Налаштування інтернету на Тінькофф Мобайл: точка доступу

Anonim

Налаштування інтернету Тінькофф Мобайл не викликає складнощів і займають від сили 1-2 хвилини. А в переважній більшості випадків смартфони та телефони взагалі налаштовуються автоматично, шляхом отримання налаштувань у вигляді SMS. Якщо це не так, виконується ручне налаштування параметрів. Після прочитання цього матеріалу ви зможете налаштувати інтернет на будь-якому телефоні.

Як підключити інтернет на Тінькофф Мобайл

Послуга доступу до мобільного інтернету підключена на Тинькофф Мобайл за замовчуванням – підключати її самостійно не потрібно. . Користувачам доступні такі пакети:

  • 2 Гб за 199 руб – найменший пакет для невибагливих користувачів. Цього достатньо для текстового спілкування в месенджерах, отримання повідомлень від додатків;
  • 5 Гб за 269 руб – при акуратному використанні вистачить на весь місяць. Наприклад, можна працювати з електронною поштою, займатися веб-серфінгом, спілкуватися в соціальних мережах поза домом;
  • 10 Гб за 389 руб – великий пакет трафіку будь-які потреби, від серфінгу до голосових дзвінків через месенджеры;
  • 20 Гб за 449 руб – для вимогливих користувачів, які споживають великі обсяги трафіку;
  • Безліміт за 999 руб – для тих, хто не звик до обмежень і хоче отримати справжній безлімітний інтернет.

Также абонентам пропонуються додаткові пакети інтернету для додатків. Доступ до популярних месенджерів WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, iMessage, Tam Tam та imo.im коштує 49 руб, до соціальних мереж Вконтакте, Facebook, Однокласники, Instagram + IGTV, Snapchat, Twitter та Tinder (сервіс знайомств) - 59 руб. Меломанам стане в нагоді пакет трафіку для Spotify, Boom, Shazam, Deezer Music, Zvooq, Google Play Music, Яндекс.Радіо, Яндекс.Музика та Apple Music за 59 руб. Необмежений доступ до Google Play Фільми, YouTube та YouTube Дітям, iTunes Відео, Rutube, Vimeo та Twitch обійдеться у 159 руб. Період оплати – 30 днів.

Цікава можливість – підключення безлімітних сервісів без основного пакета трафіку. Наприклад, абонент може підключити соціальні мережі та користуватися лише ними всього за 59 руб. Аналогічним чином підключаються месенджери, аудіосервіси та відеохостинги. Підключіть потрібні пакети в мобільному додатку та користуйтеся.

Налаштування інтернету для телефону

Як підключити інтернет - ми розібралися. Це робиться через зручний мобільний додаток, без будь-яких команд.Завантажити програму для активації SIM-карти можна через домашній інтернет. Далі залишається розібратися з налаштуваннями – вони приходять автоматично або вводяться вручну.

Автоматичні налаштування

Для отримання автонастройок достатньо встановити SIM-карту в телефон і почекати кілька хвилин. Мережа надішле SMS з налаштуваннями – їх потрібно зберегти та застосувати. Якщо SMS так і не надійшло, то абонентський пристрій не підтримує автоматичні налаштування. Але в переважній більшості випадків все відбувається нормально. Щоб отримати налаштування інтернету в автоматичному режимі, Тінькофф рекомендує встановити сімку в перший слот.

Ручне налаштування

Ручне введення параметрів не пов'язане з якими-небудь труднощами. Зустрічайте інструкції для Android та iOS:

  • У смартфонах на Android проходимо в «Меню – Налаштування – Ще – Мобільна мережа – Точки доступу (APN)» та прописуємо тут точку доступу m.tinkoff. Зберігаємо, виходимо у головне меню, перепідключаємо передачу мобільних даних та перевіряємо наявність доступу до мережі;
  • Власники iPhone проходять в меню «Налаштування – Стільниковий зв'язок – Стільникова мережа передачі даних» та прописують точку доступу m.tinkoff. Далі перепідключаємось і пробуємо скористатися інтернетом.

Аналогічним чином налаштовуються планшети на Андроїд та iOS. Зверніть увагу, що в окремих пристроях Android шлях до меню налаштування СІМ-карти може відрізнятися.

Чи можна роздавати інтернет Тінькофф Мобайл

Роздача трафіку на Tinkoff Mobile безкоштовна лише в тому випадку, якщо абонент вибрав якийсь лімітований пакет трафіку. При підключенні безліміту за роздачу потрібно платити 399 руб за кожні 30 днів. Усього вартість інтернету складе 1398 руб. Лімітів на роздачу немає, але при наданні серйозного навантаження на мережу очікується зниження швидкості.

Налаштування точки доступу для роздачі трафіку

Щоб запустити роздачу, активуйте точку доступу та задайте пароль – не менше 8 знаків, також бажано використовувати великі символи. За необхідності можна змінити назву точки доступу (SSID). Ще одна можливість – доступ без пароля, але в людних місцях це може призвести до серйозного витоку трафіку.

Дуже зручно, якщо кнопка активації точки доступу винесена у верхню шторку. Але це реалізовано не на всіх смартфонах (залежить від виробника). Щоб зробити запуск точки дійсно швидким, встановіть програму «Точка доступу WiFi» з віджетом Little Smart Apps. Далі виведіть віджет на один із робочих столів для миттєвого запуску точки. Програма «важить» кілька мегабайт і не навантажує пам'ять смартфона.

7 плюсів мобільного інтернету Тінькофф Мобайл

Розглянемо переваги мобільного інтернету від віртуального оператора Тінькофф Мобайл:

  1. Велика зона покриття 4G по всій Росії, що забезпечує високу швидкість доступу до мережевих ресурсів. Оператор Теле2, з яким співпрацює Тінькофф, активно будує мережі четвертого покоління, збільшуючи кількість базових станцій для більшого охоплення;
  2. Самостійний вибір пакетів трафіку – від 2 Гб до безліміту. Виберіть бажаний об'єм в особистому кабінеті або мобільному додатку. Витратили весь трафік - підключіть додатковий гігабайт за 99 руб або виберіть більш місткий пакет;
  3. Можливість роздачі безлімітного пакета за 399 руб (в режимі модему). Підключіть послугу через програму або особистий кабінет. Лімітовані інтернет-пакети лунають безкоштовно;
  4. Безлімітні пакети для популярних соціальних мереж, месенджерів, музичних сервісів та відеохостингів – жодних лімітів на трафік при використанні офіційних додатків;
  5. Можливість підключити безліміти без основного інтернет-пакету. Підключіть лише соцмережі та месенджери, якщо вам не потрібні інші сервіси, серфінг та пошта. Відмінна можливість заощадити на послугах зв'язку;
  6. Мобільний інтернет Тінькофф Мобайл працює на всій території Росії без доплат (виняток – Крим та Севастополь);
  7. Низькі тарифи в міжнародному роумінгу - трафік від 149 руб за 100 Мб, месенджери від 49 руб на день.

Підключіться до Тінькофф Мобайл і отримайте високошвидкісний доступ до інтернету. Перший місяць обслуговування в подарунок, це максимальний пакет трафіку та всі безлімітні сервіси.