детальною вказівкою рейтингу та вільних місць ★★★★★
Skype Універсальний додаток для спілкування з відмінним якість зв'язку ★★★★★
QuickOffice HD Мобільний додаток для редагування документів будь-якого формату ★★★★★
Яндекс Карти та Транспорт Додаток з яким ви завжди в дорозі і що не менш важливо, попереджені про проблеми на дорогах ★★★★★
VSCO Редактор фотографій, що дозволяє ділитися своїми шедеврами на сторінці цієї програми, полюючи за лайками та коментарями інших користувачів. ★★★★★
Feedly З цією програмою ви завжди в курсі останніх новин ★★★★★
Google Drive Зручне сховище ваших документів, локальних додатків, фотографій та інших важливих документів ★★★★★
Khan Academy Розвиваюча програма, що охоплює всі спектри освітньої діяльності ★★★★★

Найкращі платні програми для Айпад

AirMail

Плюси та мінуси AirMail для Apple підтримує інтеграцію з більш ніж 20 сторонніми сервісами, дозволяючи вибирати швидкі дії з листами, жести всередині програми та бічного меню, а також відкладати листи на потім з можливістю вибору найбільш актуальних проміжків часу. Проблеми з локалізацією деяких опцій Розширений функціонал 9 Зручність використання 10 Зрозумілий інтерфейс 8 Разом 9 AirMail містить сучасний варіант роботи з поштою для операційної системи iOS 9 з підтримкою 3D Touch.

Procreate

Плюси і мінуси Оптимізація для планшета iPad Pro Полотна високої роздільної здатності з 64-бітними кольорами 35 параметрів для кожного пензля, що настроюються, і можливість створювати власні пензлі Ціна програми - 459 рублів Зручність користування 9 Вартість 5 Зрозумілий інтерфейс 8 Разом 7.3 Тут можна робити нариси, малюнки, ілюстрації.

GoodReader

Плюси та мінуси При першому запуску будь-якої функції програми вам не тільки покажуть спливаюче вікно з підказкою, але ще й стрілочкою позначать, куди і навіщо потрібно і можна натиснути Кілька способів заливки файлів Функція вилучення тексту з PDF програми – 379 рублів Зручність користування 9 Вартість 6 Зрозумілий інтерфейс 9 Разом 8 Ця програма для тих, хто любить імпортувати книги в екстравагантні формати, програма легко справляється з відкриттям навіть великих PDF-файлів.

Scanner Pro 7

Плюси та мінуси Додаток підтримує 3D Touch Ціна програми – 379 рублів Є тенденція до невеликого порушення пропорцій, особливо під час зйомки під кутом.Зручність користування 7 Вартість 5 Зрозумілий інтерфейс 8 Разом 6.7 Ця програма для сканування та збереження найважливіших рахунків та чеків.

Chemist by Thix

Плюси та мінуси Цікавий додаток з реальними, наочними дослідами Самостійний вибір реактивів та проведення реакцій, що призводить до наочного вивчення властивостей речовин хімічних реакцій Ціна програми – 699 рублів Не зовсім зрозумілий переклад російською мовою Зручність користування 9 Вартість 2 Зрозумілий інтерфейс 8 Разом 6.3 Ця програма дозволить вивчати та детально розглядати структуру хімічних сполук та елементів. Наочні посібники у вигляді відеоматеріалів зроблять це вивчення цікавим та яскравим. Ідеальне рішення для тестування, дослідження, навчання та розваги.

Щоденник харчування - Мій Раціон!

Плюси та мінуси Зрозумілий, функціональний, наочний додаток. Придбання плану харчування з докладним роз'ясненням Відсутність реклами Ціна програми – 29 рублів Не вистачає деяких функція, наприклад, немає підрахунку стрибків на скакалці Зручність користування 10 Вартість 10 Зрозумілий інтерфейс 9 Разом 9.7 Відмінний додаток, без реклами, зі зручним інтерфейсом. Легко можна коригувати меню.

Антирадар Стрілка

Плюси та мінуси Зрозуміла, функціональна, наочна програма Ідеально показує всі камери та засідки Страшний сигнал, що попереджає про радарі чи небезпеку, перебиває музику в машині Не встигає оновлюватися інформація по камерах Ціна програми – 299 рублів Зручність користування 9 Вартість 7 Зрозумілий допоможе бути обережніше на дорогах.

Витрати ОК - облік витрат

Плюси та мінуси Зручний віджет для введення Синхронізація Ціна- 75 рублів Face ID та Touch ID Експорт у CSV-файл Не вистачає синхронізації даних з різних пристроїв та/або спільно з близькими Занадто простий функціонал Зручність користування 7 Вартість 9 Зрозумілий інтерфейс 9 Разом 8. - Найзручніший і найшвидший спосіб порахувати всі свої витрати.

BS365 Тренування

Плюси та мінуси Широкий спектр вправ на всі групи м'язів Підрахунок калорій Синхронізація з додатком Здоров'я про кількість пройдених кроків за день Не вистачає синхронізації даних з різними Оновленнями, збиває налаштування та пройдені до цього фізичні рівні Вартість 179 рублів Зручність користування 8 Вартість 6 Зрозумілий 7.7 Особистий тренер у вас у кишені.

AutoSleep: Трекер сну

Плюси та мінуси Самостійно відстежує ваш сон Синхронізація з додатком Здоров'я Неідеальний інтерфейс Відсутність російської Вартість 299 рублів Зручність користування 6 Вартість 4 Зрозумілий інтерфейс 7 Разом 5.7 Додаток автоматично відстежує ваш сон за допомогою Apple Watch
Прикладна програма Опис Рейтинг
AirMail Додатки для роботи з поштовими повідомленнями та зберіганням важливих документів інтерфейсами широким вибором інструментів для редагування фото ★★★★★
Procreate Цікаве додатки для малювання, створення власних ескізів та сюжетів ★★★★★
GoodReader Додаток для читання книг, статей, що дозволяє скласти свій список і фільтр цікавих жанрів і авторів ★★★★★
Scanner Pro 7 Сховище важливих документів, їх сканів, чеків ★★★★★
Chemist by Thix Розвиваюча програма з наочними дослідами ★★★★★
Щоденник харчування - Мій Раціон! Відслідковуючий додаток, що допомагає сидіти на дієті і привести себе у форму ★★★★★
Антирадар Стрілка Попереджає про радари та небезпеки на дорогах ★★★★★
Витрати ОК - облік витрат Слідкує за витратами конкретного користувача з пропозицією порад з економії ★★★★★
BS365 Тренування Тренування не виходячи з дому допоможуть досягти бажаного результату ★★★★★
AutoSleep: Трекер сну Програма, що уважно відстежує ваш сон ★★★★★