Кращі програми та програми для водіїв

Anonim

1. Штрафи правил дорожнього руху (Reactive Phone)

У сучасному світі все більше функцій переходять саме в онлайн – режим. На даний момент всі дії можуть бути замінені одним додатком, який зберігатиметься у користувача в телефоні.

Не можна і забувати про те, що додатки – це дійсно дуже зручно, особливо коли справа стосується машини. Автолюбителі повинні мати у своєму пристрої пару - трійку програм, які містять величезну кількість корисних функцій для машини.Вони дійсно можуть полегшити життя будь-якого користувача.

Перший додаток – це Штрафи ПДР. Це зручна утиліта, що дозволяє власникам машини оплачувати будь-які штрафи прямо онлайн. Тепер немає необхідності в тому, щоб звертатися до влади, стояти в чергах на оплату.

Алгоритм дуже простий: користувач реєструє свій номер машини, додаткові дані, а потім бачить всю історію штрафів, починаючи з того моменту, коли він перевищив швидкість, закінчуючи тим, що просто порушив правило. Зручність полягає в тому, що водій завжди буде впевнений у власній оплаті штрафів. Варто зазначити, що в додатку доступна спеціальна знижка, яка працює тільки в тому випадку, якщо автовласник сплатив штраф протягом перших 20 днів. Знижка надається на будь-який зі штрафів, досягає 50%.

Додаток дійсно надійний у тому плані, що він має доступ до державних баз, він допомагає ретельно стежити за всіма порушеннями автомобіліста.Не можна відзначити і той факт, що в утиліті є спеціальний алгоритм, який дозволяє відстежити оплату, чітке закриття.

Штрафи приходять миттєво. Користувач отримує повідомлення про те, що на його номер надійшла скарга, яку потрібно закрити. Сплатити порушення можна одночасно в програмі. Вона допомагає мінімізувати ризик того, що при виїзді з країни людину зупинять за несплату штрафів, що є досить частою практикою.

Також у програмі є величезна кількість додаткових номерів влади, у тому числі і черговий годинник. Людина завжди може зателефонувати їм, якщо не зрозуміла причину, через яку її якимось чином оштрафували.

Ця програма – джерело корисних і потрібних функцій, які стануть у нагоді будь-якому користувачеві та власнику машини. Якщо людина давно шукала подібну програму, то їй необхідно придивитися до «Штрафи ПДР».

Плюси та мінуси Величезна база правил, законів та інструкцій, до яких користувач може звернутися у потрібний момент.Все доступне в одному додатку. Безпека системи досягається спеціальним алгоритмом. Хороші відгуки свідчать, що програма допомагає оплачувати штрафи, а також різні порушення. Миттєві штрафи надходять до скарбнички користувача після порушення. Немає потреби в тому, щоб стояти у довгих чергах для оплати. Досить скористатися програмою, щоб легко дізнатися про свої помилки під час водіння. Іноді програма може видавати помилки у вигляді того, що не надсилає фотографії штрафів, оплачених користувачем. Через це виникають проблеми у використанні. Важить програма досить багато – близько 21 МБ. Якщо користувач має місце на пристрої, то для нього це не буде проблемою.

2. Яндекс.Навігатор

Пробки або ремонт на дорозі – це ті самі реалії, з яким доводиться стикатися кожному автовласнику.Багато користувачів, щоб уникнути неприємного очікування на дорозі, давно користуються програмами, які за допомогою супутника аналізують стани на них. Одне з таких – Яндекс. Навігатор.

Детальніше про цю програму можна подивитися в цьому відео

Зручна система допомагає автоматично підключитися за допомогою GPS, а потім спостерігати за тим, куди тримає курс автомобіль. Не можна відзначити і той факт, що програма відмінно працює і в офлайн - режимі, але для цього необхідно завантажити карту.

Це програмка працює на «ура», тому що користувач може зареєструватися в ній, а потім допомагати не тільки собі, але й іншим таким самим користувачам дізнаватися про аварії або пробки, в які він сам потрапив випадково . Користувач заводить обліковий запис, в якому може позначати місця на карті та попереджати інших про пробки. Ця система "добра" допомагає автомобілістам об'їжджати пробки, тобто встигати туди, куди вони тримали маршрут.

Карта працює мобільно та зручно. Можна керувати голосом та стежити за камерами на шляху. Користувач може додати свої пункти призначення, будь то будинок або робота.

Плюси та мінуси Оновлення картки відбувається досить часто. Користувач завжди буде їздити лише правильними картами. Завжди можна дізнатися про стан на дорозі. У програмі автоматично відображаються багато пробок, ДТП, щоб автовласник не стояв у них вічно. Є контакт з іншими водіями. Можна швидко та легко обмінюватися інформацією про дорогу. Програма важить багато. Для тих, хто має мало місця на телефоні, скачати його буде проблематично. Для того, щоб користуватися картою в офлайн-режимі, необхідно заздалегідь завантажувати її. Іноді програма може вилітати прямо під час поїздки, тобто карта злетить. Людина може заплутатися у напрямі.

3. Maps.me - офлайн карти

Іноді немає можливості скористатися інтернетом, а необхідність у тому, щоб подивитися напрямок, є. У цьому випадку приходить на допомогу утиліта Maps.me, в якій можна знайти практично всі маршрути та путівники офлайн.

Ця програма - паличка - виручалочка, тому що воно допоможе зорієнтуватися в тому маршруті, який пропонує система. Варто відзначити, що будувати шляхи в ньому можна не лише автомобілям, а й навіть пішоходам та велосипедистам. Можна прийти з одного пункту до іншого абсолютно без інтернету. Достатньо заздалегідь завантажити необхідні карти в систему, а потім користуватися ними.

Плюси та мінуси Доступно без інтернету. Немає потреби в тому, щоб шукати джерело Wi-Fi, коли потрібно побудувати той чи інший маршрут. Постійне оновлення бази даних допоможе користувачеві залишатися впевненим у правильному та точному маршруті. Можна редагувати об'єкти або маршрути, вносити свої дані.Необхідно заздалегідь завантажувати карти, щоб користуватися ними без інтернет-з'єднання. Програма займає багато місця на телефоні. Для власників телефонів з невеликим обсягом пам'яті така заява може стати проблемою.

4. OsmAnd - офлайн карти

Також зручні офлайн - карти, які функціоналом нагадують вищеописані. Скористатися навігаційними функціями утиліти користувач може без інтернету, заздалегідь завантажити карти в програму, а далі орієнтуватися буде простіше.

Можна шукати на карті необхідні об'єкти. Особливо зручно це в тому випадку, коли є необхідність у знаходженні кафе, закладів або звичайної заправки. У ньому можна оглядати карти, будувати маршрути, планувати їх. Навігація програми постійно оновлюється, додаються додаткові об'єкти. Завдяки йому можна легко та просто дістатися до пункту призначення без інтернету.

Пользователь також повинен створити свій власний профіль, в якому може налаштовувати все зручним для нього способом. Також можна досить легко експортувати або імпортувати його. Доступна розширена версія для всіх автолюбителів і фанатів програми, яка включає:

  • Скачування необмеженої кількості карток;
  • Отримання оновлень щомісяця;
  • Додаткові статті про машини та цікаві новини з автомобільного світу.
Плюси та мінуси Працює без інтернету. Рідко зустрінеш таку карту, де немає необхідності користуватися підключенням. Постійно оновлюються карти. Їх можна завантажувати та користуватися без обмежень. Користувач може легко додавати свої об'єкти, редагувати профіль та багато іншого. Функціонал великий. Потрібно заздалегідь завантажувати карти, щоб ними користуватися. Через це програма займає багато місця в системі.Є обмеження у безкоштовній версії на завантаження карт. Потрібно перевіряти оновлення карт, а за необхідності – завантажувати їх. Самостійно вони не встановляться.

5. Антирадар Стрілка

Додаток називають захисником від штрафів через те, що в ньому є величезна кількість функцій, серед яких є і антирадар. Докладніший огляд на цю утиліту можна переглянути в цьому відео

Варто зазначити, що антирадар постійно оновлюється. Він допомагає відстежувати різні сигнали постів ДПС, а також стаціонарні камери, які можуть накласти на водія штраф, якщо той перевищить швидкість у певному місці, де є обмеження.

Додаток сповістить про перевищення швидкості навіть у згорнутому стані. Це дуже зручно, тому що «Стрілка» допомагає користувачеві не отримати додаткові штрафи, коли той забув активувати її. Відмінний антирадар, який працює справно і без перешкод.

Плюси та мінуси Зручна та оновлювана система, яка працює чітко та швидко. Доступне керування навіть у закритому стані, тобто воно завжди повідомлятиме користувача про те, що той перевищив швидкість. Доступне спілкування між користувачами. Працює лише за наявності інтернету. Це незручно, якщо користувач не має бездротового підключення на телефоні.

6. Рей.Антірадар

Цю утиліту можна назвати «збірною іграшкою» всіх корисних функцій, які можуть бути доступні любителю автомобілів. Посилання на завантаження даної утиліти

Буде таке, що користувачеві необхідно мати вбудований радар на телефоні, який зможе відстежувати різні камери на шляху. Для цього існують спеціальні радари, які продаються в будь-якому автомобільному сервісі, а є спеціальні програми, які справляються зі своїм завданням не гірше.

Рей. Антирадар є не просто радаром, а також може виконувати такі важливі функції, як:

  • Знаходити всі пости ДПС, які могли б потрапити автовласнику на шляху;
  • Виявити камери та стоп-лінії у найнеобхідніший момент;
  • Виявити камери на узбіччях, а також камери – фіксатори, які накладають обмеження швидкості.

Радар необхідний насамперед для того, щоб не отримати штраф. Ця утиліта допомагає уникнути неприємного результату для користувача. Працює вона на голосі, тобто спеціальний диктор повідомляє водію про те, що попереду на нього чекає камера.

Плюси та мінуси Містить голосового диктора, який відразу повідомляє про камери або обмеження на дорозі. Постійне оновлення бази в додатку, тобто користувач завжди буде обізнаний про камери, пости та інші об'єкти, що обмежують.Допомагає уникнути штрафу, який може вдарити по гаманцю автовласника. Необхідно самостійно оновлювати базу даних камер, оскільки програма працює без інтернету. Займає багато місця на телефоні. Для користувачів телефонів з невеликим обсягом пам'яті буде проблематично завантажити цю утиліту.

7. Антирадар М

Цей антирадар схожий на багато інших. Він також допомагає користувачеві не потрапити в халепу і не натрапити на те, щоб отримати додаткові штрафи. Перевищення швидкості – це те, що попереджає радар. Також він допомагає відстежувати пости та камери, які можуть зупинити недосвідченого водія.

Програма постійно оновлюється. Варто зазначити, що користувачі можуть обмінюватися додатковою інформацією один з одним про те, де розташовуються пости або вже встановлені камери.

Плюси та мінуси Працює абсолютно безкоштовно.Немає потреби доплачувати за радар. Є спілкування між користувачами. Вони можуть повідомляти один одного про те, де знаходяться камери або машини патруля. Постійне оновлення системи допомагає підтримувати лише актуальну інформацію. Програма займає багато місця на телефоні. Також ним не можна скористатися без інтернету. Це завдасть деяких незручностей.

8. MultiGO Паливо

Як часто автовласник може зіткнутися з такою ситуацією, коли бензину в баку практично на нулі, а він знаходиться в невідомій місцевості і не уявляє, де найближча заправка? Ця утиліта допомагає виправити складне становище.

У ньому розташовуються всі дані про заправні центри, які оновлюються на постійній основі. Варто зазначити, що в ньому можна не тільки дізнатися, де розташована найближча заправка, а також ознайомитися з такими важливими параметрами, як:

  • На якій відстані від початкового розташування власника машини знаходиться заправка;
  • Які ціни в ній;
  • Які відгуки залишають інші водії.

Варто зазначити, що сама утиліта наповнена популярними заправками, у тому числі і «Лукойл», і «Газпромнефть», і багато інших. Не можна відзначити і те, що інформація оновлюється постійно. Рідко, коли у програмі можна знайти неактуальне розташування чи вартість бензину. Програма виручить у ті хвилини, коли втрачено останню надію на найближче заправне місце.

Плюси та мінуси Оновлення бази даних відбувається на постійній основі. Найактуальніші ціни, відгуки. Є спеціальний блок, в якому користувачі можуть залишати свої відгуки, тим самим допомагати іншим орієнтуватися та заправлятися у правильних місцях. Сумісно з усіма операційними системами телефонів, а також безкоштовно.Іноді програма може не мати даних про такі заправки, які знаходяться в самій глушині. Утиліта іноді вилітає, що може завадити користувачеві орієнтуватися. Працює лише за наявності інтернету, а також потребує багато місця на телефоні.

9. Допомога при ДТП 77 – ДТП. Європротокол

Краще, щоб цю програму не доводилося завантажувати жодному з власників автомобіля, але, якщо справді сталася якась страшна аварія, то вона відмінно допоможе зосередитися, а також збагнути, що робити в тій чи іншій ситуації .

Користувач повинен розуміти, що при аварії дуже складно правильно вчинити. «Допомога при ДТП 77» - це та програма, яка підкаже:

  1. Як найкраще вчинити в ситуації з аварією та ДТП;
  2. Що необхідно робити у тих чи інших ситуаціях;
  3. Куди потрібно дзвонити, щоб надати допомогу або поскаржитися;
  4. Як фіксувати місце аварії;
  5. І багато іншого.
Плюси та мінуси У ньому є все необхідне для тих, хто не знає, як поводитись під час аварії, що необхідно робити, куди телефонувати, як правильно фіксувати подію. Програма безкоштовна. У ньому можна зафіксувати ДТП, а також визначити точне місцезнаходження. Утиліта працює тільки на території Москви та області. Це її єдиний мінус.

10. Номерограм - перевірка авто за державним номером

Іноді номер може містити дуже багато корисної та важливої ​​інформації не тільки про сам автомобіль, а й про його власника.

Номерограм – це спеціальна утиліта, в якій зібрано та зареєстровано всі номери, які є в державній базі. У ньому можна отримати потрібну інформацію про той чи інший номер, про машину, а іноді навіть про водія. У ньому є така інформація, як:

  • Фотографія автомобіля. Варто зазначити, що береться вона тільки з відкритого джерела, тобто ніхто не фотографуватиме автомобіль незаконним шляхом;
  • Також у ньому можна знайти посилання на оголошення про продаж того чи іншого засобу, ціну та багато інших факторів.

За даними розробників в саму програму занесено безліч автомобілів, близько 25 тисяч номерів вже можна знайти в базі даних. Користувачі також мають можливість самостійного занесення того чи іншого автомобіля, можливо, навіть свого. Ця програма відмінно підійде для пошуку гарного варіанту машини.

Плюси та мінуси Оновлюється база на постійній основі. Щодня заноситься дедалі більше номерів. Можна дізнатися багато інформації про той чи інший автомобіль, у тому числі й ціну на нього, історію, якщо користувач вирішив її виставити. Люди самі можуть заносити машини до бази, додавати фотографії та іншу інформацію. Програма вимагає підключення до інтернету, тобто без нього користуватися даними не вийде.База може вилітати, а також перевантажуватись відгуками інших користувачів. Варто часто оновлювати саму програму, щоб уникнути проблем із системою Неповна база всіх номерів, а також іноді власники можуть додавати некоректну інформацію про машини.