Як заробити гроші в інтернеті з телефону без вкладень

Anonim

У багатьох з нас є сучасний смартфон, який дозволяє не тільки здійснювати дзвінки, а й виходити в інтернет. Однак мало хто знає, що зі смартфона можна заробляти гроші. Хоча найчастіше для цих цілей використовують комп'ютери та планшети, власникам смартфонів не варто скидати їх з рахунків. У деяких випадках мобільний пристрій має перевагу перед рештою техніки в плані віддаленого заробітку.

За що платять гроші

Гроші платять за встановлення окремих додатків, за лайки в соціальних мережах, за опитування та введення капчі. Насправді способів заробітку з мобільного телефону досить багато.

Багато платних дій спрямовані на підвищення популярності окремих додатків у фірмових магазинах Google Play або App Store. тим більше користувачів встановлять її на свій смартфон. При цьому чим більше людей скачає утиліту, тим більше грошей отримує його розробник. Наприклад, у магазині Google Play є спеціальна система оцінювання у зірках, від 1 до 5 штук. Чим їх більше, тим вища довіра до цієї програми.

В магазині програм можна ввести запит “Заробіток грошей”. На виході отримуємо список усіх програм, які дозволяють заробити кошти. Дивлячись на перелік всіх програм можна побачити, що найчастіше користувачі встановлюють AppCenter. Завдяки великому припливу людей його розробник отримає хороші пропозиції щодо рекламодавців, які при користуванні програмою пропонуватимуть свої товари та послуги.Тобто чим вище популярність окремо взятої утиліти, тим більше грошей отримує її власник.

Мобільний ринок постійно розвивається та поповнюється новими гравцями. За рахунок цього вибратися у топ стає дуже проблематично. Якщо накручувати показники за допомогою роботів, то це загрожує повним блокуванням. Саме тому розробники замовляють так звані живі завантаження, відгуки та перегляди. Те саме правило стосується і відеороликів.

Скільки можна заробити за допомогою телефону

Перш ніж виконувати якусь роботу, потрібно реально оцінювати, скільки за неї можна отримати грошей. Тут розцінки варіюються залежно від сайту і самої специфіки роботи, що виконується.

  1. Скачування програми - зазвичай вартість 5-6 рублів. Варто розуміти, що утиліту не можна видаляти відразу, якщо це було вказано в завданні.
  2. Оцінки та лайки в різних соціальних мережах – вартість від 50 копійок до 2 рублів за одну оцінку.
  3. Відгуки та короткі коментарі – 2-5 рублів.
  4. Перегляд реклами – 5-20 копійок за один переглянутий ролик.
  5. Перегляд відео – все залежить від ресурсу та тривалості ролика, але в середньому можна заробити 1 рубль.
  6. Серфінг – від 20 копійок за перегляд одного сайту.
  7. Введення капчі - ціна до 20 рублів за годину.
  8. Написання розгорнутого відгуку коштує від 5 до 50 рублів.

Со смартфона писати довгі відгуки може бути не надто зручно, все-таки екран невеликий. А ось решту цілком реально зробити всього в кілька кліків. Так, вартість окремо взятого завдання невелика, але якщо цим займатися регулярно і знайти сайти з хорошими розцінками, то цілком можна заробити 5-10 тисяч рублів на місяць.

Переваги Недоліки
Мобільність. Смартфон можна взяти з собою будь-куди і використовувати кожну вільну хвилинку для додаткового заробітку. На маленькому екрані смартфона дуже проблематично швидко вводити текст. Для написання відгуків або текстів краще використовувати комп'ютер або планшет.
Ця робота не потребує якихось особливих навичок. З більшістю представлених завдань впорається і дитина.
Відсутність обмежень за віком та місцем проживання. Працювати в такий спосіб може кожен.

Є кілька порад для новачків, які збираються заробляти гроші за допомогою смартфона.

  • Для початку потрібно визначитися, скільки часу на добу можна приділити цьому заняттю;
  • Визначити собі бажану суму заробітку;
  • Уважно вивчити всі способи такого заробітку та вибрати найбільш прийнятний для себе;
  • Зареєструватися на кількох сайтах. Далі вивчити умови роботи та основні способи виведення грошей;
  • Почати виконувати запропоновані завдання.

Варто враховувати, що на деяких сайтах встановлено обмеження на виконання завдань з однієї адреси. Це обмеження можна обійти, якщо поставити на мобільний пристрій програму для зміни проксі-адреси. Також можна постійно змінювати регіон у налаштуваннях або реєструватися на одному ресурсі кілька разів під різними ніками.

Заробляємо в соцмережах на репостах та лайках

Швидко заробити за допомогою смартфона можна в соціальних мережах. В основному, у всіх соцмережах завдання ідентичні:

  • Проставлення лайків на певні фотографії та записи;
  • Репости записів у групах;
  • Підписки на сторінки, канали чи групи;
  • Написання осмислених коментарів.
Варто пам'ятати, що це поширюється всього на кілька соцмереж. Сюди відносяться Однокласники, ВКонтакте, Твітер, Instagram, Ютуб та деякі інші. Для заробітку обліковий запис повинен бути активним, тобто дуже важливо наявність фотографій та старих записів на сторінці, а також список друзів. Якщо немає бажання використовувати для заробітку власну сторінку, то можна створити іншу, але її попередньо потрібно буде розкрутити.

Якщо аккаунт у мережі досить розкручений, можна спробувати заробляти рекламі продукції та послуг. Тут ціни на порядок вище, але ціни залежать від кількості передплатників і ряду інших факторів.

Переваги Недоліки
Можна використовувати час, що проводиться в соціальних мережах з користю. Незручно писати великі коментарі зі смартфона.
Лайки та коментарі не займають багато часу. Сторінка у соціальній мережі має бути розкручена.
Якщо обліковий запис розкручений, можна добре заробити на рекламі.
Не потрібні якісь особливі навички.

В годину реально заробити до 100 рублів, виконуючи досить примітивні завдання.

Заробляємо на кліках по банерах та серфінгу по сайтах

У багатьох із нас слово серфінг асоціюється з морем або океаном і серфінговою дошкою. У мережі інтернет цей термін означає перехід на певний ресурс. Для заробітку слід відвідувати різні сайти та за це отримувати грошову компенсацію. Однак потрібно не просто зайти на сторінку і пробути там пару секунд, слід перебувати на сайті певний час.

Паралельно може бути запропоновано виконати якісь нескладні завдання. Наприклад, часто для заробітку на веб-сайтах необхідно кликати по банерах партнерів.

Достоїнства Недоліки
Простота виконання завдань. Заробіток відносно невеликий.
Можна працювати в будь-якому місці та в будь-який час. Потрібно знайти перевірені сайти, на яких реально платять гроші.
Не потрібно навчання та особливі навички.

З таким завданням під силу впоратися навіть дитині. За місяць виходить не так багато грошей, як хотілося б, але на оплату послуг зв'язку вистачає.

Отримуємо гроші за коментарі та відгуки

Принцип такого заробітку максимально простий. Вибирають один із представлених продуктів і коментують його. При цьому коментарі можуть бути не тільки позитивними, але також негативними і навіть нейтральними.

Вартість одного коментаря розміром 150 символів обійдеться в середньому в 4 рублі. Це непогано, враховуючи, що копірайтерам у середньому за 1000 знаків платять 50 рублів.

Постійно виконуючи умови замовника, можна стати його особистим клієнтом. У цьому випадку робота буде завжди, головне виконувати її своєчасно.

Коментарі необхідні для залучення нових користувачів. Наприклад, чим більше коментарів на сайті, тим більше відвідувачів очікується. Відгуки необхідні і для різних організацій, їм позитивні відгуки теж підуть на користь.

На коментарях можна непогано заробляти. Виходячи, що на день можна написати приблизно 50 текстів, особливо не напружуючись, заробіток становить близько 200 рублів. Однак писати потрібно регулярно.

Переваги Недоліки
Легкий спосіб заробітку, можна заробити більше 200 рублів на добу. Со смартфона з невеликим екраном дуже важко набирати відгуки.
Працювати можна в будь-якому місці та в будь-який час. Треба знайти нормальних замовників, щоб постійно була робота.
Така робота не вимагає спеціального навчання.

Роботу з написання відгуків можна знайти і на численних біржах копірайтингу. Тут є різний спосіб виплати зароблених грошей.

Встановлюємо програми та ігри

Цей вид заробітку є одним із найпопулярніших. Суть його абсолютно проста - ви завантажуєте гру або іншу програму, і за це отримуєте певну винагороду від роботодавця. Іноді потрібно просто скачати та встановити утиліту на свій мобільний пристрій. У деяких випадках потрібно зробити ще щось додатково, наприклад, написати відгук або поставити оцінку. У будь-якому випадку, нічого складного тут немає.

Найпопулярнішим додатком у цій ніші є програма WHAFF REWARDS. Ця програма була завантажена вже більше 10 мільйонів разів. Гроші виплачуються не тільки за завантаження програми, а й за перегляд рекламних роликів.

Переваги Недоліки
Великий обсяг роботи щодня. Мінімальний висновок 10 доларів. Але цю суму заробити можна дуже швидко.
Гроші можна виводити через будь-яку платіжну систему. На смартфоні має бути місце для встановлення програм.
Виконувати завдання нескладно.

Всі ці програми дозволяють заробляти і на рефералах. Додатковий заробіток сягає 10%.

Виконуємо завдання у додатку YouDo та інших

У програмі YouDo та інших подібних є безліч пропозицій для тих, хто шукає роботу. Тут можна надавати юридичні послуги, попрацювати кур'єром, надати фото та відео послуги, а також допомогти людям із встановленням програмного забезпечення або прибрати будинок.

Варто розуміти, що замовник вибирає серед кількох пропозицій. Зазвичай орієнтуються більш вигідну ціну. Заробити тут можна непогано, залежно від послуг та витраченого часу.

Переваги Недоліки
Знайти роботу можна зі смартфона. Велику частину роботи, запропонованої тут, не можна виконати віддалено.
Можна добре заробити. Не факт, що замовник вибере саме вас, зазвичай перевагу віддають заявці з мінімальною ціною.
Якщо сильно постаратися то на цих порталах цілком можна знайти і постійну роботу, наприклад, кур'єра. Нерідко заявки тут залишають і великі організації.

Заробляємо на скануванні чеків з магазинів

Щоб заробляти в такий спосіб, необхідно зберігати чеки після купівлі товарів у магазинах. Перевести в готівку чек можна в різних додатках. Найбільш популярними є:

  • Inshopper;
  • Qrooto;
  • Разом Дешевше;
  • Дисконто;
  • Едадил.

Скачавши один з представлених додатків в Google маркеті, слід відсканувати чеки. Сканувати потрібно QR код, який є у кожному фіскальному чеку. Якщо програму сканування не встановлено за замовчуванням, її попередньо встановлюють. Далі наводять камеру на код і на виході отримують кешбек.

Зручність такого заробітку в тому, що тут є перелік різних магазинів, в яких можна заробити за рахунок кешбеку. Також магазини вказують суму кешбеку, яка належить за той чи інший товар.

Переваги Недоліки
Можна повернути солідну суму з покупок. Отримати кешбек можна тільки в тому випадку, якщо в чеку є акційний товар.
Не вимагає жодних вкладень, бонусні бали отримують за звичайні покупки. Штрих-код можна відсканувати лише один раз.
Для заробітку потрібен лише смартфон та чеки.

Варто враховувати, що чим більша вартість покупки, тим більше бонусних балів можна отримати назад.

Кешбек можна використовувати для оплати різних товарів і послуг, у тому числі й оплати послуг зв'язку.

Працюємо на Тінькофф Інвестиції

Програма від Тінькофф дозволяє інвестувати гроші в акції різних компаній. Для цього не потрібні спеціальні знання. Все що потрібно – це зареєструватися на сайті Тінькофф, вкладати гроші та отримувати відсотки. Для торгівлі акціями потрібен лише смартфон та доступ в інтернет.

Достоїнства Недоліки
Швидке оформлення брокерського рахунку без додаткових комісій. Тільки для клієнтів банку Тінькофф.
Зручно для новачків. Висока комісія за проведені операції.
Папери належать покупцю. Якщо сервіс перестане працювати, їх легко перевести до іншого брокера. Відомості можуть розходитися з реальними даними.
Відсутнє багато професійних інструментів.

У роботі цього сервісу можливі різні технічні неполадки. Щоправда, фахівці намагаються їх оперативно усунути.

Продаємо фотографії

Якщо у вас є хороший фотоапарат і ви любите фотографувати, тобто можливість непогано заробити, продаючи свої роботи через фотобанки. Навіть фотолюбителі, замість того, щоб збирати фотографії на комп'ютері, можуть пускати їх у справу та отримувати за це гроші. Це заняття цілком може стати основним джерелом доходів.

Продаж фотографій у фотобанках проводиться за недорогою ліцензією Roy alty free. За наявності цієї ліцензії знімки можна продавати нескінченну кількість разів. За рік можна продати одну фотографію до 500 разів.

Вартість однієї фотографії для покупця варіюється від одного до двадцяти доларів. При цьому, кожна покупка тільки збільшує заробіток автора. Не слід забувати, що за цією ліцензією знімки можна продавати в різних фотобанках.

Достоїнства Недоліки
Можна заробляти гроші, не виходячи з дому. Знімки мають бути якісними.
Можна заробити хороші гроші. Треба витратити час на пошук фотобанків та реєстрацію на сайтах.
Це заняття може стати основним джерелом доходів.

Готувати можна вже від 30 доларів. Для цього слід відкрити банківський рахунок.

Проходимо маркетингові опитування

Тут мова йде не про участь в опитуваннях, а про повноцінну роботу агента в додатку TopMission. Ця програма дозволяє виконувати нескладні завдання. Зокрема можна робити фотографії, відповідати на поставлені питання і за це отримувати гроші.

Гідність такої роботи в тому, що все можна робити без інтернету. Доступ в інтернет потрібен лише для того, щоб взяти завдання та надіслати результати. Багато компаній хочуть знати, як їхній товар представлений у магазинах. Вам потрібно зібрати інформацію та надіслати її замовнику. В результаті компанія працює над поліпшенням продажів, а виконавець отримує грошову винагороду.

Для початку слід завантажити додаток у плей маркеті. Далі необхідний смартфон з камерою та GPS. За виконання одного завдання система загалом платить 150 рублів. На його виконання йде не більше півгодини. Іноді зустрічаються завдання оцінити роботу продавців, тієї чи іншої торгової точки.

Достоїнства Недоліки
Можна непогано заробити. На виконання завдання дається всього доба. Якщо виконавець не встиг, то рейтинг падає.
Є можливість самостійно вибирати завдання. Доводиться відвідувати магазини особисто.
Не потрібні спеціальні навички.

Така робота оптимально підійде для комунікабельних людей, які мають особистий автомобіль.

Заробляємо з телефону на введенні капчі

Ще один примітивний спосіб заробити в інтернеті – це введення капчі. Це заняття підійде тим людям, яких не лякають монотонні заняття. Отримати за таку роботу можна небагато, не більше 20 рублів на годину, але поробити варто.

Найвідоміший російськомовний сайт, який надає таку роботу, називається Рукапча. Мінімальна сума для виведення на карту або на телефон – лише 15 рублів. Вводити символи можна прямо в браузері або поставити програму на смартфон.

На спеціальних сайтах розробники замовляють платне розпізнавання капч, щоб у користувачів на їх ресурсах не виникало проблем із запровадженням незрозумілих символів. Капча оцінюється дуже низько, за одну штуку 1-3 копійки. Варто враховувати, що в телефоні вводити символи складніше.

Достоїнства Недоліки
Можна заробити гроші без додаткових вкладень. Нудне заняття, доводиться вводити купу символів різними мовами.
Не потрібні спеціальні знання. Оплата праці невисока.
Заробляти можна в будь-якому місці та в будь-який час.

Цей спосіб заробітку підійде тим людям, яким хочеться якось скоротити час з користю. Це непоганий варіант для далеких поїздок, але тільки за наявності інтернету.

Заробляємо біткоїни за допомогою телефону

В останні роки все більшу популярність набирають біткоїни. Тому логічно, що з'явилося багато додатків, які дозволяють заробляти валюту крипт.Майнінг можна займатися не тільки з комп'ютера, але і зі смартфона. При цьому кількість заробленої валюти безпосередньо залежить від потужності мобільного пристрою.

З Android-смартфонів можна майнути в кількох додатках. Найпопулярніше з них – це MinerGate, яке дозволяє заробити Monero та Bytecoin. Ці валюти потім можна легко обміняти на інші.

Набагато легше заробити валюту на біткоін-кранах. Тут потрібно переглядати рекламні ролики за винагороду або запроваджувати капчі. Цей сервіс дає валюту всім зареєстрованим користувачам через певні часові відтинки. Найпопулярнішим додатком такого типу є Bitcoin Crane. Ця програма дозволяє збирати сатоші кожні 11 хвилин.

Для операційної системи iOS доступно набагато менше біткоін-кранів. Так у додатку Free Bitcoins сатоші даються користувачам кожні півгодини.

Достоїнства Недоліки
Можна заробляти гроші не виходячи з дому. Невисокий прибуток, при роботі зі смартфоном. Що пояснюється низькою обчислювальною потужністю пристроїв.
Не потрібні додаткові вкладення. Смартфон повинен бути постійно включеним.
Не потрібні якісь спеціальні навички.
Варто враховувати, що при такому способі заробітку можна не тільки заробити, але й втратити гроші. Є велика ймовірність того, що смартфон не витримає навантаження і зламається.

Для майнінгу рекомендується використовувати непотрібний смартфон, який буде постійно підключений до мережі.

Додатки для заробітку на Андроїді

Для мобільних пристроїв на операційній системі Android є багато додатків, які допомагають заробити гроші.

Назва програми Опис
1. APPCENT Кращий додаток для заробітку на Андроїді на сьогоднішній день. Заробіток залежить від активності користувача, є система заохочень.
2. APPBONUS

Потрібно виконувати прості завдання. Є програма заохочення. Надається бонус у розмірі 2 рублів за кожного запрошеного друга, крім цього нараховується відсоток від заробітку друзів.
3. ГЛОБУС МОБАЙЛ

Додаток дозволяє заробляти гроші на перегляді реклами. Все, що потрібно – це переглядати та закривати рекламні ролики. Мінімальна сума виведення всього 50 центів.
4. SEOSPRINT Зручна програма, в якій можна заробляти різними способами – переглядати сайти, писати відгуки або проходити тести. Виводити можна від 2 рублів. Працювати можна як у браузері, так і завантаживши додаток на смартфон.
5. ЛЕГКІ ГРОШІ

Популярний додаток у користувачів у країнах СНД. Завдання прості – встановити програму, написати відгук або встановити та не видаляти гру протягом кількох днів. Висновок від 10 рублів. Можна запрошувати друзів та отримувати 10% від їх нарахувань.

Існує чимало способів заробити гроші з мобільного телефону. Щоб вибрати найбільш оптимальний варіант, рекомендується експериментувати та пробувати різні способи заробітку.