Як слухати музику на Айфоні безкоштовно

Anonim

Власники Айфонів різних моделей нерідко стикаються з проблемою при завантаженні музики. Для яблучних пристроїв доводиться використовувати iTunes, а це означає, що потрібно шукати кабель, комп'ютер і витрачати час на очікування на скачування улюблених пісень. Робити стільки маніпуляцій для закачування однієї мелодії на телефон Насправді є кілька способів прослуховування музики на таких пристроях, як традиційних, так і альтернативних.

Використовуємо безкоштовний додаток для прослуховування музики

Є безліч умовно безкоштовних програм, які можуть використовуватися власниками Айфонів для прослуховування музики. Чому вони умовно безкоштовні? Справа в тому, що найчастіше перший тиждень користуватися програмою можна безкоштовно, а потім потрібно оплатити послугу або продовжувати користуватися безкоштовно, але вже з рекламою. Розглянемо найпопулярніші програми.

Zvooq – музика для життя

Ця програма дозволяє прослуховувати величезну кількість музики, починаючи від старих композицій і закінчуючи сучасними піснями. Для прослуховування потрібно просто вибрати потрібну композицію на сайті, а якщо хочеться, то додати її собі в альбом.

Музики дійсно багато, тут розробники постаралися. На головній сторінці виставлені хітові композиції та найактуальніші треки. Музики, що сподобалися, можна додавати не тільки в альбом, але і в офлайн режим, щоб слухати потім без інтернету.Вибирати пісні можна за жанрами чи назвами, можна слухати музику навмання.

За бажання можна довірити вибір треку системі. Для цього натискають на кубик, розташований у верхньому правому куточку і слухаємо випадковий трек. Якщо він не сподобався, то натискають на куб ще раз і отримують ще одну випадкову пісню. Можна задати слово та система видасть добірку на цей запит.

iDownloader Pro

Ця програма допоможе зберегти нерви користувача при закачуванні великої кількості даних, так як при використанні Safari навіть п'ять файлів закачуються дуже довго, що дуже дратує. Цей менеджер дозволяє одночасно закачувати до 50 різних файлів. Все це відбувається у фоновому режимі, тобто можна продовжувати працювати. Усі завантажені файли відразу можна прослухати і зайві видалити.

Ця програма включає музичний програвач і відеопрогравач. Тут є менеджер паролів до сайтів, передбачено блокування реклами та спливаючих вікон. Також підтримується докачування всіх перерваних завантажень.

SoundCloud

Це унікальна платформа для поширення оцифрованої музики. Дозволяє безкоштовно слухати музику. Оплата передбачена лише у разі, якщо ліміт перевищується. Для прослуховування треків реєстрація на сайті не потрібна. А от якщо хочеться завантажувати музику, то попередньо потрібно зареєструватися.

Сайт розроблений з елементами соціальної мережі. На платформі можна писати особисті повідомлення, щоправда, немає можливості використовувати смайлики. Зате до повідомлень можна прикріплювати треки, у тому числі й для приватного прослуховування.

Free Music Download Pro

Це безкоштовний завантажувач музики, який використовує каталог аудіофайлів SoundCloud. У каталозі є багато композицій як вітчизняних, так і зарубіжних виконавців. Кожен трек можна не тільки прослуховувати у високій якості, але й завантажити на свій смартфон.

Знаходити і завантажувати музику дуже просто. Для цього в пошуковому рядку вбивають ім'я виконавця або назву треку. Вибирають серед запропонованих варіантів потрібну пісню і натискають прямокутник праворуч, після цього вона скачується. Варто відзначити дуже високу швидкість завантаження, можна завантажувати одночасно кілька файлів. Для зручності передбачено розсортування вкладок – Пісні, Артисти, Альбоми. За бажання можна перейменувати завантажений трек на свій розсуд.

WALTR

W altr – це програма, яка дозволяє заливати на яблучні пристрої відеоролики та музику всіх поширених форматів. Тобто тепер не потрібно використовувати джейлбрейк, iTunes або спеціальні програми.

Ця програма радує користувачів простотою і великою функціональністю. Достатньо запустити програму, підключити по USB свій iPhone, iPad або iPod, а потім перетягнути мишкою потрібні файли у віконце програми.Після цього вони заливаються, одночасно конвертуючись у зрозумілі для iOS формати. Варто зауважити, що завантаження відбувається дуже швидко.

Files - File Browser & Manager

Цей метод скачування файлів на яблучні пристрої не такий гарний, як може здатися відразу. Однак ця програма дещо розширює можливості смартфонів та планшетів Apple. За допомогою утиліти можна переглядати будь-які сторінки і завантажувати будь-який контент просто натиснувши на екран. Файли завантажуються максимально швидко, при цьому можна виправляти ім'я файлу.

Інтерфейс схожий на Safari, тут є закладки та передбачений режим інкогніто. Сумісність з більш ніж 100 форматами.

Aloha Browser

Це безкоштовний браузер, який пропонує більше приватності, ніж режим інкогніто в Safari. Програма дозволяє заходити на сайти, недоступні у вашому регіоні і залишатися при цьому в безпеці.

Це багатофункціональний браузер, де є підтримка вкладок, менеджер завантажень та вбудований VPN.

Швидкість відкриття сторінок і завантаження файлів висока. Для максимального захисту передбачено приватний режим, тут не зберігаються дані та не відстежується статистика.

Програма Aloha Browser абсолютно безкоштовна, але потрібно враховувати, що не можна вибрати інший VPN-сервер, крім Нідерландів.

BOOM

У цієї програми дуже низькі оцінки в магазинах додатків, середня трохи більше 2-х балів. Але тут претензії в основному не до роботи програми, а до того, що за неї потрібно платити.

Треки можна слухати як окремо, так і повністю відтворити весь диск виконавця. Офіційні версії від виконавця не відокремлюють від фанатських підробок.

Як такого пошуку в альбомах немає.Для початку потрібно знайти твір та відтворити його, а потім лише переходити до альбому. Щоб слухати музику без інтернету, треки потрібно додати до фонотеки та закешувати. Однак, ряд треків з якоїсь причини залишиться недоступним.

Підписка на місяць коштує 149 рублів, при цьому перший місяць користування програмою абсолютно безкоштовний. Якщо програма не сподобалася, то варто не забути скасувати передплату. В іншому випадку гроші будуть списані автоматично.

За допомогою Google Play Музики

Google Play Music – це унікальний сервіс потокового відтворення музики. Також тут можна збирати і зберігати музику різних жанрів.

Щоб почати користуватися сервісом, необхідно створити обліковий запис Google. Після цього система запросить реквізити банківської картки. Після реєстрації система запропонує обрати улюблених виконавців та жанри. Можна відзначити кілька композицій, що сподобалися, і сервіс автоматично зробить добірку музики.

Яндекс.Музика

Сервіс Яндекс.Музика – це справжній подарунок для меломанів. Він дозволяє не лише прослуховувати музичні композиції, але й повноцінно керувати ними. Доступна перемотування та пауза. За бажання можна додати трек у вибране. Користувачі можуть використовувати додатковий плеєр, де є ряд гарячих клавіш.

У вересні 2019 року стало відомо про те, що Яндекс вводить низку обмежень на безкоштовне користування додатком Яндекс.Музика. оформили передплату, не можуть прослуховувати музику у фоновому режимі більше півгодини без перерви. Через цей час на екрані з'являється віконце, де пропонується купити передплату за 169 рублів на місяць або за 1690 відразу на рік. Після оформлення підписки блокується реклама, слухати музику можна у вищій якості. Крім цього, можна зберігати треки на смартфон і слухати їх у режимі офлайн. Пробний період складає 3 місяці.

XMusic

Ця безкоштовна програма дозволяє слухати музику в соціальній мережі ВКонтакте. Крім цього, можна завантажувати композиції на згадку. Особливості операційної системи iOS не дозволяють зберігати музику на сам смартфон, тому вибрані композиції поміщаються в кеш програми. Всі збережені треки можна розсортувати за кількома папками.

Щоб почати використовувати програму, в ній потрібно авторизуватися за допомогою облікового запису ВКонтакте. Одразу після цього можна слухати музику. Є розділ Рекомендоване та список композицій, створений у соціальній мережі. Можна переглянути всі найпопулярніші композиції користувачів ВК. Знайти потрібний трек можна як за назвою, так і виконавцем.

Glazba

Цю програму можна не шукати в AppStore, так як її там немає. Ця програма є своєрідним комбайном для iPhone, який дозволяє слухати музику, створювати власний плейлисти і завантажувати улюблені композиції по вай-фай.

При першому запуску з'являється порожній екран, на якому є кілька вкладок. Кожна з цих вкладок відповідає за певне джерело музики. Наприклад, у папках можна активувати завантаження по вай-фай, використовуючи будь-який браузер.

Щоб прослуховувати свої аудіозаписи в соціальній мережі ВКонтакте, потрібна авторизація під своїм обліковим записом та дозвіл для програми. Після цього можна слухати не лише свою музику, а й треки із загальної стрічки.

ВКонтакте

У цьому способі є певні нюанси. Для початку слід авторизуватися у соціальній мережі. Тут є перелік треків, які можна слухати в онлайн режимі. Завантажена музика буде відзначена особливим значком.

Ця програма підтримує програвання музики з різних джерел. Можна слухати не лише свої улюблені композиції, а й музику друзів, якщо вони не мають обмежень у налаштуваннях приватності. Якщо в джерелі є текст пісні, він теж буде відображатися при прослуховуванні мелодії. Можна створювати власні плейлисти. А за бажання можна видалити всі треки відразу.

Який сервіс для прослуховування музики вибрати

Якщо немає бажання читати подробиці про кожен сервіс, можна просто переглянути зведену таблицю.

Zvooq SoundCloud

W altr BOOM

Google Play Music Яндекс Музика
Вартість передплати Близько 200 рублів Від 8 доларів Близько 30 доларів Від 149 рублів 169 рублів 169 рублів
Пробний період 1 місяць 1 місяць 2 тижні 1 місяць 1 місяць 3 місяці
Оффлайн режим нет
Завантаження своєї музики нет

Скачуємо музику з комп'ютера на Айфон та слухаємо безкоштовно

Потрібно відкрити iTunes, який є основною програмою для роботи з Айфоном. Завантажити цей софт можна на офіційному сайті Apple. Щоб завантажити музику на смартфон, потрібно діяти так:

Запускають iTunes та підключають смартфон до комп'ютера за допомогою спеціального проводу;

Далі знаходять меню і вибирають розділ “Вигляд - Показати бічне меню”;

Знаходять сам мобільний пристрій і натискають на вкладку музики;

Використовуючи функцію Drag And Drop переносять папку з музикою на праву панель і натискають кнопку синхронізувати.

Після цього потрібно запустити програму Apple music. Усі завантажені попередньо треки будуть у списку композицій. У цьому додатку можна самостійно складати плей аркуші та слухати музику у фоні.

iTunes – це офіційний додаток, рекомендований для використання Apple. Ця програма абсолютно безкоштовна і постійно оновлюється.