Кращі програми для Андроїд ТБ

Anonim

Більшість сучасних телевізорів оснащені функцією Smart TV. Це спеціалізований режим, який дозволяє власнику ТБ підключити пристрій до Інтернету та використовувати телевізор для виходу у Всесвітню павутину.

Можливості приставок на Андроїд

Існує ряд моделей, які не мають можливості Smart TV. Однак відсутність цієї функції можна компенсувати підключення ТВ-приставки, що працює на операційній системі Android.

Подобные прилади мають великий функціоналом, до нього входят:

  1. Передача картинки зображення в Ultra HD якості.
  2. Можливість дивитися фільми онлайн прямо з програми торрент-трекер без повного попереднього скачування. При цьому власник приставки на операційній системі Android може регулювати налаштування відеофайлу, що відтворюється.
  3. Наявність офіційної програми від YouTube, яка дозволяє користуватися повним функціоналом знаменитого відео-хостингу. При цьому є можливість запуск режиму «YouTube Kids», що обмежує контент не призначений для дітей.
  4. Перегляд ефірного телебачення від джерела користувача. При цьому приставка обробляє як звичайні кабельні канали, так і мовлення в якості HD.
  5. Можливість завантаження та запуску програм через офіційний маркет операційної системи Android - Google Play.
  6. Підключення мікрофона або веб-камери для використання популярних месенджерів та інших програм інтернет-спілкування, таких як Skype, WhatsApp.
  7. Прослуховування радіостанцій через інтернет та музика з флеш-накопичувача.

Окрім усього перерахованого вище функціонала, користувач може встановити спеціальні додатки, які дозволяють дивитися телевізійний ефір через інтернет.

Відео про можливості ТВ-приставки

Де завантажити та як встановити програми

Програми для перегляду телевізійного мовлення дуже рідко встановлені в базовій версії ТВ-приставки, що працює на операційній системі Android. Тому виникає питання про те, з якого джерела завантажувати і як встановлювати програмне забезпечення.

Існує кілька майданчиків для завантаження цікавих програм:

  • Офіційний сайт розробника програми;
  • Маркет ОС Android - Google Play.

Найкращий спосіб завантаження - скористатися офіційним маркетом Android. Існує ціла низка переваг даного сервісу:

  • всі програми, що завантажуються в Google Play, перевіряються антивірусом на шкідливі файли;
  • установка програми відбувається автоматично після скачування;
  • легкий пошук;
  • користувач може дізнатися рейтинг програмного забезпечення, що цікавить, та відгуки користувачів.

Також існує варіант завантаження програми з офіційного сайту розробника. Однак користувач має бути впевнений, що обраний ним ресурс є сервісом компанії, а не підробкою зловмисників для зараження вірусом.

Кращі програми для перегляду ТБ на Андроїд онлайн

На перший погляд усі додатки мають однаковий функціонал. Дані програми надають користувачам обмежену кількість телеканалів для перегляду через інтернет, іноді об'єднуючи їх у групи.

Але при цьому існує безліч деталей, які відрізняють додатки один від одного. У різному програмному забезпеченні може змінюватися:

  • якість одержуваного зображення;
  • кількість телеканалів;
  • додаткові платні канали;
  • робота з іншими пристроями;
  • оптимізація і частота сигналу.

Виходячи з усіх описаних факторів, не буде зайвим розібрати кожну програму для телевізійної приставки, що працює на ОС Android, окремо.

Онлайн ТВ

Онлайн ТВ - стандартний представник безкоштовної програми для перегляду телебачення. Має ряд загальних недоліків і переваг для такого роду програмного забезпечення.

Плюси та мінуси Ненав'язлива реклама Кросплатформенність Зображення HD якості Нав'язлива вимога залишити відгук Проблема з мовленням деяких федеральних каналів Технічні проблеми з функцією «розворот на повний екран» у деяких користувачів Якість мовлення 8 Інтерфейс 8 Кількість каналів 7 Оптимізація 6 Відгуки користувачів 7 перегляду ТБ на пристрої з ОС Android.

IPTV

IPTV - це плеєр, який відтворює спеціальні інтернет-плейлісти телевізійного мовлення. Тому перед роботою необхідно завантажити у програмне забезпечення дані типу m3u чи xspf. Декілька плейлистів пропонується розробником.

Плюси та мінуси Підтримка власних плейлистів IP-телебачення. Приємний інтерфейс Можливість дивитися IPTV від провайдера Програма англійською мовою Нав'язлива реклама Наявність Pro версії за гроші Якість мовлення 8 Інтерфейс 9 Кількість каналів 9 Оптимізація 7 Відгуки користувачів 8 Разом 8.2 Програвач для відтворення IPTV.

Crystal TV

Crystal TV - сервіс для перегляду телевізора Програма працює за принципом пакетів. Існує кілька безкоштовних пакетів каналів, за решту користувачеві доведеться заплатити.

Плюси та мінуси HD якість зображення Кросплатформенность Функція одночасного перегляду кількох ТВ-каналів Англомовний інтерфейс Немає програми Google Play Існує платні пакети каналів Якість мовлення 8 Інтерфейс 6 Кількість канало 7 Оптимізація 9 Відгуки користувачів 7 Разом 7.4 Програмне забезпечення для перегляду .

ViNTERA TV

ViNTERA TV - програма, яка одночасно працює як IPTV-програвач та сервіс для перегляду телевізора. У зв'язку з цим кількість можливих для програвання каналів необмежена, проте сильно погіршено якість сигналу, що отримується.

Плюси та мінуси Велика кількість каналів Кросплатформенність Можливість дивитися IP-телебачення від інтернет-провайдера Незручний інтерфейс Платна підписка Постійні технічні неполадки деякі користувачі також виділяється неоднозначною якістю мовлення в деяких користувачів.

SPB TV

SPB TV - не простий додаток для перегляду телевізора через приставку, яка працює на операційній системі Android. Ця програма є чимось на зразок онлайн-кінотеатру, адже крім перегляду ТВ-каналів, у SPB TV користувач може подивитися безліч фільмів, серіалів і мультфільмів.

Плюси та мінуси Більше 100 телевізійних каналів для перегляду Приємний та зрозумілий інтерфейс Крім ТБ присутня бібліотека фільмів та мультфільмів Реєстрація, яка збільшує процес встановлення програми та вкрай незручна на приставках Платне відключення нав'язливої ​​реклами Працює тільки на території Російської Федерації Якість мовлення 7 Оптимізація 7 Відгуки користувачів 7 Разом 7.6 Мультимедійний додаток з великим функціоналом.

FreeTV

FreeTV - програмне забезпечення для перегляду російського та українського телебачення.

Не рекомендується завантажувати програми FreeTV для інших країн. Це не різні версії того самого програмного забезпечення, а окремі програми і переналаштувати їх на потрібне мовлення не вийде.

Плюси та мінуси Зручний інтерфейс Мовлення у форматі HD Кросплатформеність Складність в установці програмного забезпечення Відсутні зарубіжні канали Якість мовлення 8 Інтерфейс 9 Кількість каналів 6 Оптимізація 7 Відгуки користувачів 7 Разом 7.4 Безкоштовний додаток для перегляду федеральних каналів РФ та України.

Premium TV

Premium TV - іноземне програмне забезпечення, що дозволяє користувачеві дивитися зарубіжні канали. Також варто відзначити важку реєстрацію, яка до того ж англійською.

Плюси та мінуси Приємний дизайн програми Відмінний вибір зарубіжних телевізійних каналів Висока якість ТБ-мовлення Відсутність російських каналів Англомовний інтерфейс Важка реєстрація Якість мовлення 9 Інтерфейс 9 Кількість канало 5 Оптимізація 9 Відгуки користувачів 3 Разом 7 Програма для перегляду.

Peers.TV

Peers.TV - повноцінний мультимедійний сервіс з великими можливостями перегляду російських та зарубіжних телевізійних каналів, популярних ТВ-Шоу, серіалів, а також онлайн-кінотеатр.

Плюси та мінуси Більше 150 телевізійних каналів Можливість дивитися популярні російські шоу, серіали та фільми Співпраця з сервісом AMEDIATEKA Технічні проблеми після останнього оновлення програми Не можна дивитися трансляцію у фоновому режимі Відсутня можливість зміни плейлиста 8.4 Мультимедійний сервіс для перегляду ТБ, фільмів, серіалів та шоу.

Lazy IPTV

Lazy IPTV - це один із найкращих плеєрів для IP-телебачення, який при цьому абсолютно безкоштовний.

Плюси та мінуси Відтворення роликів із соціальної мережі Вконтакте та відеохостингу YouTube Можливість додавання необмеженої кількості плейлистів Чудова якість прийому сигналу Важкий інтерфейс Відсутня технічна підтримка з боку розробників Технічні неполадки у деяких користувачів Якість мовлення 9 І88 Зручний та простий в управлінні IPTV-плеєр.

Лайм HD TV

Лайм HD TV - програма для перегляду ТБ через інтернет, яка раніше користувалася популярністю. Однак після кількох невдалих оновлень у програмного забезпечення з'явилося безліч мінусів.

Плюси та мінуси Голосовий пошук телевізійних каналів Якість мовлення формату HD Актуальна програма передач Наявність платної підписки Проблеми технічного плану після останнього оновлення Нав'язлива реклама Якість мовлення 8 Інтерфейс 8 Кількість канало 8 Оптимізація 7 Відгуки користувачів 7 Разом 7.6 Додаток з обшир

Виходячи з вищеописаних програм можна виділити рейтинг з п'яти найбільш вдалих програм для ТВ-приставок, що працюють на операційній системі Android:

Назва Опис Рейтинг
Peers.TV Мультимедійний сервіс для перегляду ТБ, фільмів, серіалів та шоу. ★★★★★
Lazy IPTV Безкоштовний та зручний в управлінні IPTV-плеєр ★★★★★
SPB TV Мультимедійний додаток з великим функціоналом ★★★★★
Онлайн ТВ Стандартний додаток для перегляду ТБ на пристроях з ОС Android ★★★★★
Лайм HD TV Додаток із великим функціоналом для перегляду ТБ. ★★★★★

Кращі програми для Андроїд-приставки

Крім додатків для демонстрації телевізійних каналів на ТВ-приставки з операційною системою Android існує безліч інших програм, чий функціонал рясніє своєю різноманітністю.

Тому у статті підібрано найкращі з додатків для Android-приставки.

VLC Player

VLC Player - багатофункціональний плеєр, який необхідний для ТВ-приставки, що працює на ОС Android. Крім того, що програма відтворює відео-файли, також варто відзначити, що VLC Player має велику кількість кодеків, які працюють практично з усіма форматами відеозаписів.

Плюси та мінуси Працює з усіма форматами Відтворення відеозапису у фоновому режимі Можливість відтворювати аудіозаписи Середня якість відтворення Присутні технічні на деяких пристроях Англомовний інтерфейс Якість мовлення 9 Інтерфейс 7 Кількість каналів 9 Оптимізація 7 Відгуки користувачів 8 Android.

KMPlayer

KMPlayer - ще одна програма-плеєр. Відмінною рисою даного програмного забезпечення є висока якість відеофайлів, що відтворюються, а також багатогранні функції відтворення та корекції записів, такі як зум, налаштування кольору, додавання різнокольорових субтитрів.

Плюси та мінуси Підтримка відеофайлів з якістю HD, UltraHD, 4K, 8K Широкий функціонал плеєра Можливість пошуку конкретних файлів на пристрої Незручний інтерфейс Англомовна служба підтримки Проблеми з оптимізацією після останнього оновлення Якість мовлення 9 Інтерфейс 6 Кількість каналів 9 Кількість каналів 94 Плеєр для пристроїв з ОС Android, що підтримує всі формати якості відео.

MX Player

MX Player – популярний плеєр для відтворення відеофайлів на операційній системі Android. Має вкрай високу якість відтворюваних відеозаписів, проте при цьому в програмі є настирлива реклама, яка заважає перегляду.

Плюси та мінуси Висока якість зображення Широкий функціонал плеєра Позитивні відгуки користувачів Запуск рекламного ролика при зупинці відеофайлу Погане поєднання з іншим програмним забезпеченням Важко зробити скріншот Якість мовлення 9 Інтерфейс 8 Кількість каналів 7 Оптимізац 7 Відгуки користувачів 6 Разом 7 .

Kodi

Kodi - це програмне забезпечення, яке поєднує в собі основні функції двох програм: відеоплеєра та мультимедійного сервісу. Користувач може відтворювати відео та фото файли завантажені на пристрій, а також користуватися програмами YouTube uTorrent.

Плюси та мінуси YouTube, торрент-трекер та інші програми без вбудованої в них реклами Висока якість відтворюваних відеофайлів Широкий функціонал: перегляд фотографій, пошук радіостанцій та прогноз погоди Англомовна програма Незручний інтерфейс Технічні проблеми після оновлення Якість мовлення 9 Інтерфейс 6 користувачів 8 Разом 7.8 Плеєр, що володіє функціоналом мультимедійного сервісу.

BS Player

BS Player можна було б назвати стандартним програвачем, якби не його можливості щодо редагування відеозаписів. Користувач може змінити колір та розмір зображення навіть під час відтворення файлу з інтернет-джерела. Проте інтерфейс програмного забезпечення лише англійською.

Плюси та мінуси Можливість запускати відео на інтернет сайтах через плеєр Обширний інструментарій для роботи з відтворюваним зображенням Здатність пошуку конкретного файлу Існує тільки англомовна версія програми Незручний інтерфейс Нав'язлива реклама Якість мовлення 8 Інтерфейс 5 Кількість каналів 8 Оптимізація 7 Відгуки користувачів 6 Відгуки користувачів 6 одержуваного зображення.

Виходячи з усіх програвач, можна скласти наступний топ-5:

Назва Опис Рейтинг
VLC Player Видеопрогравач з великою кількістю кодеків для ТВ-приставки на Android ★★★★★
Kodi Плеєр, що володіє функціоналом мультимедійного сервісу. ★★★★★
KMPlayer Додаток для пристроїв з ОС Android, який підтримує всі формати якості відео ★★★★★
BS Player Програвач з можливістю зміни одержуваного зображення ★★★★★
MX Player Стандартний плеєр з безліччю настирливої ​​реклами ★★★★★