Кращі IPTV плеєри для Андроїд-приставки

Anonim

Інтерактивне цифрове телебачення має низку переваг перед звичайним ТБ. Наприклад, можна переглядати фільм або передачу в режимі онлайн з перемотуванням на важливий епізод. Також особливістю вважається зупинка відеозапису для того, щоб прочитати короткий зміст.

Основні можливості IPTV-плеєрів

Можна встановити IPTV плеєр на гаджет з системою Android і переглядати подані в ньому канали. Також можна підключити провайдера та самостійно додавати в плейлист потрібні канали. Крім того, оператор надає багато корисних опцій.Також і сам плеєр здатний забезпечити комфортний перегляд запису у високій якості.

Найкращі IPTV-плеєри для Андроїд-приставки

IPTV плеєрів досить багато, через велику конкуренцію кожен розробник намагається зробити свою програму найбільш привабливою. Софт наділяється спеціальними функціями або його оформлення стає кращим, ніж у інших програм. Всі наступні програми мають свої особливості, плюси і мінуси, кількість опцій.

7. Kodi

Плеер Kodi є програмним забезпеченням або програмою, яка дає користувачеві можливість переглядати улюблені шоу, передачі, фільми та інший медіаконтент у будь-який час та в будь-якому місці. Якість передачі чудова, також багатьом подобається оформлення софту.

У зв'язку з тим, що програма має відкритий вихідний код, завантажити її можна безкоштовно.Вона підтримує всі види цифрових носіїв. Крім того, відтворюються будь-які формати контенту. Крім перегляду передач і фільмів можна прослуховувати музику та керувати знімками.

Роботу програми можна доповнювати різними плагінами. Деякі користувачі вивчають репозиторії, щоб поліпшити роботу з плеєром і зробити її дійсно комфортною. Налаштування плеєра досить прості у стандартній конфігурації, вони інтуїтивно зрозумілі.

Більшість відзначає зручність програми. Вона готова до роботи вже одразу після того, як була завантажена. У її складі є весь набір кодеків, додаток здатний додати в інтерфейс сумісні об'єкти з носія та автоматично відфільтрувати їх за деякими характеристиками.

Можна ознайомитися з позитивними та негативними сторонами софту в таблиці.

Плюси та мінуси Гнучке налаштування, впораються і новачки, і фахівці Відкритий код за ліцензією, купується безкоштовно Можна завантажувати та використовувати будь-які плагіни Велика кількість функцій, оптимізована завантаження Важить дуже багато, майже 250 Мб У програмі відсутні вбудовані списки відтворення Відео не можна відобразити у спеціальному поверх інших програм Алгоритм управління оптимізований під сенсорні екрани.

Після огляду плеєра можна провести оцінку його характеристик.

Функціонал 10 Якість 9 Вага програми 3 Оформлення 8 Продуктивність 9 Разом 7.8 Один з кращих плеєрів, хороший функціонал та якість відображення.

Додаток досить популярний, він став таким завдяки безкоштовності, великій кількості опцій та хорошій оптимізації. Воно транслюватиме медіаконтент у найкращій якості. Звичайно, для коректної роботи потрібна приставка з потужним процесором і великим обсягом пам'яті.

6. OttPlayer

Даний плеєр досить новий, і не всі користувачі знають про нього. Технологія незвичайна, тому що за її допомогою можна відправляти контент без супутникового телебачення, тобто прямо через інтернет. Це зручна функція, тому що немає потреби докуповувати додаткове обладнання.

Клієнт зможе скористатися безкоштовними каналами, можна взяти пакет і платних передач, їхня ціна порівняно з аналогами нижча. Однак через це трохи страждає якість картинки, що передається. По суті, OttPlayer є альтернативою кабельного та супутникового ТБ.

Щоб почати користуватися додатком, потрібно пройти реєстрацію на сайті виробника. Після цього можна налаштовувати безкоштовні канали під себе або докуповувати необхідні пакети.

Многим користувачам подобається функція, за допомогою якої можна доставити інформацію на будь-який гаджет, здатний відтворити контент. Дані можуть транслюватись на різних телевізорах, смартфонах, комп'ютерах або планшетах. Потрібно лише встановити плеєр і підключити стабільний інтернет.

OttPlayer має наступні плюси та мінуси.

Плюси та мінуси Додаток можна скачати безкоштовно, реклами в ньому не буде Зручно використовувати, оскільки інтерфейс перекладено російською мовою Широке охоплення гаджетів, до яких можна підключитися для відтворення Підтримуються всі формати плейлистів клавіші для керування Потрібно 1 ГБ ОЗУ для коректного завантаження У порівнянні з іншими плеєрами якість невисока.

Оцінка параметрів за 10-бальною шкалою.

Функціонал 10 Якість 5 Вага програми 2 Оформлення 8 Продуктивність 9 Разом 6.8 Хороша програма з багатим функціоналом і різними нестандартними опціями, однак, якість картинки невисока.

плеєр дозволяє переглядати фільми в реальному часі і перемотувати трансляцію на потрібний момент.

5. IPTV

Повністю програма називається IPTV Player. Це зручний плеєр, основною опцією якого є відтворення трансляцій передач із застосуванням Інтернету. Крім того, софт дозволяє відтворювати інформацію, яка зберігається на будь-якому пристрої, ПК або смартфоні.

Вбудований пакет кодеків дозволяє додатку підтримувати будь-які формати, всілякі алгоритми шифрування та дешифрування файлів. Це робить IPTV Player однією з найпотужніших програм, що працюють з медіаконтентом.

Однією з особливостей програвача називають режим перегляду протоколів без шифрування. Наприклад, UDP або HLS HTTP. Щоб отримати дані з серверів, програма продовжить працювати з ними. Вона не покаже повідомлення про помилку, як це роблять інші медіаплеєри.

Крім того, користувачам дають можливість працювати з пошкодженими об'єктами. Тобто програма самостійно відновлює їх роботу і показує вміст таких файлів. Також можна створити сервер для мовлення або почати ретрансляцію ефіру телебачення.

Достоїнства та недоліки представлені далі.

Плюси та мінуси Багато хто відзначає високу стабільність програми Інтерфейс зручний, оптимізований і для ПК, і для телефонів У програму включені докладні інструкції з налаштування Необмежену кількість каналів, можна формувати особистий пакет У плеєра немає вбудованого переліку каналів Безкоштовна версія обмежена по функціоналу Не можна автоматично перемикатися .

Після огляду можна провести оцінку параметрів програми.

Функціонал 9 Якість 8 Вага додатка 6 Оформлення 7 Продуктивність 8 Разом 7.6 Якісний додаток, всі показники вищі за середнє значення.

Функціями софту можна легко керувати пультом ДК, для багатьох користувачів цілком вистачає безкоштовної версії.

4. Perfect Player IPTV

Даний медіаплеєр поширений і в більшості випадків застосовується для перегляду контенту на великому екрані. Він не містить вбудованих пакетів передач, плейлист користувач повинен налаштувати самостійно під час встановлення або першого використання.

Щоб якість відтворення було оптимальним, розробники рекомендують пробувати різні стандарти вбудованого декодера. Програма перекладена багатьма мовами, у тому числі англійською та російською. Для встановлення використовується версія Android 4.0. і вище.

Софт відрізняється продуманим інтерфейсом, зокрема передачі відображаються не списком як зазвичай, а пазлом, який складається з прямокутників. За допомогою програми можна переглядати записи з флешки або влаштовувати різні слайд-шоу.

Позитивні та негативні сторони можна порівняти в таблиці.

Плюси і мінуси При налаштуванні плейлиста, він буде автоматично оновлюватися Він працює на більшості пристроїв вище версії 4.0 Можна скачувати плагіни, робота стане комфортнішою Хороша база підтримки Присутня невелика реклама від Google смартфонів.

Оцінка програми дозволить дізнатися, наскільки хороші його характеристики.

Функціонал 8 Якість 8 Вага програми 5 Оформлення 9 Продуктивність 7 Разом 7.4 Стандартний плеєр, якість картинки та великий функціонал підійде багатьом користувачам.

У програми присутній голосовий пошук. Крім того, можливий локальний перегляд даних, наприклад з USB-диска.

3. Lazy IPTV

Ця програма, що дозволяє використовувати ip-телебачення, а також переглядати відео з VK та YouTube. Крім того, можна скористатися інтернет-радіо із зовнішніх списків плейлистів. Переліки каналів зберігаються в окремій базі, це дає можливість працювати тільки з обраною частиною, зберігати елементи історії, переміщати передачі між плейлистами.

У Lazy IPTV багатомовний інтерфейс, можна вибрати будь-яку мову, у тому числі і російську. Для встановлення програми потрібна версія Android не нижче за Jelly Bean. У плеєрі можна включити до списку зовнішню програму ТБ у форматі xmltv. Для цього в настройках прописується url.

Софт має важливу рису, при переході на інший плеєр, можна перенести з Lazy IPTV завантажені плейлисти в новий додаток. Після завантаження плеєр необхідно налаштувати, що може ускладнити завдання новачкам, оскільки операції інтуїтивно зрозумілі.

Можна дізнатися про плюси та мінуси утиліти, прочитавши наступну таблицю.

Плюси та мінуси Невелика вага, програма важить приблизно 5 Мб Простий і зручний інтерфейс, включені тільки важливі функції Можна активувати автоматичне оновлення каналів Є ТБ програма, можна дізнатися, що і коли буде йти Постійно допрацьовується, нові опції можуть швидко зникати Розробники додали рекламу, що не прибирається Можливі збої в системі імпорту та експорту файлів.

Можна оцінити параметри програми.

Функціонал 6 Якість 7 Вага додатка 10 Оформлення 8 Продуктивність 7 Разом Достатній функціонал для виконання основних дій поєднаний з невеликою вагою та якісним оформленням.

Плеєр можна скористатися, якщо потрібна простота при роботі або не вистачає місця для додатків з великою кількістю опцій.

2. VLC

Цю програму можна завантажити за ліцензією повністю безкоштовно.Його відмінністю називають кросплатформеність, тобто софт чудово працює на різних системах. У програми багато функцій, вона здатна відтворювати майже все, будь то онлайн-трансляція, ролик, завантажений на ПК, ефір або стрим.

Розробники наділили VLC все необхідними кодеками та різними бонусними опціями. Наприклад, можна відновити пошкоджені файли та відтворити їх. Програма оснащена як власним програвачем, так і доповненнями до браузерів. Вони призначені для браузера Internet Explorer і Mozilla Firefox.

Також додаток оснащений здатністю конвертувати декілька форматів. Користувач зможе самостійно вшити в них субтитри або застосувати інші функції перетворення вихідного запису. Є можливість передавати будь-яку трансляцію на кілька телевізорів.

Переваги та недоліки представлені в таблиці.

Плюси і мінуси Можна відтворювати зіпсовані файли Програма має простий і зрозумілий для багатьох інтерфейс Функція кросплатформенності, можна запускати на всіх ОС Відтворювати будь-які формати і підтримує їх конвертацію Програми нестабільно, можуть бути вильоти та загальмовування На слабких ПК програма працює некоректно наявність помилки.

Після огляду можна провести оцінку параметрів за шкалою 10 балів.

Функціонал 10 Якість 8 Вага додатка 4 Оформлення 9 Продуктивність 9 Разом 8 Це дійсно один з найкращих плеєрів для перегляду контенту, багатий функціонал, продуктивність на висоті.

1.Peers.tv

Це і відомий та розкручений плеєр для IPTV. Користувачі відгукуються про нього, як про зручну та багатофункціональну програму. Її оболонка є імітатором звичайного сучасного телевізора, розробники вдало реалізували бічне меню каналів.

Для джерел, які надають додаткову інформацію, доступна спеціальна телепрограма, опис більшості передач та інші функції. Також присутні вбудовані плейлисти популярних кліпів та списку каналів.

Оновлення ставляться автоматично, без участі користувача. До особливостей відносять високу швидкість і стабільність плеєра.

Знайомитися з позитивними та негативними властивостями можна далі.

Плюси та мінуси Присутній вбудований перелік відтворення каналів передачі, що йдуть у прямому ефірі, можна перемотувати Можна перемикатися на екран телевізора прямо з плеєра Після завантаження буде доступна програма передач на тиждень вперед У роботі програми спостерігаються вильоти Не можна оновити або провести зміни в плейлисті Дуже багато реклами, також є платний контент

Оцінка плеєра за 10-бальною шкалою.

Функціонал 8 Якість 6 Вага програми 5 Оформлення 9 Продуктивність 7 Разом 7 Середня програма, є багато цікавих функцій, якість відтворення залишає бажати кращого.
Характеристика Оцінка
Функціонал 8
Якість 6
Вага додатка 5
Оформлення 9
Продуктивність 7
Середня програма, є багато цікавих функцій, якість відтворення залишає бажати кращого.

Як вибрати найкращий

Після детального огляду кожного медіаплеєра можна зробити їхній рейтинг.

Найменування Опис Ціна Рейтинг
Kodi Найкраща якість, можна відтворити будь-які формати, можна завантажувати плагіни Безкоштовно ★★★★★
VLC Кросплатформенність, відтворювати майже все, є конвертація файлів Безкоштовно ★★★★★
OttPlayer Можна налаштовувати канали під себе, дані можна передавати на різні гаджети Безкоштовно ★★★★★
Perfect Player IPTV Продуманий інтерфейс, можна переглядати файли з флешки, є плагіни Безкоштовно ★★★★★
IPTV Підтримує будь-які формати, можна переглядати протоколи без шифрування Дві версії, платна та безкоштовна ★★★★★
Peers.tv Імітує оболонку ТБ, автоматичні оновлення, висока швидкість Є платний контент ★★★★★
Lazy IPTV Можна переглядати відео з VK та YouTube, дуже маленька вага Безкоштовно ★★★★★

Будь-яка людина, яка користується телевізором, зможе підібрати плеєр для себе, який виконував би всі вимоги.

Де завантажити та як встановити

Завантажити більшість програм можна з Play Market. Якщо їх немає в магазині додатків, то установка відбувається з офіційного сайту розробників. Потрібно сказати, що не рекомендується завантажувати програми зі сторонніх сайтів, тому що в їх коді може бути шкідливі для обладнання елементи.