Найкращі ігри на Андроїд

Anonim

Останнім часом смартфони стали настільки продуктивними, що вони цілком можуть використовуватися як пристрій для геймінгу. Популярність мобільних ігор зростає з кожним днем, а деякі покупці вибирають телефон, виходячи з того, наскільки добре він проявляє себе в іграх.

Жанри мобільних ігор

Свою аудиторію знаходять ігри різних жанрів. Найбільш популярними є:

  • Аркади.
  • Головоломки.
  • Пригоди.
  • Симулятори.
  • Гонки.
  • Спортивні.
  • Екшен.
  • Стратегії.

Аркади – найпоширеніший жанр. Це досить прості ігри, головна мета яких – завершити рівень, виконавши всі завдання або діставшись кінцевої точки. У головоломках гравцю доведеться вирішувати різні завдання, що вимагають серйозної уваги та задуму.

Пригоди – один з найпопулярніших жанрів, де користувач має грати за героя, який справляється з ворогами і перешкодами. До жанру симуляторів можна віднести як гонки, так і спортивні ігри, оскільки в симуляторах розробники намагаються максимально точно відтворити дії футболістів на полі або поведінку автомобіля на трасі.

Екшен також користується великою популярністю завдяки високому рівню динаміки. У таких іграх користувач позбавляється супротивників за допомогою зброї, а ще одна назва подібного жанру – стрілялка.Стратегії можна віднести до найскладніших жанрів. Адже тут гравцеві потрібно планувати подальші дії.

Найкращі ігри на телефон – рейтинг

У Google Play є величезна кількість програм для геймерів. Ігри качають по кілька мільйонів разів. Ми відібрали 10 кращих ігор, які заслуговують на вашу увагу незалежно від жанрових уподобань.

10 місце – The Sims™ FreePlay

Жанр: симулятор Бога

Легендарний симулятор, який став бестселером на ПК, тепер і на Android. Правда The Sims™ FreePlay – спрощена версія, позбавлена ​​багатьох переваг повноцінної гри. Так як гра надається абсолютно безкоштовно, тут передбачено чимало елементів донату, без якого насолоджуватися процесом буде не так просто.

Гра починається з того, що користувач створює свого персонажа.Разом з ним належить пройти етап дорослішання і початку дорослого життя з усіма наслідками. Персонаж повинен ходити на роботу, щоб заробляти гроші, а у вільний час можна розважатися на свій розсуд.

Плюси та мінуси Затягуючий ігровий процес Безліч варіантів кастомізації персонажа Регулярні оновлення Застаріла графіка Деякі дії займають 5-10 годин реального часу Графіка 6 Геймплей 8 Реалістичність 7 Зручність гри без доната 6 Разом 6 . .

9 місце – Megapolis

Жанр: стратегія

Відмінна стратегічна гра, в якій користувач має побудувати власне місто. Процес напевно здасться цікавим, тому що в Megapolis є реалістичні моделі будівель та різні елементи інфраструктури. У Мегаполісі неможливо занудьгувати, адже розробники випускають постійні оновлення з додатковими режимами та змаганнями для геймерів.

Плюси та мінуси Реалістична симуляція містобудування Моделі будівель, що існують насправді Без донату доведеться чекати чимало часу до закінчення будівництва об'єктів Графіка 6 Геймплей 8 Реалістичність 8 Зручність гри без доната 6 Разом 7 Непогана гра для любителів.

8 місце – PES CLUB MANAGER

Жанр: симулятор господаря футбольного клубу

У центрі ігрового процесу – створення власного футбольного клубу. Геймер вибирає емблему та вигадує назву, після чого починає свій перший турнір. Поступово гравець пробирається крізь нижчі дивізіони до вершини, чому допомагає розвиток власної бази. Також згодом відкриваються нові режими. Наприклад, можна вступити в співтовариство, разом з яким геймер досягатиме високих цілей.

PES CLUB MANAGER практично не змушує користувача вкладати реальні гроші.Але з реалістичністю геймплею таки є проблема. Процес зовсім не схожий на розвиток справжнього клубу, адже гравець із самого початку отримує топового футболіста, а через кілька сезонів той же спортсмен повертається до його складу.

Плюси та мінуси Гідна графіка для спортивного симулятора Захоплюючий ігровий процес Тисячі футболістів і сотні реальних клубів Множина внутрішньоігрових змагань Страждає реалізм Після оновлень проблеми з доступом до гри відчувають тисячі користувачів Графіка 7 Геймплей 8 Реалістичність 7 Зручність гри без доната.

7 місце – NBA LIVE Mobile

Жанр: спортивний симулятор

Одна з кращих спортивних ігор, представлених у Google Play. NBA LIVE Mobile – це баскетбольний симулятор, який сподобається навіть тим, хто не стежить за подіями цього виду спорту у реальному житті.Все завдяки цікавому гейм-процесу, заточеному під онлайн. Принцип гри не відрізняється від інших розрахованих на багато користувачів продуктів EA. Геймер створює свою команду та проходить разом з нею різні змагання як в онлайні, так і в офлайні.

Плюси та мінуси Хороша графіка Затягуючий процес У грі зібрані всі клуби та баскетболісти NBA Відсутня режим кар'єри Графіка 7 Геймплей 8 Реалістичність 6 Зручність гри без доната 8 Разом 7.3 Відмінний спортивний симулятор навіть для тих, хто не захоплюється спортом.

6 місце – Plague Inc.

Жанр: стратегія

Ця гра вперше з'явилася в Google Play у далекому 2012 році, але найбільшу актуальність вона набула саме зараз. Виною тому інформаційне поле навколо нового виду вірусу, який з'явився в Китаї.

Але й недоліки не оминули стороною Plague Inc. Без покупки преміум-доступу ігровий процес здасться дуже довгим і нудним, а реклама не дасть забути про себе ні на мить. Крім того, щоб відкрити деякі сценарії, також потрібно внести платеж.

Для створення власних сценаріїв у Plague Inc. рекомендується встановити спеціальний редактор за 259 рублів.

Плюси та мінуси Цікава концепція Реалістичний процес поширення хвороби Відмінно опрацьовані країни з відмінними рисами Не дуже комфортно грати без оформлення преміум-доступу Графіка 6 Геймплей 9 Реалістичність 8 Зручність гри без доната 6 Разом 7.3 Найактуальніша стратегія для 202

5 місце – PUBG MOBILE

Жанр: екшен

Неймовірно популярний шутер, який власники андроїд-пристроїв завантажили вже понад 100 мільйонів разів. PUBG MOBILE справив справжній фурор у перший рік виходу. Зараз гра досі залишається на плаву, завдяки постійним оновленням.

Грати без донату можна і досить комфортно. Але для досягнення верхніх позицій у рейтингу топовим геймерам доводиться купувати зброю за реальні гроші. У цьому полягає їхня перевага, проти якої складно щось протиставити.

Для зручності гри в PUBG MOBILE можна придбати спеціальний джойстик для смартфона.

Плюси та мінуси Захоплююча перестрілка Класна графіка Кілька цікавих режимів Великий вибір зброї Підходить тільки для продуктивних смартфонів Графіка 8 Геймплей 8 Реалістичність 7 Зручність гри без доната 8 Разом 7.8 Найкращий шутер останніх років.

4 місце – World of Tanks Blitz

Жанр: екшен

Гра, що захопила уми величезної кількості чоловічого населення планети. У «Танки» грають не лише підлітки, а й дорослі люди. World of Tanks Blitz – це симулятор танкової битви. По суті «Танки» є адаптацією популярних стрілялок на кшталт Counter Strike на більш реалістичний лад.

У грі передбачено кілька детально опрацьованих карт, які змушують відчути себе повноправним учасником подій. А ще в World of Tanks Blitz можна поєднатися з друзями в клан, здатний дати відсіч противникам.

Плюси та мінуси Затягуючий ігровий процес Детально пророблені карти Безліч покращень для танка Для стабільної роботи потрібен потужний смартфон Графіка 8 Геймплей 8 Реалістичність 8 Зручність гри без доната 7 Разом 7.8 Один з найпопулярніших шутерів в Росії.

3 місце – Call of Duty®: Mobile

Жанр: екшен

Мобільна версія найпопулярнішого шутера для комп'ютерів та консолей. Call of Duty®: Mobile має кілька важливих змін. Головне з них – зосередженість на онлайн-режимах.

У мобільному COD відмінна графіка, велика кількість видів зброї та кілька ігрових режимів. Концепція гри сильно нагадує PUBG, але є удосконаленою версією королівської битви.

Плюси та мінуси Класна графіка Цікаві режими гри Багато плюсів у порівнянні з PUBG Немає недоліків Графіка 8 Геймплей 7 Реалістичність 7 Зручність гри без доната 8 Разом 7.5 Цікавий шутер від першої особи.

2 місце – Asph alt 9

Жанр: гонки

У 2018 році вийшла остання на даний момент версія гри – Asph alt 9. Це шикарна графіка, безліч ігрових режимів, цікаві щоденні івенти та спеціальні акції. Спускати гроші на донат в Асфальті не обов'язково. Але для того, щоб стати переможцем мережевого турніру, обійтися без фінансових вкладень все одно не вийде. Як би там не було, Asph alt 9 однозначно можна назвати найкращою гонкою для Android.

Плюси та мінуси Шикарна графіка Щоденні турніри та спеціальні акції Регулярні оновлення автопарку Високі системні вимоги Графіка Геймплей Реалістичність Зручність гри без доната 9 Геймплей 8 Реалістичність 6 Зручність гри без доната 8 Разом 7.8 Сама крут.

1 місце – Grand Theft Auto: San Andreas

Жанр: пригоди у відкритому світі

Складно знайти людину, яка не проводила вільні вечори, граючи в GTA. Серія стала справжнім проривом у індустрії геймінгу. Гра у відкритому світі дарує неймовірні відчуття, де кожен може відчути себе як головний міський бандит.

Grand Theft Auto: San Andreas – порт комп'ютерної версії гри на Android. ГТА з'явилася на смартфонах у 2013 році, і з того часу практично не оновлювалася. Але в цьому немає потреби. Справа в тому, що Сан Андреас – гра з цікавим сюжетом, яка не потребує підключення до мережі. Продовжувати насолоджуватися процесом можна і після проходження основної лінії, а маса внутрішньоігрових розваг не дасть занудьгувати навіть найвибагливішому геймеру.

Плюси та мінуси Повна свобода в ігровому світі Повноцінний сюжет Немає донату та вбудованої реклами Величезна кількість внутрішньоігрових розваг Не найзручніше управління Гра є платною Графіка 6 Геймплей 9 Реалістичність 7 Зручність гри без доната 10 Разом 8 Легендарний шутер у відкритому світі.
Найменування Опис Рейтинг
Grand Theft Auto: San Andreas Захоплююча гра-пісочниця, з якої не захочеться виходити. ★★★★★
Asph alt 9 Гонки з цікавим геймплеєм і неймовірно крутою графікою. ★★★★★
Call of Duty®: Mobile Новий шутер від першої особи, здатний стати найпопулярнішим у своєму класі. ★★★★★
World of Tanks Blitz Симулятор танкових боїв для потужних смартфонів. ★★★★★
PUBG MOBILE Найпопулярніша гра в жанрі королівської битви. ★★★★★
Plague Inc. Гра, яка дозволить відчути себе в ролі найнебезпечнішого вірусу. ★★★★★
NBA LIVE Mobile Найкраща баскетбольна гра, яка сподобається навіть людям, далеким від спорту. ★★★★★
PES CLUB MANAGER Футбольний менеджер із захоплюючим геймплеєм. ★★★★★
Megapolis Містобудівна стратегія з реалістичними моделями будівель. ★★★★★
The Sims™ FreePlay Цікавий симулятор життя для геймерів різного віку. ★★★★★