Як знайти Айфон без «Знайти Айфон» самостійно без Айклауда

Anonim

Ці способи допомогли багатьом користувачам знайти свій втрачений iPhone. Розглянемо кожен із них .

Як знайти iPhone по IMEI

Один із популярних способів, який помилково вважається найнадійнішим. Однак, знайти iPhone по IMEI самостійно, без сприяння правоохоронних органів неможливо. Максимум, який ви зможете дізнатися - стан телефону: наприклад, чи включений він.

Не ведіться на пропозиції різних сайтів та програм, які обіцяють допомогти знайти смартфон по IMEI за «символічну суму».Доступ до розташування телефону через міжнародний ідентифікатор може надати тільки мобільний оператор на прохання співробітників поліції.

Використовуйте iCloud - воно допоможе, навіть якщо iPhone вимкнено

За допомогою цієї програми можна дізнатися точне місцезнаходження вашого телефону, навіть якщо він вимкнений. Для цього вам потрібно:

  • Включити функцію «Знайти iPhone». Для цього перейдіть до «Параметри», а потім виберіть параметри профілю користувача.
  • Перейти до вкладки «iCloud».
  • Вибрати пункт «Знайти iPhone».
  • Активувати повзунки «знайти iPhone» та «Остання геопозиція».

Якщо ви не можете зайти в iCloud з телефону - перейдіть на цю сторінку. Не переходьте на сайти з адресами типу iCloud.ru.com, або iCloud.com.ru і т.д. У сервісу тільки одна офіційна адреса, всі інші - шахрайські сайти.

Після активації ви зможете побачити місце розташування прив'язаного до Apple ID Айфона на карті. Щоб його було зручніше знайти, можна відтворити звуковий сигнал.

Додатки для пошуку Айфона

Якщо iCloud з будь-якої причини не допоміг або ви хочете спробувати інший мобільний app - рекомендуємо спробувати ці програми:

Назва програми Переваги Недоліки
iLocalis Безкоштовний, висока точність місцезнаходження, можна здійснювати дзвінки та писати СМСки, якщо увійти на сайт iLocalis Обмежений функціонал у базовій версії - наприклад, програму можна видалити з вкраденого iPhone.
iHound Висока швидкість роботи та відображення розташування, хороша точність визначення. Є звукові оповіщення, які приходять у міру наближення до втраченого девайсу Платний, вартість - 4 $ на місяць. Інформація про місцезнаходження відображається у маленькому вікні. Працює лише через інтернет-браузер у програмі Security Dashboard.
Contact if Found Безкоштовний, створений контакт буде відображатися на екрані повідомлень Немає гарантії, вам зателефонують або надішлють лист на електронну пошту
Reward if Found Умовно безкоштовний, на екрані телефону відображатиметься плашка з контактами та нагородою Вам все одно потрібно буде запропонувати нагороду за перебування вашого iPhone

Розглянемо кожне з них докладніше.

iLocalis

Умовно безкоштовний додаток. Його базової версії цілком вистачає, щоб визначити місцезнаходження смартфона та знайти його. На відміну від iHound, з iLocalis не можна отримувати звукові повідомлення у міру того, як ви наближатиметеся до Айфону. Однак, з програми можна відправляти СМСки або здійснювати дзвінки через вбудовану програму.

Покупка преміум-версії дозволить заблокувати можливе видалення програми з вашого девайсу, подарує інші «фішки» - видалення бекапу, записаних аудіо-повідомлень, iPhone-lock і т.д.

Точність розташування добре, але іноді iLocalis може помилитися на вулицю. У цілому нині - хороший додаток, надає потрібний функціонал бесплатно.

iHound

Схожа програма, але має кілька ключових відмінностей: з неї не можна дзвонити або відправляти СМС, але можна включати режим відправки звукових сигналів, які відображатимуться в міру того, як ви наближатиметеся все ближче і ближче до загубленого. Айфон.Працює швидше за інші програми завдяки налагодженій оптимізації.

До недоліків можна віднести непродуманий дизайн відображення місцезнаходження та роботу тільки через вбудований додаток Dashboard Security. Умовний недолік - за iHound потрібно платити у будь-якому випадку, вартість передплати - 4 долари на місяць.

В результаті iHound - непогана заміна іншим сервісам, якщо вам потрібно знайти свій телефон якнайшвидше, не зв'язуючись з іншими людьми. Передплату можна за необхідності скасувати.

Contact if Found

Безкоштовний додаток, що діє чисто на соціальній складовій. Принцип роботи простий - якщо ви втратили свій смартфон, ви можете заблокувати його і створити текстове повідомлення, яке відображатиметься на екрані повідомлень.

Ефективність подібного методу сумнівна, особливо якщо ваш смартфон вкрали - навряд чи злочинець послухається і віддасть айфон. Але якщо телефон був втрачений випадково, можна спробувати. Тим більше, від вас не обов'язково вимагають нагороду за перебування.

Reward if Found

Діє майже так само, як і попередній додаток, з однією відмінністю - вам обов'язково потрібно вказати суму винагороди, яку людина отримає, якщо поверне ваш iPhone. Рекомендована сума починається від 10 $, але ви можете вказати будь-яку нагороду.

Як заблокувати айфон, якщо його вкрали

Покрокова інструкція:

  1. Відкрийте «Локатор», перейдіть до вкладки «Зниклі пристрої»;
  2. Виберіть втрачений айфон;
  3. Перейдіть до пункту «позначити як зникле», натисніть «активувати»;
  4. Введіть номер телефону, який відображатиметься на екрані смартфона;
  5. Натисніть кнопку «далі», якщо потрібно - залиште текстове повідомлення, вказавши потрібну інформацію (наприклад, свою електронну пошту);
  6. Клікніть на «Активувати».

Після активації пристрій заблокується. Розблокування можливе лише за допомогою коду, який прийде на e-mail, прив'язаний до Apple ID.

Якщо ви впевнені, що не зможете швидко знайти iPhone, рекомендуємо стерти дані з пристрою. Алгоритм дій схожий з попереднім: переходьте в «Локатор», вибираєте потрібний пристрій, знаходите пункт «Стерти цей пристрій, вибираєте пункт і підтверджуєте його

Інші способи знайти Айфон

Якщо ви не змогли знайти зниклий телефон онлайн, доведеться вдатися до офлайн-способів. До них відносяться походи до мобільного оператора або до поліції з написанням заяви, а також прохання своїх друзів допомогти знайти iPhone або зателефонувати на нього з іншого пристрою. Розглянемо кожен метод.

Заява мобільному оператору

Якщо ви хочете відстежити свій телефон за допомогою IMEI, єдиний робочий спосіб - звернутися до мобільного оператора.Насамперед, потрібно зателефонувати оператору та попросити заблокувати номер телефону. Потім потрібно попросити мобільного оператора разом з поліцією відстежити розташування смартфона по IMEI.

Альтернативний варіант - спробувати відправити СМС на вкрадений пристрій та запропонувати повернути телефон за «щедру винагороду». Домовлятися зі злодієм - не найприємніше задоволення, але якщо телефон ще не вимкнений, ви, можливо, повернете свій смартфон максимально швидко, розлучившись з деякою сумою грошей.

Заява в поліцію

Звернувшись за допомогою до правоохоронців, ви можете написати заяву про крадіжку. Так ви зобов'яжете співробітників порушити кримінальну справу.

Вкажіть свій IMEI та контактні дані. Після цього чекайте на дзвінок.

В ідеалі, ваш айфон передадуть у відділ, який стежитиме за ним - щоразу, коли телефон підключається до мережі, він показує свій IMEI.Якщо пристрій увімкнуто, буде визначено його місцезнаходження. Після цього співробітники органів виїдуть до шахрая і заберуть у нього телефон.

На практиці, пошук може затягтися надовго - все залежить від вашого ступеня зв'язків з правоохоронцями. Наявність знайомих або друзів у поліції різко підвищує шанси отримати телефон назад у максимально короткі терміни.

Оповідання друзів

Якщо у вас є можливість залучити друзів до пошуку, ви можете поділитися локацією девайсу з ними. Для цього перейдіть до «Локатора», відкрийте вкладку «Люди», натисніть на «Поділитися геопозицією».

Після цього вкажіть ім'я та номер телефону вашого друга. Наприкінці натисніть кнопку «Надіслати», щоб поділитися даними.

Зателефонувати на свій номер

Ви також можете подзвонити на власний айфон з іншого телефону.

Покрокова інструкція:

  1. Відкрийте програму «Телефон»;
  2. Перейдіть на вкладку «Вибране»;
  3. Додайте потрібний номер телефону, клацнувши на плюс у правому верхньому кутку;
  4. Виберіть дію «Виклик» на спливаючій формі. Ви також можете надіслати SMS-повідомлення або здійснити відеодзвінок.

Скориставшись наведеними вище порадами, ви значно підвищите свої шанси знайти втрачений смартфон. Хай щастить!