Послуга "Знайомства" від Теле2 «Love»: опис

Anonim

Теле2 «Знайомства» – це досить цікавий сервіс від оператора мобільного зв'язку. Завдяки такій опції кожен абонент може знайти не лише багато нових друзів, а й зустріти справжнє кохання. Сервіс розрахований на людей, які люблять надсилати та отримувати повідомлення.

Опис сервісу

Послуга спочатку має на увазі анонімне спілкування, тобто на самому початку абонентам невідома докладна інформація один про одного. розповідають про себе, а потім пишуть, яким би хотіли бачити свого співрозмовника.

За заданими критеріями портал Love Tele2 автоматично знаходить найбільш підходящих людей, які також залишали анкети. Завдяки такій функції абонент може знайти собі людину не лише для близького спілкування, а й для ділового листування. Додатком аналізуються інтереси один одного, а також їх особисті якості та ділові інтереси.

Повідомлення відправляються не безпосередньо, а з зарезервованих номерів компанії, тобто учасники розмови не можуть бачити номери, зв'язок відбувається через посередника. Поспілкувавшись деякий час, співрозмовники можуть домовитися про особисту зустріч і перейти на живе спілкування.

Вартість послуг

За реєстрацію на сайті знайомств Теле2 та перегляд анкет користувачів плата не береться. При подальшому використанні оплата здійснюється так:

  • Абонплата становить 5 рублів на добу. Абоненти, які оформили передплату, можуть повноцінно скористатися всіма можливостями сайту. Надсилання повідомлень у цьому випадку буде безкоштовним.
  • Те користувачі, які не оформили передплату, платять за кожне відправлене повідомлення 1 рубль.
  • За бажанням можна запросити фотографію співрозмовника. Ця послуга доступна лише в тому випадку, якщо анкета містить позначку «Анкета з фото». Щоб отримати фотографію, необхідно надіслати запит зі словом фото за допомогою повідомлення на номер анкети, що цікавить. Такий запит обійдеться в 7 рублів, але це того варто, приємніше спілкуватися з людиною, коли знаєш, як вона виглядає.
  • Можна знайти співрозмовників, які територіально знаходяться поруч. Для цього надсилають повідомлення з текстом «ХТО ПОРУЧ» на короткий номер 684. Такий запит теж оплачується окремо, його вартість 7 рублів.
  • Можна вивести свою анкету в ТОП, де вона буде відразу видно користувачам. Для цього надсилають повідомлення з текстом «ВІП» знову ж таки на номер 684. Це дозволить зробити анкету популярнішою, вона на порядок частіше видаватиметься у пошуковому запиті користувачів.Така опція обійдеться абоненту в 10 рублів за добу.

Як зареєструватися в Теле2 «Лайф Знайомства»: всі способи

Щоб розпочати спілкування, потрібно пройти реєстрацію. При цьому потрібно якомога розповісти про себе, а також описати, з якими саме людьми є бажання спілкуватися. Пройти реєстрацію можна кількома способами.

Запрос SMS

Оформляють анкету і відправляють її на короткий номер 684. У повідомленні, що надсилається, потрібно докладно розповісти про себе. Наприклад, слід написати: «Я привабливий хлопець 25 років. Шукаю дівчину для спілкування або створення сім'ї. Маю відмінне почуття гумору».

Інтернет та мобільний додаток

Пройти реєстрацію на сайті знайомств від Теле2 можна і з комп'ютера. Для цього переходять на сторінку реєстрації, далі реєструються, дотримуючись докладних інструкцій.

Потім заповнюють анкету і починають спілкування. Вкладка моя сторінка дозволяє за необхідності коригувати інформацію. Для цього потрібно увійти під своїм логіном та паролем.

За бажанням можна завантажити мобільну версію програми на телефон.

Додаток абсолютно безкоштовний. Щоб запустити програму, потрібно підключення до інтернету, трафік оплачується за встановленим тарифом.

Дзвінок за телефоном 0770

Можна записати анкету в аудіоформаті, така послуга абсолютно безкоштовна. Набирають номер 0770, дотримуються інструкції робота. Анкетні дані будуть збережені у аудіоформаті. Завдяки цьому абоненти можуть прослуховувати анкети інших користувачів.

При заповненні анкетних даних рекомендується писати лише правдиву інформацію. Це дозволить сервісу максимально точно підбирати співрозмовників.

Як користуватися сервісом та керувати за допомогою СМС

Щоб мати можливість повноцінно користуватися сервісом, слід дотримуватись встановлених правил:

  1. В анкеті не можна вказувати жодні посилання або контактну інформацію.
  2. Не можна писати ненормативні слова, незалежно від того, якою мовою запис буде зроблено.
  3. В анкеті не повинно бути інформації, яка може ображати почуття інших користувачів.
  4. В анкеті не повинно бути інформації, яка порушує законодавство.
  5. Заповнюючи заявку, абонент дає згоду на отримання SMS-повідомлень. Повідомлення стосуються лише послуги та не містять рекламного контенту.
  6. У роумінгу за відправлення повідомлень стягується плата, згідно з встановленим тарифом.

Користуватися цією послугою можуть лише повнолітні абоненти. Якщо якісь із встановлених правил будуть порушені, модератори мають повне право заблокувати обліковий запис.

Доступні команди та можливості

У даній послузі передбачено ряд опцій, які роблять спілкування зручнішим. Усі вказані команди необхідно надсилати на номер 684:

  1. ? – надіславши цей запит, можна дізнатися всю інформацію про послуги та ряд додаткових опцій.
  2. Ще – дозволяє переглядати анкети, які не були показані в автоматичній добірці.
  3. Видалити – завдяки цій команді видаляються власні анкети із сервісу.
  4. - ID абонента – внесення співрозмовника до чорного списку.
  5. + ID абонента – видалення співрозмовника з чорного списку.
  6. 6841 набравши цю комбінацію символів можна підключити передплату на послугу.
  7. Для створення нової сторінки або редагування старої надсилають SMS на номер 684 з даними, які слід змінити.
  8. Хто поруч – відправивши цю команду можна знайти співрозмовників, які знаходяться максимально поряд.

Рекомендації

Заповнюючи анкету потрібно вказувати максимально повну та правдиву інформацію про себе. Варто враховувати, що якщо в анкеті зазначена мета знайомство, то шанси зустріти близьку за світоглядом людину збільшуються. Знайомство може мати різний характер, одні знайомляться для дружби чи створення сім'ї, інші для рідкісних зустрічей та спільних подорожей. Щоб звернути увагу на свій профіль, слід подавати інформацію неординарно, але головне не переборщити.

Не варто вказувати у профілі негативну інформацію, оскільки вона зазвичай відштовхує людей. При пошуку нових знайомих слід використовувати ключові слова, що допоможе швидко відсортувати анкети.

Сначала система запропонує всі анкети, які відповідають заданим критеріям, а потім уже інші. Спочатку системою пропонуються найактивніші користувачі сервісу знайомств.

Як краще заповнити анкету

Анкета – це коротка розповідь про себе та побажання щодо того, який співрозмовник буде цікавий. Важливо красиво подати і одну інформацію та іншу.

В анкеті рекомендується вказати мету спілкування та знайомства. Якщо мета знайомства не зазначена, це може видавати невпевненого у собі людини. До таких профілів інтерес зазвичай зовсім невисокий, та й підібрати співрозмовника в даному випадку дуже важко.

Профіль повинен викликати бажання поспілкуватися. Потрібно вміти себе гарно піднести, але водночас не хвалитися. Не треба писати про всі свої захоплення чи складати небилиці, намагаючись привернути увагу. Занадто бездоганна анкета завжди викликає підозру. Слід вибрати пару найцікавіших своїх захоплень, які точно привернуть увагу інших людей.

Профіль повинен бути заповнений простою мовою, без складних обертів.При цьому просто це не означає, що нудно. Писати потрібно легко і доступно, анкети в діловому стилі можуть відштовхувати користувачів. До цього питання краще підійти творчо. Можна написати щось із гумором, але сильно захоплюватися цим не варто.

Не варто багато писати про те, яким ви бачите свого співрозмовника, надто довгий перелік вимог відлякуватиме людей. Не варто прискіпливо перераховувати, кому не слід писати вам, цим асоціальних особистостей не відлякаєш, а нормальні люди запідозрять у вас озлоблену людину.

Як видалити свою анкету та відключити передплату

Якщо послуга перестала бути потрібною, її можна швидко відключити. Для цього набирають комбінацію 6840, а потім натискають клавішу виклику.

Щоб видалити свій профіль із системи, необхідно надіслати SMS-повідомлення на номер 684. У ньому пишуть слово «Видалити».

Сервіс досить привабливий для знайомств та спілкування, але в еру соціальних мереж його корисність під сумнівом. Хоча деяким користувачам підходить саме такий формат спілкування.