Підписка «Мегафон Музика» з безкоштовним трафіком: Яндекс.Музика

Anonim

Музичні сервіси відкривають доступ до мільйонів треків з мінімальною абонентською платою, без реклами та з численними сервісними функціями. Типовим прикладом є підписка «Мегафон Музика», створена спеціально для меломанів. З 12 липня 2019 року трафік для даного сервісу став безкоштовним, що спростило прослуховування музичних творів.

Опис опції

«Мегафон Музика» – партнерська підписка музичного сервісу Zvooq («Звук»), що отримала нову назву. Водночас вона отримала безплатний безлімітний трафік, доступний на всіх тарифних планах оператора.Вартість самої підписки на сервіс не змінилася, залишившись незмінною. До того ж підключати пакет трафіку самостійно не потрібно – він надається автоматично. Інформація про нововведення опублікована на офіційному сайті Мегафону 12 липня 2019.

Онлайн-музика без трафіку в режимі нон-стоп доступна всім абонентам Мегафона, які підписалися на даний музичний сервіс.треків в рамках мобільного додатку для Android та iOS. У 2016 році ця програма була визнана однією з найкращих. У ньому можна шукати окремі треки, об'єднувати їх у плей-листи, прослуховувати плей-листи від редакції проекту, ділитися треками та своїми плей-листами через соціальні мережі ВКонтакте та Facebook.

При цьому необхідності завантажувати музику на смартфон немає – прослуховування здійснюється в режимі онлайн. Мегафон дарує користувачам безкоштовний трафік, тому мегабайти, що витрачаються, і гігабайти можна не рахувати.Але можливість скачування все-таки є – наприклад, для тих, хто збирається в місця, де немає доступу до мобільного інтернету (і будь-якого іншого).

Переваги сервісу, обмеження та ціни

Сервіс надається у двох варіантах – платному та безкоштовному. Можливості версій:

  • Безкоштовна – прослуховування нових релізів, треків з топ-100, щоденних рекомендацій та плей-листів від редакції, складання власних плей-листів та їх постінг у соцмережі;
  • Платна (преміум-підписка) – повний доступ до всієї музичної колекції (40 млн треків), додавання своєї музики, скачування треків для прослуховування офлайн, відсутність реклами, доступ до треків з високим бітрейтом (320 kbps) .

Вартість преміум-підписки складає 169 руб/міс при оплаті через додаток оплата проводиться карткою або з мобільного рахунку. На тарифному плані «Включай! Слухай» вартість складає 149 руб/міс.

Підписка продовжується автоматично, без дій з боку користувача. Повернення не передбачене – якщо хочете відмовитись, зробіть це заздалегідь. Серйозним обмеженням є неможливість прослуховування завантажених треків без преміум-підписки. Що стосується опції «Висока якість», то прослуховування треків з високим бітрейтом можливе лише за наявності в сервісі.

Як підключити послугу

Для підключення послуги необхідно завантажити та встановити програму. Відкрийте встановлену програму, пройдіть в меню «Профіль» та зареєструйте обліковий запис. Деякі оператори, включаючи Мегафон, надають місяць безкоштовного преміум-доступу. Крім оплати з рахунку, можлива оплата підписки за допомогою карток, прив'язаних до Google Pay та магазину програм Apple. У будь-який момент підписку можна відключити, позбавившись абонентської плати. Але активувати її повторно з безкоштовним місяцем не вдасться – оплату буде списано з першого дня.

Встановлення та налаштування

Щоб скачати мобільний додаток «Звук», скористайтесь офіційними посиланнями.

Воно займає лише кілька мегабайт, не перевантажуючи пам'ять смартфона. Пам'ять може знадобитися надалі – для завантаження треків та прослуховування офлайн. Але навіть у цьому випадку є можливість обмежити обсяг займаного простору через «Налаштування».

Особливих налаштувань додаток не потребує, але ми все-таки пройдемося за деякими пунктами:

  • Преміум-підписка – тут вводяться промо-коди, відновлюються налаштування, проводиться скасування;
  • Вітрина – вибір країни, в якій проводиться прослуховування;
  • Пам'ять та кеш – обмежте займане місце;
  • Эквалайзер – дуже зручна штука для вимогливих меломанів;
  • Висока якість – активуйте та слухайте музику в максимальній якості;
  • Вимкнути рекламу – пункт доступний лише за наявності преміальної передплати.

Установка та налаштування «Мегафон Музики» зводиться до трьох пунктів – встановлюємо програму, налаштовуємо профіль, оплачуємо передплату. Тепер можна починати прослуховування. Також можливе прослуховування без підписки, але з обмеженнями та рекламою.

Яндекс.Музика з Мегафоном

Сервіс «Мегафон Музика» безкоштовно не працює, але перший місяць після підключення він все-таки безкоштовний – в рамках акції. Щоб слухати музику надалі, потрібно підключити передплату. І якщо абонент не влаштовує сервіс «Звук» (він же «Zvooq» або «Мегафон Музика»), він може скористатися іншими сервісами – наприклад, «Яндекс.Музикой».

Вартість сервісу «Яндекс Музика» з Мегафоном становить 169 руб/міс, він відкриває доступ до більш ніж 40 млн треків без реклами і в максимально високій якості.Абонентська плата списується з рахунку мобільного телефону або банківської картки. Встановіть програму на смартфон, увійдіть зі своїм обліковим записом і підключіть передплату. Перший місяць – безкоштовно.

На всіх тарифних планах абонентам надається безкоштовний трафік, що розповсюджується на продукти з однієї музичної вітрини «Мегафон Музика» зі слоганом «Ця музика буде вічною». Наприклад, можна вибрати тариф «Включайся! Вибирай» з абонентською платою від 450 руб/30 днів і отримати кешбек у розмірі 20% на покупки в салонах Мегафон та інтернет-магазині оператора.

BOOM

Наступний сервіс отримав назву «BOOM», він входить до складу єдиної музичної вітрини Мегафона. Сервіс далеко не новий, щоб користуватися його послугами необхідні облікові записи в соціальних мережах ВКонтакті та Однокласники. Абонентська плата - 149 руб/міс на всіх тарифних планах. Встановіть програму, зареєструйте обліковий запис. Слухайте музику на всіх тарифних планах – Мегафон дарує безліміт на музичний трафік.

Безкоштовна музика ВК з Мегафоном

Безкоштовна музика ВК доступна лише протягом 30 хвилин на день. Тут діє обмеження на роботу у фоновому режимі. Рішення одне – активувати необмежений режим блокування екрана у налаштуваннях смартфона. Але в цьому випадку доведеться миритися з батареєю, що швидко сідає, яка сідає через постійно включене підсвічування дисплея. Альтернативне рішення - купити передплату в додатку за 169 руб/міс. В іншому випадку доведеться миритися з тим, що музика не працює вже через 30 хвилин прослуховування (максимум 6-7 треків). Це спричинило безліч негативних відгуків, тим більше що між треками вставляється реклама.

Як відключити Музику на МегаФоні

Для відключення передплати у сервісі, що використовується, скористайтесь відповідним додатком. Відкрийте профіль та скасуйте передплату до автоматичного продовження. У майбутньому ви завжди зможете активувати її повторно.