Найкращі ігри на Айфон та Айпад

Anonim

Щоб грати у додатки на Айфоні, не обов'язково за них платити. У розділі AppStore є цілий список безкоштовних ігор для різного віку. І достатньо встановити на смартфон і перейти безпосередньо до процесу.

Найкращі безкоштовні ігри на Айфон

Варто враховувати той факт, що кожен розробник хоче отримати плату за свою роботу. Тому, навіть якщо гра розповсюджуються безкоштовно, вона може містити в собі вбудовані покупки, наприклад, додаткові можливості.

Користувачеві не обов'язково їх купувати, він може грати і без покупок.Але тоді розвиватись у додатку буде значно складніше та довше. Саме на це націлені розробники. Надати користувачеві можливість грати з великою кількістю можливостей, але за додаткову плату.

Для того, щоб здійснити покупку в iPhone потрібно підтвердження платежу через сканер відбитка пальця або особи. Тому не варто турбуватися про те, що хтось інший може здійснити покупку замість користувача. У більшості програм цю функцію «Вбудовані покупки» можна повністю відключити.

GardenScapes

GardenScapes буде одним з кращих додатків для тих, кому подобаються ігри на кшталт «три в ряд». Головоломка зможе сподобатися не лише дітям, а й дорослим. Рівні не можна назвати простими. На деякі з них доведеться витратити досить багато часу або застосувати допоміжні елементи.

Крім самої головоломки тут також є цікавий сюжет. Користувач стає власником особняка з величезним садом, який потрібно упорядкувати. За кожен пройдений рівень гравець отримує зірку. Їх можна витрачати різні прикраси для саду. При цьому користувач самостійно вибирає, в якому саме стилі додавати предмети на ділянку.

Крім GardenScapes від компанії PlayRix також є HomeScapes і WildScapes, у яких схожий принцип програми. Крім того, для саду розробники регулярно випускають оновлення, збільшуючи кількість рівнів. Доступний і розрахований на багато користувачів режим, можна брати участь у різних фестивалях разом з друзями.

Складність гри 9 Рейтинг користувачів 9 Можливість гри без вбудованих покупок 10 Графіка 9 Сюжетна лінія 9 Разом 9.2 Користувач може грати без вбудованих покупок. Відмінна графіка та цікава сюжетна лінія, але деякі рівні досить складні

Subway Surfers

Ця гра вперше з'явилася в магазині багато років тому, але досі залишається в топі найпопулярніших додатків. Це не тільки з тим, що розробники регулярно випускають оновлення. Програма дійсно затягує, і кожен гравець хоче побити свій власний рекорд.

Вся концепція гри полягає в тому, що потрібно втекти від переслідувачів і при цьому не зіткнутися з потягом. Адже вся дія відбувається на залізничних коліях. З кожною ділянкою дороги швидкість вагонів збільшується і ухилитися від них буде не так просто. На допомогу приходять різні бонуси, які можна знайти на шляху.

У додатку досить проста мультяшна графіка. Але тут акцент більше спрямований на яскравість зображення.

Складність гри 7 Рейтинг користувачів 9 Можливість гри без вбудованих покупок 10 Графіка 8 Сюжетна лінія 7 Разом 8.2 У грі немає повноцінної сюжетної лінії, але користувача повністю залучає сам процес. До того ж, тут можна повністю обійтися без вбудованих покупок.

Words of Wonders

Щоб не тільки перевірити, але й підтягнути свій словниковий запас, відмінно підійде Words of Wonders. Гравцю надається набір літер, з яких потрібно скласти якнайбільше слів. Усіх їх слід розмістити на кросвордній дошці.

Спершу може здатися, що гра досить проста. Але вже до 20-го рівня стане ясно, що це далеко не так. Букв стає дедалі більше, як і слів, які треба скласти. Щоб полегшити проходження, можна скористатися особливими підказками. Головне не заглядати у відповіді.

Складність гри 9 Рейтинг користувачів 8 Можливість гри без вбудованих покупок 10 Графіка 7 Сюжетна лінія 7 Разом 8.2 Гра чудово підійде для любителів головоломок і просто для того, щоб скоротити час. Іноді доведеться витрачати досить багато часу на пошук потрібного слова.

Pubg mobile

Однією з кращих програм у жанрі екшн можна вважати Pubg mobile. Користувачеві потрібно створити свого гравця, вибрати картку та боротися разом зі своєю командою. Навколо багато противників і всіх їх потрібно перемогти.

Гра надає велику кількість можливостей та додаткових об'єктів. Знадобиться вибирати одяг герою, який зможе його захистити і зброю, за допомогою якої він боротиметься. Також є бонуси, наприклад, щоденний подарунок. Але для цього треба заходити сюди щодня. Ближче познайомитися з ігровим процесом можна у відео

Складність гри 9 Рейтинг користувачів 9 Можливість гри без вбудованих покупок 7 Графіка 9 Сюжетна лінія 8 Разом 8.4 У цій грі можна насолодитися графікою, але без вбудованих покупок часто не обійтися.

Asph alt 9: Легенди

Asph alt 9: Легенди по праву вважається найкращим гоночним додатком для мобільних пристроїв. Користувачеві надається вибір з 60 різних машин і близько 80 гоночних трас.

Тут доступні два режими:

  • однокористувацький;
  • многопользовательский.

Крім того, можна вибрати тип керування машиною, розумне або ручне. У режимі клубних перегонів користувач може поєднуватися зі своїми друзями або створити команду однодумців. При цьому можна змагатися не тільки з іншими гравцями, але й влаштовувати внутрішні заїзди.

Складність гри 8 Рейтинг користувачів 10 Можливість гри без вбудованих покупок 8 Графіка 9 Сюжетна лінія 8 Разом 8.6 Незважаючи на те, що гра має цікавий геймплей та високий рейтинг, деякі користувачі залишилися не до кінця задоволені.Здебільшого це пов'язано з тим, що можна грати лише з підключеним інтернетом, а траси не надто різноманітні.

My Café

Одним із найкращих бізнес-симуляторів буде гра My Café. У ній користувачеві надається можливість відкрити власне кафе. З кожним новим рівнем потрібно купувати нові апарати, дізнаватися рецепти та покращувати обстановку закладу. При цьому кожен користувач самостійно вибирає стиль кафе.

Розробники регулярно випускають оновлення і влаштовують різні фестивалі. Користувач може об'єднатися з іншими гравцями в містечко, і привести його до перемоги у щотижневому змаганні.

Складність гри 7 Рейтинг користувачів 9 Можливість гри без вбудованих покупок 8 Графіка 9 Сюжетна лінія 10 Разом 8.6 У грі є чудова сюжетна лінія, користувачеві потрібно допомагати відвідувачам вирішувати різні ситуації.Але без інтегрованих покупок грати буде досить важко.

Hay Day

Hay Day стала справжньою класикою для тих, хто любить фермерські ігри. Користувач може створити та облаштувати ферму на свій смак. Торгувати врожаєм чи розвозити його на вантажівці. Тут також можна відкрити своє власне місто, в яке відвідуватимуть відвідувачі.

Додаток пропонує велику кількість можливостей, якими можна насолоджуватися і без вбудованих покупок. Щотижня влаштовуються стрибки. Кожен гравець може взяти в них участь і заробити цінні призи, але тільки після вступу до ліги.

Складність гри 7 Рейтинг користувачів 10 Можливість гри без вбудованих покупок 9 Графіка 9 Сюжетна лінія 9 Разом 8.8 У грі немає складних сюжетних ліній. Головне завдання – розвивати свою ферму, а як це відбуватиметься, залежить лише від гравця.
Назва Опис Рейтинг
GardenScapes Цікава гра з красивою графікою. Є сюжетна лінія, яка захоплює користувача. Розробники регулярно оновлюють програму та додають нові рівні. Відмінно підійде для тих, хто любить різні головоломки. ★★★★★
Subway Surfers Фарбовий додаток дозволить легко та приємно провести час. Тут можна легко обійтися без вбудованих покупок. ★★★★★
Words of Wonders Головоломка відмінно підходить для тренування словникового запасу. Але весь сюжет полягає у складанні слів із запропонованих букв. ★★★★★
Pubg mobile Екшн додаток з набором різних доступних сценаріїв. Гравці можуть об'єднуватись у команди, щоб перемогти у битві ★★★★★
Asph alt 9: Легенди Одна з найкращих гонок для мобільного телефону завдяки реалістичному інтерфейсу, а також великим вибором машин та гоночних трас. ★★★★★
My Cafй Бізнес-симулятор дозволяє користувачеві створити своє власне кафе та облаштувати його у своєму власному стилі. Сюжет доповнюється персонажами, відвідувачами кафе. ★★★★★
Hay Day Гра надає користувачеві можливість зайнятися фермерською справою. Збирати врожай, годувати тварин і розвивати свою ділянку. ★★★★★

Найпопулярніші ігри на Айфон - рейтинг платних

Поряд з безкоштовними програмами, в AppStore присутні й ті, за які потрібно буде заплатити. Вони часто відрізняються більш реалістичною графікою та цікавим сюжетом. При цьому їх ціна не буде надто високою.

Користувач сам вирішує, в який саме розділ йому переходити. До того ж іноді безкоштовні програми виходять навіть цікавішими і захоплюючими. Але платний варіант дозволить гравцеві повністю зануритися в ігровий процес.

Plague Inc

Plague Inc створена в жанрі біологічного симулятора. Перед гравцем стоїть завдання заразити всю планету вірусом і знищити людство. Для цього доведеться розробити власне захворювання, яке переноситиметься не тільки людьми, а й тваринами.

Гра отримала безліч нагород і була відзначена в найбільших газетах, таких як New York Times і London Metro. Придбати додаток за 0, 99 доларів можна за посиланням

Складність гри 9 Рейтинг користувачів 10 Можливість гри без вбудованих покупок 7 Графіка 9 Сюжетна лінія 10 Разом 9 Гра є єдиною у своєму роді. За невелику вартість користувач може насолодитися чудовою графікою та сюжетною лінією.

Minecraft

Гра має популярність серед комп'ютерних гравців. Для тих, хто не хоче або не може грати сидячи за ноутбуком, призначена мобільна версія. Сюжет не надто сильно відрізнятиметься. Користувач потрапляє у світ, який належить вивчити. Тут можна будувати різні споруди, невеликі будиночки або цілі замки.

Додаток у магазині коштує від 6, 99 доларів. Розробники пропонують різні варіанти передплат. Щоб оцінити програму, можна скористатися 30-денним пробним періодом.

Складність гри 8 Рейтинг користувачів 10 Можливість гри без вбудованих покупок 10 Графіка 9 Сюжетна лінія 8 Разом 9 Гра досить дорога і має власну графіку. При цьому вона залишається популярною серед користувачів.

Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas доступна не тільки для комп'ютерів. Мобільна версія повністю повторює сюжетну лінію. Той же головний герой, який повертається до свого рідного міста. Користувач може заглянути в кожен куточок величезного міста, проходити місії або просто кататися містом.

Завантажити програму можна за 6, 99 доларів.

Складність гри 9 Рейтинг користувачів 10 Можливість гри без вбудованих покупок 10 Графіка 8 Сюжетна лінія 9 Разом 9.2 Програма має точну сюжетну лінію, але доступний і вільний режим ігор. На рейтинг користувачів не вплинула досить висока вартість.

Pocket Build

Pocket Build відрізняється відкритим світом. Тут користувач може побудувати фантазійний світ, замок чи місто. При цьому немає жодних обмежень. Тут є велика кількість предметів, які можна використовувати для будівництва. Ближче познайомитися з ігровим процесом можна у відео

Завантажити програму можна за 0, 99 доларів.

Складність гри 7 Рейтинг користувачів 9 Можливість гри без вбудованих покупок 7 Графіка 8 Сюжетна лінія 7 Разом 7.6 Гра-пісочниця, яка дозволяє створювати власні світи за невисоку вартість.

Need for Speed: Most Wanted

Need for Speed: Most Wanted можна назвати класикою жанру гоночних ігор. Захоплюючий сюжет, відмінні гонки та швидкі машини – ось як можна описати цю програму. Тепер не обов'язково завантажувати програму на комп'ютер, можна грати прямо з мобільного телефону.

Завантажити програму можна за 4, 99 доларів.

Складність гри 8 Рейтинг користувачів 7 Можливість гри без вбудованих покупок 9 Графіка 9 Сюжетна лінія 9 Разом 8.4 Тут є цікава сюжетна лінія, якої потрібно дотримуватися, щоб відкривати нові машини і траси.

True Skate

True Skate дозволяє користувачеві відчути себе справжнім скейтбордистом. Це можливо завдяки реалістичній графіці, яка розроблялася спеціально для сенсорного екрану, та великою кількістю додаткових можливостей.

Додаток можна придбати за 1, 99.

Складність гри 8 Рейтинг користувачів 7 Можливість гри без вбудованих покупок 8 Графіка 9 Сюжетна лінія 8 Разом 8 Гра не має чітко вираженої сюжетної лінії, але відрізняється реалістичною графікою.

Osmos

Osmos дозволяє користувачу повернутися назад на кілька мільйонів років. На початку доступна лише невелика частка. Щоб рости, гравцеві потрібно поглинати менші організми. Однак, не варто забувати, що потрібно остерігатися більших частинок. Вони можуть поглинути самого користувача, і гра буде завершена.

Вартість програми складає 2, 99 доларів.

Складність гри 8 Рейтинг користувачів 10 Можливість гри без вбудованих покупок 8 Графіка 10 Сюжетна лінія 9 Разом 9 Гра з чудовою графікою, цікавою сюжетною лінією та високим рейтингом від користувачів. При цьому має досить низьку вартість.
Назва Опис Рейтинг
Plague Inc Гра отримала безліч нагород за відмінну графіку та реалістичність. Тут можна створити власний вірус, який пошириться по всій Земній кулі. ★★★★★
Grand Theft Auto: San Andreas Відмінний додаток для тих, хто проводив у ній годинник за комп'ютером. Гравець може проходити місії, піднімати свій авторитет або ж роз'їжджати ігровими містечками.

★★★★★

Osmos За допомогою цієї програми можна спостерігати за тим, як розвиваються живі організми. Все, що потрібно гравцеві, це поглинати дрібніші організми і остерігатися тих, хто більше.

★★★★★

Pocket Build Пісочниця з великою кількістю можливостей. Тут користувач може повністю побудувати свій світ, використовуючи різні предмети, які представлені в грі. Все обмежується лише фантазією самого гравця. ★★★★★
Need for Speed: Most Wanted

Гру по праву вважається класикою свого жанру. Тут є велика кількість машин, варіантів гонок і трас. До того ж, цікаві сюжетні лінії. ★★★★★
True Skate

Спортивна гра для любителів скейтбордів або тих, хто завжди хотів покататися на скейті. Додаток має реалістичну графіку, оскільки розроблялася спеціально для сенсорних дисплеїв. ★★★★★
Minecraft Популярна гра на комп'ютерних пристроях доступна і на смартфонах. Користувач може грати з друзями в розрахованому на багато користувачів режимі, досліджувати світ і будувати свої споруди. ★★★★★