Кращий додаток-антирадар для Андроїд

Anonim

Ми підібрали найпопулярніші додатки-антирадари, які завжди допоможуть у дорозі. Про їх переваги свідчать позитивні відгуки та мільйони завантажень.

1. GPS АнтіРадар

Ця програма розроблена виключно для користувачів, які проживають у країнах СНД. Відмінною особливістю є мінімальна кількість налаштувань та просте керування. Коли користувач приступить до підключення утиліти, насамперед доведеться вибрати країну, після чого система автоматично підтягне базу даних. Існує платна та безкоштовна версії.

Якщо для роботи необхідний максимум інструментів і налаштувань, тоді рекомендується купувати платну версію, оскільки безкоштовна має обмежений ряд можливостей. Наприклад, можна навести оповіщення під час перевищення швидкісного ліміту. Програма надає наступний ряд функцій:

  • Велика база даних, що стосується всіх регіонів РФ;
  • Повна сумісність з навігаційними програмами з Play Market;
  • Повноцінне функціонування у фоновому режимі;
  • Оповідання про наявність камер та дорожніх патрулів;
  • Офіційно локалізований інтерфейс;
  • Платна версія працює без реклами.

Також програма дозволяє вносити корективи до бази даних. Завантажити GPS АнтиРадар.

Плюси та мінуси Мінімум налаштувань Просте управління Велика база даних Сумісність з навігаторами Додаткові функції доступні тільки в преміальній версії Довге завантаження інформації Регулярні збої в програмі Реклама у безкоштовній версії Інтерфейс 8 Функціональність 7 Гучність оповіщень 5 Точність 7 Управління кількістю налаштувань.

2. HUD АнтіРадар

Головною особливістю даної програми вважається звукове сповіщення користувача про наближення радарів ДПС і дорожні камери. Використовуючи цю програму в автомобілі, можна значно підвищити безпеку пересування. Також варто відзначити додаткову функцію "Проектор", яка дозволяє відображати вміст екрана на лобовому склі машини. Для цього слід покласти телефон під скло та спостерігати за проекцією швидкості. Даний інструмент дійсно полегшує завдання, оскільки водієві не потрібно буде щоразу переводити погляд у бік смартфона.

HUD АнтиРадар – це гідна заміна натуральним антирадарам, що пропонує широкий ряд функцій та просте управління. Оновлення баз даних здійснюється кілька разів на добу. Під сканування місцезнаходження камер спостереження потрапляють регіони Білорусі, Росії та Казахстану. У Play Market можна завантажити безкоштовну та платну версії, проте в останньому варіанті немає необхідності, оскільки безкоштовна гідно виконує поставлені завдання.

Ця програма вважається однією з найпопулярніших. Про це свідчить безліч позитивних відгуків і мільйони завантажень з офіційного магазину Google Play.

Плюси та мінуси Своєчасне попередження про наявні на дорогах камери Точні показники швидкісного режиму в цифровому форматі Повна відсутність реклами Русифікований інтерфейс з простим і зручним керуванням Іноді програма вказує об'єкти з великою похибкою Великий об'єм пам'яті, що займається Мала база даних Інтерфейс 9 Функціональність 6 Гучність Управління 7 Разом 7 Гідний аналог професійних антирадарів.

3. MapcamDroid

Одна з кращих програм для телефонів Андроїд, яка призначена для своєчасного попередження про камери стеження, радари, засідки ДПС та інші неприємності на дорозі. Головною перевагою програми вважається велика база даних. Вона включає понад 70 країн світу. Однак, щоб MapcamDroid функціонував повноцінно, перед встановленням потрібно буде зареєструватися на офіційному сайті розробника. Як і попередні варіанти, ця програма має платну та безкоштовну версії. Платна відрізняється тим, що під її керуванням можна отримати більше інформації з бази даних та не спостерігати за раптовою появою реклами. Однак і безкоштовна версія виявиться корисною. Програма може здивувати такими особливостями:

  • Повна сумісність з навігаторами Google та Яндекс;
  • Широкий ряд інструментів;
  • Можливість індивідуального налаштування;
  • Велика база даних;
  • Точна інформація про розташування камер будь-якого типу;
  • Невеликий об'єм, що займається.

Плюси та мінуси База даних включає більше 70 країн Можливість тонких налаштувань Регулярне оновлення бази даних Просте та зручне керування Переважна кількість налаштувань доступна в платній версії Необхідність реєстрації на офіційному сайті розробника Інтерфейс 7 Функціональність 8 Гучність оповіщень 8 Точність 7 Управління 8 Разом базою даних, які включають понад 70 країн світу.

4. Антирадар Стрілка

Це перша програма антирадар у даному списку, яка недоступна в безкоштовному режимі. .Варто зауважити, що програма є ідеальною заміною цього пристрою. При цьому вартість менша в кілька разів.

Перш ніж придбати програму, користувачеві потрібно ознайомитися з онлайн-сервісами speedcamonline.ru та speedcamonline.ru. Ці ресурси оснащені найбільшою базою даних. Далі знадобиться скачати з офіційного магазину Play Market утиліту StrelkaMap, яка спільно з антирадаром краще відображатиме місце розташування камер і радарів на дорозі.

База даних регулярно оновлюється, при цьому кожен користувач може додати до неї корисну інформацію. Також в додаток можна вставляти прямі посилання, за якими вийде завантажити потрібну інформацію.

Плюси та мінуси Наявність гнучкої системи налаштувань під кожен тип попередження Можливість самостійного додавання інформації до бази даних Сумісність з навігаційними системами та можливість функціонування у фоновому режимі Величезна база даних з об'єктами всіх типів Винятково платна версія Періодичні збої в системі Складне управління Інтерфейс 8 Функціональність 8 Гучність оповіщень 6 Точність 9 Управління 4 Разом 7 Винятково платний додаток, що ідеально замінює справжній антирадар.

5. Smart Driver АнтиРадар

Ця програма вважається яскравим представником оптимального поєднання відеореєстратора та антирадару.

Коли власник автомобіля наближається до камери спостереження, програма сповіщає за допомогою сигналу (безкоштовна версія) або голосового повідомлення (платна версія). Якщо швидкість сильно перевищує ліміт, пристрій буде видавати безперервний сигнал. Основна особливість програми, це можливість роботи в офлайн режимі.

Утиліта може порадувати гнучкою системою налаштувань, вбудованим відеореєстратором, функцією голосових підказок та сигналів, вбудованою навігаційною системою з картою Росії та регулярним оновленням бази даних (в онлайн режимі).

Плюси та мінуси Простий інтерфейс Наявність гнучкої системи налаштувань Регулярне оновлення бази даних, однак, для цього необхідний доступ в інтернет Наявність вбудованого відеореєстратора та навігатора Мало функцій у безкоштовній версії Інтерфейс 9 Функціональність 5 Гучність оповіщень 7 Точність 7 Керування 6 Разом 6.8 Оптимальне поєднання антирадару та навігатора.

6. Антирадар М. Радар детектор

Просунута програма від талановитих розробників, яка блискавично попереджає про наявність усіх типів камер на дорогах. Головна особливість полягає в тому, що програма функціонує за рахунок GPS-навігації, яка визначає місцезнаходження найближчих камер стеження та відстежує переміщення транспортного засобу. У системі є всі докладні описи щодо пристроїв стеження.

На жаль, дана утиліта не має багато позитивних відгуків, оскільки розроблена відносно недавно. Однак власники автомобілів, які мали можливість хоч раз використати програму, що описується, залишилися повністю задоволеними. По-перше, варто зауважити, що цей ресурс працює без інтернету. Винятком вважається необхідність підключення до мережі, щоб оновити базу даних.Також можливе повноцінне функціонування у фоновому режимі. Якщо водій наближається до приладу стеження, система автоматично сповіщає голосовим помічником.

Плюси та мінуси База даних наповнена докладною інформацією про всі об'єкти стеження країн СНД Голосове попередження про камери будь-якого формату Сумісність з навігаційними системами Повноцінне функціонування в офлайн режимі Винятково платна версія Регулярна поява помилок Оновлення 7.8 Грамотний антирадар, який своєчасно попереджає про наближення до об'єктів стеження.

7. Speed ​​Camera Alerts

Ця програма має широку популярність з однієї причини. База даних містить інформацію про більш ніж 50 тисяч камер різних типів, що знаходяться як у країнах СНД, так і Європі.

Серед додаткових інструментів є голосове та сигнальне сповіщення. Щоб знати точну інформацію про той чи інший регіон, необхідно своєчасно оновити базу даних. Програма поводиться ідеально в будь-якій місцевості: місто, селище або порожня траса. Мінус полягає в тому, що програма розроблена іноземцями, тому деяка інформація про об'єкти стеження в Росії може відображатися некоректно.

Плюси та мінуси Детальна інформація про країни СНД та Європи Наявність голосового помічника Регулярне оновлення бази даних Можливість роботи без доступу в інтернет Можливість роботи без доступу в інтернет Періодичні помилки в малонаселених місцях Інтерфейс 8 Функціональність 6 Гучність оповіщень 7 Точність 8 Управління 6 Всього 7 величезною базою даних.

8. Radar Beep

Це досить простий та зручний додаток, який зчитує місцезнаходження камер стеження на карті та сповіщає за допомогою звукового сигналу.

База даних містить інформацію про багато країн світу (понад 80). Крім звукового сигналу, на екрані відображається відстань, яка залишилася до камери стеження. Єдиний недолік полягає в тому, що для повноцінного функціонування потрібне з'єднання з супутником GPS.

Плюси та мінуси Велика база даних Гнучка система налаштувань Детальна інформація про швидкість переміщення та обмеження Блискавичне зчитування камер стеження Необхідність підключення до супутника GPS Інтерфейс 9 Функціональність 7 Гучність оповіщень 5 Точність 8 Управління 7 Разом з найбільших баз 7.2 Антирадар з однією.

За якими критеріями вибрати найкращий додаток-антирадар для Андроїда

Вище представлені найкращі програми-антирадари для мобільних телефонів на базі Андроїд. Але що робити, якщо будь-яку з описаних утиліт встановити не виходить?

У такому разі потрібно ознайомитися з основними критеріями вибору, які допоможуть визначитися з гідним варіантом:

  1. Регулярність оновлення бази даних.
  2. Обсяг бази даних.
  3. Швидкість оповіщення.
  4. Зручність та простота інтерфейсу.
  5. Продуктивність системи.
  6. Ряд допоміжних інструментів.
  7. Наявність технічної підтримки

https://www.youtube.com/watch?v=02-DcMRJa_I