Сім-карта Дрімсім

Anonim

Вирушаючи в подорож, важливо залишатися на зв'язку в будь-якій точці світу. Але міжнародний роумінг від російських операторів виходить надто дорогим. Рішенням може стати покупка місцевої SIM-картки, але це не найкращий вихід – особливо коли хочеш відвідати декілька країн. Розумною альтернативою стане міжнародна SIM-карта DrimSim, яка надає низькі ціни на дзвінки майже у 200 країнах світу без абонентської плати.

Що за оператор ДрімСім

Компанія DrimSim була заснована в 2016 році російським підприємцем Сергієм Редьковим. Вона пропонує своїм клієнтам дуже цікавий продукт – це туристична (міжнародна) SIM-карта, що дозволяє залишатися на зв'язку у будь-якій точці світу за копійковими тарифами.Продукт вийшов дійсно цікавим, він отримав попит серед активних мандрівників, які часто відвідують зарубіжні країни.

DrimSim не є стільниковим оператором - у нього немає базових станцій і комутаторів.карти, що автоматично реєструються в мережах партнерів. Користувачі сервісу відзначають, що згодом якість зв'язку помітно зросла, а кількість недоробок – зменшилась. Одночасно із цим спостерігається тенденція зниження цін на зв'язок у багатьох країнах світу. Засновник компанії заявляє, що хотів би знизити вартість інтернету з міжнародними SIM-картами DrimSim до 1-3 центів за мегабайт на всіх напрямках, що діють.

Як працює ДрімСім

Користувачам DrimSim зовсім не потрібно замислюватися про те, як працює SIM-картка. Під час встановлення в мобільний телефон вона автоматично реєструється в одній із доступних мереж та починає працювати.Одночасно з цим у пристрої застосовуються налаштування інтернету – користувачі практично повністю позбавлені необхідності здійснювати якісь додаткові дії зі смартфоном, планшетом, модемом або роутером. Активуємо мобільні дані та користуємося інтернетом. Одночасно з цим стають доступні голосові дзвінки.

SIM-картки Drimsim працюють майже у 200 країнах світу. Це означає, що абоненти зможуть залишатися на зв'язку практично скрізь, де є цивілізація та базові станції партнерських операторів. Переміщення між країнами теж не викликає проблем – при перетині кордону абонентський пристрій автоматично зареєструється в мережі іншого оператора і продовжуватиме працювати так, як він працював у попередній країні.

Компанія DrimSim будує договірні відносини зі стільниковими операторами по всьому світу. Це дозволяє знижувати ціни до гранично низьких значень. Наприклад, у країнах Європи вартість 1 Мб трафіку становить лише 1 євроцент.Також є можливість придбати цілий гігабайт всього за 10, 24 євро. Куплений пакет буде дійсним доти, доки не буде витрачено повністю.

Чим вигідна сімка DrimSim

У міжнародної SIM-карти DrimSim маса переваг:

  1. Вона надається без абонентської плати - вагома перевага для тих, хто втомився від регулярних списань і не користується зв'язком так активно, як це закликають російські стільникові оператори. Наприклад, тарифні опції операторів «великої четвірки» включають обов'язкові щоденні платежі, надаючи 100-200 Мб трафіку. У випадку з DrimSim абоненти оплачують лише послуги, що споживаються;
  2. Гранично чесна тарифікація – любителі покилобайтної та посекундної тарифікації будуть у захваті. Витратив 2-3 мегабайти – заплатив лише кілька центів без прихованих платежів та підводного каміння. З операторами «великої четвірки» така тарифікація недоступна – доводиться оплачувати величезні пакети навіть за мінімального споживання послуг;
  3. Збереження телефонного номера у будь-якій точці світу – кожному абоненту надається номер Великобританії. Також є можливість прив'язати свій російський номер (або кілька) через мобільний додаток DrimSim. Після прив'язки номера необхідно встановити переадресацію на вказаний номер. Тепер можна вирушати в подорож – друзі та родичі дзвонитимуть на звичний російський телефон;
  4. Можливість поповнити баланс будь-якою банківською картою – російською чи міжнародною. Також є можливість налаштувати автоплатіж. Зверніть увагу, що мінімальний розмір одного платежу становить 25 євро – цієї суми вистачить навіть на найдовшу подорож;
  5. Немає нав'язаних послуг – приємна новина для російських абонентів, які часто скаржаться на операторів «великої четвірки» за послуги, що раптово підключаються. Користувачі платять лише за послуги, що споживають. Для контролю витрат у мобільному додатку є деталізація;
  6. Є можливість роздавати інтернет – перетворите смартфон або планшет на точку доступу, роздавайте трафік на інші пристрої. Аналогічно підтримується роздача через мобільні роутери;
  7. Можливість оформити туристичну страховку без походів до офісів страхових компаній – кожен користувач стає учасником клубу Дрімклуб і може оформити страховку прямо у додатку з кешбеком на баланс. Стати учасником через мобільний додаток DrimSim та отримайте доступ до всіх привілеїв (знижки від партнерів, підвищені бонуси, знижку 50% на вхідні дзвінки при прив'язці російського номера).

Міжнародна туристична SIM-карта DrimSim хороша тим, що суттєво знижує витрати на роумінг. Мандрівники можуть відмовитись від використання звичайної російської SIM-карти – це дуже дорого, середній розмір щоденної абонентської плати за 100-200 Мб трафіку становить 350 рублів.У випадку з DrimSim жодної абонентської плати не буде.

Існує альтернативний спосіб залишитися на зв'язку в чужій країні – купити місцеву SIM-карту. Але цей спосіб має недоліки:

  • Місцеві тарифи для туристів можуть бути вищими, ніж для місцевих громадян;
  • Якщо в поїздці кілька країн, доведеться купувати по одній сімці в кожній з них;
  • Туристів підключають далеко не скрізь.

Розбиратися з кількома SIM-картами – задоволення сумнівне. Потрібно пам'ятати, де було куплено ту чи іншу сімку, підтримувати їхню працездатність. Чи то справа єдина SIM-карта від ДрімСім - вона працює у всіх країнах, у тому числі і в Росії. Встановіть її у вільний слот і подорожуйте по всьому світу, залишаючись на зв'язку у будь-якій його точці. Для підтримки працездатності необхідно вчиняти хоча б одну платну дію на рік – з урахуванням помегабайтної тарифікації це не призведе до серйозних витрат.

Підтримка VPN

VPN – це технологія, що забезпечує безпечне з'єднання за рахунок організації зашифрованого каналу. Вона дозволяє приховати інформацію про діяльність користувача від провайдера та сторонніх очей. Дані передаються у зашифрованому вигляді, що запобігає їм доступу з боку зловмисників. Наприклад, VPN використовується для підключення до публічних точок доступу Wi-Fi.

Компанія DrimSim розробила для своїх користувачів власний VPN-сервіс під назвою DrimVPN. Він дозволить зашифрувати передану інформацію та відкрити доступ до закритих ресурсів. Шифрування здійснюється за допомогою ключа довжиною до 256 біт, а підключення здійснюється натисканням лише однієї кнопки. Завдяки шифрованому підключенню користувачі DrimVPN зможуть захистити свої дані від розкрадання при підключенні до публічних точок доступу.

Для доступу до VPN-сервісу необхідно встановити програму DrimVPN для Android та iOS.

Які тарифи є у DrimSim

Достатку тарифних планів у DrimSim немає – компанія практикує єдину тарифікацію послуг. Ця тарифікація може бути пакетною чи поштучною. Наприклад, користувач збирається до Австралії – у цьому випадку вартість послуг складе:

  • Мобільний інтернет – 0, 01 євро/Мб;
  • Дзвінки на місцеві стаціонарні номери – 0, 1 євро/хв;
  • Дзвінки на місцеві мобільні номери – 0, 13 євро/хв;
  • Дзвінки на мобільні номери в Росію – 0, 28 євро/хв;
  • Дзвінки на номери користувачів DrimSim – 0,08 євро/хв;
  • SMS на номери DrimSim – 0, 06 євро/хв.

Чудова тарифікація, враховуючи відстань, що відокремлює Австралію від Росії - їдемо на інший кінець світу і спілкуємося за стерпними тарифами. Також у додатку можна замовити цілий гігабайт інтернету, вартість якого в Австралії складе 10, 24 євро.

У деяких країнах тарифікація послуг зв'язку дуже дорога. Наприклад, в Анголі мегабайт трафіку обійдеться в 2, 3 євро, а в Алжирі - 16, 2 євро. Ці напрями дуже дорогі і у традиційних російських стільникових операторів. Близьке зарубіжжя порівняно дешеве - той же мегабайт у Вірменії коштує 0, 015 євро, а в Азербайджані - 0, 03 євро, що теж досить дешево. Пакет на 1 Гб у Вірменії коштує 15, 36 євро, в Азербайджані - 30, 72 євро.

Одним з найдорожчих напрямів є Монголія - ​​тут вартість 1 Мб трафіку коштує 40 євро, що зашкалює, а хвилина зв'язку з Росією обійдеться в 0, 25 євро. У Судані 1 Мб інтернету коштує 17 євро, у Того – 18 євро, у Сирії – 15 євро, на Сейшельських островах – 4 євро, у Непалі – 15 євро. На популярних туристичних напрямках ціни демократичніші - тут 1 Мб трафіку коштує 0, 01-0, 03 євро, залежно від країни. Повна таблиця тарифів представлена ​​в цій таблиці, а тут мандрівники знайдуть докладний калькулятор.

Як замовити ДрімСім

Щоб замовити міжнародну туристичну SIM-карту, заповніть заявку на офіційному сайті DrimSim. У заявці зазначаються такі дані:

  • Прізвище та ім'я абонента, що підключається;
  • Контактний номер телефону – мобільного або стаціонарного;
  • Адреса електронної пошти;
  • Кількість SIM-карток – можна замовити відразу кілька і об'єднати їх у рамках єдиного рахунку;
  • Адреса доставки – доставка здійснюється в будь-яку точку світу, в тому числі і по Росії.

Наприкінці необхідно сплатити вартість SIM-карти – вона коштує 10 євро і поставляється з порожнім балансом. Вартість кур'єрської доставки до Санкт-Петербурга, Алмати, Києва та Мінська становить 5 євро, доставка до Москви – 6 євро, в інші російські міста – 4 євро. Вартість доставки до інших країн – від 5 євро.

Терміни доставки залежать від віддаленості користувача. Наприклад, доставка в Москву, Санкт-Петербург, Алмати, Мінськ і Київ складають 1-2 дні, по решті Росії - від 2 днів. Доставка до інших країн світу здійснюється в терміни від 14 днів – чим далі, тим більше. Зверніть увагу, що експрес-доставка SIM-карти можлива на індивідуальних умовах, які обговорюються в чаті технічної підтримки DrimSim.

Також для користувачів DrimSim доступні eSIM – SIM-картки без фізичного носія. Вони замовляються через мобільний додаток – доставка займає лише 2 хвилини. Щоб отримати eSIM, замовте її на сайті компанії, отримайте лист з QR-кодом та налаштуваннями, активуйте та користуйтеся. Зверніть увагу, що мобільний телефон, що використовується вами, повинен підтримувати технологію eSIM.

Як замовити дублікат SIM-карти

Дублікати замовляються через технічну підтримку DrimSim. Доставка дубліката не оплачується, якщо клієнт користується SIM-картою більше двох років, і на ній видно механічні пошкодження у вигляді тріщин та зламів.Якщо клієнт обслуговується менше ніж два роки, доставка буде платною. Якщо зовні SIM-карта є цілою, не має серйозних механічних пошкоджень, але не визначається мобільним пристроєм, доставка здійснюється безкоштовно. Вартість платної доставки така сама, як і у нової SIM-карти – від 4 до 8 євро, залежно від напрямку відправлення.

Як користуватися сім-картою DrimSim

Щоб скористатися послугами DrimSim, необхідно виконати такі дії:

  • Встановити SIM-карту у вільний слот або активувати eSIM;
  • Включити пристрій та дочекатися його реєстрації в мережі;
  • Активувати SIM-карту у фірмовому мобільному додатку;
  • Поповнити рахунок – мінімальний платіж, як говорилося вище, становить 25 євро.

Все готово – можна вирушати в дорогу. Перед надсиланням необхідно переключити мобільний інтернет на SIM-карту DrimSim у налаштуваннях телефону, смартфона або планшета (для двохсимкових моделей).Після прибуття на місце залишиться вимкнути авіарежим і дочекатися, поки SIM-карта зареєструється в одній з місцевих мереж – тепер все готове для доступу до інтернету та здійснення дзвінків.

Як здійснюється доставка сімки

Предбачено кілька способів доставки SIM-карток та дублікатів користувачам DrimSim. У Москві, Києві, Алмати, Мінську та Санкт-Петербурзі працює кур'єрська доставка прямо до дверей – це 100% гарантія отримання SIM-карти. Доставка в інші російські міста здійснюється двома способами – у пункти видачі Boxberry та рекомендованим листом, в обох випадках отримання здійснюється за паспортом. Доставка в інші країни світу – тільки рекомендованим листом.

Бонусна програма

Міжнародні SIM-карти DrimSim викликають непідробний інтерес у тисяч мандрівників. Їх встигли відрекомендувати і найпопулярніші блогери. На користувачів чекають низькі ціни на дзвінки та інтернет, а також привілеї клубу Дрімклуб.Крім того, кожен абонент може отримати у своє розпорядження джерело коштів, залучаючи нових користувачів. За кожного користувача, який поповнив свій рахунок, абонент отримує 7 євро. Наведіть 10 новачків та отримайте за них 70 євро. Якщо вдасться привести 100 осіб, сума заробітку становитиме вже 700 євро.

Учасників клубу Дрімклуб чекають окремі умови – 10 євро за кожного залученого користувача. Зареєструйтесь у клубі через мобільний додаток та отримуйте підвищені бонуси. Реферальні посилання можна розповсюджувати через соціальні мережі, месенджери, власні блоки, підписи на форумах та будь-якими іншими законними способами. До речі, абонент, що перейшов за реферальним посиланням, теж отримає винагороду у вигляді 7 євро на баланс – відмінний інструмент для стимуляції нових користувачів.